Abra
|
Dobro jutro Sej ne vem al sem se čez vse poste prebila al ne na začetku sem še kao zbrano brala, zdaj bi pa že kafe rabla Kruce zelo lepo zgleda, ma klinc ko je jaz ne smem. Najprej vsem današnjim akterkam Kajatina, mirno roko in dober štart želvica99, naj te čakajo same lepe pikice in naj pol še 38 tednov vztrajajo pri tebi Tina1, čimveč lepih jajčk in nebolečo punkcijo Nokes, kaj pol, me prideš danes slikat še dobro, da imam pobarvan narastek danes me ne bi blo težko spoznat, una najbolj živčna Shuka, jaz sem v leru samo kar se športanja tiče pri vsem ostalem ne, še na dieto sem čist pozabla ti imaš pa tut nizek pritisk? kok je to fajn, meni se je že včeraj dvigal v pričakovanju današnjega pregleda Goldy, super za pikico, pdp po mojem bolj tvoj drži, itak ti ga bodo pa na ns še popravili. Velikosti so pa v tem času tko različne, Zvezdičin medo je mojo na ns skor za 2cm prehiteval, pač nismo vsi enaki. Dragega pa kar vedno s sabo vzami, pri nekaterih G so zelo dobrodošli. Vsaj moja tko pravi. Mojsonček, tudi tvoja super raste Jazz že utripa!! Bravo za pikico!!! Zarja, ne posluš ti vsakega G, kolko jih pa ima v resnici izkušnje z ivf? Saj veš, da mamo tuki neki pingvinčkov!!! Seveda manj kot svežih, predvsem zato, ker večina ne pridela pingvinčkov! Kot vidiš, se tudi sveži ne primejo vedno, zato po enem et res ni za obupavat. Ti boš božična nosečka! Kok ti je Daisy faj napisala Pikovit, ti si pa že Lovrota vidla Hope že vse tko obvlada, carica. Jaz imam občutek, da bom kar imela dve levi roki še dobro, da te ni kaka babica iz starševske šole vidla, zadnjič je pol ure razlagala, kdo lahko pride na obisk ja, tko poučno je tam Pija, uživaj v masaži Trepetalke, mirne živčke in samo belino. Če pa pride kak izcedek, pa tudi nič takega. Kok je zadnje cajte takih nosečk Lep dan vsem!
|