Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 15:02:38
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Nisem mogla mimo kapice in ponča, upam da bo kmal porodniška joj k je srček. Men so ful všeč teli pončoti za malčice.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 15:04:30
|
|
|
|
dzanika
|
mirjam haha. Dobro fotka!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 15:16:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 15:33:20
|
|
|
|
glugluglu
|
ilatic, katero mleko imaš? Jaz imam Aptamil - ne rabiš nožka Drugače si pa jaz, če grem za en dan kam naredim vnaprej merice mleka, sedaj v disperzijsko posodico od Aventa (lahko pa daš v vrečke ali druge posodice), vodo pa v termovki, če je pa krajša zadeva pa dam že narejeno eno porcijo mleka v termo torbico.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 15:38:27
|
|
|
|
glugluglu
|
Sem pozabila povedat: mene danes tako križ boli, da je za znort, Tiana komaj dvignem, nosim ga ful težko (vidim vse zvezde tega neba), najhuje pa je hoja po stopnicah. Zakaj pa pozabim povedat: ker vsakič ko se vsedem za ralčunalnik in grem na RR, pozabim na to , ko pa vstanem se pa spet zvijem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 15:40:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 15:47:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 15:50:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 15:55:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 15:58:48
|
|
|
|
Motoristka
|
ilatic-mene je bilo sram to priznati, ker se mi je zdelo da sem edina in zato nisem omenila...šele kasneje sem videla da je tega veliko, sploh depresije....
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 16:10:07
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Tudi Ferrero s temno čokolado je bljak.... ne maram temne čokolade. kolk s ti čudna
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 16:14:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Ej, dons me pa tolk bolijo misice na nogah - s ta malo sva bili na 2-urnem sprehodu in me je ful zdelal ... hm ... bo treba kaj pocivat al kako? gluna3 - fensi smensi vrata. Aha, jih imajo kolegi ... drago, a ful lepo:-) frutka za plazenje! zimska za Brino! levinja za blizajoco se obletnico! Majuska za testiranje temnih Ferrero. Bom probala! populis za nakup! tims za paket presenecenja. Vau, jest bi tud! zimska za b'day! Vsem Maritnam in Tinam za danasnji god! mojcek za napredek pri Zivi!!!!! Motoristka & ilatic za premagane tezave! tims & Almera , ker se nista posizili zaradi tasc!
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 16:17:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
netki, je kakec boljse? Mirjam - uporabljamo Muellerjeve in sem zelo zadovoljna. Ene parkrat je kaki usel pri nogici, sem malo namocila v vodi, potem klasicno oprala (uporabljam Rex) in je slo vse dol. lunica , da ne bi bilo prevec mucno! Lukec, drzi se! Tinky, pozdravi ju in jima poslji en kos poljubckov in objemov od julijskih cvek!
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 16:21:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
No, da boste mal boljs vidle nas krst ... ker tisti dve sta bili pa res za povecevalno steklo, a ne, Blacky? Ja, Anjo sem kar jaz drzala v narocju ... je zupnik nekako tako namignil, ko sva bila z mozem pri njem na pogovoru ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 16:25:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
metuljcek je spet zakupil stran ... hi, hi ... dobra porodniska, nimas kaj ... hec, hec ... Anja spi ze 2 uri - cist jo je zdelal sprehod in danasnji zaspan dan! Pa zdaj po novem ona sicer ne bi vec lezala - sploh. Kar naprej dviguje glavo in zgornji del telesa in potem sedi, gleda naokoli in je vazna sto na uro. Najbolj ji je vsec, ce je tolk dvignjena, da ze kar naprej visi in potem kuka sem in tja ... se ji ful narezimo, res. Ampak to, da bi se pa kaj obrnila s trebuha na trebuh ali obratno, ne, to je pa zanjo cist nezanimivo in tega menda se nekaj casa ne bomo usvojili ... Pa vasi malcki? Eni se ze kar konkretno obracajo, kot sem prebrala, a ne? Hm ... Eno vprasanje: nekje sem prebrala, da naj bi otrockom masirali dlesni se preden pokukajo ven zobki - a katera to prakticira?
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 16:28:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ups, zbudila se je - po novem s huronskim jokom, ki para zivce ... berem, da jih kar nekaj to pocne, a ne? Mami siba k puncici!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 16:28:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 16:40:49
|
|
|
|
dzanika
|
metuljcek fletni ste. Je pa pri nas podobna zgodba. Mali firbčen in se dviguje. Obrne se sicer iz trebuha na hrbet sam čist vedno mu ne uspe. Če je preveč zmatran mu ne gre ker rabi precej energije za to. Obratno pa tut mi ne vem če bomo kdaj osvojili ker na trebuhu ni preveč rad. mojcek saj bo. Počasi bo začela sprejemat vidiš. Včeraj je sprejela. Danes spet. Bo bo boš vidla.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 16:45:06
|
|
|
|
ilatic
|
glugluglu jaz uporabljam babylove iz DM. Sem ugotovila ,da je kvaliteten tako kot navolac in ga dobiš 800g za 5eur. Ga zelo dobro prenaša, kaka vsak dan, razen na začetku je kakakal na dva dni in to kr trdo. Ampak se je stabiliralo. Jaz tudi vzamem termovko, samo je v vsakem primeru tega več ko t dojke . Glede napak, ko jih imam jaz morate vedeti, da imam štručko v naročju. metuljček321 prav tako je pri nas. Se zelo dviguje, z ritjo se že ful odriva, tako da ga včasih sploh ni več na igralni podlogi ampak kar ne tleh. In prav tako iz trebuha na hrbet - ni šans - mislim da so kg ovira. Ampak bo že. Zdaj me je začel ful ščipat za roko ko ga pripravim za hranjenje in je ves neučakan in me grabi za ta moj špeh in me full zaboli. Z rokami mi že ful raziskuje obraz malo ščipa malo boža in že prav lepo raztegne dlan. joj tak sonček je. Tako sem jezna ker mi noče slik prenest, niti prilepi je ne morem in ne vem zakaj!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 16:49:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 16:53:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 16:59:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 17:05:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 17:21:37
|
|
|
|
lidija***
|
HD- naši pomaga, če glasbo privjem. Kar hitro zaspi, pa potem lahko ropotam po stanovanju, pa je nič ne zmoti. Iliatic- morala, bi se že prej oglasiti. Tudi mene je po drugem porodu matrala močna depresija, samo si nisem hotela priznati in sem tumbala v sebi. Pa se je vleklo... Luškane fotkice Obračanje- naša ga je čisto osvojila, je več ni za pustiti kar tako. Pa sedi tudi že lepo- z oporo. Dojenje- ne se obremenjevati, če ne morete dojiti, ker s tem ne bo nič boljše. alarm...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 17:25:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
ljubosumjebinyyAli je vaš partner ljubosumen?pretirano (
10%)
bolano (
5%)
sploh ni (
23%)
malo (
63%)
Število vseh glasov: 250Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!