|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
13.11.2008 15:46:26   
anja31
Pozdravljena Sulfinija.

kot te spremljam...vidim, da sva nekje v podobnih težavah...tudi meni pridejo vmes prazniki....user posted image  mam za dobit 16.11. in potem bi prišla velika akcija ravno za NL...tako da smo zdej zmenjeni za 1 dan user posted image  v decembru in pol naj bi se začela v miru špikat 5.1.
Lahko se mi kaj oglasiš, kako boš uredila.....Mam pa evidenčno številko +10 tvoji podlagi....
Lepo bodi, Anja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
13.11.2008 15:48:00   
Bumo
Shadow,pol pa se bomo verjetno zgrešili...jaz sem pa naročena na 11.30h

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
13.11.2008 16:01:55   
lučka 25
Punce hvala za čestitke. Jaz še kar ne dojema. Kar hodim gledat oba testa, če je res + gor, pa je, na obeh.user posted image  Pol pa se mal smejim, mal jokam in mal kričim od sreče (klinc gleda sosedeuser posted image ). Kako lepo se je videti na seznamu nosečk. Že, ko sem se videla med trepetalkami, sem bila vsa ponosna, ker mi v prvo ni uspelo prilezti niti do tja. Zdaj pa kar NOSEČA.user posted image
Pa da ne pozabim, prvi UZ imam 27.11.

Mateja, žal mi je, da vama ni uspelo. Ampak kot si rekla, novi boji že čakajo.

Daisy, a veš da sem hotla it po še en test, da preverim, če je vse res. Pol sem se pa v roke vzela in si rekla, ja itak da je res.user posted image

Mlinčka, me je arneja v svojem postu spomnila na štorklje. A vidiš, da sta bili tisti dve štorklji za vaju.user posted image

blanč, bravo za folikle. jaz z endometrijem nimam težav, ker je bil vsakič baje sanjsko odebeljen. Kaj pa čaj krvomočnica?

jazzz, a si me nasmejala z račkami.  veš, da sem jih v ponedeljek plesala v službi in to z 2,5 letniki.user posted image

biba007, jaz sem v dolgem postopku zelo slabo reagirala, komaj 3 folikle, ki pa o bili prazni. V drugo pa sem imela kratekpostopek, pa je bilo 5 celic, dva zarodka in en lep plus.

Saj je še toliko napisanega, pa vprašanj. Ampak meni misli begajo. Saj danes mi lahko, a ne?user posted image  
Se javim še kaj.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
13.11.2008 16:12:43   
Pija76
S5 nisem brala vsega! Sory če kaj ne vem....

LUČKA enga lubčka in user posted image   user posted image  user posted image  user posted image !!!!!

grem še mal delat

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
13.11.2008 16:35:01   
DaisyE
Pupe, evo me. Neodložljivi opravki, kaj naj rečem.

Arneja, rade volje bi prinesla blastociste domov, verjemi, ampak dvomim, da mi bo uspelo.

Blanči, tebe čakam, pa te šele zdaj dočakam. Se pardoniram, višja sila me je stran od kište odvlekla. Čestitam za tri folikle. Tako se dela. Za endometrij pa ne vem, mi ga Reš do zdaj še ni omenil. Sem mislila, da zanj ne obstaja. user posted image user posted image  Verjamem, da boš zrihtala. Aha, v soboto ponavljaš vajo. Pridna. Glej, da ga v dobro voljo spraviš! A sta šle z Grethen na šprancir?

noki lubica, kako sem? Čisto prekajeno. Tale bolniška in kompjuter me bosta v grob spravila. Na šiht mi pa tud ni za it. Se mi zdi, da se bližam točki, ko ne bom mogla več naredit vsega kar je treba. Me je kar groza.

Bumo hvala za lepe želje.

Želvica kar se tiče folikla in tega, da pride pred kišto, je to kar težka naloga. Jaz sem že obupala. Že kaj živčna zaradi jutri. Dons je tvoj zadnji dan brez otrok.

tane saj vem, da je že mem, jaz sem dobila prometrium vedno tud brez recepta (trije koncesijski postopki). Vem pa da so laro kregali. user posted image  Lahko pokličeš in vprašaš, kaj se boš matrala.

Abra hormoni že, ampak tele novičke, pa sploh. Bi bla pa rada noseča. user posted image

Larči, ljubavi, dons sem še kar malo v transu. Kot bi bla v enem paralelnem svetu. Nič se ne zdi resnično. Hvala, da tako navijaš za nas. Upam, da glava ne boli več...

Moram poslat, pol pa naprej.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
13.11.2008 16:37:01   
mlinčka
Lučka, bravo! To mi deli user posted image , frišna mami!!! En šopek posebi zate user posted image .

Glede unih štorkelj sem že včeri komentirala, da očitno je bla ena zame, druga pa zate (viš, k sm že vedla, kaj boš nalulala user posted image ). Za Žižiko jih je žal zmanjkalo.

Drugač imam pa teorijo, da nama je tud slinjenje okol Milkota mal nucal. Obe sva se z njim stimulirale pa nama je ratal user posted image .

Dej povej, kolk je kej bodoči očka user posted image ?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.11.2008 16:43:43   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
To mi deli mlinčka štorklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem te vidla da si noseča zanč na srečanju ....

Še zdaj mi ni jasno, kako si to zanč natrofla. Ti pa morem rečt, da so mi tiste tvoje besede na nek način dale zagon pa eno lepo dozo upanja. Hvala ti, user posted image !

P.S.: Sem bla že tik na tem, da eno družinsko pakiranje mace pri tebi naročim user posted image . Na, zdej ti je pa biznis splaval po vodi user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
13.11.2008 16:43:52   
blanč
A sta šle z Grethen na šprancir?

ne nisva. Sploh se neki noče z mano menituser posted image user posted image Mogoče se je pa skrila, ker je blo tolk mrzl zjutriuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
13.11.2008 16:50:40   
mlinčka
Hvala še za vse današnje čestitke in lepe misli user posted image ! Zlati ste!

Larči, ti znaš tko lepo z besedami user posted image ! A še bučka buba user posted image ?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.11.2008 16:51:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce sem ravno govrila z Hope in se počuti dobro.Mali je pa full priden.

Vsem se zahvaljuje za čestitko in darilce.

Mlinčkotovim in Lučki pa čestitauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Blanči k piru najbolj pašem jst user posted image  user posted image  user posted image .

To bo pa kar držalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Noki in abra, upam da se vama bo ratalo spoznat. Dve tako fejst punci! Samo abra mora sramežljivost dat na stran. user posted image

Netkič, če je človek lačen, je to kar vredu znak. Če je tečen, pa še bolj. user posted image user posted image

Biba le pofočki se! Strokovna ekskurzija z delovnim sestankom. Oz. predavanje o IVF ICSI. user posted image user posted image user posted image  Aha, vidim, da si se že. user posted image user posted image user posted image

bambi zakaj bi se pa prestavljala? Sred gonala? Lubica?

anonimna, če pridem do konca in ugotovim, da ti še noben ni odgovoril, ti bom pa jaz, no, vidim, da ne bo potrebe. Troskok bomo obdelali, ko pridemo do tja. user posted image user posted image user posted image

Lučka, dons maš vso pravico bit zmedena.

Mlinčka a si dobila datum?

Blanči, po moje gretka ni prebrala tvojga posta. Saj ji bo žal, ker ni šla z vama s pikijem. Zdaj se ne smeš jezit. Škodi foliklom.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
13.11.2008 16:52:30   
mlinčka
Blanč, a vidš ti tvoj pridelk user posted image ! Da o tistih v ilegali user posted image  ne govorim!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
13.11.2008 16:57:01   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Bemti, zabu sporočit user posted image . Je kar isti dan kot UZ. Torej 1. 12. 2008. To bo en pester ponedeljek user posted image .

In ti, punčarca moja? Razen kronične nadrkanosti user posted image ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
13.11.2008 17:00:45   
Sulfinija
Anja31,imaž zs.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
13.11.2008 17:01:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Bemti, zabu sporočit user posted image . Je kar isti dan kot UZ. Torej 1. 12. 2008. To bo en pester ponedeljek user posted image .

In ti, punčarca moja? Razen kronične nadrkanosti user posted image ?

E boš pa v enem dnevu vse podelala. user posted image user posted image user posted image  Keri je prvi? Tvoj osebni, al GK LJ.

Kronična nadrkanost, pa res! Nadarjeni, vzgojni načrt, pa še predavanja za odrasle se mi začnejo! Me kar glava boli.user posted image  Drugač pa po starem. Pa ti? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
13.11.2008 17:11:05   
gigi1
Oj deklice

A je kera klicala v Kongo in naročila hektolitre blajfraj pirčka za naše nosečke?

Dejzi ja pašem zraven. Zdej ga spet lahk user posted image .
No brez heca...mi sploh ne paše user posted image . Sam še bolj sem napihnjena po njemu.

Mlinčka in Lučka a sta že dojeli? Sem ne že od včeri skoz smejčka user posted image  user posted image  user posted image . In prav je, da sta šli štorklji k vama. Sem trdno prepričana, da sta bili že v štartu k vama namenjeni (jima je Milko prišepnil user posted image ). Jaz bom pa mogla na kakšno tekmo in ga lepo pogledat user posted image .
A mislita, če grem v Novi sad na tekmo Vojvodina:Helios, da bo kej nucal? Tam bom ziher kakšno štorkljo srečala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.11.2008 17:16:43   
Rakica_80
Lučka lepo in mirno nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
13.11.2008 17:19:03   
DaisyE
Hej naš novoletni okrasek. Kako si? Ma, če misliš da tekma Vojvodina:Helios v Novem Sadu pomaga, grem pa še jaz zraven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.11.2008 17:20:48   
gigi1

Hej naš novoletni okrasek. Kako si? Ma, če misliš da tekma Vojvodina:Helios v Novem Sadu pomaga, grem pa še jaz zraven. user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  jeeeee user posted image  user posted image  user posted image . Greva skupi štorklje lovit user posted image

Aja še odgovor. Sem k moj avatar. Okrogla in rozasta v ksiht in čakam user posted image .
Pa ti? Po tolkih jajčkih te še kej špika?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.11.2008 17:22:22 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.11.2008 17:26:00   
DaisyE

Aja še odgovor. Sem k moj avatar. Okrogla in rozasta v ksiht in čakam user posted image .
Pa ti? Po tolkih jajčkih te še kej špika?

Nč ne špika. Na večer mogoče še malo, drugače je pa ql. Upam, da hudič, tečni, smotani, nezaželeni čim prej pride. Naj jo hudič vzame!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.11.2008 17:31:10   
gigi1
Nič bat saj bo prišla. Mal me pa more hecat po vseh teh hormonskih zvarkih user posted image . Je tud ona mal zmedena..
Najprej je nočem, pol jo pa hočem. Si tud misli, "dej baba odloč se že 1x kaj bi rada!" user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.11.2008 17:32:32   
Kicsi
Goldykje se potepaš? Že vsa nestrpna pričakujem kaj lepega boš povedala user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.11.2008 17:33:48   
DaisyE
Grem delat. Qurc pa taka bolniška! user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.11.2008 17:35:31   
DaisyE

Nič bat saj bo prišla. Mal me pa more hecat po vseh teh hormonskih zvarkih user posted image . Je tud ona mal zmedena..
Najprej je nočem, pol jo pa hočem. Si tud misli, "dej baba odloč se že 1x kaj bi rada!" user posted image

Kljub tvoji pozitivni naravnanosti, sem še vedno jezna nanjo. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.11.2008 17:35:40   
mandreja
lučka še z moje strani iskrene čestitke in  uživaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.11.2008 17:36:04   
DaisyE
Zdaj pa res grem. Pridem pol še malo navijat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?