DaisyE
|
Pupe, evo me. Neodložljivi opravki, kaj naj rečem. Arneja, rade volje bi prinesla blastociste domov, verjemi, ampak dvomim, da mi bo uspelo. Blanči, tebe čakam, pa te šele zdaj dočakam. Se pardoniram, višja sila me je stran od kište odvlekla. Čestitam za tri folikle. Tako se dela. Za endometrij pa ne vem, mi ga Reš do zdaj še ni omenil. Sem mislila, da zanj ne obstaja. Verjamem, da boš zrihtala. Aha, v soboto ponavljaš vajo. Pridna. Glej, da ga v dobro voljo spraviš! A sta šle z Grethen na šprancir? noki lubica, kako sem? Čisto prekajeno. Tale bolniška in kompjuter me bosta v grob spravila. Na šiht mi pa tud ni za it. Se mi zdi, da se bližam točki, ko ne bom mogla več naredit vsega kar je treba. Me je kar groza. Bumo hvala za lepe želje. Želvica kar se tiče folikla in tega, da pride pred kišto, je to kar težka naloga. Jaz sem že obupala. Že kaj živčna zaradi jutri. Dons je tvoj zadnji dan brez otrok. tane saj vem, da je že mem, jaz sem dobila prometrium vedno tud brez recepta (trije koncesijski postopki). Vem pa da so laro kregali. Lahko pokličeš in vprašaš, kaj se boš matrala. Abra hormoni že, ampak tele novičke, pa sploh. Bi bla pa rada noseča. Larči, ljubavi, dons sem še kar malo v transu. Kot bi bla v enem paralelnem svetu. Nič se ne zdi resnično. Hvala, da tako navijaš za nas. Upam, da glava ne boli več... Moram poslat, pol pa naprej.