|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
14.11.2008 7:25:02   
zarja1
Dobro jutro srčice moje........

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
14.11.2008 7:45:04   
nokes
jutro,

tina in želvica navijamo, navijamo!!!

kruce, hvala, zeelo dobra kavica.

zarja, kak je danes? boljše? ajdi, drži se! je.bat ga, boš pač dottoreju ovrgla teorijo o pingvinih. že naslednji mesec!!! pa naj gre nazaj v šolo! grrr... ha,ha tvoj lav ju fejst je super! lav ju fejst nazaj!

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
14.11.2008 8:19:46   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Punčke moje uspešno jutri

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

in naša nosečka

Petek, 14.11
abra - UZ

user posted image

Se podpišem tudi jaz in navijam z vso močjo.
user posted image

Pupike tudi Netka navija za danes!!!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
14.11.2008 8:20:33   
miska73
Dobro jutro vsem.
Kruce hvala za kavico.
Jst sem že bila na eni pred šihtom z našo Grethy.
Zdaj pa delat...

Se vidimo zvečer - upam da v čimbolj polni zasedbi.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
14.11.2008 8:21:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Punčke moje uspešno jutri

Petek, 14.11
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

in naša nosečka

Petek, 14.11
abra - UZ

user posted image

Se podpišem tudi jaz in navijam z vso močjo.
user posted image

Tudi jaz močno navijam.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
14.11.2008 8:22:54   
Pija76
Dobro jutro tud od mene! Grem na masažo user posted image , upam da bo nucala.

Kdaj je srečanje danes?

Gigi si za kavo pol? Sporoč mi na tel

Tečem!!!!!!!! Lep dan vam želim - ITS Friday!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
14.11.2008 8:37:21   
netka34
user posted image Jupiii, Goldi za user posted image !!!user posted image
user posted image Tudi Jazzz,  juhuuuuu!!user posted image
   user posted image In mojsonček...jeeeej, rokice, nogice...Kako lepo!!user posted image

Kako so lepe take novičke!!!!!

Jazzz, belina belina, ampak kritični dan se bliža...

Ma seveda d bom počakala do testa, kaj pa čm....sam adrenalin mi raste sorazmerno z rastjo joškov!!...hudo!!user posted image user posted image user posted image

Miškamojaletnica se nekako zadržujem...nohtov pa skor več nimam!!user posted image
Kako pa je s tabo? Pridna, da si z nami in navijaš!!

OOOO, Kruce, hfala za kafu! Je prow nucala!!user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 14.11.2008 8:39:21 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
14.11.2008 8:44:14   
mismis
Jutro vsem skupaj. Kaj ste ga včeraj tako "srale", da danes še vse spite user posted image . Meni je žal, ker se včeraj nisem udeležila čestitk v živo (Jazzzy, Goldy, Mojsončekuser posted image user posted image user posted image ) BRAVO dečve, ampak smo spet imeli user posted image  šolo in glede na včerajšnje vremenske razmere, sem domov prišla čisto blatna, tako da sem bila samo še za v banjo.
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

in naša nosečka

Petek, 14.11
abra - UZ

vidim, da bo danes akcija, dajmo ženske tudi jaz navijam za vas.

nč, grem delat

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
14.11.2008 8:53:56   
Abra
Dobro jutro user posted image

Sej ne vem al sem se čez vse poste prebila al ne user posted image na začetku sem še kao zbrano brala, zdaj bi pa že kafe rabla user posted image Kruce zelo lepo zgleda, ma klinc ko je jaz ne smem.

Najprej vsem današnjim akterkam

Kajatina, mirno roko in dober štart
želvica99, naj te čakajo same lepe pikice in naj pol še 38 tednov vztrajajo pri tebi
Tina1, čimveč lepih jajčk in nebolečo punkcijo

Nokes, kaj pol, me prideš danes slikat user posted image še dobro, da imam pobarvan narastek user posted image user posted image danes me ne bi blo težko spoznat, una najbolj živčna user posted image

Shuka, jaz sem v leru samo kar se športanja tiče user posted image pri vsem ostalem ne, še na dieto sem čist pozabla user posted image ti imaš pa tut nizek pritisk? kok je to fajn, meni se je že včeraj dvigal user posted image v pričakovanju današnjega pregleda user posted image

Goldy, super za pikico, pdp po mojem bolj tvoj drži, itak ti ga bodo pa na ns še popravili. Velikosti so pa v tem času tko različne, Zvezdičin medo je mojo na ns skor za 2cm prehiteval, pač nismo vsi enaki. Dragega pa kar vedno s sabo vzami, pri nekaterih G so zelo dobrodošli. Vsaj moja tko pravi.

Mojsonček, tudi tvoja super raste user posted image user posted image

Jazz user posted image user posted image user posted image že utripa!! Bravo za pikico!!!

Zarja, ne posluš ti vsakega G, kolko jih pa ima v resnici izkušnje z ivf? Saj veš, da mamo tuki neki pingvinčkov!!! Seveda manj kot svežih, predvsem zato, ker večina ne pridela pingvinčkov! Kot vidiš, se tudi sveži ne primejo vedno, zato po enem et res ni za obupavat. Ti boš božična nosečka! Kok ti je Daisy faj napisala user posted image

Pikovit, ti si pa že Lovrota vidla user posted image Hope že vse tko obvlada, carica. Jaz imam občutek, da bom kar imela dve levi roki user posted image user posted image še dobro, da te ni kaka babica iz starševske šole vidla, zadnjič je pol ure razlagala, kdo lahko pride na obisk user posted image user posted image ja, tko poučno je tam user posted image

Pija, uživaj v masaži user posted image

Trepetalke, mirne živčke in samo belino. Če pa pride kak izcedek, pa tudi nič takega. Kok je zadnje cajte takih nosečk user posted image

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
14.11.2008 9:03:19   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Navijam za jutri...
user posted image

Petek, 14.11
želim ti uspešen začetek postopka, ki naj se konča z debelim +

želvica99 - ET
naj te pričakajo lepi zarodki, ki bodo ostali pri tebi nadaljnih 9 mesecev in postali prelepi otroci

Tina1 - punkcija
naj bo punkcija čim manj boleča, naj čim prej mine, pa veliko zrelih in kvalitetnih jajčk

user posted image

MUKICA draga, sej nisi huda, ko si kar tvoje navijanje sposodim, si mi prebrala misli... Kej živčki delajo pred jutrišnjo akcijo? Veš kako lepi otročki te čakajo, nč psihirat, prou!
ZARJA lubica, si le enega napopala, da se bom pol lahko k delu spravla... men so petki tko leeeeni... itak ob pol 2 spičim domov, jupiiiii! Ste mi kej fouš user posted image

ŠUKI, NOKI, MIŠMIŠ lepotičke, tista, ki bo urejala seznamček... četrtek 11.12. pregled drugače pupe, ste ok? otroci pridni, kuža uboga?

ŽIŽIKA moja... user posted image user posted image user posted image  hvala za lepe besede pa tudi vsem ostalim enako, da ne bo pomote ali foušije, res ste balzam za dušo... še dobro, da sem vas našla

Hitr pošljem pa pičim naprej brat... aja, še eno pomoč prosim... ne znam uvozit slikic v album... mislm... sej, enkrat mi je ratal, ko en album že mam, zdej pa spet ne znam več... kjer indijanc sm jst...user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
14.11.2008 9:09:55   
lara light
Lepotičke moje, dobro jutro!

Netkič, belo, vse je belouser posted image

Akterke navijam!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

LL pa nimaš kake variante šoferja najet, ki bi pridno pri kakem kolegu ene par urc pivo žulu...

Miška, če najdem junaka, obljubim, da pridem...user posted image ...majku milu,imam kuharja, glasbenika,imam košarkaša,...ma noben al nima avta (SAMI UMETNIKI) al nocoj dela...uživajte!
Letim, kot da imam 4 tace!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
14.11.2008 9:11:58   
mojsonček
NETKICA SAM ZATE LUBIKA, ČEPROU KOMAD NI NITI PIKICO PO MOJEM OKUSU AMPAK NAMEN JE DOBER

http://www.youtube.com/watch?v=mKzaQgFqPMk

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
14.11.2008 9:17:47   
lana08
Punce,
lepo prosim če mi napišete tel.št. od sester na SIII.
Hvalaaaa

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
14.11.2008 9:18:07   
Grethy
Res nimam nobenga cajta za branje in pisanje, ampak :

LUPČKA VSEM !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 3389
14.11.2008 9:19:23   
sonček33
Gretkauser posted image user posted image user posted image dej vsaj takole nas pridi pozdravit

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
14.11.2008 9:20:47   
Shuka
Jutrčka deklce mojeuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
14.11.2008 9:28:46   
mojsonček
ŠUKI te je spajdermen/ka pustil/a odspati še lepotni spanec?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
14.11.2008 9:29:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Punce,
lepo prosim če mi napišete tel.št. od sester na SIII.
Hvalaaaa
Nisem ziher ampak mogoče je tale: 01 23 23 048, to je številka oddelka SIII

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
14.11.2008 9:32:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ŠUKI te je spajdermen/ka pustil/a odspati še lepotni spanec?
Ojla sončica user posted image

spiderman me je že pustil spati sam sem mela pol tolk glupe sanje, da bi bilo bolje če bi vstala ob 6:30 ko je moj odpeketal v službo.

Sem pa presenetljivo dobro spala ko sem se včeraj malce postila (beri zelo malo jedla, pa veliko pila)user posted image

Kako si ti, si doma ali v službi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3394
14.11.2008 9:43:52   
mojsonček
Uf, grde sanje pa čim manjkrat... Kej lepga premišljevat preden greš spat pa bo...
jst... v službi valda, delo krepi... mah ni to, moram, zamenjave nimam beri deklica za vse in mi tut paše vztrajat na šihtu dokler mi bo to stanje dovoljevalo... še pri vožnji sem se čist nakulirala, čist drug človek (včasih mi je kkšn sredinc ušel ampak to res v skrajnem primeru, no pa kkšna sočna kletvica... sej vem, nism nč ponosna na svojo vozniško preteklost)user posted image
pa tut kar se dinčkov tiče je čist fajn za naprej, da maš boljšo podlago, če se le da.
Čas mineva, januar se bliža, je blo že kaj šopinga za novorojenčka?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
14.11.2008 9:46:08   
Shuka
Zarja - srčica moja, prepovedujem tvojmu, da v hišo vozi take ljudi, če ne znajo bit tiho pri vsej tej doktorski pametnosti user posted image

Ratatoulička
- ma nč ne skačem okoli, tud če bi hotla mi moj ne dovoli, mal doma ustvarjam, vas redno prebiram, trepetam z vsako, jokam z vsako in veselim se 2x toliko kot ve, ko rata. Pa tko mal sanjarim v prostem časuuser posted image

No pa še navijanje za naše današnje akterke:

Navijam za danes....
user posted image

Petek, 14.11
želim ti uspešen začetek postopka, ki naj se konča z debelim +

želvica99 - ET
naj te pričakajo lepi zarodki, ki bodo ostali pri tebi nadaljnih 9 mesecev in postali prelepi otroci

Tina1 - punkcija
naj bo punkcija čim manj boleča, naj čim prej mine, pa veliko zrelih in kvalitetnih jajčk

user posted image

Naša nosečkica

Petek, 14.11
abra - UZ

Naglej se svoje gimnastičarke, pošiljamo ji tud mi poljubčke, user posted image če pa dobiš kako slikco jo pa pokaži, da se stopimo od lepote.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
14.11.2008 9:50:34   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Uf, grde sanje pa čim manjkrat... Kej lepga premišljevat preden greš spat pa bo...
jst... v službi valda, delo krepi... mah ni to, moram, zamenjave nimam beri deklica za vse in mi tut paše vztrajat na šihtu dokler mi bo to stanje dovoljevalo... še pri vožnji sem se čist nakulirala, čist drug človek (včasih mi je kkšn sredinc ušel ampak to res v skrajnem primeru, no pa kkšna sočna kletvica... sej vem, nism nč ponosna na svojo vozniško preteklost)user posted image
pa tut kar se dinčkov tiče je čist fajn za naprej, da maš boljšo podlago, če se le da.
Čas mineva, januar se bliža, je blo že kaj šopinga za novorojenčka?
Sej fora je v tem, da sem sanjala nekaj, o čemer nisem ne premišljevala, ne gledala, ne nič.user posted image

No lepo, da se brzdaš, sej zdej te detece še ne sliši, tko da če ti uide kakšna nau panike pol v 7 mesecu bo pa treba bl na izi zbirat besedeuser posted image , si misliš, da pol k ven pride mu/ji je prva beseda karamela user posted image user posted image user posted image Sem se spomnila na reklamouser posted image

Ne šopinga še ni blo, čakam debember, da mi moje frendice dajo stvari katere ne potrebujejo več, k majo že vse večje otroke, pa itak najraj ne bi bič kaj preveč vnaprej kupovala, ker nimam kam dat sploh pa, da ne kupim kaj brez veze kar pol ne bi rabila, še vedno se lohka po porodu dokupi, če je res kaj zelo nujno, prej pa nima smisla.
Če me porod prej ne preseneti bomo mal na razprodaje počakali pol bom pa ziher kej za dušo kupla.user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 14.11.2008 9:51:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3397
14.11.2008 9:55:26   
DaisyE
Jutro bejbike. Vidm, da sem za abrico pozabila navijat, vidm pa tud, da še nisem prepozna. Abri lepo opravi. Povej, kdaj maš uro? Tolk da vem, kdaj te lahko pričakujemo doma.

Dobro jutro vsem.

Netkič, kar tako naprej. Mojsonček, a sem tebi sploh že čestitala za tako dobro opravljen pregled? Itak, da si lahko od mene navijanje sposodiš, kar je moje je vaše (razen pira user posted image , vam pa z veseljem častim lastno flašo).

Kako sem jaz? Kaj pa vem. Bolniške je z današnjim dnem konec, naredila nisem ničesar kar sem želela narediti. Je.bat ga. Sem pa res kar nekam v transu, nič več se mi ne zdi realno. Ko da bi bila v enem sanjskem svetu. Sem gledala slike blastocist po netu in naletela na eno bloggerko, ki je opisovala svoj postopek. Sem čist not v branje padla. Je blo očitno namesto knjige, ki sem si jo imela namen sposodit v knjižnici nekje v sredo, pa mi seveda ni uspelo. Je pa zanimiva zgodba. Zaradi moške neplodnosti sta pristala v IVF, oddelala 4 postopke, od tega sta se dva končala s splavom. Po četrtem so jo pa dali na donorsko jajčno celico (je tud ona napisala, kako smo lahko končali tu, če ima pa on težave) in če še to ne bi bilo ok, bi bil naslednji korak donorsko oboje. Sploh nisem vedela, da to delajo kje po svetu. Ampak je ratalo. Hecna mi je cela zgodba, popolnoma nepredstavljiva, čeprav se zdi popolnoma resnična. Pa stil pisanja ima dober.

Jaz grem jutri tja in kar bo, bo. Tale čakanja so itaq najbolj mukotrpna stvar v celih postopkih. Kaj naju čaka ne vem, pa bilo što bilo. Če bo dobro, jupi, če bo isto kot vedno, pol bom pač malo prej na tleh pristala. No ja, vsaj dela bom imela dosti. user posted image user posted image user posted image

Kruce hvala za kavico. Ure maš pa vedno bolj zgodnje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
14.11.2008 9:59:11   
Shuka
Super QQŠKa vse bo OK jutri, navijamo za to user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
14.11.2008 9:59:25   
Grethy
Dejzika morgen (stern) user posted image user posted image user posted image

ma ja, zakaj pa ti enkrat za foro ne bi ratalo a? ... tko mal ... za spremembo, pa da te čist iz ustaljenih tirov rukne ... pa daj ti štartaj s tem in naj bo nalezljivo user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?