|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
13.11.2008 21:14:33   
Pandica
Vrtnica79   veš kaj me je zdaj prešinlo. Kaj pa vi naredite v primeru kot je bil danes, ko si napisala, da greste v EP in greste z avtom, vanj pa ne spraviš vozička. Kam pa daš pol Vano al jo po rokah nosiš al kaj? user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
13.11.2008 21:21:35   
botrca
Jan tudi spi, jaz si pa nohte lakiram in tu gor visim.

Zgleda da bom spet imela monologe...user posted image . Vrtnica79 ima možeka doma zato je ni user posted image . Mogoče bo pa ona danes imela, kar sem jaz v pon. in torek user posted image  hahaha.

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 21:30:21 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
13.11.2008 21:23:40   
botrca
Ali pa tole user posted image  .

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 21:24:04 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
13.11.2008 21:24:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zgleda da bom spet imela monologe...user posted image .

Neuš, ker sem jaz tu user posted image user posted image user posted image samo dol si skočim po kapučino, ker se mi je zaluštal user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
13.11.2008 21:27:30   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Zgleda da bom spet imela monologe...user posted image .

Neuš, ker sem jaz tu user posted image user posted image user posted image samo dol si skočim po kapučino, ker se mi je zaluštal user posted image

Ti pa dosti kave spiješ, pa zdaj ob tej uri. Pa boš spala?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
13.11.2008 21:31:16   
botrca
Pandica koliko objav moraš imet za 3 zvezdice?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
13.11.2008 21:31:37   
Pandica
Ja, saj to kar sem si zdaj naredla ni prava kava, ampak taka bolj za pocartat user posted image
Drugače pa ja, lahko spim brez problema, neglede na to koliko kave spijem user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
13.11.2008 21:32:38   
tea78
ojla mariborčanke, sama sem iz okolise maribora, a me sprejuser posted image mete med vas?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
13.11.2008 21:33:11   
Pandica

Pandica koliko objav moraš imet za 3 zvezdice?

Mislim, da 1000, samo nisem ziher. Naj me katera popravi, če se motim. Se več ne spomnim kdaj sem dobila tretjo zvezdico, ker je to že preveč dolgo časa nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
13.11.2008 21:33:58   
Pandica
tea78  dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image povej nam kaj več o sebi in tvoji user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
13.11.2008 21:35:45   
Pandica
Al pa je za 3 user posted image   500 postov, pa pol pri 1000 postih dobiš že četrto user posted image
Saj mogoče pa katera ve točno kak je že, pa bo povedala, kajne punce? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
13.11.2008 21:39:06   
botrca
Tea78 dobrodošla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
13.11.2008 21:39:57   
botrca

povej nam kaj več o sebi in tvoji user posted image  

ja user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
13.11.2008 21:40:22   
tea78
Imam punčko, kmalu bo stara 11 mesecev, ime ji je Naja, priseljena sem v Slovensko Bistrico, drugače sem pa iz Šentilja.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
13.11.2008 21:41:39   
botrca
Si že na kakšnem drugem forumu npr. decemberčkov 007?

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
13.11.2008 21:45:32   
Pandica
tea78  lahko se nam kdaj pridružiš na kakšnem srečanju user posted image  

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
13.11.2008 21:46:19   
botrca
Pandica če ni preveč intimno vprašanje kaj ti živiš s starši in tvojo družino aliuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.11.2008 21:46:19   
tea78
ja botrca sem ja. ti si bila zadnjič z lilprinces in z zojo na kavi? midve z lilprinces se poznava, sva bile sodelavkiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.11.2008 21:50:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tea78

ja botrca sem ja. ti si bila zadnjič z lilprinces in z zojo na kavi? midve z lilprinces se poznava, sva bile sodelavkiuser posted image

Sem vedela,da te od nekod poznam user posted image . Pridi jutri imamo srečanje v EP ob 11h.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.11.2008 21:53:23   
tea78
hvala za povabilo, kdaj se kaj dobite? ura?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.11.2008 21:54:00   
Pandica

Pandica če ni preveč intimno vprašanje kaj ti živiš s starši in tvojo družino aliuser posted image

Danes pa padajo sama "intimna" vprašanja user posted image user posted image user posted image
Imaš zs user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.11.2008 21:54:20   
tea78
ej sorry, saj se videla uro, kdo pa vse pride?

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.11.2008 22:02:35   
Pandica

•  botrca
  • koala
  • vrtnica79
  • saraya
  • trnuljčica
  • jaz user posted image

user posted image   Hmmm, sem katero še pozabila? botrca, pomagaj mi user posted image

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.11.2008 22:07:06   
arabela*

Aja, Saraya  naša oktoberka mi je javila, da bi ju3 moral biti sling pri tebi user posted image če pa se to slučajno nebi zgodilo pa ji morem javit. Samo, saj bo. Boš vidla kak je fajn.
Po avto si šla, imaš popravljenega zdaj? Pa brisalce imaš tut menjane? user posted image

upam,da bouser posted image
Avto imam,ma nekaj ga elektronika zabava,pa se šipe kar odpirajo,pol pa ne grejo več zapret,pa brisalci še vedno nekaj z......user posted image .No,delno je usposobljenuser posted image (glavno da je kuferam popravljen,da gre zdaj voz notriuser posted image )

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.11.2008 22:11:44   
arabela*

Vrtnica79   veš kaj me je zdaj prešinlo. Kaj pa vi naredite v primeru kot je bil danes, ko si napisala, da greste v EP in greste z avtom, vanj pa ne spraviš vozička. Kam pa daš pol Vano al jo po rokah nosiš al kaj? user posted image  

tako smo mi pri Aneji delali.Pa ne,ker nebi imeli placa v avtu,enostavno nisem takrat bila pristaš vozičkov,pa smo jo nosli.Mogoče se smešno sliši,ampak jaz sem z user posted image na rokah šla parkrat sama v trgovinouser posted image .Zdaj tega nikakor nebi,takrat pa.....o bože...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......