Shuka
|
Ojla pupe GIGI - Ti si neverjetno bitje PIKOVITKA - lepo, da si Hope poslala čestitko v imenu vseh, naj ve, da mislimo nanjo in njeno štručko Kam lahko pošljem svoj prispevek? SAPI - super za foliklčke, še kak pirček v dobri družbi pa se bojo še bolj razvijali ZARJA - kako je blo v šopingu? Ne nisem v hotelu mama, to bom spet čez vikend, mal sem se odklopla pa počela kej drugega, sicer se mi je pa včeraj cel dan vrtelo v glavi tko da sem več počivala. BLANČI - a greš ti tud počasi pa ziher? Hitro jajčka papat pa pivičko pit, sam verjamem, da bo do punkcije še več teh. MLINČKOTOVA - sej kr ne dojemam, to je čudež ne? Pa taka lepa številka na krvnem Mlinček, kolk maš luškan ticker NETKICA34 - draga nisem šla v Rim, k se še pazim in ne bi šla lih na tolk dolgo pot ne z avtom ne z letalom zdej k sem v 7 mesecu drugače pa hvala ti za skrb. Kako si ti nosečkica? LUČKICA - to mi deli in seveda vse dobro tudi tebi še 9 mesecev. Vsem v objemčkometru še od mene en Sonosečkice moje, kako ste? ABRA - vidim, da si v leru, kar je prav, sicer sem na istem kar se telovadbe tiče ampak saj se bomo po porodu še pošteno razmigale NOKICA - a ti sošolka nagaja k se skriva , ti, ti sošolka KALINA - bravo za ZVEZDICA - kolk lepo, da vaš lulček pridno raste in napreduje, pa za kri in vodo in za pritisk (sam a se ti nič ne vrti v glavi, ko je tako nizek, men se že pri 110/60 vrti) pa za kilce tud super, sej bojo šle vse dol k bo treba, tko naj bo še 2 meseca pol pa v Rim. MANDREJA - ja a vaša pikica je že tolk aktivna, sej prov naj le skače in brca, se razvija naprej vse do konca. KICSI - v prvih 3 mesecih najbolj špika, če je prehudo vzemi kak magnezij ali Buscopan, če pa je nevzdržno pa zdravniku. To se pikica sam premetava pa dela plac PINKI36 - bravo za punčko LARČI - nosečka moja, kaj praviš spet te glavica boli, koliko pa kaj piješ tekočine? Če jo premalo, jo povečaj na 2 litra na dan pa upam, da se ti umirijo glavoboli. Drugače pa verjetno komaj čakaš na NS, kaj? In se kar strinjam s teboj, po teh lepih novičkah mlinčkovih in lučkice bojo sledili še od netke, daisy, blanči, mismis, zarje, gigi, ...... najbolš, da kr vse naštejem ker bojo vse na dnu spiska kjer so nosečke. GOLDY, JAZZZ27 in MOJSONČEK - vse dobro na pregledih in da bi videle svoje razigrane pikice Skratka, tole pišem že 2 uri, vmes se mi presenetljivo ni nič vrtelo v glavi, medtem sem si skuhala jabolčni kompot, šla 3x na wc, napisala en ZS in en SMS, mela vmes 2 telefona in 10 brc v levi bok, tko da pozdravčke pošilja še moj spiderman. Vse, ki vas nisem naštela: Želvica, lubenicopapajoča Pija, Tina, Sapi, šadow, Bambi, številka, podganica lepa, WP, n74, mateja, anna, bozza, pika.po, reby, vse ki še čakate na postopek, tud neimenovane nosečke, skratka na vse vas mislim.