|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
13.11.2008 8:30:15   
anci banci
mlinčkovi in lučka.... čestitke bravo

mateja tebi pa en objemčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
bo pa naslednič uspelo

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
13.11.2008 8:34:12   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kolk fajn...
Včeraj naša Mlinčko family,
danes pa moja ljuba Lučka.

JE, JE, JE, JE, JE...
To si zdaj jaz pojem in poplesujem po pisarni...

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lej jo lej, že ma tikerčka zrihtanga.

A včeri pa Mlinčko familija!!!! Ja Čestitke tudi vam!!!!!!!! Bravo. Uh kako lepo....bravo, bravo, bravo!!!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
13.11.2008 8:34:44   
jazzz27
mateja...objemček zate. Čim prej v nove boje!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
13.11.2008 8:38:12   
Shadow
Bumo, v črno, pa šal sem imela okoli vratu namotan...pa pol smo se s puncami pred vrati za delitev terapije nekaj pogovarjale... je bilo dosti punc. Katera si pa bila ti?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
13.11.2008 8:38:28   
sonček33
Mlinčka in mlinček - iskrene čestitke! Vse lepo vam želim.

Tina -upam, da je bila stopka neboleča.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
13.11.2008 8:39:38   
Shadow
Aja, sem pozabila, da se moram puncam, ki so me včeraj naprej spustile, lepo zahvaliti, če slučajno ta forum berejo. Sem morala nazaj v službo. Torej, HVALA še enkrat!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
13.11.2008 8:40:18   
sonček33
Lučka moja draga - kakšna novička - tale deževn dan je pravzaprav zelo lep, kajne? Čestitam in vam želim vse dobro.

Kalina - dva srčka sta pravi blagoslov. Počivaj in bodi srečna, boš videla, vse boš zmogla.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
13.11.2008 8:42:09   
Bumo
Shadow, jaz pa sem bila ta una s krilo...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
13.11.2008 8:42:28   
sonček33
Mateja-goljev - objem zate. Vem, da v tem trenutko nobena beseda ne pomaga. Bodi močna. 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
13.11.2008 8:45:03   
sonček33
Netka  - B in M??? A moram ugibat?

Gretka - pogrešam te!

Pija - dej no, ni ti treba sred noči na šiht hodt...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
13.11.2008 8:55:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skečem od sreče, jokam od sreče. Naredila test.....
.....NOSEČA SEM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUUUPIIIIIII!!!!!!

ČESTITAM SRCE MOJE DRAGO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
13.11.2008 8:56:46   
lara light
Lučka, iskrene čestitke za plusek obema. Tega plusa sem tako vesela, kot da bi bil mojuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem rabila nekaj časa, da sem lahko začela pisatuser posted image . Draga moja, pomiri se, dihajuser posted image  in ne skači preveč, zdaj si noseča!user posted image Presrečna sem za vaju! Lepo in mirno nosečnost!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
13.11.2008 9:00:38   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tane

punce, upam, da ni narobe da se obrnem na vas z vprašanjem.
sicer nisem v postopku poskušava zanositi naravno, vendar mi je Pušenjak napisal, da mi svetuje jemanje progesterona od O dalje, 'ker pri starejših' res pogosteje prihaja do prezgodnjega propaanja rumenega telesca...

torej, ker j emoja G bolj za en k***user posted image pardon izrazu, bi jo rada kar postavila pred dejstvo, da bi pač rada začela z jemanjem progesetrona in naj mi napiše recept. Tu sledi vprašanje kjer mi ve morda lahko pomagate, kaj naj ji rečem recept za Prometrium ali Utrogestan in kje se dobita?

nokes in abra, hvala za vajine odgorvore, vem, da se oba Prometrium in Utrogestan baje ne dobita pri nas, sem pa enkrat nekje prebrala, da baje Utrogestan imajo v Mariboru in Prometrium v lekarni na ginekološki kliniki v Ljubljaniuser posted image

Ali morda katera ve, če greš lahko z slovenskim receptom v lekarno v Italijo ali Avstrijo in tam dobiš tablete?

Drugače pa vidim, da ste na tej temi ZELO pridne, sem komaj vse prebrala za nazaj, pa sem mislila, da smo me čveke pri novembrkah oz. decembrkahuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
13.11.2008 9:02:14   
lara light
Mlinček in Mlinčka, ko sta uni dan šla na tekmo kao slabe volje, mi je bilo tako hudo, da ker ne zmorem nič pametnega izustit se pol rajš umaknem, kot da tle smetim...in sem napisala... vsaj, da imata drug drugega, to se mi je zdelo v tistem momentu edino pametno. In sedaj tako čudovita novica! Presrečna sem za vaju! Mlinčka, čestitam draga moja! Mlinčko, tebi pa za tvoj neprecenljivi del! Lepo in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image

Uf, sem vesela, me spet razganjauser posted image ...aja še olika je ostala v drugem prostoru, evo zdej je tle, dobro jutro!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
13.11.2008 9:05:35   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mateja-goljev - objem zate. Vem, da v tem trenutko nobena beseda ne pomaga. Bodi močna. 

Čimprej v nove boje!user posted image user posted image

Netkič, kako si ti?user posted image user posted image

Kalina, dvauser posted image user posted image  je skoraj čudež. Čestitam, boš vidla da boš zmogla. Čestitke, dragauser posted image user posted image

Gigika, kaj poveš lepega?user posted image

Grem s5 delat, lep dan vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
13.11.2008 9:10:48   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Skečem od sreče, jokam od sreče. Naredila test.....
.....NOSEČA SEM!!!

YES YES YES user posted image user posted image user posted image  lučkica moja, čestiiiiitaaaaaam!!!!! zdaj pa mirno in veselo še naprej!!! naj bo to najlepših 8 mesecev!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
13.11.2008 9:11:49   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Zame, se je pravljica včeraj končala.user posted image user posted image user posted image
Tako da gremo v nove boje.

user posted image user posted image user posted image  žal mi je... izjokaj se, in z novimi močmi naprej.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
13.11.2008 9:17:48   
gigi1
Mateja_g res mi je hudo draga user posted image . Greva drugo leto v nove boje.

Mlinček ticker je prav fensi user posted image . In da veš, da bi ble hude, če jutri slučajno ne bi prišel na srečanje user posted image

Lučka ma pa tud že tickerčka user posted image  user posted image  user posted image

Blanči mislim, da je krvomočnica za debelitev endometrija, pa čaj iz malinovih listov. Pupe popravite me, če se motim. Tri je pravljično število in sigurno se bo še kakšen najdu do punkcije user posted image

Tane mislim, da je edino kar se da dobit na recept pri nas dabroston. Utrogestan dobiš na GK, če si v postopku. Mislim pa da je drugače vse treba plačat.

Larica kaj naj povem drugega kot, da sem ful hepi za naše Mlinčkota in Lučko user posted image  user posted image  user posted image

Nosečkice naše drage mislimo na vas user posted image

Srčice in srčki lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.11.2008 9:24:19   
anja31
Dobro jutro vsem.....

včeraj sem dobila pošto iz konzilija in danes moram poklicat za evidenčno številko....Vsi izvidi so ok....napotnico že imam....tako bi rada prišla na vrsto še letos....a mislite, da imam kej šans?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.11.2008 9:24:40   
Goldy
lučka25 - user posted image user posted image user posted image  in lepo, mirno nosečnost!

mateja - user posted image  in še eno user posted image  za naprej!

Hvala mojsonček, tudi ti dobro opravi in jazzz tudi!!!! Pa ostale akterke tudi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.11.2008 9:31:16   
jazzz27
Goldy...mislim nate...kdaj imaš ti danes? Mene še čaka brijanje i šišanje...vađenje zuba...tole bo pa drugičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....dans je en tak pozitiven dan....user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.11.2008 9:33:04   
sabsa
LUČKA Bravo! TOOOOOOOOOOO!user posted image user posted image user posted image  Sedaj si nosečka in uživaj v nosečnosti. Veseli se! Naslednje poletje boš že mamica.

Mateja poznam občutek, ko pride tisti nagajivi izcedek in se zaveš, da ni uspelo. In potem v naslednjem postopkum ... uspe. Verjamem, da bo tako tudi pri tebi.

19.11. PREGLED

Vsem ostalim želim lep dan!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.11.2008 9:36:53   
jazzz27
mlinčka in lučka tale je za vas!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.11.2008 9:39:14   
želvica99
anja, ko boš klicala za evidenčno številko sestro Miro, jo vprašaj, kdaj lahko začneš. V vsakem primeru ti bo rekla, da pokliči na prvi dan menstruacije, ne vem pa al že prve (če imajo še prostor pred NL) al kakšne naslednje.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
13.11.2008 9:39:47   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tane mislim, da je edino kar se da dobit na recept pri nas dabroston. Utrogestan dobiš na GK, če si v postopku. Mislim pa da je drugače vse treba plačat.

Hvala, tudi to vem, da je treba plačati in mi ni problem, kot pravim me samo zanima kje oz. kako dobim oboje. Za dabroston pa tudi vem ampak mi prvič v nosečnosti ni nič pomagal, sem kljub temu splavila tako, da bi raje čisti progesteron.

Zdaj, ko sem vas malo prebirala sem ugotovila, da ve verjetno ne veste toliko o tem kje se to dobi, ker ga avtomatsko dobite, če ste v postopku. Vsem srečno naprej in držim pesti tudi za vas.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?