Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:41:03
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: julijke so odprle 4 del!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO, mi smo krasno spali kar do 8h miška to mi deli. Zdaj grem najprej kofi spit pol pridem pa nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:43:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo presenetljivo kar ok spali, mali je tisti 2 uri proti jutru (od 4h-6h), ko ponavadi tečnari, začuda prespal. No je bila pa prej veselica, ampak se pozna, če se vsaj malo lahko odspi... Vidim, da so nekatere od vas male zverinice že dosti prej vrgle pokonci... Naty*, a obstajajo kakšne "mlečne" kašice za alergike na KM? Če uvedeš še to, imaš komot dovolj obrokov - treba je pač pazit, da otrok dobi dovolj beljakovin iz mleka oz. nealergenih nadomestkov. Sem že razmišljala, da verjetno morajo obstajati in so verjetno tudi drage Jaz vem, da sem skoraj bankrotirala, ko sem Andražu kupovala take reči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:44:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO, mi smo krasno spali kar do 8h miška to mi deli. Zdaj grem najprej kofi spit pol pridem pa nazaj Mislim, da si se včeraj tako nazajčkala, da si padla do 8h zjutraj v komo in Anje sploh slišala nisi kako te je ponoči klicala A si uporabla "un"???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:49:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: julijke so odprle 4 del!!!!!!!!! eh ni še panike, sem vidla da so ga odprle, včeraj in so šele na 187 strani . Se jim pa nekam mudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:49:47
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, lušna slikca . Hvala ! A Varja in Alja sta ga tud srale ponoč? Pol ni sam moj pod luninim vplivom. Estrella sicer ne vem, kdaj bo luna mim, ampak komi čakam . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a obstajajo kakšne "mlečne" kašice za alergike na KM? Če uvedeš še to, imaš komot dovolj obrokov - treba je pač pazit, da otrok dobi dovolj beljakovin iz mleka oz. nealergenih nadomestkov. Ja zdej mu delam tisto riževo kašico od Allnature, pa če bi jo zmešala z Allernovo, bi blo to to ane? Sm razmišljala, da bi uvedla jutranji sadno žitni obrok, zelenjavco opoldne že itak dobiva, zvečer pa riževo kašico, ki sva jo že tud uvedla. Zdej nama manjka samo še jutranji, pa količine bi mogla postopoma povečat. Tko da bi z dieto še vztrajala tolk, da bi res prišla do tistih treh obrokov pa pol dva allernove. Kaj pravte?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:49:49
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, lušna slikca . Hvala ! A Varja in Alja sta ga tud srale ponoč? Pol ni sam moj pod luninim vplivom. Estrella sicer ne vem, kdaj bo luna mim, ampak komi čakam . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a obstajajo kakšne "mlečne" kašice za alergike na KM? Če uvedeš še to, imaš komot dovolj obrokov - treba je pač pazit, da otrok dobi dovolj beljakovin iz mleka oz. nealergenih nadomestkov. Ja zdej mu delam tisto riževo kašico od Allnature, pa če bi jo zmešala z Allernovo, bi blo to to ane? Sm razmišljala, da bi uvedla jutranji sadno žitni obrok, zelenjavco opoldne že itak dobiva, zvečer pa riževo kašico, ki sva jo že tud uvedla. Zdej nama manjka samo še jutranji, pa količine bi mogla postopoma povečat. Tko da bi z dieto še vztrajala tolk, da bi res prišla do tistih treh obrokov pa pol dva allernove. Kaj pravte? jaz mislim, da bi lahko tudi počasi meso uvajali. Saj je mesek dosti bolj hranljiv kot bučke, korenje, .... Midve naslednji teden začneve z mesekom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:53:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, lušna slikca . Hvala ! A Varja in Alja sta ga tud srale ponoč? Pol ni sam moj pod luninim vplivom. Estrella sicer ne vem, kdaj bo luna mim, ampak komi čakam . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a obstajajo kakšne "mlečne" kašice za alergike na KM? Če uvedeš še to, imaš komot dovolj obrokov - treba je pač pazit, da otrok dobi dovolj beljakovin iz mleka oz. nealergenih nadomestkov. Ja zdej mu delam tisto riževo kašico od Allnature, pa če bi jo zmešala z Allernovo, bi blo to to ane? Sm razmišljala, da bi uvedla jutranji sadno žitni obrok, zelenjavco opoldne že itak dobiva, zvečer pa riževo kašico, ki sva jo že tud uvedla. Zdej nama manjka samo še jutranji, pa količine bi mogla postopoma povečat. Tko da bi z dieto še vztrajala tolk, da bi res prišla do tistih treh obrokov pa pol dva allernove. Kaj pravte? Za probat je. ker slej kot prj boš morala to narest, sej je gospod že v 7 mesecu Naša ma 5 obrokov. Zjutraj dojenje+AM, okoli 10h sadje, okoli 13-14 koslilo, ob 16 AM ali dojenje ob 19h kaša??? in 20.30 AM+ dojenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO, mi smo krasno spali kar do 8h miška to mi deli. Zdaj grem najprej kofi spit pol pridem pa nazaj Mislim, da si se včeraj tako nazajčkala, da si padla do 8h zjutraj v komo in Anje sploh slišala nisi kako te je ponoči klicala A si uporabla "un"??? ne ne, Anja se je dojila ob 12h in potem šele ob 8h . ''un'' pa je danes na sporedu, po kmetiji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:55:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Ja meso bova mi2 začele tud drug teden. Naty, bi morala še malo sadja uvest, pol pa kar na meseka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meso bova mi2 začele tud drug teden. Naty, bi morala še malo sadja uvest, pol pa kar na meseka aja sem vidla, da imata samo jabolko ja samo sadja sploh ni take izbire. Pa kolikor vem, Žanu banane ne hruške ne pašejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: kako pa z mesekom začnemo? a ga shuhamo ali spečemo, spasiramo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:58:15
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za probat je. ker slej kot prj boš morala to narest, sej je gospod že v 7 mesecu Naša ma 5 obrokov. Zjutraj dojenje+AM, okoli 10h sadje, okoli 13-14 koslilo, ob 16 AM ali dojenje ob 19h kaša??? in 20.30 AM+ dojenje Ja res je, stari smo dost pa težki tud . Bom nekak tko probala, kokr mata vidve, sam da bo pri naju dojenje, pol pa all. edina ja mesek... morm mal preverit, kako je z uvajanjem pri alergikih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 8:59:34
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meso bova mi2 začele tud drug teden. Naty, bi morala še malo sadja uvest, pol pa kar na meseka aja sem vidla, da imata samo jabolko ja samo sadja sploh ni take izbire. Pa kolikor vem, Žanu banane ne hruške ne pašejo ja tuki se pri naju pojavi problem. breskve so alergene, agrumi tud, kivi.. na banane pa hruške je očitno alergija ... kaaaaaaj naaaaj???????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za probat je. ker slej kot prj boš morala to narest, sej je gospod že v 7 mesecu Naša ma 5 obrokov. Zjutraj dojenje+AM, okoli 10h sadje, okoli 13-14 koslilo, ob 16 AM ali dojenje ob 19h kaša??? in 20.30 AM+ dojenje Ja res je, stari smo dost pa težki tud . Bom nekak tko probala, kokr mata vidve, sam da bo pri naju dojenje, pol pa all. edina ja mesek... morm mal preverit, kako je z uvajanjem pri alergikih tako bo še najbolj pametno, ti kr lepo prešalti na GH, saj Žanko je res že orng dec, 2x na dan bo čisto dovolj mlekca. Imaš SMS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:00:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: kako pa z mesekom začnemo? a ga shuhamo ali spečemo, spasiramo? Kuhaš ga s krompirjem/rižem in zelenjavo in potem spasiraš. Pečeno meso, hmmm sem pa pozabla kdaj se ga daje, okoli 9m mislim, da komot, ker takrat bo naša začela počas papacat kar z naših piskrov, kar se bo dalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:02:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meso bova mi2 začele tud drug teden. Naty, bi morala še malo sadja uvest, pol pa kar na meseka aja sem vidla, da imata samo jabolko ja samo sadja sploh ni take izbire. Pa kolikor vem, Žanu banane ne hruške ne pašejo ja tuki se pri naju pojavi problem. breskve so alergene, agrumi tud, kivi.. na banane pa hruške je očitno alergija ... kaaaaaaj naaaaj??????? sliva, marelica, višnja, ringlo, grozdje, papaja, dinja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meso bova mi2 začele tud drug teden. Naty, bi morala še malo sadja uvest, pol pa kar na meseka aja sem vidla, da imata samo jabolko ja samo sadja sploh ni take izbire. Pa kolikor vem, Žanu banane ne hruške ne pašejo ja tuki se pri naju pojavi problem. breskve so alergene, agrumi tud, kivi.. na banane pa hruške je očitno alergija ... kaaaaaaj naaaaj??????? SAJ ravno zaradi tega ti jaz ne predlagam da siliš v sadje, če mu ne odgovarja. Dajaj mu pač od sadja tist, k mu paše ša zraven mu vrži 2 piškota (moja je po jabčku+piškot fuuul dolg sita) ostalo pa zelenjave, mesek+mlekec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: kako pa z mesekom začnemo? a ga shuhamo ali spečemo, spasiramo? Kuhaš ga s krompirjem/rižem in zelenjavo in potem spasiraš. Pečeno meso, hmmm sem pa pozabla kdaj se ga daje, okoli 9m mislim, da komot, ker takrat bo naša začela počas papacat kar z naših piskrov, kar se bo dalo. verjetno purana ali piščančka a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:04:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ko zjutraj zbudiš se in dan je zaspan, naj sonček v srčku polepša ti dan. Dobro jutro! Mmmm....kako moja kavica diši, zato da mi ne boste fouš, si jo privoščite še vi. Vid je dns spal (od 7:30 pribl.) do 4:55, pol sva jedla in spala do 7h, sam iz postelje sva se pa skobecala mal pred 8 h. Zdej pa v hodulci šiba po stanovanju . Tko, se še kaj javim. P.S. VSE NAJ 6 MESEČNIKOM.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:05:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 valentina za kavico. sm jo prejle kuhala, ampak ne za sebe. inti vse najboljše za 6 mesecev! Fajn, da imaš v služi čas mal na PC pokukat Naša je še vedno orto tečna . Je ne popusti. Kdasj je luna, je že mimo al bomo takole srali še par dni??? tu pa tam mal izkoristim, ko ni gužve. sj pol ko pa se nabere, pa itak komi diham!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:05:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: kako pa z mesekom začnemo? a ga shuhamo ali spečemo, spasiramo? Kuhaš ga s krompirjem/rižem in zelenjavo in potem spasiraš. Pečeno meso, hmmm sem pa pozabla kdaj se ga daje, okoli 9m mislim, da komot, ker takrat bo naša začela počas papacat kar z naših piskrov, kar se bo dalo. verjetno purana ali piščančka a ne? Ja, lahko pa tudi zajčka, teletina in žrebička. Jaz se zajucu in žrebičku odpovem, ker mi je prava muka ko samo pomislim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:06:53
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Naty, če mene vprašaš se ne rabiš nič bat zaradi GH. Ti kar prešaltaj. Saj ti bo Žanko povedal, če mu ne bo všeč. Zjutraj in zvečer mu daj mleko, če imaš možnost, malico, kosilce in še eno popoldansko malico in bo imel dovolj. Malice pa naj bood res malice, da se ti ne bo lačen ponoči zbujal, ker ni pojedel dovolj za večerjo. Moj ni maral mleka in je dobival za zajtrk kruh in margarino, kasneje pri 8-ih mesecih pašteto ali hrenovko. Ko imajo zobke je malo lažje, ker že lahko grizejo. Vso srečo ti želim pri GH. SS koliko tebi spi Manca čez dan? Pa kdaj hodi spat? tilči mali že ve, da je treba mirno spat, ko atija ni. Mogoče ga pa je hotel kaznovat s tuljenjem za smrčanje. INTI za pol svečke Estrella kaj pa če ni lua? Zobje? No naša je spala od cca 21h pa do 8 pa nekaj minut. Je navajena na naš ritem. Kako sem jaz lahko srečna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:09:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Naty, če mene vprašaš se ne rabiš nič bat zaradi GH. Ti kar prešaltaj. Saj ti bo Žanko povedal, če mu ne bo všeč. Zjutraj in zvečer mu daj mleko, če imaš možnost, malico, kosilce in še eno popoldansko malico in bo imel dovolj. Malice pa naj bood res malice, da se ti ne bo lačen ponoči zbujal, ker ni pojedel dovolj za večerjo. Moj ni maral mleka in je dobival za zajtrk kruh in margarino, kasneje pri 8-ih mesecih pašteto ali hrenovko. Ko imajo zobke je malo lažje, ker že lahko grizejo. Vso srečo ti želim pri GH. SS koliko tebi spi Manca čez dan? Pa kdaj hodi spat? tilči mali že ve, da je treba mirno spat, ko atija ni. Mogoče ga pa je hotel kaznovat s tuljenjem za smrčanje. INTI za pol svečke Estrella kaj pa če ni lua? Zobje? No naša je spala od cca 21h pa do 8 pa nekaj minut. Je navajena na naš ritem. Kako sem jaz lahko srečna. Zobki po moje niso, ker ji skoraj vsak dan gledam v usta in se še nič ne dogaja. Kaj pa vem kaj ji je, mogoče protestira, da sem preveč na rr
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?