|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
12.11.2008 22:24:05   
neboglasnica
mojcek1: user posted image user posted image user posted image , za lažjo noč, kajne?

Danes sem si kupila nove čevlje, za moje pojme čisto predragi (53€). Upam, da jih bom lahko nosila?? Že od nekdaj so s tem same frke.
Danes res ni moj dan: mojstri so SPET zatajili, jih ni bilo; odkrila oz. zasačila prijateljico, da mi laže (čisto nehote) in me nateguje k osla..No, edina dobra stvar je nakazana porodniška in odločba, da smo velika družina. Kdaj pa bo denar, pa ne vem.

Zdaj pa nočka,

user posted image in naj vam teta luna pusti spati dolgo, doolgooo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
12.11.2008 22:27:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica, kaj pa moram spremljat? Lady, Nova, Obrazi in podobno?user posted image Sej , jaz pa sem se naročila na Finance namesto na kakšno tako revijo, user posted image pa še k frizerju preredko hodim, kjer se dobijo pod roke take stvari. user posted image

user posted image user posted image tudi jaz sem se naročila na Finance, samo ne vem, kdo bo to bral. Drugače sta mi pa kolegici za RD naročili Obraze, ki jih komaj prelistam do naslednjega četrtka, ko spet potrkajo na vrata.

almera: očitno ni bilo prehudo, če si na RR??

Zdaj pa res user posted image (šibam) user posted image (spat).

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 22:29:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4153
12.11.2008 22:30:28   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

mojcek1: user posted image user posted image user posted image , za lažjo noč, kajne?

Danes sem si kupila nove čevlje, za moje pojme čisto predragi (53€). Upam, da jih bom lahko nosila?? Že od nekdaj so s tem same frke.
Danes res ni moj dan: mojstri so SPET zatajili, jih ni bilo; odkrila oz. zasačila prijateljico, da mi laže (čisto nehote) in me nateguje k osla..No, edina dobra stvar je nakazana porodniška in odločba, da smo velika družina. Kdaj pa bo denar, pa ne vem.

Zdaj pa nočka,

user posted image in naj vam teta luna pusti spati dolgo, doolgooo

neboglasnica, prijateljica? Očitno nič več, vsaj pri meni bi bilo tako. Cena čevljev: veš kaj je groza, da tudi otroški čevlji za najine ta večje toliko stanejo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
12.11.2008 22:34:31   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

tisti ki flaširate..kolk vam zvecer spijejo pred spanjem...ker moja ga seka 220ml...in me mal skrbi da si bo želodček raztegnila

zelo različno ... zadnje čase komaj 100 požuli, pred tem pa nekje med 150-180. Rekord je bil 240, ampak je pol tudi spal ko top user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4155
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 22:35:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4156
12.11.2008 22:37:56   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

kaj nobena ne bo novalaca ac? nima nobena?

Ne jaz imam na žalost navadni novalac 1.

Ja še vedno sem tukaj. Sem prišla izpod tuša in se mi ne da it spat. user posted image

Neboglasnica prijateljica pa taka...

Neposredna povezava do sporočila: 4157
12.11.2008 22:50:01   
Blacky30
Vauuuuuuuuuu, to pa se moram oglasit. Naj počaka onih 10 neprebranih strani. user posted image user posted image  Sem vmes preletela in videla, da se za Družinski dvoboj pripravljate!!!!!!!!!!!!!!!! Takoj sem morala iti mami dol osebno novičko povedat, ker ona je ful oboževalka tega, niti en dan ne zamudi!!! user posted image

Bravo, ilatic, da si se spomnila!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa imenovale se boste JULIJKE, itak, ne?user posted image

Potem pa morate tam povedat, da vas po tv spremlja še vsaj drugih 50 zvestih navijačic julijk!user posted image user posted image  Ful dobra ideja, res!

Glede voditeljice, pa bi naj baje zdaj na veliko snemali vnaprej, potem bo imela mesec, dva odmora po porodu, takrat se bodo vrtele vnaprej posnete oddaje, potem pa bo spet kar začela snemat, tak da je naj ne bi menjali.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
12.11.2008 23:07:44   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

zimskauser posted image  za b'day!

Saj ni zimska imela rojstnega dneva, če ga je imela Flower.user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da vedno natančno preberem tvoje poste!user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
12.11.2008 23:11:02   
Blacky30
Motoristka, jaz pa se nekaj spomnim v času naših user posted image , da si nekaj omenjala, da imaš ful glavobole in da imaš take napade, ko ne moreš dihat. Si o tem pisala, ne? Samo nisi omenila depresije, verjetno niti sama nisi vedela, da je to to, ne? Samo, da je zdaj ok. Glede prihodnjih user posted image  pa se nič ne boj, to ni nič povezano in čisto možno je, da tega več ne boš nikoli doživljala. Le pogumno!user posted image
Mirjam, taboljša slikica...skafander!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Metuljcek, ja, te slikice pa so bile že bolj ugodne za moje očke!!! Lepi ste bili!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Naša se še nič kaj ne obrača. Zadnjič ji je 2x zaporedoma uspelo s trebuščka na hrbet, zdaj pa nič več ne poskuša. Obratno še tudi ni uspelo. Sicer pa dlesni še ne masiram.

Eh, spet sem tak pozno prišla gor, da sem en dr.... prebrala in pokomentirala. Očitno mi ni usojeno biti na tekočem.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
12.11.2008 23:27:37   
tims
No, pa sem spet tuki-samauser posted image . Vam moram mal potožit: Nina je v celmu dnevu spala samo eno uro, kar ji sploh ni podobno. No, pa ni panike, zdej lepo spi.

Imam pa en velik problem. In sicer je naša lumpa začela grist bradavice, ko jo dojim. To mi konstantno dela skoraj pri vsakem obroku. Najprej lepo je, potem pa stisne z dlesnimi, da se mi kar zvedze prikažejo. Prej je to samo včasih naredila, zdaj pa mislim, da se to dogaja že tri, štiri dni. Sem resno začela razmišljat, da bi jo začela hrant po flaški, ker zdaj ko jo pristavim, bradavice bolijo ko user posted image . Sej pol vmes je ok, dokler ji ne pride na misel, da spet stisne. Pa sem že probala jo kao kregat, pa kaj ko se mi vsakič nasmeji in naslednjič je spet istouser posted image . A se je kateri tud kaj tazga dogajal?

Družinski dvoboj? Super, jest tud ful rada gledam in upam, da poberete vse nagrade iz vseh petih oddaj user posted image

Sem pa dons ugotovila, da če bi bilo z mano vse ok, bi 100% dobila M, tko imam pa čisto vse sindrome (bolečine v spodnjem delu trebuha, bolečine v križu, glavobol), kot če bi jo imela, samo da ni nič priteklo. Mi je prav čudnouser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
12.11.2008 23:30:13   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

uf, jz pa 200 za čevlje tud dam user posted image user posted image user posted image  joj, če mi res ne bojo več prau, se mi glih spipa.

aja - čevlji - kaj pa za zimo za naše dojenčke? kaj obuti? ker če dam debele nogavičke, ne grejo NOBENI škorenjci gor pa tko, sem probala po tr.

''prijateljica'' - kaj je pa blo hudega?

joj, ja pri meni so minili tisti časiuser posted image , približno 12 let nazaj ko sem bila še samska in frej sem dala tudi takratnih 20.000 SIT za čevlje, no, če se preračuna v EUR in za tiste čase je kar nekaj. Sedaj, po treh otrocih in da smo lahko prišli do lastne hiške pa. .... user posted image ......, ja no, so druge prioritete.

Neposredna povezava do sporočila: 4162
12.11.2008 23:34:23   
glugluglu
tims, potrpi, če se le da user posted image , Tian je samo na flaški in enako čez nekaj časa začne gristi tisti cucelj in ko odmaknem se začne buniti, mu spet dam za jesti malo popije, potem pa spet grizljanje, tako, da očitno je tako obdobje.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
12.11.2008 23:48:33   
tims
Sej bom še mal počakala, potem bom pa vidla kaj bo. Sej če bi men s cuclom to delala, mi ne bi blo panikeuser posted image , tko me pa reeees ful že bolijo bradavice. Al bom pa poklicala patronažno in jo vprašala, kaj bi lahko naredila, da bi nehala to delat.

Neposredna povezava do sporočila: 4164
13.11.2008 7:14:23   
neboglasnica
Dobro jutro....

Večer se zame res ni lepo končal, poleg vsega sem odkrila, kaj presneto me spet boli na taci. To pot na desni nogi - na kazalcu se mi vrašča noht. Včasih se mi je to pojavilo in izginilo samo od sebe, sedaj po tretjem porodu pa se vse stopnjuje. Porkaduš, ko bi vsaj poznala kakšnega fajn zdravnika, ki bi mi tole kaj povedal. In pa vedeževalca, ki bi mi zaupal, kdaj se bo tole končalo????

glugluglu: glede cene čevljev imaš prav. Samo pri otrocih brez daljšega premisleka plačam tudi 60 €, pri sebi pa vedno škrtarim.

tims: pri Sari je zaleglo, da sem bila kao huda, Ana je kljub temu poskušala še nekajkrat, Staš pa zaenkrat preveč uživa, da bi grizel. Če gre, potrpi, če pa ne, pa prešaltaj na stekleničko. Sama najbolje veš...

Danes s eje spet zbudil kot urca okoli 03., pa sem ga namesto, da bi ga pristavila, potolažila z dudo in je spal. Sicer imava sedaj zmešan ritem, samo upam, da bo vzel ta nočni obrok kot nekaj, kar je potrebno prespati user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4165
13.11.2008 7:28:11   
karamela6
Dobro jutro!

Joj, tims, to je tudi moja nočna mora. Me full skrbi, kaj bo šele, ko dobimo zobke! Upam, da bo mala frajla nehala stiskat bradavic in da se bosta še nekaj časa lepo dojili.

Ah, neboglasnica, saj za kaj manj pa čevljev danes že sploh ne dobiš več. Vsaj jaz se zalotim, ko se šetam po trgovinah in vidim kakšne fajn čevlje za 50€...ooo, saj te so pa poceni user posted image   Upam, da uredita s prijateljico.
Mojcek, 200€? Ta je pa spet prehuda. Ti je glugluglu kar prav napisala, ko plačuješ za štalco, so druge prioritete. Uživaj dokler se še da. Pa hvala za vice, sem se fajn narežala.

by the way, kje pa je lex? Sem kaj spregledala? Saj z dopusta so že prišli.

Sem malo prečekirala in videla, da je Vesna Malnar rodila 13. oktobra, torej mesec dni nazaj in da se bo res kmalu vrnila snemat, da zvesti gledalci sploh ne bodo opazili njene odsotnosti.

Mi smo danes kar lepo spali. Zvečer ob 20.30 sem jo še popolnoma budno položila v posteljico in se je celi 2 minuti malo pritoževala, potem pa jo je zmanjkalo. No, prvič smo se dojili ob 2.30, drugič pa se je zbudila ob 6h, čebljaaaaalllla na veellliiikkooo, joj sva se režala in ob 6.30 sva se spet dojili, previli, bili 15 min pokonci, zdaj pa že spet spi. Sem jo tudi samo položila in je zaspala. To mi je res fajn, da je ne rabim uspavat. Res pa, da to prakticiram že od vsega začetka in sploh nismo imeli nobenih težav, 5 minutno sitnarjenje je maximum.

Tudi mene zanima, kako je z Lukcem od lunice ... držim pesti!
flower, user posted image za 5 zvezdic! Zdaj si uradno čveka. Uh, jaz sem še pa še v zaostanku.
Joj, danes si pa res uredim ticker, že predolgo odlašam.

Majuska, jaz bi probala mal daljše pavze med podoji naredit. Včasih sem svojo Nino prehitro podojila (npr, da gremo kam, pa da imam potem za nekaj časa mir, jo hitro še enkrat priklopim, pa tudi, če je jedla 1h nazaj), sem opazila, da na veliko krili z rokami in ji je nasploh odveč. Skuša pač povedat, da ni lačna. No, takrat preneham in je ok. Morda je lahko to razlog pri tebi.

Kar se dojenja tiče in hranjena po flaški. Mene je najbolj strah tega, da mi zmanjka mleka in da ne bo hotla pit po flaši. Kaj bom potem? Ker mala niti pod razno ne povleče cuclja na flaši. Tudi če je lačna kot volk, ne, ne in ne. Pa enkrat, ko smo se vračali iz štajerske proti gorenjski in se vozili 4h, namesto 1,5h, sem bila tud hvaležna, da imam mlekarne s sabo. Ker premikat se po metrih, zraven pa da ti tuli lačen otrok ... se mi zmeša. Kaj pa ve naredite v takšnih primerih? Imate vedno s sabo termovke, ali kaj?

Drugače pa komaj čakam, da začnemo dodajat. NAs Nina tako gleda, ko jemo ... joj, bi ji že kar dala kakšno žlico. Ko ji dam D2 kapljice, prav lepo odpre usta in jih poje po žlički. No, saj še ne bom, 2 meseca vsaj še ne.

Mi planiramo ta vikend za kakšno urico v bazen s tamalo. Glede na to, da gremo samo testirat reakcijo na vodo, a mislite da že rabim fredov obroč ali jo za prvič lahko kar jaz držim tistih parkrat po 10 min, ko bo v vodi ? Tiste, ki ste že plavale - a ste otročke potem kar tam pod tušem umile? Kaj ni mrzla voda? Ali potem takoj doma? Pojma nimam, kako in kaj. Vsi mi govorijo, klor je strup ... in mam že vsega poln kufer!

No, da ne bom za dobro jutro predolga ... če že nisem...grem si naredit en čajček, potem pa spet malo za knjige.

se beremo

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
13.11.2008 8:12:26   
neboglasnica
karamela6: saj vem, da 50 € ni tako veliko, ampak kaj ko se v letih varčevanja navadiš, da so tvoje potrebe in želje na repu seznama želja....

prijateljica: moram še predihat. Načeloma nisem zamerljiva in hitro odpustim, samo ka, ko se je pa tole prevečkrat pojavilo in pokazal se je vzorec njenega ravnanja. Saj so mi govorili, pa sem si očitno zatiskala oči.

ja, lex pa res že nekaj časa ni tule gor. Smo se ji kaj zamerili ali samo pridno zidajo in upam, da so vsi zdravi.

spanje: tudi jaz že od vsega začetka Staša samo položim, včasih protestira, ponavadi pa kar zaspi.

dojenje: jaz se kar držim nekih ur, pa tudi odhode od doma poskusim uravnati na čas po podoju

Danes bova očitno sami, tole zaspano vreme je čveke utrudilo in spijo...

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
13.11.2008 8:15:49   
lavita*
Neboglasnica a velika družina si, če imaš tri otroke? Kaj potem dobiš enkraten prispevek za to ali vsak mesec kaj?

HD jaz imam toleuser posted image  že od sobote. Pa nič ne pojenja. Ne vem kdaj bo konec tega sranja. Potem si jo ti kar dobr odnesla. A se ti zdi še vedno, da imaš velik apetiti po  teh inekcijah.

Neposredna povezava do sporočila: 4168
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 8:28:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4169
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 8:30:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4170
13.11.2008 8:35:52   
ilatic
Dobro jutro čveke.
Mene pa zanima, če se vaši user posted image že kaj hočejo postavljat na noge? Naš bi kar pa full pazim, da ne bi ker sem že mal pozabila kdaj jih lahko začnemo postavljat na noge. Men se zdi da tam pri 6 mesecih a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4171
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 8:46:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
13.11.2008 8:50:07   
Netta
Punce zdaj sem gledala družinski dvoboj na TV 3 in dobila sijajno idejo. Kaj če bi se mi tri julijke pridružile in se šla mal igrat zraven pa še mogoče kaj zaslužit (za kakšne plenice..hi,hi). A kera gleda to odajo? In kera je zaaaaa?????

Jaz vas polno podpiram če se boste odločile, ampak sama nimam jajc za TV.

Punce, mislim da tole naše dojenje postaja resen problem ... mali ful noče jesti pri meni, s težavo se na prvo stran priklopi za 10 min (običajno vsaj 20 minut je), za drugo stran je pa vik in krik ... nikakor priklopit ... ne vem več, kaj naj naredim mleka mislim da ni zmanjkalo, saj si ga normalno načrpam, le mulčku nekaj ne štima.

Imate kak nasvet za (skoraj) obupanko??

Ne obupat, pri meni je blo tak ene dva tedna nazaj in se je vlekl dobr teden...se je tud kar odklaplala in sesala kvečjemu kakih 2-3 min na eni strani, na drugi pa skor ni hotla. no po tednu dni je pa spet normaln začela. še zdaj ne vem zakaj...sem ji merila temperaturo, pregledovala ustka, nč jo ni zvijal...je bla pa skoz dobre volje...tak da mislim da je pač eno obdobje men rabla.
Sem jo pa načrtno pristavljala vsaki dve uri (razen ponoči) da mi je vsaj malo stimulirala dojke, ker me je blo tudi strah za mleko.

tims - glede grizenja, morda jo navadi tako, da vsakič ko te ugrizne jo odstavi...pa bo zakapirala da tega ne sme

Neposredna povezava do sporočila: 4173
13.11.2008 8:54:53   
Netta
user posted image

DOBRO JUTRO IN DOBER TEK ZASPANKE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 9:02:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kdaj ste rodile prvorojenca
jagodka7

Pri kolikih letih ste rodile prvega otroka?

Pred 20 (7%)

Med 20-25 (27%)

26-29 (31%)

30-35 (26%)

Nad 35 (8%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!