Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:30:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče in jaz sem kaj in ti neki nisi zgovorna danes pol pa sama čvekaj če ti nisem všeč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:31:27
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Imamo že tolk slik s plavanja, da sploh fotiča danes nisem sabo vzela, pa še sama sem šla, tko da je nisem slikala Itak da sem jo potunkala in ji ni blo nič jasno Je pa čist korajžno prenesla, pol sem ji pa razložila da je nisem jaz, ampak un stric carica faca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:32:34
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče kaj pa jest ja, ni te blo - ti si bolj čveka kje drugje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:32:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Imamo že tolk slik s plavanja, da sploh fotiča danes nisem sabo vzela, pa še sama sem šla, tko da je nisem slikala Itak da sem jo potunkala in ji ni blo nič jasno Je pa čist korajžno prenesla, pol sem ji pa razložila da je nisem jaz, ampak un stric carica faca ma razturava un bazen, da imam jaz vedno skoraj vse lase mokre Sam v šlaufu pa zdrži točno 5 minut, ni to za njo, da je omejena, mora migat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:32:58
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Imamo že tolk slik s plavanja, da sploh fotiča danes nisem sabo vzela, pa še sama sem šla, tko da je nisem slikala Itak da sem jo potunkala in ji ni blo nič jasno Je pa čist korajžno prenesla, pol sem ji pa razložila da je nisem jaz, ampak un stric Sej jest sem ga s telefonom slikala, ker mam čist prevelik fotič za s sabo tovort. To v avtu sem se pa prou ustavla, ker mi je bil totalno smešen. No pa potrud se za kakšno fotko no
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:33:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče kaj pa jest ja, ni te blo - ti si bolj čveka kje drugje zdej si pa že res tko lepo blizu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:34:04
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče in jaz sem kaj in ti neki nisi zgovorna danes pol pa sama čvekaj če ti nisem všeč uh, sm užaljena ne, ne, sej si super, kr povej kej lepga... recimo, kako kej pritisk Stipetov?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:34:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Imamo že tolk slik s plavanja, da sploh fotiča danes nisem sabo vzela, pa še sama sem šla, tko da je nisem slikala Itak da sem jo potunkala in ji ni blo nič jasno Je pa čist korajžno prenesla, pol sem ji pa razložila da je nisem jaz, ampak un stric Sej jest sem ga s telefonom slikala, ker mam čist prevelik fotič za s sabo tovort. To v avtu sem se pa prou ustavla, ker mi je bil totalno smešen. No pa potrud se za kakšno fotko no in to sem ji pred njim rekla glupača pozabim, da nimam NMTja in da ima fotiča moj GSM
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:35:17
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče kaj pa jest ja, ni te blo - ti si bolj čveka kje drugje sej bom šla počas v mižule, da bo ati lahko zaspal v dnevni, ker sva mu z Davidom spalnico zasedla Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:35:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče in jaz sem kaj in ti neki nisi zgovorna danes pol pa sama čvekaj če ti nisem všeč uh, sm užaljena ne, ne, sej si super, kr povej kej lepga... recimo, kako kej pritisk Stipetov? prej sem mu ga spet nam dvignla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:37:49
|
|
|
|
Bajsa
|
Čer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:37:49
|
|
|
|
dolenjka
|
In kje si zdej za 2000
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:38:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Čer OOOOOOOOOOO
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:39:21
|
|
|
|
jencili
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:40:11
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka In kje si zdej za 2000 evo me
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:40:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:40:36
|
|
|
|
Bajsa
|
Jeeeeeej 2000 objav! Kje je še to zame??? Joj joj! A prideta ju3 pol vi2 na kavo? Men bo mogoče zneslo, ker ne vem kako bo z majstri, mi pride ju3 polakirat in zbrust parket.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:40:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče in jaz sem kaj in ti neki nisi zgovorna danes pol pa sama čvekaj če ti nisem všeč uh, sm užaljena ne, ne, sej si super, kr povej kej lepga... recimo, kako kej pritisk Stipetov? prej sem mu ga spet nam dvignla ti, ti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:41:13
|
|
|
|
Bajsa
|
Pa drugač? A sm kej zamdila?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:41:48
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče in jaz sem kaj in ti neki nisi zgovorna danes pol pa sama čvekaj če ti nisem všeč uh, sm užaljena ne, ne, sej si super, kr povej kej lepga... recimo, kako kej pritisk Stipetov? prej sem mu ga spet nam dvignla ti, ti Sam res a bi ga rada spet na bolniški mela al kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:42:07
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, dobro delo sem opravila, zdej grem pa nina nana Dolgo in mirno nočko vam želim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:42:12
|
|
|
|
jencili
|
uuu, Dolenjka, kakšno veselje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:43:57
|
|
|
|
Bajsa
|
A zdej pa greš? Pol pa pejd! Dijo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:44:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Jeeeeeej 2000 objav! Kje je še to zame??? Joj joj! A prideta ju3 pol vi2 na kavo? Men bo mogoče zneslo, ker ne vem kako bo z majstri, mi pride ju3 polakirat in zbrust parket. ja, pa a veš, da tm okol 700 sva ble za par objav samo razlike??? Pridna sem, ni kej Ja, midva prideva jutri, ja. Očitno nas bo pa malo, ker Ellap ravi, da ne ve, če bo, Februarke tud ne bo...v bistvu bomo midva, Listek in David in Meti in Janez...še kera? Dej potrudi se...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:44:29
|
|
|
|
Bajsa
|
Nč lepo pančki, če že moreš it
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?