Pandica
|
Hej, mi2 sma že tut doma Zala mi je v avtu takoj zaspala, sem jo samo prestavila na posteljo in spi dalje , da imam čas tu kaj napisat Srečanje danes je bilo super, sem bila vesela, da smo se spet videle in poklepetale in, da sem spoznale še vse katere do zdaj nisem Pol sma še sli z Vrtnico79 v Interspar, da sem si naredila zalogo z Nutello in Smokijem Saraya a avto te je še čakal? Tvoji dve pupiki pa sta res obe tak luštni, da je joj naslednjič, ko se vidima pa mi res daš malo štručko, da jo malo pocartam, ok? Sem že pozabla kako je bilo, ko je moja bla tako mala. botrca tvoj Jan pa je res neverjetno priden otrok A si sploh opazla, da je bil edini, ki je bil ves čas full priden in zadovoljen v vozičku? koala končno sem še tebe spoznala. Mi2 pa imava še itak eno veliko skupno strast, ki naju druži, kajne? Saj veš kaj mislim, ne? trnuljčica lepo te je bilo videti po dolgem času, ker nazadnje sem te videla, ko si bila še uuufff, kje je že to, kajne? In mali princ je pravi lepotec Vrtnica79 stara sablja kaj ti naj napišem, če pa sma si tak povedali vse? A sem katero še pozabila pokomentirat iz srečanja? Mislim, da ne. Ja, res je, pol sma v Vrtnico še srečali Janey. Je tut bla v EP, pa sploh ni vedela za srečanje je rekla Čmrlika škoda, da te ni bilo. No, pa drugič, kajne? Le pripravi se na vikend pri tašči in imejte se lepo kar se le da