|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
13.11.2008 23:05:00   
Pandica
botrca   jaz bi nekaj sladkega, kljub temu, da sem prej pojedla celo kremšnito user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
13.11.2008 23:06:54   
arabela*
Zda pa res nehajte,ker........user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
13.11.2008 23:07:03   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

K&M   ja včeraj si želela slišati naše mnenje in smo ti ga dale.
In naj ti še 1x poudarim, da MOJEGA otroka ne bom izpostavljala, če ni treba, ostale lahko, če tako želijo. Moj otrok je na prvem mestu, zamere gor ali dol.
In ja, moja Zala je bila tut bolana, ste imele srečanje in nisem prišla, sva bili doma pa nisem zarad tega naredila scene.
Tebi pa noben ni rekel, da ne smeš hodit na srečanja.
In tudi noben ni rekel, da imamo 2 klana, samo, da se je par punc strinjalo z mano, kar pa ne pomeni, da smo proti tebi, niti najmanj...
Eh, bom zaklučla z to temo, se mi ne da več...ker je tak brezpredmetno karkoli napišem in si razlagate nekatere po svoje in obračate moje besede.

NEHAJTE ŽE SAJ SE OBNAŠATE KOT OTROCI. PANDICA NA ZS SVA SE VSE ZMENLI, K&M PA NE BODI JEZNA ČE NEKATERI HOČEMO SVOJE DOJENČKE ZAŠČITIT. MENI SE ZDI RES ŠKODA, DA SE KREGAMO BREZVEZE IMEJMO SE RADI.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
13.11.2008 23:08:17   
botrca

botrca   jaz bi nekaj sladkega, kljub temu, da sem prej pojedla celo kremšnito user posted image  user posted image  user posted image  

jaz sem jo tudi prej jedla. Če bom še dolgo tu visela bom spet šla jest user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
13.11.2008 23:08:54   
botrca
Ne bom več nič rekla, da ne bom še jaz kaj kriva.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
13.11.2008 23:12:06   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ne bom več nič rekla, da ne bom še jaz kaj kriva.

Boljše ja, da si še kar naprej preko zs pišemo, ker če ne bomo spet kregane in vse krive user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.11.2008 23:15:58   
Pandica
botrca, Saraya  kaj sladkega bi pojedle? user posted image  user posted image  user posted image meni se že tak nekaj spet lušta user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.11.2008 23:19:50   
arabela*

botrca, Saraya  kaj sladkega bi pojedle? user posted image  user posted image  user posted image meni se že tak nekaj spet lušta user posted image

ma vsega mam že polno.Zdaj jem jafa kekse,pa me zob nekaj boliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
13.11.2008 23:21:28   
Pandica
Jaz jih sicer imam tut doma, Jafa kekse mislim user posted image samo bom raje "par" žličk Nutelle, to ja user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
13.11.2008 23:23:20   
arabela*
ti si manijak na Nutellouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
13.11.2008 23:23:43   
Pandica
Jo že jem user posted image  user posted image   kar z Zalino plastično žličko user posted image ker sem jo pač imela tu gori glih pri roki user posted image še dobro, da me otrok ne vidi zdaj, da mami je z njeno žličko user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
13.11.2008 23:24:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Res je user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.11.2008 23:40:41   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Res je user posted image

Tak sem bila jaz 30 let manijak na sladoled,no verjetno še večji,nenormalnouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
13.11.2008 23:41:37   
botrca
Moram it, ker se Jan nekaj prebuja in nikakor da nazaj zaspi. Grem si zobe umit pa spat.

Se vidimo jutri, kot sem že rekla zamudila bom vsaj 30 minut.
user posted image  sladke sanje

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 23:42:09 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
13.11.2008 23:42:58   
arabela*
Jaz pa user posted image cartat
Nočkaaaaaaaaaauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.11.2008 23:43:34 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
13.11.2008 23:47:05   
trnuljčica
Čmrlika, če ti jutri le uspe urico odtrgati od dneva in imaš čas za EP me pokliči ali pošlji sms okoli 10.30, da vaju pridem pobrat. Saj ne rabiva ostati 3 ure, če nimaš časa. Bova pač en kofe spili, rekli tri počez z drugimi puncami in šli...user posted image Da si malo misli prevetriš pred srečanjem s taščouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
13.11.2008 23:47:09   
Pandica
Jaz tut zobe umit pa spat oz. še bom malo pogledala tv.

Nočko user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.11.2008 8:41:28   
Vrtnica79
Jutro punce,

kaj to beremuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj ste vse zmešane al kajuser posted image  Nebom nič komentirala ker mi je ful žal za vse, ker smo se vedno imele lepo. Zdaj pa mi je res hudo, ker se na neka dva klana deliteuser posted image

Zgleda da res rabimo malo pavze od RR.

Danes pridem, če nebo preveč lilo.

Aja, še odg. na Pandičino vprašanje;

1. Saj nisem iz cukra, če peš pridem, ali?
2. Za v avto imamo itak eno marelo če kam gremo. Ampak jaz raje za v trgovino jo dam kar v tisti voz trgovinski- je bolj zanimivo.

Botrca;

ja, saj veš da je tudi zakonske obveznosti treba izpolnjevatuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.11.2008 9:16:48   
Pandica
Samo, da vam zaželim dobro jutro vsem user posted image pol pa se itak vidimo user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.11.2008 9:25:15   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Še dobro, da včeraj nisem imela časa za RR user posted image user posted image user posted image

Bubija sva prvič peljala v kino. Smo šli gledat Muhice osvajajo Luno 3D user posted image  Meni je bilo fenomenalno, cel film v 3D tehniki user posted image user posted image user posted image  Bubiju je tudi bilo všeč, on tako velike televizije še ni videl user posted image user posted image user posted image  Edino očala mu niso na nosku stala, sva mu jih morala držat. Pa nekaj časa jih ni hotel imet, samo potem je slika user posted image  user posted image user posted image user posted image

No, to je bilo že darilo za RD user posted image

Bubika pa je posledično prvič ostala v varstvu pri svoji zlati babici user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.11.2008 9:29:17   
*bubi*
Danes pa mi na žalost ne bo uspelo prit do EP user posted image

Drug teden bomo tudi kar v gužvi, potem pa obljubim, da se vam spet pridružim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.11.2008 12:23:53   
Čmrlika
hojla!
ste na čveku...no mi je žal malo...sem pa se tud jaz zdaj načvekala s sbvojo prijateljico...user posted image  in ji tud povedala da sem bla žalostna zarad nje...user posted image

taja jo je pa tak občudovala...user posted image

pandica oprosti ker semn bla preveč radovedna. pa nisem te napadala...
moram spet na to temo, da se branim...
ni mi pač blo jasno, pa zgleda da mi je k&M to povedala drugje, zato sem rekla če slabo bereš...oprosti...mislila sem da je to tu blo
no kakorkoli preveč besed je blo pa panike tudi, ker mali resnično ni bolan in ni bil v stiku s to deklico...tako da kako bi laahko pol prišlo do česa...

zdaj pa konec.
grem kufer zmetat skupaj pol pa na sončka vportorož.
uživajte... se oglASIM, KO SE BO TUKAJ  KAJ DOGAJALO. 

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 14.11.2008 12:25:23 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.11.2008 14:33:42   
Vrtnica79
Hejli, ste prispele domovuser posted image

Janey tebe pa bi treba malo po riti, ti, ti! A veste ostale da je bila tudi ona v EP pa se nam ni pridružilauser posted image .

Tea78 me veseli da sem tudi tebe spoznalauser posted image !

Zaj pa hitro nekaj skuhat, da me nebo moj linčaluser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.11.2008 14:46:28   
Pandica
Hej,

mi2 sma že tut doma user posted image

Zala mi je v avtu takoj zaspala, sem jo samo prestavila na posteljo in spi dalje user posted image , da imam čas tu kaj napisat user posted image user posted image user posted image

Srečanje danes je bilo super, sem bila vesela, da smo se spet videle in poklepetale user posted image

in, da sem spoznale še vse katere do zdaj nisem user posted image

Pol sma še sli z Vrtnico79 v Interspar, da sem si naredila zalogo z Nutello in Smokijem user posted image

Saraya  a avto te je še čakal? user posted image Tvoji dve pupiki pa sta res obe tak luštni, da je joj user posted image naslednjič, ko se vidima pa mi res daš malo štručko, da jo malo pocartam, ok? Sem že pozabla kako je bilo, ko je moja bla tako mala.

botrca   tvoj Jan pa je res neverjetno priden otrok user posted image
A si sploh opazla, da je bil edini, ki je bil ves čas full priden in zadovoljen v vozičku?

koala  končno sem še tebe spoznala. Mi2 pa imava še itak eno veliko skupno strast, ki naju druži, kajne? Saj veš kaj mislim, ne? user posted image

trnuljčica   lepo te je bilo videti po dolgem času, ker nazadnje sem te videla, ko si bila še user posted image uuufff, kje je že to, kajne? In mali princ je pravi lepotec user posted image

Vrtnica79  stara sablja user posted image user posted image user posted image kaj ti naj napišem, če pa sma si tak povedali vse? user posted image

A sem katero še pozabila pokomentirat iz srečanja? Mislim, da ne.

Ja, res je, pol sma v Vrtnico še srečali Janey. Je tut bla v EP, pa sploh ni vedela za srečanje je rekla user posted image

Čmrlika  škoda, da te ni bilo. No, pa drugič, kajne?
Le pripravi se na vikend pri tašči user posted image user posted image user posted image in imejte se lepo kar se le da user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.11.2008 14:48:57   
Pandica
Aja, Tea78  tut tebe je bilo lepo spoznat user posted image  user posted image  user posted image
Si pa bila "brzinska" user posted image včeraj zvečer se nam javila na forumu, danes pa že na srečanju user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......