|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
12.11.2008 15:15:16   
dini
Ti me kar dej prosm ja, pa bo kar bo, v MINUS itak ne morm it nčuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.11.2008 15:19:39   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog)
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog)
15.11. - charlyka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 64 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    17
user posted image   roza:           5
user posted image skupaj:       22

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 22,7% srečk nosečk

Ekola, Dini , dodana user posted image Zdaj pa le glej, da bo konec meseca plusek, da boš zvišala procent nosečk! Morta se met te dni FEJST RADA, okej?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.11.2008 15:23:07   
dini
Hvala fullll. user posted image Oblubim da se bova mela fejst rada do 30.11. pol pa nč več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.11.2008 15:24:40   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

čaw punceuser posted image
jaz se samo na brzino javljam, sem prišla v službo za par uric, da ne bom imela v ponedeljek preveč dela user posted image
prebrala sem par strani, pa še to na hitro..

user posted image
ja, tomaževič mi je rekel, da naj počakam en ciklus, potem pa gasa v akcijo user posted image

če bo sreča, dobim danes nov modem, da vas bom lahko naprej brala, če pa ne, potem pa v ponedeljek user posted image

oj, welcome back, skori...pa ne preveč delat naj bo res le par uric, tako, da hitro okrevaš in po 1 ciklusu AKCIJA, se prav da boš morda že borka z nami v decembruuser posted image

tud midva jutri upam, da KONČNO dobiva internet, pol bom pa še več gor veselauser posted image ne saj ne, doma je vedno tolk drugih stvari...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.11.2008 15:42:25   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje

Tane...žal mi je....Tudi jaz sumim, da je pri tebi nekaj bilo in zopet odplavalo med zvezdice....user posted image

Mogoče ne bi bilo slabo, da po vseh teh slabih izkušnjah user posted image ...en mesec pavziraš ..enostavno, nič misliti o user posted image ....V srcu nosimo bolečino. Hočemo čimprej naprej in pozabiti vse skupaj....Pa se izkaže, da nas nekaj boli globoko v duši.....Zaključiti in zapreti je treba.
Veš, da vama bo uspelo. Zagotovo. In to prav kmalu. Dovolj je teh razočaranj iz meseca v mesec. Privošči si en mesec čistega odklopa. In vsakič, ko te začnejo moriti misli o user posted image , jih tisti mesec pospravi v predal....Naj misli počakajo na pravi trenutek.....

To je nasvet, da zbežiš iz začaranega kroga. Da premagaš slabo usodo, ki hodi za tabo. Zbežiš iz njenega kroga ven in jo pustiš, da preganja samo sebe.user posted image
Žal mi je, ko vsak mesec berem, da ti nekaj krade srečo. user posted image  Ne morem do dopustiti. Od mene ta usoda dobi user posted image . Naj gre nekam...user posted image

Žal mi je resnično.......In dovolj je tega.....

Če bi bila bližje tebi, bi ti predlagala en mesec razvajanja, teka v naravi, savna, masaža, veliko sadja in vsak dan gledanje kakšne komedije.....Vsaj en mesec.....

Razočaranje, žalost, bolečina....To ni nič drugega, kot kemija in strupi, ki se kopičijo v nas. Zato je treba vse to ven spraviti in se napolniti z optimizmom, soncem, upanjem......

Pa oprosti, ker sem vrstice posvetila tebi....Kar čutim, da to moram napisati....

Srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tihoupanje kako lepo, hvala. Jaz sem danes sicer že boljše volje sem malo razmislila o tvojem predlogu predvsem to...prekiniti začaran krog...ampak se poznam ne bo šlo, sem že preveč v tem...groza se sliši kot bi bila odvisnica, mogoče pa?! 
Moj pristop je bolj bojevit, saj nisem zaman ovnica...sem stopila v akcijo, pisala Pušenjaku, opisala vse moje ginekološke težave, operacije itd. od 19 leta in ga vprašala kaj svetuje kako naprej. No, streznilo me je to, da je napisal, da ga predvsem skrbijo moja leta (sama se namreč počutim mlado ampak dejstvo je da nisem več rosno mladauser posted image ) in morda neidealna situacija v maternici zaradi abrazije, operacije in mi svetoval nekaj osnovnih stvari, npr. UZ med ovulacijo kako je s folikli itd. Tako, da sem že naročena pri svoji G in se počutim bolje zdaj, ko vem, da lahko tudi sama pripomorem k zanositvi in mi je to dalo nov zagon. Se pa svoji G ne pustim več, bom šla naslednjič k njej oborožena z vsemi informacijami in vprašanji in se ne bom pustil takoj odgnati, kajne aquicauser posted image .

Drugače pa je z mesecem septembrom v najino življenje prišlo veliko sprememb predvsem pozitivnih ampak tega kar si najbolj želimuser posted image pa še ni, tako, da...običajno sem vesela in zadovoljna kot zdaj vendar po O in čakanju do dneva D pa priznam so moje misli čisto preveč usmerjene temu in se čisto preveč sekiram in živčkam, tako, da tu na tem področju se bom pa resno vzela v roke, sem bila že od giotke in ellice okregana in to prekinila, obljubim tudi tebi tihoupanje.

zate pa veš kaj te čaka v teh dnehuser posted image , pa brez izgovorov, da bomo konec meseca navijal in držal pesti.

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.11.2008 15:57:21   
dini
tane upanje umre zadnje, če si oven, ker so res trmasti, boš daleč prišla, ker ko si nek cilj zapičjo v glavo tudi pridejo do njega in ne popustijo z lepa tudi če se zelo dolgo časa trudi. Jst med njimi ampak ne ovenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.11.2008 16:04:25   
sonček85
ja res je kar si oven v glavo zatupi more bit ,pa čeprav čez čas.Vem kako je ko sem pa sama ovenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.11.2008 16:09:58   
tane
no, če ne drugega se ne vdam brez bojauser posted image sonček sploh se pa zgledujem po tebi in tvojem vztrajnem boju, a si videla, da je Polynesia rodila? sem ful vesela zanjo.

dini, kaj si pa ti?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.11.2008 16:11:57   
dini
Jst sm pa hujša kot ve, jst sm kozica.user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 834
12.11.2008 16:54:39   
sonček85
ne nisem ,sem pa si pisala z njo 3 dni nazajk,A res joj kako lepo.grem kuj pogledatuser posted image

pa hvala in še naprejk bodi tako močna pupa moja kot si do sedaj,vsaka M je lahko tvoja zadnja user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.11.2008 17:00:27   
sonček85
evo sem že napisala in sem tako presrečna da skoraj jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja dini :kozorogi so tudi vrageciuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.11.2008 17:23:42   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res so ja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.11.2008 17:28:14   
nejkag
Pozdravljene punce,
no, jaz sem zgodaj zjutraj naredila še enkrat test (z CB) in se je v sekundi pokazal močan user posted image !Tako da zdaj ni več dvoma, noseča sem!!!!
Hvala vsem, ki ste navijale zame in držim pesti še za druge!!!Gremo punce!!!!
Joj, kako sem jaz vesela!!!

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.11.2008 17:33:45   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.11.2008 18:05:12   
dini
nejkag čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.11.2008 20:36:59   
Tanisha
user posted image Čestitam vsem user posted image !  Zdej jih je pa že kr nekej! user posted image  

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.11.2008 22:21:32   
lucy86
user posted image čestitke vsem user posted image
mene pa je po dolgem čakanju presenetilauser posted image , tako da se vidimo v decembruuser posted image
in res upam da bo takrat za vse en velik user posted image user posted image

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 842
13.11.2008 7:14:17   
aprilčica07
Najprej čestitke vsem nosečkicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa se bomo zgleda podali v nove borbe, ker so vsi znaki, da prihaja gospa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako, da upamo, na plusek v decembru... kaj čemo, tako je, ne smemo obupat, glavo gor in akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 843
13.11.2008 8:11:57   
katka11
jutro zenske!
user posted image se ni, pa sem bla vceri taka vsa zmahana, sem bla ziher da bo dons zjutri...
pa druge?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 844
13.11.2008 8:17:25   
tihoupanje
Dobro jutro!

Prvo sem vse prebrala in zdaj malo pisanja..user posted image user posted image

Čestitke novim nosečkam.....user posted image user posted image user posted image ....Danes jih je kar nekaj, ki bi mogle delati teste....In upam na vsaj eden user posted image user posted image ....

Jaz sem včeraj naredila (po nasvetu naše tane) en O test.....Mislim, daje bil močn pozitiven.
Čeprav sem jaz čutila hudo napetost v trebuhu iz torka na sredo in sem v sredo zjutraj olajšanje označila kot ovulacijo......Kdo ve, kaj se dogaja......Koledarček, ki spremlja moje M in sproti računa kdaj so O in M povprečno, mi kaže, da bo O šele v soboto.........user posted image

Navodila pravijo, da je test pozitiven (maksimalna količina hormona LH v krvi )24-48 ur pred O.

Jaz pa ne vem, ali ta hormon zadrži svoj maksimum do razpoka folikla?

Kakorkoli, mi smo veselo user posted image user posted image .....Danes so me pa začele nekaj joškice boleti. Mogoče sem zopet preveč jedla in se zredila.

In bo, kar bo....

V mojem vrtu bo veliko sadja (maline, robide, murva, kaki, kivi, češnje, ribez.......).
Podzavestno študiram, da če bom noseča spomladi, ne bom mogla kopati in urejati. Vse moram zdaj postoriti in potem po porodu ponovno jeseni...hi hi hi...user posted image user posted image user posted image ..Podzavest!
Čas bi že bil, da se ta user posted image  že zgodi.

Želim vama veliko klepeta danes in se beremo jutri...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 845
13.11.2008 9:52:00   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: nejkag

Pozdravljene punce,
no, jaz sem zgodaj zjutraj naredila še enkrat test (z CB) in se je v sekundi pokazal močan user posted image !Tako da zdaj ni več dvoma, noseča sem!!!!
Hvala vsem, ki ste navijale zame in držim pesti še za druge!!!Gremo punce!!!!
Joj, kako sem jaz vesela!!!

tako se dela nejkag, bravo za močenuser posted image , zdaj pa uživaj v nosečnosti, čuvaj svojo pikico in bodi ponosna mamica.

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 846
13.11.2008 10:03:46   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje

Jaz sem včeraj naredila (po nasvetu naše tane) en O test.....Mislim, daje bil močn pozitiven.
Čeprav sem jaz čutila hudo napetost v trebuhu iz torka na sredo in sem v sredo zjutraj olajšanje označila kot ovulacijo......Kdo ve, kaj se dogaja......Koledarček, ki spremlja moje M in sproti računa kdaj so O in M povprečno, mi kaže, da bo O šele v soboto.........user posted image

Navodila pravijo, da je test pozitiven (maksimalna količina hormona LH v krvi )24-48 ur pred O.

Jaz pa ne vem, ali ta hormon zadrži svoj maksimum do razpoka folikla?

Kakorkoli, mi smo veselo user posted image user posted image .....Danes so me pa začele nekaj joškice boleti.

V mojem vrtu bo veliko sadja (maline, robide, murva, kaki, kivi, češnje, ribez.......).
Podzavestno študiram, da če bom noseča spomladi, ne bom mogla kopati in urejati. Vse moram zdaj postoriti in potem po porodu ponovno jeseni...hi hi hi...user posted image user posted image user posted image ..Podzavest!
Čas bi že bil, da se ta user posted image  že zgodi.

hmmm...ja kot sem prebrala na netu je O, ko so bolečine se pravi v sredo zjutraj je znala biti O, in kot pri meni prejšnji mesec so me začele prsi oz. bolj bradavice boleti 1 dan po O. Da bi imela O šele v soboto se mi zdi malo verjetno glede na vse znakeuser posted image

Upam, da ste veselouser posted image malo pred, na dan in za vsak slučaj še po O.

To da ko boš noseča spomladi pa ne vidim kot oviro, da ne bi mogla kopati in urejati po vrtu, osebno menim, da je to idealna mentalna ter fizična sprostitev za nosečko.user posted image

Mislim oz. vem, da naš čas prihaja...user posted image

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 847
13.11.2008 10:11:17   
ella.
jutro, dekleta in žene,

kako ste kaj na ta deževen dan? vas po babje v noge zebe ali ste polne energije? user posted image

Nejka, bravo, bejba, današnjega dneva verjetno nikoli ne boš pozabila...user posted image user posted image
Tanček, kako si kaj? Upam, da boš odklopilanaslednjih 14 dni-3 tedne in znala bit tko optimistična in prijazna in polna dobre karme kot sem te jaz spoznala user posted image user posted image
Tihoupanje; ti bomo spomladi dovolile vrtnariti le, če bodo nosečniške krvne preiskave pokazale, da si prebolela tokso!! Tko, da veš, da te bomo mele na uču user posted image

grem delat, čeprav...se mi res ne da. danes pa prav zares ne...ah, grem še na čaj prej...

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 848
13.11.2008 10:28:08   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

grem delat, čeprav...se mi res ne da. danes pa prav zares ne...ah, grem še na čaj prej...

elči, glede na to kaj imaš v podpisu, pa ZDAJ že lahko na ves glas zavpijemo...

user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 849
13.11.2008 10:42:49   
ella.
tanita, res je, mi je pokazal prijazni zdravnik enga lulčka...pa ne svojga, pokvarjenkeuser posted image !! user posted image user posted image
ok, ok, mogoče ni najbolj posrečena šala, ampak brisala je ne bom, rečem temu le...slab trenutek navdiha user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?