|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
13.11.2008 22:12:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

•  botrca
  • koala
  • vrtnica79
  • saraya
  • trnuljčica
  • jaz user posted image

user posted image   Hmmm, sem katero še pozabila? botrca, pomagaj mi user posted image

mislim da smo vse

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
13.11.2008 22:13:58   
Pandica
Ja, men se je tut na moji strani že pred časom pokvaril zgleda motorček za odpiranje šip user posted image dol lahko spustim šipo, gor pa več ne gre user posted image tako, da pač pazim, da ne odpiram šipe na moji strani user posted image pa saj ni panike, poleti je itak klima laufala, zdaj pa "centralna", ko je mrzlo postalo zunaj user posted image

botrca   a si me dala na ignor, da mi nič ne odpišeš na zs user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.11.2008 22:15:52   
arabela*

Al pa je za 3 user posted image   500 postov, pa pol pri 1000 postih dobiš že četrto user posted image
Saj mogoče pa katera ve točno kak je že, pa bo povedala, kajne punce? user posted image

forgetuser posted image naj se botrca pusti presenetituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.11.2008 22:16:06   
Pandica
Edino kaj je mogoče malo nerodno, če kje tak parkiram, da moram vzet parkirni listek, pol pač namesto okne odprem kar vrata user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.11.2008 22:21:11   
arabela*

Ja, men se je tut na moji strani že pred časom pokvaril zgleda motorček za odpiranje šip user posted image dol lahko spustim šipo, gor pa več ne gre user posted image tako, da pač pazim, da ne odpiram šipe na moji strani user posted image pa saj ni panike, poleti je itak klima laufala, zdaj pa "centralna", ko je mrzlo postalo zunaj user posted image

botrca   a si me dala na ignor, da mi nič ne odpišeš na zs user posted image

ja,lepo.Bi mene mogla videt.
Delala sem v Slov konjicah,se vsak dan furala tja in nazaj,po avtocesti.Pa me je že takrat to zezalo občasno.Sredi hlada,zjutraj ob sedmih obe okni odprti na stežaj.Zdaj pa si me zamisliuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.11.2008 22:23:35 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.11.2008 22:22:55   
arabela*

Edino kaj je mogoče malo nerodno, če kje tak parkiram, da moram vzet parkirni listek, pol pač namesto okne odprem kar vrata user posted image  user posted image  user posted image  

ja jaz sem tud o en butelj na rampi in na cestninski vedno vun lezla.Bogve,kaj so si mislili o meniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.11.2008 22:24:18   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Sredi hlada,zjutraj ob sedmih obe okni odprti na stežaj.Zdaj pa si me zamisliuser posted image user posted image user posted image

O šit, ob 7h zjutraj obe okni odprti user posted image
To si ja bila kot v kabrioletu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
13.11.2008 22:25:43   
Pandica

ja jaz sem tud o en butelj na rampi in na cestninski vedno vun lezla.Bogve,kaj so si mislili o meniuser posted image user posted image user posted image

Na avtocesti še je meni bil najmanjši problem, ker sem tak imela ABC tablico in se samo peljala mimo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
13.11.2008 22:26:10   
arabela*

Sredi hlada,zjutraj ob sedmih obe okni odprti na stežaj.Zdaj pa si me zamisliuser posted image user posted image user posted image

ne vprašajuser posted image .Sem pa raje šla po avtocesti in gasa,da sem bila čimprej rešena.Sem dala gretje do fullauser posted image .Zdaj mi je smešno,takrat pa....user posted image

O šit, ob 7h zjutraj obe okni odprti user posted image
To si ja bila kot v kabrioletu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
13.11.2008 22:27:00   
botrca
Pandica imaš zs.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
13.11.2008 22:27:13   
arabela*

Na avtocesti še je meni bil najmanjši problem, ker sem tak imela ABC tablico in se samo peljala mimo user posted image

jaz pa ne,ono magnetno samo,glih tolk,da moraš roko ven stegnituser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
13.11.2008 22:28:55   
Čmrlika
Danes pa padajo sama "intimna" vprašanja
Imaš zs

No ,tud jaz sem ti eno postavla, in tisto sem mislila da nisi odgovorila oz me nisi niti v tri pm- piskre mleka...user posted image  poslala ker sprašujem...user posted image

vsaj to, če sem preveč radovedna.
Drugače pa kaj se kekca tiče...očitno prehitro al pa narobe bereš...user posted image
res je vse skupaj brezveze nastalo, sploh ni bil v stiku s to deklico. po moje je čudno izpadlo do K&M......

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
13.11.2008 22:33:58   
arabela*
pandica,imaš ZSuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
13.11.2008 22:35:56   
Pandica
Čmrlika   a zdaj pa še me boš ti napadala? user posted image   Pa kaj vam je danes punce? Vse skupaj se mi že zdi smešno.
Nisem prehitro brala, niti šlampasto, brez skrbi, samo sem povedala svoje mnenje.
In itak se je kr nekaj punc strinjalo z mano tako, da ne vem v čem je problem user posted image user posted image user posted image

Aja, da ti odgovorim, ker vidim, da si zelo, zelo radovedna. Napisala sem, da nimam moža, zdaj pa si razlagaj po svoje user posted image user posted image user posted image

Pa brez zamere, nisem hotela nobeni nič slabega, ne tebi tako kot tudi K&M ne...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
13.11.2008 22:36:36   
botrca

Al pa je za 3 user posted image   500 postov, pa pol pri 1000 postih dobiš že četrto user posted image
Saj mogoče pa katera ve točno kak je že, pa bo povedala, kajne punce? user posted image

forgetuser posted image naj se botrca pusti presenetituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
13.11.2008 22:37:37   
botrca

Kako sta me z Sarayo nasmejali si vaju zamišljam kot Mr.Beana

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
13.11.2008 22:40:00   
botrca

Čmrlika   a zdaj pa še me boš ti napadala? user posted image   Pa kaj vam je danes punce? Vse skupaj se mi že zdi smešno.
Nisem prehitro brala, niti šlampasto, brez skrbi, samo sem povedala svoje mnenje.
In itak se je kr nekaj punc strinjalo z mano tako, da ne vem v čem je problem user posted image user posted image user posted image

Aja, da ti odgovorim, ker vidim, da si zelo, zelo radovedna. Napisala sem, da nimam moža, zdaj pa si razlagaj po svoje user posted image user posted image user posted image

Pa brez zamere, nisem hotela nobeni nič slabega, ne tebi tako kot tudi K&M ne...

Ne sekiraj se sem ti že povedala. Punce dosti imate napadov. Čmrlika prideš jutri?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
13.11.2008 22:49:26   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

si vaju zamišljam kot Mr.Beana

user posted image z lepim naju primerjašuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
13.11.2008 22:50:09   
botrca
Kam ste pobegnile saj ni še čas za malico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
13.11.2008 22:50:51   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

si vaju zamišljam kot Mr.Beana

user posted image z lepim naju primerjašuser posted image

user posted image user posted image user posted image  saj sta pravi faci, fajn punci user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
13.11.2008 22:56:31   
kekec in mojca
Prosim, dajte že nehat s to temo.

Brezveze skupaj. Se umikam iz teme.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 13.11.2008 22:57:38 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
13.11.2008 22:56:34   
botrca
Kaj boste: user posted image  ali user posted image  ,user posted image ,user posted image  ,user posted image ali samouser posted image  ?

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 22:59:26 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
13.11.2008 22:59:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

alo,pa kaj je s tabouser posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
13.11.2008 23:00:28   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

alo,pa kaj je s tabouser posted image

Ja res, si prebrala o čem smo sploh pisale?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
13.11.2008 23:03:49   
Pandica
K&M   ja včeraj si želela slišati naše mnenje in smo ti ga dale.
In naj ti še 1x poudarim, da MOJEGA otroka ne bom izpostavljala, če ni treba, ostale lahko, če tako želijo. Moj otrok je na prvem mestu, zamere gor ali dol.
In ja, moja Zala je bila tut bolana, ste imele srečanje in nisem prišla, sva bili doma pa nisem zarad tega naredila scene.
Tebi pa noben ni rekel, da ne smeš hodit na srečanja.
In tudi noben ni rekel, da imamo 2 klana, samo, da se je par punc strinjalo z mano, kar pa ne pomeni, da smo proti tebi, niti najmanj...
Eh, bom zaklučla z to temo, se mi ne da več...ker je tak brezpredmetno karkoli napišem in si razlagate nekatere po svoje in obračate moje besede.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......