|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
13.11.2008 15:50:03   
sončika84
te če mal razgibat,hahauser posted image lumpek mali!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
13.11.2008 15:51:20   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: netki

joj kolk klofate user posted image

mene pa neki zanima in sicer to leti na vse tiste ki imate prenosnike ali pa se spoznate na to....danes sem bla v eni trgovini in sem jih mal pacala (prenosnike) zraven mene pa še en par, p prileti prodajalec k njima in jima začne razlagati....pa reče da so xxx (ne vem kaj je reku) najboljši, HP so nesreča med prenosniki in toshiba nekje vmes...

zdej me pa zanima ali je to res, so res HP-ji tko zanič...ker imam ogledanega ravno tega user posted image user posted image user posted image

netki, ta prodajalec nima pojma od pojma. Jaz osebno se sicer ne spoznam na računalnike tako, da bi vedela točno katera firma je najboljša, imam pa kar nekaj kolegov računalničarjev, ki povrhu vsega razturajo in VSI, ampak res vsi, imajo HP-jeve prenosnike. Jaz ga imam že 3 leta, pa sem tudi zelo zadovoljna z njim. Vprašaj za drugo mnenje, da boš zihr.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 15:54:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
13.11.2008 15:54:56   
nanka
Tudi jaz se pridružujem povratnicam kadilkam, po letu in pol se z veseljem vsedem na balkon s kavo in cigaretom in ga z užitkom pokadim. 

Neposredna povezava do sporočila: 4329
13.11.2008 15:56:14   
159lila
Punce rada bi vas vprašala ali ste že vse na teži ki ste jo imele pred nosečnostjo,jaz se namreč nikakor ne morem rešiti teh kilogramov.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 16:00:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 159lila)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
13.11.2008 16:01:42   
nanka
159lila, sem bila, pa sem pridelala 3 kg, pa še vedno imam viška 10 kg starih grehov, tako da sem kar malouser posted image

(odgovor članu 159lila)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 16:03:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4333
13.11.2008 16:06:02   
159lila
Jaz imam kar 20kg viška pa so vsi rekli,da če dojiš shujšaš.Jaz ko se pogledam v ogledalo bi se najrajši zjokala.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 16:06:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
13.11.2008 16:06:49   
nanka
Jaz sem se pa prijavila na tečaj geliranih nohtov in se grem v nedeljo v Domžale to čudo naučit. Pa da vidim, če sem kaj umetnika.

Neposredna povezava do sporočila: 4336
13.11.2008 16:10:57   
Blacky30
Rovar_ka, si sigurna, da je Tia imela krče?? Ponavadi pri taki starosti že izginejo, pa tudi ti nisi kaj veliko poročala, da bi že prej s tem imele ful težav. Jaz mislim, da je bila zaspanost, ko je že preutrujena, ker ne more zaspat zarad drugega okolja, sicer pa bi lahko bilo tudi to, da jo je motila gužva in vse novo. Pri nas tako joka samo zaradi zaspanosti.

Karamela, vino dojenčku??user posted image  Pomagalo pri čem?

Tims, ful lep avatar.user posted image user posted image user posted image  Je musaka uspela? Jaz jo bom tudi v kratkem delala.user posted image

Mojcek, samo to so pa mega čevlji. Pa to si nosila za službo al za posebne priložnosti? Jaz tega ne bi imela kam obut.user posted image  Poleg tega imam tak platfus, da takih čevljev sploh ne morem nosit.user posted image  So mi pa super všeč.user posted image user posted image

Rovar_ka, sem pozabla napisat, da uporabljam vijolične pamperske Active Fit. Nisi ravno ti zadnjič omenila, kak drage so? Kolko?
Aha, zdaj vidim recept dneva. Mnjamiiii.....user posted image
Levinja, auroraa, ful kjut fotke.user posted image

Levinja, nogice baje lahko gledajo pri jajčki ven, glava zgoraj ne sme. Mi še nismo nič odstranili iz jajčke.

Vidim, da ful vaših pediatrov priporoča uvajanje GH prej, če otrok ni dojen. Me res zanima, kaj bo naša rekla na to. Prejšnja P pri Nejcu je zahtevala strogo čakanje do konca 6m, ne glede na dojenost ali ne. Nejc je dobil prvo gosto hrano pri 6m in 1t, po posvetovalnici. Pa skoraj ni bil dojen.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
13.11.2008 16:12:07   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

mojcek1:
čeveljci desno spodaj so zakon

aha - in če ti povem, da imam ujemajočo torbico poleg???? user posted image

Pa daj nehaj, ti si pa pravi "fashion freak".user posted image user posted image user posted image  Kje pa delaš ti, če ni skrivnost? Moraš bit za službo tak opicanjena?

Neposredna povezava do sporočila: 4338
13.11.2008 16:12:56   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jaz sem se pa prijavila na tečaj geliranih nohtov in se grem v nedeljo v Domžale to čudo naučit. Pa da vidim, če sem kaj umetnika.

Super odločitev!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam na poročilo, kako je bilo.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
13.11.2008 16:13:44   
nanka
Blacky meni je za uvajanje GH rekla, da šele pri 6 m, čeprav ima nizko težo, napreduje po 700g na mesec. No ja kakšno žličko soka ji lahko dam po 5,5 mesecu, prej pa ne.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
13.11.2008 16:13:50   
Blacky30
Kadilke, povratne al nepovratne, kaj naj vam rečem????? POREDNICEEEEEEEEEEEEEEEEE........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
13.11.2008 16:15:20   
nanka
Mojcek, imaš krasne čevlje, jaz jih obožujem, samo sem tudi sama tako kot Almera že nekaj časa bolj pri tleh, če obujem petke v službo se obvezno preobujem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
13.11.2008 16:25:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Škoda k nas ne bo doma, bi te še k nam na kofe povabila ... nismo daleč user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
13.11.2008 16:32:28   
nanka
Majuska sicer bi rada prišla, ampak tako ne bo časa, ker bom tam 5 ur in bo doma Natka vsem že pošteno kravžljala živčke. Pa še dragi ima fuzbal tekmo in bo Tjaša 1 uro sama s puncama. Pa drugič.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
13.11.2008 16:35:40   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: tims

A je že katera jedla svinjino, pa da doji? Jaz sem se jo izogibala, dons bi pa probala. Imam fuuuul pusta rebrca, pa sem zase mislila narest nekaj drugega, pa študiram, če bi kar po rebrcih usekalauser posted image

Aja, sem glih gledala ponovitev Družinskega dvoboja. A bi se ostale zmenile, da gremo z user posted image  pa v studio navijatuser posted image ? Kakšen žur bi to bil, k bi se vsi začel oglašat.

Tale bi bla dobra. user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
13.11.2008 16:42:05   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: lex

jaz uporabljam hoferjeve plenice in sem bolj zadovoljna kot s pamperskami, veliko maj prebijajo kot pamperske. v novi embalaži so, krer imajo raztegljiv trak, ki je novost, pa drugač so porisane. se mi je kar nesmejalo ko sem jih videla, ker sem mor
ala zdaj hodit v 2 trgovini po plenice, zdaj bom jih pa ta0m dopbila

se mi je zdel da je novost raztegljiv pas user posted image user posted image
a kupuješ od 4-9 kg?

zdaj ma pampersove ali dm ali sparky 4-9, zdaj bova pa te začele uporabljat

auroraa bravo, kot iz trgovineuser posted image user posted image user posted image user posted image

mojcek super čevlji, jaz mam sicer samo 1 pete domauser posted image , sem najraje v kakih supergah,....... sem pa glih v torek gledala ene take lepe škornje samo ne dam 80€ zanj - je treba oba še v zimsko obutev spravit, copate nakupit za Alino in bo itak šlo keša user posted image user posted image user posted image . a si predstavljate da sem v 1 trgovni zasledila čevlje za Alino za 80€, pa ja niso normalni. morem it v mb pogledat za cenejšimi

kosilo je bilo sledeče: pečeni makaroni s tuno in zelena solatauser posted image

kilogrami - so še 3user posted image  viška, pa saj mam še cajt do poletjauser posted image

almera meni je moj rekel, da če ne bom nehala rojevat bo postal povratnik kadilec, tolk cigar je zdaj v kratkem obdobju "moral" skadituser posted image

gh naša je za uvajanje pri 6 mesecih pri dojenih, pri Alini sem lahko prej uvajala - vsakemu drugačuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 16:46:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 16:49:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
13.11.2008 16:53:20   
metuljcek321
Cau!

S frendico sva se kvalitetno nacvekali (beri: nadoknadili za leto naprej in nazajuser posted image  user posted image  user posted image ), Anja je zraven spuscala mehurcke in delala brrrrr ... prijetno druzenje, res.

Zdajle je pri meni v narocju (tipkam z eno roko - dzizs, kva je to pocas, ej ... ne mors verjet!) in se igra z listki  jih mecka in mece po tleh, jaz sem pa cistacica Fatauser posted image

Kosilo: zelenjavna juha in palacinke. Simpl in dobr.

karamela - dojila med voznjo? Ti, ti!

lidija, a si razvozlala misterij shrani.si? Ce ne gre drugac, pa se 1 x pejd na stran in lepo od zacetka - pa si med dodatnimi moznostmi odkljukaj zeleno velikost slikice & potem potrdi.

zimska, o, ti si torej decembrka, jaz sem pa moje razveselila tik po novem letu ... Zime pa ne maram ... sploh - smucanje fuj, mraz fuj, poledica fuj, drsanje OK, gretje na toplem yes.

Kadilke povratnice - fej in fuj ... Res mi je nenavadno, da vas kar nekaj kadi -- sem mislila, da je to cisto out. Dajte rajsi kaksno Milko sklatit zraven kaviceuser posted image

mojcek, zakaj razmisljas o ukinitvi nocnega obroka?

Almera, vas torej ful uziva, ko se obcuduje v ogledalu, nasi ni pa nic jasno in sploh ne ve, kaj bi. Tudi, ko se skupaj postaviva pred ogledalo, raje gleda mene kot sebe. Jaz pa raje njouser posted image

Aha, tole s cevlji mi je znano - jaz jih imam ulala - cist prevec, ampak se ne morem upret. Pa ne nekih pretirano dragih, ampak vse sorte - od supergic do takih s petkami. Vendar niso nobene tako sexy kot mojckine - vau, mojcek, kaj so lustni - kot plesni. Za kam si jih nosila? Sluzba? In se torbica zraven ... opa, opa, fensi-smensiuser posted image  user posted image  user posted image

tims (in gr za razlago) ... se spominjam, da si ze pisala o tem posegu, a mi je uslo iz spomina, da si to ti, tims - skuzi. Se dobro, da so ostali jajcniki, da nimas tezav s hormoni - dobra novica!

Tinky, v kraju, kjer je Bog rekel lahko noc - sem se nasmejala. Ja, izraz Vukojebina pa tud pri nas uporabljamo za kaksne bolj odrocne kraje al pa za fino zguncano cestouser posted image  Pa da bi frendice kaj k tebi prisle na obisk? So vse z Obale al kako?

GR, a si torej nove cevlje premierno obula za obisk slube? Kul. Jaz pa kar nekak odlasam, ker se mi zdi, da je zdaj toliko viroz/prehladov (no, se Anja ga ima ---- nosek se zabasan in bogi), da bi se zihr cesa nalezla od ucencev ali od sodelavcev. A ostale ste ze bile z malcki v sluzbi?

auroraa, mljask.

nanka, dobra si, da si ze nabavla. Kaj si pa kaj nasopingirala? In zdaj si bos podarila tecaj geliranih nohtov. Se veselimo slikic tvojih umetnin. Potem bosta s hd konkurentkiuser posted image  user posted image

rebeca, meni se zdi narocnina na revijo super ideja za darilo - mi smo lani frendici dali za Modno Jano (je modna navdusenka a la mojcekuser posted image ), letos sem pa mai, ki je nora na rozice in vrt, podarila narocnino na revijo Roze in vrt. Praholovilcev a la vazice, okrasne zadevice ipd. ne maram (ker jih imam ze sama dovolj) in jih tudi drugim ne kupujem - raje kaj uporabnega. Moje mnenje pacuser posted image

lila, ze 1 mesec sem na istem - na plus 4 kg

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
13.11.2008 16:58:57   
petra1984
Punce, ve ste zmešane, tri dni me ni na rr pa morm pol še tri dni brat da pridem na tekoče.

Pri nas doma je pa bol žalostno - mi je tast umrluser posted image user posted image user posted image Je bil super človk, z malim naju je oboževal, nimam slabe besede za njega (tašča je razred zaseuser posted image ). Zdej pa ne vem kdo bolj joka - al jz, al mali, al moj.

Ker ima hudič mlade, imam še pi*zdarijo z malim - včeri sem bla pri mojih v lj pa se nečakinja igra z malim in kaj se zgodi... ponoč je dobila NORICE!!!!!!!!! Zdej pa čakamo tri tedne, če jih je mali tud pokasiral. Posledično se ne mormo cepit drug teden, na srečo božjo pa niso za mojgauser posted image nevarne. Midva z mojim sva jih pa tko že prebolela.

Da mal pokomentiram za nazaj - sicer so nekatere stvari najbrž že zastarale.

plenice...mi uporabljamo Muller-jeve- edine, skoz katere ni še nič vn udarl.

čaj..naš ga spije po kak deci na dan, med obroki za pocrklat

cigarete... sem kadila preden sem zanosila. Med nosečnostjo so mi smrdel ko user posted image , zdej bi jih pa pojedla z filtrom vred! Ampak nč dokler dojim!

glede čevljev - sem preveč športni tip, se v visokih petkeh ubijem. Sem nosila najvišje za poroko - 5cm!

Imam pa eno vprašanje ! A je možno, da bi mali zato ker mu zob ven rine večkrat na dan kakal? Prej je kakal max enkrat-dvakrat na dan, danes je pa že 4 krat.

Pa sm tud jaz podrla svoj osebni rekord v dolžini!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!