|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
13.11.2008 15:31:37   
Čmrlika
Pazi ti mene..MILINOVEGA peciva user posted image  user posted image
Malinovega je blo mišljeno!
Grem spat! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.11.2008 15:32:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pri nas pa je danes ati kuhaluser posted image user posted image user posted image

a taki tud obstajajouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.11.2008 15:34:26   
Pandica
Čmrlika   noben te ne ignorira, če pa si želiš  user posted image   pa povej user posted image  user posted image  user posted image

Zarad česa panika? K&M je včeraj zvečer napisala, da ima pri Kekcu v vrtcu ena deklica škrlatinko. Posledično je zaradi tega tut doma ostal, ampak kaj pa, če ima virus v sebi že user posted image inkubacijska doba še ni mimo. Saj upam, da ga nima, samo nikoli ne veš. In jaz sem pač bolj ziheraš kaj se mojega otroka tiče.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.11.2008 15:35:22   
Pandica
Sladko  jaz imam doma krofe iz Trojan in kremšnite, njami user posted image  user posted image  user posted image pride katera?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.11.2008 15:39:02   
kekec in mojca
Ne, Čmrlika, nisem te spregledala, ampak pri zadnjem postu sem morala it, ker je mali začel tečkat. Hvala za tvoj post, me je malo potolažil.

Pandica. Napisala si odkrito, kar si misliš. Jaz pa tudi. Če si ti odkrita, zakaj potem tudi jaz ne bi smela bit? user posted image In ne, ne bom te tepla. Samo kave ti ne bom častla. user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, včeraj nisem bila sposobna prit k Trnuljčici. Mali je ponoči štrikal od dveh do treh, ko je pa on zaspal, je pa prišel sosed iz martinovanja in valda, da smo vsi to vedli. Je tak trobil, da ni bilo možno spat. Potem pa, ob pol šestih pa spet tamali gor, tokrat je bil čil in naspan, naspidiran, jaz pa skoraj umrla zraven zaradi utrujenosti.

Ob pol devetih je pokazal prve znake zaspanosti in takoj, ko je bila priložnost, sem šla z njim spat. In sva spala do pol dvanajstih, potem pa sem  Kekca peljala k zobozdravnici.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.11.2008 15:39:21   
arabela*
ma dajte,no babe.
Vse vemo,da je naša K&M ena super punca,prav tako njeni otroci.Celo naša Aneja že sprašuje po Kekcuuser posted image  .Nobena nima nič proti njej,samo iz preventive ji je pandica to napisalauser posted image

Pa itak se lahko drug tedn spet dobimo.Pa mi je čist vseeno kje,bo še mi kje tak ko so igrala bolj pasalo,zarad Aneje.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.11.2008 15:40:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Sladko  jaz imam doma krofe iz Trojan in kremšnite, njami user posted image  user posted image  user posted image pride katera?

jaz sem tud tavelike krofe jedla danes.
s kremšnitami pa prosim prenehajuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.11.2008 15:41:40   
Pandica
Jaz pa pijem zdaj user posted image   njami user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.11.2008 15:43:16   
Pandica
Evo, častim za vse kavico user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.11.2008 15:44:06   
arabela*
zdaj me je skorak kap,ko sem na uro pogledala.Jaz pa samo tu visimuser posted image

Pa še omaro bi mogla pospravit,sem cote že ven zmetala.
jao,zdaj pa še grem mehiko gledat,pol pa bo tak temauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.11.2008 15:44:17   
Pandica
Pa še nekaj za posladkat user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.11.2008 15:45:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jao,zdaj pa še grem mehiko gledat,pol pa bo tak temauser posted image

Pa ne mi rečt, da gledaš te limonade? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.11.2008 15:49:59   
arabela*

Pa ne mi rečt, da gledaš te limonade? user posted image user posted image user posted image

ja,jaz full uživam ob teh limonadah,pa me ni sram povedatuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.11.2008 15:51:31   
Pandica

Saj ne, da bi te bilo sram, samo kako še najdeš čas za to gledat? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.11.2008 15:53:40   
arabela*

Saj ne, da bi te bilo sram, samo kako še najdeš čas za to gledat? user posted image

saj to pa res ni problem,mala je takrat lepo na zizi,v miruuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.11.2008 15:58:49   
Pandica

saj to pa res ni problem,mala je takrat lepo na zizi,v miruuser posted image

user posted image

A takrat jo priklopiš, da lahko v miru gledaš tv? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.11.2008 16:02:11   
Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica.

jaz pa mam pogodbo za nedoločen čas in bo cela štala po moje,ko bom šla od firme.Moram pa našo firmo malo pohvalit,so full naklonjeni user posted image ,full razumejo,je zlo malo takihuser posted image .Sem bla celo user posted image v bolniški(zarad slabosti),pa so tud vse razumeli.

ni vse na temuser posted image

Ja, pri meni je bilo podobno samo sem imela za določen čas.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.11.2008 16:07:09   
Pandica
Vrtnica79  malo si narobe citirala user posted image  user posted image  user posted image zgleda kot, da sem jaz pisala o user posted image in službi, pa nisem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.11.2008 16:08:31   
Vrtnica79

Pri nas pa je danes ati kuhaluser posted image user posted image user posted image

a taki tud obstajajouser posted image

Ja, seveda! Ko naš ati kuha vedno zunaj jemouser posted image . Joj, kako imam jaz rada ko on kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.11.2008 16:09:40   
Vrtnica79

Vrtnica79  malo si narobe citirala user posted image  user posted image  user posted image zgleda kot, da sem jaz pisala o user posted image in službi, pa nisem user posted image

Aja, pa resuser posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 13.11.2008 16:10:41 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.11.2008 16:11:53   
Pandica

Aja, pa resuser posted image

Aja se ponoči user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.11.2008 16:12:57   
Vrtnica79
Aja, pa dajte zaključit z to temo o škrlatinkiuser posted image . Tak je že dovolj fajta na drugih temah.

Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.11.2008 16:15:48   
Vrtnica79

Ja, saj zdaj bo že kmalu noč. Mislim tema.

Mehiške- pa ni šans da jih gledam. Nisem jih nikoli, me ne zanima. Raje pogledam (pa ne se mi smejat zdaj) Beverly Hillsuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.11.2008 16:20:18   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pazi ti mene..MILINOVEGA peciva user posted image  user posted image
Malinovega je blo mišljeno!
Grem spat! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh nisem opazila. Si se sama izdalauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.11.2008 16:26:59   
arabela*

Ja, saj zdaj bo že kmalu noč. Mislim tema.

Mehiške- pa ni šans da jih gledam. Nisem jih nikoli, me ne zanima. Raje pogledam (pa ne se mi smejat zdaj) Beverly Hillsuser posted image

user posted image user posted image user posted image ,sori,moram se režatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......