|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
13.11.2008 9:41:14   
Goldy
jazzz - jaz imam ob 14.00, pa ti? Sem ravno na brijanju i šišanjuuser posted image . Sem pa včeraj ravno prvič resno bruhala (ne samo slino) in je bil moj tako navdušen, da zdej je ziher vse ok!!!!user posted image  Itak, da je vse ok!!!!
In, sabsa, kako kaj ti?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.11.2008 9:44:17   
mojsonček
Lepotičke... pičim jst u Jesenice... brijanje, šišanje za mano... sam še lepe novičke in sem zmagala!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.11.2008 9:53:01   
gigi1
Tane mislim, da je Obi pisala, da imajo utrogestan v neki lekarni v MB. Pošlji ji ZS. Zadnjič je sestra neki deklici na GK razlagala kje se lahko kupi menopur v LJU. Samo nisem bila dovolj pozorna. Predvidevam, da bi se tam dalo dobiti tudi utrogestan. Kaj pa če bi poklicala na SIII in vprašala? Verjetno ti bodo povedale.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
13.11.2008 9:59:23   
anja31
Draga želvica,

sem se zmenila tako: ker mam za dobit user posted image  cca 16.11. bi padel postopek čisto na praznike...tako da smo se zmenili, da jo vseeno v novembru pokličem kdaj dobim, da bova znali planirati za december...in pol nekje cca 15.12. jo spet dobim in se začnem špikat nekje 5.1. Mislim, da je to čisto ok.....

A pa je vedno ta sestra Mira al je še katera druga sestra?? Ker se bojim, da ko bom klicala čez par dni, da ne bodo več vedeli, kaj smo se zmenili....Upam, da si zabeležijo, kar je bilo telefonsko zmenjeno....Bacio vsem.....user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
13.11.2008 9:59:56   
obayifo
luuuučkaaaaa yessss, yiiiippiiieee! zdej pa sam lepo mirno in veselo naprej, malo poskači (ampak samo malo) pol si pa nalimej nasmeh, ki zdej lep cajt ne bo šou dol! čestitam!

tane utrogestan lahko dobiš v lekarni tabor v MB, lahko na 'beli' recept, jaz prinesem recept iz avstrije in ni nobenih težav

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
13.11.2008 10:07:49   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skečem od sreče, jokam od sreče. Naredila test.....
.....NOSEČA SEM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka čestitke,jupiii bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
13.11.2008 10:09:48   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

jazzz - jaz imam ob 14.00, pa ti? Sem ravno na brijanju i šišanjuuser posted image . Sem pa včeraj ravno prvič resno bruhala (ne samo slino) in je bil moj tako navdušen, da zdej je ziher vse ok!!!!user posted image  Itak, da je vse ok!!!!
In, sabsa, kako kaj ti?

Goldy, jaz pa imam ob 16:30 nekje....prej preideš, prej si na vrstiuser posted image . Jaz pa sedaj šibam na brijanje...zatem bo šišanje in zatem tuširanje...meni pa je zjutraj takoj ko vstanem slabo, dokler ne pojem nečesa. Samo ne smem preveč kar mi pa tud ne paše in me vse tišči potem.
a tvoj je bil pa kar navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ah ti moškiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
13.11.2008 10:10:30   
tane
obayifo, super hvala to informacijo sem na forumu zasledila ampak je bila iz leta 2007 tako, da nisem vedela če še vedno drži.

gigi1, hvala za tvoj nasvet bom poklicala tudi na SIII ker sem iz Ljubljane, drugače pa bomo šli na en izlet v Maribor.user posted image

ne vem če sem napisala, 19.11 na 12 dan ciklusa grem k G, da pogleda tudi folikle itd. pa ji bom rekla, še za recept, in bi rada že ta mesec začela, zato taka 'nuja'...vse, da končno dobimo svojo pikico.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
13.11.2008 10:14:22   
pikovit
Matr naklofate tolk,da človek ne pride do konca.Me je pa vmes zbodlo navijanje za Mlinčkote v oči.Da ne govorim,da sem mogla it nazaj prebrat xxx strani,da sem se prepričala o tej prečudoviti novičkiuser posted image

MLINČKOTA MA TO JE SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE,TAKELE NOVIČKE SO PA VEDNO SUPER ZA BRAT.JUPIIIII

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
13.11.2008 10:24:33   
ledenka
ne vem če sem napisala, 19.11 na 12 dan ciklusa grem k G, da pogleda tudi folikle itd. pa ji bom rekla, še za recept, in bi rada že ta mesec začela, zato taka 'nuja'...vse, da končno dobimo svojo pikico.

Tane, prometrium dobiš tudi na Fernetičih v lekarni, z našim (belim ali zelenim) receptom. To ti je bližje kot do Maribora user posted image  ena škatlica stane malo več kot 5 EUR, zadošča pa ti za kak teden.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
13.11.2008 10:27:37   
želvica99
Anja Mira je men največja faca, res ok ženska, tko da jest, ko kličem vedno rečem, da rabim njouser posted image , še nikol se nisem z nobeno drugo menla za evidenčno št,...dobro si se zmenla, boš lahko v veselem decembru mal nazdravla, pol pa akcijauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
13.11.2008 10:36:03   
anci banci
tane:

prometrium dobiš če imaš slovenski recept(meni ga je Reš napisal) v sveh italjanskih lekarnah stane pa okrog 5 eur-ov.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
13.11.2008 10:40:31   
Sulfinija
Punce sedaj pa mam jaz eno vprašanje.Jza sem dobila prejšnji teden evidenčno številko sem prosila sestro Miro,ker je ful v redu ženska mi je dala evidenčno številko 385 in sme ji lepo razložila,da imam komaj Zorna za posvet 20.11 in nato mi je rekla naj jo pokličem ko bom konec iz razgovora bom šla kar osebno do nje isti dan 20.11 boma dala kri z mojim,bris in napotnico pa itak že imam.
IN sedaj je en problem ko bom v LJ bom 15.dan od prejšnje M,če se zmeninim da bi prišla ponovno po zdrvaila 22.dan bi tole bilo nekje 23.11 in potem če bom mela kratki postopek bi že sedaj začela novembra če bom mela kratkega pa v začetku decembra vendar sem izračunala,da tega ne bi rada ker bi potem glih na počitnicah bila po et,...in glih na 31.12 bi se pokazal rezultat in tega ne bi rada,...In bi se raje zmenila da pokličem prvi dan M decembra to bo nekje 5 ali 6.12 in te bi glih 22.dan peišel nekje ali na sam božič ali dan kasneje.Kaj menite se takrat izdajajo zdravila.Recimo če pade 22.dan ravno na božič kak bom potem prišla do zdravila mogoče kak dan prej?Evo to je moje vprašanje upam,da kmalu dobim odgovor.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
13.11.2008 10:42:45   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ne vem če sem napisala, 19.11 na 12 dan ciklusa grem k G, da pogleda tudi folikle itd. pa ji bom rekla, še za recept, in bi rada že ta mesec začela, zato taka 'nuja'...vse, da končno dobimo svojo pikico.

Tane, prometrium dobiš tudi na Fernetičih v lekarni, z našim (belim ali zelenim) receptom. To ti je bližje kot do Maribora user posted image  ena škatlica stane malo več kot 5 EUR, zadošča pa ti za kak teden.

super mi je res bližje pa sorry vsem Štajerkam ampak meni se vseeno Primorska bolj dopade, pa spotoma še aquico obiščemuser posted image .

sem klicala tudi na SIII, pa so rekli, da ga lahko dobim samo če mi je recept predpisal G iz ginekološke klinike, moja G pa žal ne dela tam. 1000x vam hvala zdaj vsaj vem kako se organiziratuser posted image

ancibanci, srečkauser posted image sem mislila, da se ti pridružim pri julijkah pa žal spte nič...grem v nov boj. aha, hvala tudi tebi za nasvet

< Sporočilo je popravil tane -- 13.11.2008 10:46:07 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
13.11.2008 10:43:55   
Shuka
Dober danuser posted image

berem vas že od 9h pa še nisem na konec prišla.user posted image

Sam vidm da mate lepe novičke zato grem naprej brat, da vidm originaleuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
13.11.2008 10:47:30   
Abra
Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiii!

Pa kaj sem včeraj zamudila, še mlinčkota sta nalulala plus user posted image user posted image user posted image user posted image madona, to pa je presenečenje user posted image user posted image samo tolk da zdaj vsi veste, da je treba res na test počakat user posted image

lepo nosečnost vama želim in zdrave otročke. Zdaj pa da vidimo, kolk jih bo user posted image

mateja_g user posted image žal mi je

daisy, ti si tut že skor noseča, hormonočki so že redi, stedi user posted image zato pa jokcaš user posted image

blanči, čaj iz malininih listov za E, po et pa nč več

nokes, kaj si pol bla včeraj v šoli? pol pa vem, katera si user posted image

Pija, včeraj tudi meni ne bi zneslo, danes pa spet ne. Ti sporočim za soboto, tut nisem ziher ..

Larči, jaz tut nč ne telovadim, mi trebuh začne otrdevat, s kondicijo sem itak čist v ... celo poletje sem morala počivat in je pustilo posledice user posted image pri meni so samo sprehodi aktualni, zdaj v tem vremenu še to ne, ni čudno, da se mi rit širi user posted image me prav zanima, kaki bojo jutri komentarji pri G. Prvih 12 tednov pa ne priporočajo najbolj, z dvojčki je pa še posebej treba pazit.

Pozdravček čist vsem!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
13.11.2008 10:56:26   
T1979
Lučka 25 iskerene čestitke za user posted image  ali user posted image  ali user posted image  user posted image .

Mateja user posted image .  

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
13.11.2008 10:57:37   
T1979
user posted image  Mlinčkovi čestitke tudi vama za user posted image . Sem firbec, a to je zdaj naravno ratalo, al kako, da ste bili tako hitro v novem postopku.
Sori nisem glih spremljala cele zgodbe.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
13.11.2008 11:14:22   
Goldy
sulfinija - po zdravila lahko prideš kakšen dan prej, če je to praznik te bo itak tako tudi naročila. Vsaj mene je v 2. postopku, ker je bil 8. februar. Zdaj v 3. sem pa tudi šla prej po zdravila, ker tisti dan nisem mogla zaradi službenih obveznosti.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
13.11.2008 11:15:20   
biba007
user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Mlinčkota!!! Pa Lučka!!! Well done, well done indeed!!!

A mi lahko prosim kdo pove, kdaj zdaj pričakujemo naraščaj? Saj vem, nekje je ena matrika...pa je ne najdem. Se pa takoooooooo veselim z vami user posted image Super, super, super

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.11.2008 11:20:17   
lara light
Abra, Shuka, a niso lepe novičke! Jaz sem tko vesela. Zdej še netkič, daisy, obi pa potem še naša Mismis, pa Gigi in Zarjica, pa T1979, pa Mateja, pa in še neki vas je za naslednjo rundo, pa smo zmagaleuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Larči, jaz tut nč ne telovadim, mi trebuh začne otrdevat, s kondicijo sem itak čist v ... celo poletje sem morala počivat in je pustilo posledice user posted image pri meni so samo sprehodi aktualni, zdaj v tem vremenu še to ne, ni čudno, da se mi rit širi user posted image me prav zanima, kaki bojo jutri komentarji pri G. Prvih 12 tednov pa ne priporočajo najbolj, z dvojčki je pa še posebej treba pazit.

Pozdravček čist vsem!

Abrica, ti me vedno potolažiš. Hvala. Sej se bom mao zmigala, moram kakšne vaje najdet. Pa upam, da grem zdej na bolniško, da bom imela več miru in časa.user posted image

Daisy, kako si danes?
Netka, javi se kaj.
S5 me glava boli, ta nizek pritisk...sej potem s5 ne bo prav, ker bo pa burjauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.11.2008 11:33:18   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

IN sedaj je en problem ko bom v LJ bom 15.dan od prejšnje M,če se zmeninim da bi prišla ponovno po zdrvaila 22.dan bi tole bilo nekje 23.11 in potem če bom mela kratki postopek bi že sedaj začela novembra če bom mela kratkega pa v začetku decembra vendar sem izračunala,da tega ne bi rada ker bi potem glih na počitnicah bila po et,...i

Kaj je kratki postopek? A sem tepka, kaj....ampak res ne vemuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.11.2008 11:39:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IN sedaj je en problem ko bom v LJ bom 15.dan od prejšnje M,če se zmeninim da bi prišla ponovno po zdrvaila 22.dan bi tole bilo nekje 23.11 in potem če bom mela kratki postopek bi že sedaj začela novembra če bom mela kratkega pa v začetku decembra vendar sem izračunala,da tega ne bi rada ker bi potem glih na počitnicah bila po et,...i

Biba, kratki postopek poteka tako nekako.

S špikanjem začneš 2. dan menstruacije (cikla), zdravila so lahko različna (Gonal, Menopur), nato greš 8. dan cikla na GK LJ, kjer ti naredijo UZ, da vidijo kako folikli rastejo in velikost endometrija. Vsi nadaljni UZ so odvisni od velikosti folikla, lahko te naročijo že naslednji dan ali pa čez dva dni. Uglavnom, nato hodiš na UZ-je toliko časa, da doktor presodi, da so folikli dovolj visoki, takrat pade stopka. Dva dni po stopki sledi punkcija, kjer ti poberejo folikli, da vidijo koliko celic imaš. Isti dan mora tvoj partner dati tudi seme, ker jih potem v labratoriju zmešajo (celice + seme). Peti dan po punkciji prideš in ti vstavijo zarodke (enega ali dva), če pa ostane kaj zarodkov jih zamrznjejo in ti dobiš obvsetilo v cca 14 dneh po ET-ju.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.11.2008 11:46:21   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Biba, kratki postopek poteka tako nekako.

S špikanjem začneš 2. dan menstruacije (cikla), zdravila so lahko različna (Gonal, Menopur), nato greš 8. dan cikla na GK LJ, kjer ti naredijo UZ, da vidijo kako folikli rastejo in velikost endometrija. Vsi nadaljni UZ so odvisni od velikosti folikla, lahko te naročijo že naslednji dan ali pa čez dva dni. Uglavnom, nato hodiš na UZ-je toliko časa, da doktor presodi, da so folikli dovolj visoki, takrat pade stopka. Dva dni po stopki sledi punkcija, kjer ti poberejo folikli, da vidijo koliko celic imaš. Isti dan mora tvoj partner dati tudi seme, ker jih potem v labratoriju zmešajo (celice + seme). Peti dan po punkciji prideš in ti vstavijo zarodke (enega ali dva), če pa ostane kaj zarodkov jih zamrznjejo in ti dobiš obvsetilo v cca 14 dneh po ET-ju.

Mismis, hvala za pojasnilo. A lahko (posipavajoč se s pepelom) vprašam še eno neumnost? A pol obstaja tud DOOOOOOOOLG postopek? user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
13.11.2008 11:51:18   
Shuka
Ojla pupe user posted image

GIGI - Ti si neverjetno bitje user posted image user posted image

PIKOVITKA - lepo, da si Hope poslala čestitko v imenu vseh, naj ve, da mislimo nanjo in njeno štručkouser posted image Kam lahko pošljem svoj prispevek?user posted image

SAPI - super za foliklčke, še kak pirček user posted image v dobri družbi pa se bojo še bolj razvijaliuser posted image

ZARJA
- kako je blo v šopingu?user posted image Ne nisem v hotelu mama, to bom spet čez vikend, mal sem se odklopla pa počela kej drugega, sicer se mi je pa včeraj cel dan vrtelo v glavi tko da sem več počivala.user posted image

BLANČI - a greš ti tud počasi pa ziher? Hitro jajčka papat pa pivičko pit, sam verjamem, da bo do punkcije še več teh.user posted image

MLINČKOTOVA - user posted image user posted image user posted image sej kr ne dojemam, to je čudež ne? Pa taka lepa številka na krvnemuser posted image Mlinček, kolk maš luškan tickeruser posted image

NETKICA34 - draga nisem šla v Rim, k se še pazim in ne bi šla lih na tolk dolgo pot ne z avtom ne z letalom zdej k sem v 7 mesecuuser posted image drugače pa hvala ti za skrb. Kako si ti nosečkica? user posted image

LUČKICA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mi deli user posted image in seveda vse dobro tudi tebi še 9 mesecev.

Vsem v objemčkometru še od mene en user posted image

Sonosečkice moje, kako ste?
ABRA - vidim, da si v leru, kar je prav, sicer sem na istem kar se telovadbe tiče ampak saj se bomo po porodu še pošteno razmigale user posted image

NOKICA - a ti sošolka nagaja k se skrivauser posted image , ti, ti user posted image sošolka

KALINA - bravo za user posted image user posted image user posted image

ZVEZDICA - kolk lepo, da vaš lulček pridno raste in napreduje, pa za kri in vodo in za pritisk (sam a se ti nič ne vrti v glavi, ko je tako nizek, men se že pri 110/60 vrti) pa za kilce tud super, sej bojo šle vse dol k bo treba, tko naj bo še 2 meseca pol pa v Rim.user posted image

MANDREJA - ja a vaša pikica je že tolk aktivna, sej prov naj le skače in brca, se razvija naprej vse do konca.user posted image

KICSI - v prvih 3 mesecih najbolj špika, če je prehudo vzemi kak magnezij ali Buscopan, če pa je nevzdržno pa zdravniku. To se pikica sam premetava pa dela plac user posted image

PINKI36 - bravo za punčkouser posted image

LARČI - nosečka moja, kaj praviš spet te glavica boli, koliko pa kaj piješ tekočine? Če jo premalo, jo povečaj na 2 litra na dan pa upam, da se ti umirijo glavoboli. Drugače pa verjetno komaj čakaš na NS, kaj?user posted image In se kar strinjam s teboj, po teh lepih novičkah mlinčkovih in lučkice bojo sledili še od netke,  daisy, blanči, mismis, zarje, gigi, ...... najbolš, da kr vse naštejemuser posted image ker bojo vse na dnu spiska kjer so nosečke.

GOLDY, JAZZZ27 in MOJSONČEK - vse dobro na pregledih in da bi videle svoje razigrane pikice user posted image user posted image user posted image

Skratka, tole pišem že 2 uri, vmes se mi presenetljivo ni nič vrtelo v glavi, medtem sem si skuhala jabolčni kompot, šla 3x na wc, napisala en ZS in en SMS, mela vmes 2 telefona in 10 brc v levi bok, tko da pozdravčke pošilja še moj spiderman.user posted image

Vse, ki vas nisem naštela: Želvica, lubenicopapajoča Pija, Tina, Sapi, šadow, Bambi, številka, podganica lepa, WP, n74, mateja, anna, bozza, pika.po, reby, vse ki še čakate na postopek, tud neimenovane nosečke, skratka na vse vas mislim.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?