Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:19:20
|
|
|
|
Anitka
|
Edina kapo dol - super si uredila s tvojim glede
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:19:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja vidim, da so skoraj vsi moški iste sorte Naš ima tudi tako službo, da delo opravlja še cele večere tudi doma na laptopu, tako, da sem včasih že čisto zelena od jeze. Bi ga tudi najraje s kakšno ponvijo po buči!!!! ti posodim tole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Katy in Tally ne pospravljat, ko vam možeki čuvajo tamali. Noge v luft, po možnosti v spalnico in čist odklopit, zrelaksirajta se. Jaz sem se naučila, da sem najprej jaz in potem posoda , pa sesanje, ... Ja maš prov. Jest ponavad likam,pospravlam....takrat ko mam Gajo zravn,razen takrat ko mi jo tašča vzame al pa moja mami pospravim bolj temeljito. KO jo ma pa moj se pa lepo na rr priklopim in počivam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:20:53
|
|
|
|
Anitka
|
Tilči hvala bom kar vzela in takoj uporabila, ker spet visi na laptopu pa v TV zija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:22:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a Alja še vedno mal papca? Dans jebilo kar ok. Ker sva bile na poti cel dan je jedla od GH 190g RIŽ BRESKEV, ostalo pa 1x zizanje, 60g mlečne kaše (še nisem obupala) in 550ml AM torej cca 800g + zizanje Mah mene ob živce spravlja, ker ne je mlečnih kašic. Nikakor ne morem razumet, da ji niso dobre Včeri ko ni dela TV je moj bil nekaj živčen in šaril po kablih in naredil šmoren, da na koncu še jaz neta nisem imela Naty: OK, velja. Pol pridete: Naty, edinaos, sesil, kasso in "ta sončna" to si mu jih pa zihr napela mislim za net O pič sem ti ravno hotla napisat, da ne totalno ignoriraš Ja glede včeraj imaš pa kar prav, je bilo pravo vojno stanje in še zjutraj me je klical, če sem že klicala na telekom, da#odpravijo# napako, sem ga skor čez telefon požrla. Najprej vse z.j.e.b.e pol pa mami popravljaj za njim. Standard Kaj je Primož rekel za lamelne????? nič te ne ignoriram. Ja kaj pa če reči, saj sem itak kot ponavadi vse jaz zrihtala. Nima pravo na glas. On gre samo plačat 15. pa b...... sploh prej ni vprašal koliko bo to prišlo in to mi šele danes reče Ja ni bilo tistih 30% skonto???????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:25:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moj pa stalno avtonet gleda in ko mi začne razlagat, kakšni so kateri avti, me kdaj že tako razkuri .Sem mu že povedala, da sploh nočem več slišat od avtomobilov .Je bil nazadne kar malo užaljen.Pa drugače sem ljubiteljica športnih avtomobilov, a ko je enkrat preveč, je pa preveč. Tole pa jaz dobesedno podpišem. Vsako besedo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:25:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja vidim, da so skoraj vsi moški iste sorte Naš ima tudi tako službo, da delo opravlja še cele večere tudi doma na laptopu, tako, da sem včasih že čisto zelena od jeze. Bi ga tudi najraje s kakšno ponvijo po buči!!!! ti posodim tole So če jim dovoliš. Jaz sem svojga lepo strenirala tako kot Edina Je pa res, da imava mi2 bolj prilagodljive dedce, kaki so trši oreh, pa se vseeno vsaj delno uklonijo s pravo taktiko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:26:19
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, danes si pa ti nasilna - ponev... pa gorjača... A si ti zihr, da imaš pliškote pripravljene??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:26:31
|
|
|
|
Anitka
|
Čveke jaz vas zapuščam. Jutri lepo klepetajte in se tipkamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:27:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally: jaz ti predlagam da se nakako dogovorita glede tamale. Jaz sem mojega lepo zdresirala, ko je on doma (in seveda tudi za vikende) je Anja čisto v njegovi oskrbi. Jaz jo samo dojim. Igranje, preoblačenje, uspavanje to vse on dela, ko je doma . Ma ne vem kam to pelje, verjetno k ločitvi . Hecam se včasih prav nimam več moči da mu govorim dej to naredi pa dej mi pomagaj, grem raje sama naredim pa sem bolj mirnih živcev. Vem pa da to ni dobro na koncu dneva sem včasih cisto zmozgana. Ko je on na šihtu sem bolj mirna ko si sama naredim plan kaj bom tisti dan naredila in mi uspe. Ko pa je on doma od njega pričakujem mal pomoči on pa sam igrice špila. Razumem da je zmatran ko je iz nočne in spi samo po par ur, ko pa je doma po cele dneve pa mi prebije kolk on dela da se mora mal spočit. Naslednjič mu bom rekla tako kot srčekgirl pa bom vidla kaj bo. Vrejetno vse po starem dokler rač. ne razbijem .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja vidim, da so skoraj vsi moški iste sorte Naš ima tudi tako službo, da delo opravlja še cele večere tudi doma na laptopu, tako, da sem včasih že čisto zelena od jeze. Bi ga tudi najraje s kakšno ponvijo po buči!!!! ti posodim tole So če jim dovoliš. Jaz sem svojga lepo strenirala tako kot Edina Je pa res, da imava mi2 bolj prilagodljive dedce, kaki so trši oreh, pa se vseeno vsaj delno uklonijo s pravo taktiko. trdi oreščki me nikoli niso privlačili tako zdaj je pa na vrsti masaža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:28:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, danes si pa ti nasilna - ponev... pa gorjača... A si ti zihr, da imaš pliškote pripravljene?? Kaj drugega si ne morem privoščiti, da ne bom otroke zbudila ,ali pa še huje-taščo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja vidim, da so skoraj vsi moški iste sorte Naš ima tudi tako službo, da delo opravlja še cele večere tudi doma na laptopu, tako, da sem včasih že čisto zelena od jeze. Bi ga tudi najraje s kakšno ponvijo po buči!!!! ti posodim tole So če jim dovoliš. Jaz sem svojga lepo strenirala tako kot Edina Je pa res, da imava mi2 bolj prilagodljive dedce, kaki so trši oreh, pa se vseeno vsaj delno uklonijo s pravo taktiko. No pa jest se vama pridružim s prilagodljivim dedcem . Ej Estrella a si mal k junijkam pokukala glede seznama? No sam da ti ga ne bo treba več iskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:30:17
|
|
|
|
špelin@
|
katy82 Saj boš pregurala, ti si res ena fenomenalna punca In čisto prav je, da daš iz sebe, kar te teži Soncnica Sandra ***, za Manco. tally, ko bo tvoj doma, se enostavno odpravi ven, pa magari samo na en krog... Naj se malo ukvarja z njo, ni treba, da ti pregoriš. Naty*, za Žankota!!! kasso, kako kaj kaže z novim zdravilom? A so ti že dali datum? sesil, "fouš" sem ti tvojega pilatesa... Uživaj, bejba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:30:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally: jaz ti predlagam da se nakako dogovorita glede tamale. Jaz sem mojega lepo zdresirala, ko je on doma (in seveda tudi za vikende) je Anja čisto v njegovi oskrbi. Jaz jo samo dojim. Igranje, preoblačenje, uspavanje to vse on dela, ko je doma . Ma ne vem kam to pelje, verjetno k ločitvi . Hecam se včasih prav nimam več moči da mu govorim dej to naredi pa dej mi pomagaj, grem raje sama naredim pa sem bolj mirnih živcev. Vem pa da to ni dobro na koncu dneva sem včasih cisto zmozgana. Ko je on na šihtu sem bolj mirna ko si sama naredim plan kaj bom tisti dan naredila in mi uspe. Ko pa je on doma od njega pričakujem mal pomoči on pa sam igrice špila. Razumem da je zmatran ko je iz nočne in spi samo po par ur, ko pa je doma po cele dneve pa mi prebije kolk on dela da se mora mal spočit. Naslednjič mu bom rekla tako kot srčekgirl pa bom vidla kaj bo. Vrejetno vse po starem dokler rač. ne razbijem . tally, popokaj stavri in pojdi za vikend na oddih, malo pa pusti pri njemu. Ko prideš nazaj, bo videl kdo je zmatran. Tud ti imaš nočne , dnevne in popoldanske ne posebej , ampak 3V1 Pri takih decih se mi pa dvige....pritisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:31:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja vidim, da so skoraj vsi moški iste sorte Naš ima tudi tako službo, da delo opravlja še cele večere tudi doma na laptopu, tako, da sem včasih že čisto zelena od jeze. Bi ga tudi najraje s kakšno ponvijo po buči!!!! ti posodim tole So če jim dovoliš. Jaz sem svojga lepo strenirala tako kot Edina Je pa res, da imava mi2 bolj prilagodljive dedce, kaki so trši oreh, pa se vseeno vsaj delno uklonijo s pravo taktiko. No pa jest se vama pridružim s prilagodljivim dedcem . Ej Estrella a si mal k junijkam pokukala glede seznama? No sam da ti ga ne bo treba več iskat Zdaj sem pa blond, o kakih junijkah govoriš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
EStrella one majo isto za seznam napisan na kateri strani je tko kot ti v podpisu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:33:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a Alja še vedno mal papca? Dans jebilo kar ok. Ker sva bile na poti cel dan je jedla od GH 190g RIŽ BRESKEV, ostalo pa 1x zizanje, 60g mlečne kaše (še nisem obupala) in 550ml AM torej cca 800g + zizanje Jaz sem računala kolk moja poje vse skupi mleko in GH. Okrog 750ml, 500ml AM ostalo je GH. to se men zdi mal Mah mene ob živce spravlja, ker ne je mlečnih kašic. Nikakor ne morem razumet, da ji niso dobre Včeri ko ni dela TV je moj bil nekaj živčen in šaril po kablih in naredil šmoren, da na koncu še jaz neta nisem imela Tale siol že par dni biksa s to TV. Jaz sem tudi po kablih čarila pol so pa sami zrihtali preden sem kaj zaštrikala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:34:19
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, potem imate jutri pri tebi žurko?? Škoda, da ne morem priti... spet...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:34:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja vidim, da so skoraj vsi moški iste sorte Naš ima tudi tako službo, da delo opravlja še cele večere tudi doma na laptopu, tako, da sem včasih že čisto zelena od jeze. Bi ga tudi najraje s kakšno ponvijo po buči!!!! ti posodim tole So če jim dovoliš. Jaz sem svojga lepo strenirala tako kot Edina Je pa res, da imava mi2 bolj prilagodljive dedce, kaki so trši oreh, pa se vseeno vsaj delno uklonijo s pravo taktiko. trdi oreščki me nikoli niso privlačili tako zdaj je pa na vrsti masaža Ja meni je mama skoz govorila"kdor izbira izbirek dobi" Jaz sem ji lepo povedala, da iščen ta pravega, pa mi je odgovorila, da takih ni. Vglavnem, sem dobila kar dober pribljižek k ta pravem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:36:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, potem imate jutri pri tebi žurko?? Škoda, da ne morem priti... spet... Špelin@, pa jaz sem nad tabo že čist obupala, si skoraj tako inavalible kot ****
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:36:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ kako kaj Gregi? Kar nekako guramo... Klicala danes P in je rekla, da nam bo dala novo napotnico z oznako nujno za alergološko, ker je tisti datum res hudičevo pozen. No, zmenili sva se, da si 1 teden pišem, kdaj bo Gregiju piskalo v pljučih, potem pa vidimo naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:37:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a Alja še vedno mal papca? Dans jebilo kar ok. Ker sva bile na poti cel dan je jedla od GH 190g RIŽ BRESKEV, ostalo pa 1x zizanje, 60g mlečne kaše (še nisem obupala) in 550ml AM torej cca 800g + zizanje Jaz sem računala kolk moja poje vse skupi mleko in GH. Okrog 750ml, 500ml AM ostalo je GH. to se men zdi mal Mislim, da ti čisto lepo papa. Sem brala, da naj bi po 6. mesecu pojedli okoli 500-600 ml mleka Mah mene ob živce spravlja, ker ne je mlečnih kašic. Nikakor ne morem razumet, da ji niso dobre Včeri ko ni dela TV je moj bil nekaj živčen in šaril po kablih in naredil šmoren, da na koncu še jaz neta nisem imela Tale siol že par dni biksa s to TV. Jaz sem tudi po kablih čarila pol so pa sami zrihtali preden sem kaj zaštrikala. Jaz se pa ponavadi usedem na telefon in toliko časa težim, da zrihtajo, ponavadi že kar preko telefona dajo navodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:37:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, popokaj stavri in pojdi za vikend na oddih, malo pa pusti pri njemu. Ko prideš nazaj, bo videl kdo je zmatran. Tud ti imaš nočne , dnevne in popoldanske ne posebej , ampak 3V1 Pri takih decih se mi pa dvige....pritisk Zato pa mam jaz visok pritisk .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:37:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, potem imate jutri pri tebi žurko?? Škoda, da ne morem priti... spet... Špelin@, pa jaz sem nad tabo že čist obupala, si skoraj tako inavalible kot **** Ne me dražit, že tako mi ni vseeno in mi je dolgčas
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?