|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
12.11.2008 21:19:20   
Anitka
Edina kapo dol - super si uredila s tvojim glede user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
12.11.2008 21:19:53   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Hja vidim, da so skoraj vsi moški iste sorteuser posted image user posted image user posted image user posted image Naš ima tudi tako službo, da delo opravlja še cele večere tudi doma na laptopu, tako, da sem včasih že čisto zelena od jeze. Bi ga tudi najraje s kakšno ponvijo po buči!!!!

ti posodim toleuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
12.11.2008 21:20:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Katy in Tally ne pospravljat, ko vam možeki čuvajo tamali. Noge v luft, po možnosti v spalnico in čist odklopit, zrelaksirajta se. Jaz sem se naučila, da sem najprej jaz in potem posoda user posted image , pa sesanje, ...

Ja maš prov. Jest  ponavad likam,pospravlam....takrat ko mam Gajo zravn,razen takrat ko mi jo tašča vzame al pa moja mami pospravim bolj temeljito. KO jo ma pa moj se pa lepo na rr priklopim user posted image  in počivam.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
12.11.2008 21:20:53   
Anitka
Tilči hvala bom kar vzela in takoj uporabila, ker spet visi na laptopu pa v TV zijauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.11.2008 21:22:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Estrella a Alja še vedno mal papca?

Dans jebilo kar ok. Ker sva bile na poti cel dan je jedla od GH 190g RIŽ BRESKEV, ostalo pa 1x zizanje, 60g mlečne kašeuser posted image (še nisem obupala) in 550ml AM torej cca 800g + zizanje
Mah mene ob živce spravlja, ker ne je mlečnih kašic. Nikakor ne morem razumet, da ji niso dobreuser posted image

Včeri ko ni dela TV je moj bil nekaj živčen in šaril po kablih in naredil šmoren, da na koncu še jaz neta nisem imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naty: OK, velja. Pol pridete: Naty, edinaos, sesil, kasso in "ta sončna"user posted image user posted image

user posted image

to si mu jih pa zihr napelauser posted image user posted image mislim za net

O pičuser posted image sem ti ravno hotla napisat, da ne totalno ignorirašuser posted image  Ja glede včeraj imaš pa kar prav, je bilo pravo vojno stanje in še zjutraj me je klical, če sem že klicala na telekom, da#odpravijo# napako, sem ga skor čez telefon požrla. Najprej vse z.j.e.b.e pol pa mami popravljaj za njim. Standarduser posted image

Kaj je Primož rekel za lamelne?????

nič te ne ignoriram.

Ja kaj pa če reči, saj sem itak kot ponavadi vse jaz zrihtala. Nima pravo na glas.

On gre samo plačat 15. pa b...... sploh prej ni vprašal koliko bo to prišlouser posted image in to mi šele danes rečeuser posted image

Ja ni bilo tistih 30% skonto???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.11.2008 21:25:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Moj pa stalno avtonet gleda in ko mi začne razlagat, kakšni so kateri avti, me kdaj že tako razkuriuser posted image .Sem mu že povedala, da sploh nočem več slišat od avtomobilovuser posted image .Je bil nazadne kar malo užaljen.Pa drugače sem ljubiteljica športnih avtomobilov, a ko je enkrat preveč, je pa preveč.

Tole pa jaz dobesedno podpišem. Vsako besedo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.11.2008 21:25:53   
Estrella*

Hja vidim, da so skoraj vsi moški iste sorteuser posted image user posted image user posted image user posted image Naš ima tudi tako službo, da delo opravlja še cele večere tudi doma na laptopu, tako, da sem včasih že čisto zelena od jeze. Bi ga tudi najraje s kakšno ponvijo po buči!!!!

So če jim dovoliš. Jaz sem svojga lepo strenirala tako kot Edinauser posted image user posted image user posted image  Je pa res, da imava mi2 bolj prilagodljive dedce, kaki so trši oreh, pa se vseeno vsaj delno uklonijo s pravo taktiko.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.11.2008 21:26:19   
špelin@
tilči, danes si pa ti nasilna - ponev... pa gorjača... A si ti zihr, da imaš pliškote pripravljene?? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
12.11.2008 21:26:31   
Anitka
Čveke jaz vas zapuščam. Jutri lepo klepetajte in se tipkamo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
12.11.2008 21:27:30   
tally

Tally: jaz ti predlagam da se nakako dogovorita glede tamale. Jaz sem mojega lepo zdresirala, ko je on doma (in seveda tudi za vikende) je Anja čisto v njegovi oskrbi. Jaz jo samo dojim. Igranje, preoblačenje, uspavanje to vse on dela, ko je domauser posted image .

Ma ne vem kam to pelje, verjetno k ločitvi user posted image user posted image user posted image . Hecam se včasih prav nimam več moči da mu govorim dej to naredi pa dej mi pomagaj, grem raje sama naredim pa sem bolj mirnih živcev. Vem pa da to ni dobro na koncu dneva sem včasih cisto zmozgana. Ko je on na šihtu sem bolj mirna ko si sama naredim plan kaj bom tisti dan naredila in mi uspe. Ko pa je on doma od njega pričakujem mal pomoči on pa sam igrice špila. Razumem da je zmatran ko je iz nočne in spi samo po par ur, ko pa je doma po cele dneve pa mi prebije kolk on dela da se mora mal spočit.

Naslednjič mu bom rekla tako kot srčekgirl pa bom vidla kaj bo. Vrejetno vse po starem dokler rač. ne razbijem user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
12.11.2008 21:28:23   
Anonimen

So če jim dovoliš. Jaz sem svojga lepo strenirala tako kot Edinauser posted image user posted image user posted image  Je pa res, da imava mi2 bolj prilagodljive dedce, kaki so trši oreh, pa se vseeno vsaj delno uklonijo s pravo taktiko.user posted image

trdi oreščki me nikoli niso privlačiliuser posted image

tako zdaj je pa na vrsti masažauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
12.11.2008 21:28:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tilči, danes si pa ti nasilna - ponev... pa gorjača... A si ti zihr, da imaš pliškote pripravljene?? user posted image

Kaj drugega si ne morem privoščiti, da ne bom otroke zbudilauser posted image ,ali pa še huje-taščouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
12.11.2008 21:29:20   
Anonimen

No pa jest se vama pridružim s prilagodljivim dedcemuser posted image .

Ej Estrella a si mal k junijkam pokukala glede seznama? No sam da ti ga ne bo treba več iskat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3038
12.11.2008 21:30:17   
špelin@
katy82 user posted image user posted image user posted image  Saj boš pregurala, ti si res ena fenomenalna punca user posted image  In čisto prav je, da daš iz sebe, kar te teži user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image  za Manco.

tally, ko bo tvoj user posted image  doma, se enostavno odpravi ven, pa magari samo na en krog... Naj se malo ukvarja z njo, ni treba, da ti pregoriš.

Naty*, user posted image user posted image user posted image  za Žankota!!!

kasso, kako kaj kaže z novim zdravilom? A so ti že dali datum?

sesil, "fouš" sem ti tvojega pilatesa... user posted image  Uživaj, bejba user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
12.11.2008 21:30:41   
Estrella*

Tally: jaz ti predlagam da se nakako dogovorita glede tamale. Jaz sem mojega lepo zdresirala, ko je on doma (in seveda tudi za vikende) je Anja čisto v njegovi oskrbi. Jaz jo samo dojim. Igranje, preoblačenje, uspavanje to vse on dela, ko je domauser posted image .

Ma ne vem kam to pelje, verjetno k ločitvi user posted image user posted image user posted image . Hecam se včasih prav nimam več moči da mu govorim dej to naredi pa dej mi pomagaj, grem raje sama naredim pa sem bolj mirnih živcev. Vem pa da to ni dobro na koncu dneva sem včasih cisto zmozgana. Ko je on na šihtu sem bolj mirna ko si sama naredim plan kaj bom tisti dan naredila in mi uspe. Ko pa je on doma od njega pričakujem mal pomoči on pa sam igrice špila. Razumem da je zmatran ko je iz nočne in spi samo po par ur, ko pa je doma po cele dneve pa mi prebije kolk on dela da se mora mal spočit.

Naslednjič mu bom rekla tako kot srčekgirl pa bom vidla kaj bo. Vrejetno vse po starem dokler rač. ne razbijem user posted image .

tally, popokaj stavri in pojdi za vikend na oddih, malo pa pusti pri njemu. Ko prideš nazaj, bo videl kdo je zmatran. Tud ti imaš nočne , dnevne in popoldanske ne posebej , ampak 3V1
Pri takih decih se mi pa dvige....pritiskuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
12.11.2008 21:31:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

No pa jest se vama pridružim s prilagodljivim dedcemuser posted image .

Ej Estrella a si mal k junijkam pokukala glede seznama? No sam da ti ga ne bo treba več iskat user posted image

Zdaj sem pa blond, o kakih junijkah govorišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
12.11.2008 21:33:24   
Anonimen
EStrella one majo isto za seznam napisan na kateri strani je tko kot ti v podpisuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3042
12.11.2008 21:33:57   
tally

Dans jebilo kar ok. Ker sva bile na poti cel dan je jedla od GH 190g RIŽ BRESKEV, ostalo pa 1x zizanje, 60g mlečne kašeuser posted image (še nisem obupala) in 550ml AM torej cca 800g + zizanje
Jaz sem računala kolk moja poje vse skupi mleko in GH. Okrog 750ml, 500ml AM ostalo je GH. to se men zdi maluser posted image
Mah mene ob živce spravlja, ker ne je mlečnih kašic. Nikakor ne morem razumet, da ji niso dobreuser posted image

Včeri ko ni dela TV je moj bil nekaj živčen in šaril po kablih in naredil šmoren, da na koncu še jaz neta nisem imelauser posted image user posted image user posted image user posted image  
Tale siol že par dni biksa s to TV. Jaz sem tudi po kablih čarilauser posted image pol so pa sami zrihtali preden sem kaj zaštrikala.

Neposredna povezava do sporočila: 3043
12.11.2008 21:34:19   
špelin@
Estrella*, potem imate jutri pri tebi žurko?? Škoda, da ne morem priti... spet... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3044
12.11.2008 21:34:32   
Estrella*

trdi oreščki me nikoli niso privlačiliuser posted image

tako zdaj je pa na vrsti masažauser posted image

Ja meni je mama skoz govorila"kdor izbira izbirek dobi"user posted image Jaz sem ji lepo povedala, da iščen ta pravega, pa mi je odgovorila, da takih ni. Vglavnem, sem dobila kar dober pribljižek k ta pravem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
12.11.2008 21:36:04   
Estrella*

Estrella*, potem imate jutri pri tebi žurko?? Škoda, da ne morem priti... spet... user posted image

Špelin@, pa jaz sem nad tabo že čist obupala, si skoraj tako inavalible kot ****user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
12.11.2008 21:36:53   
špelin@
Špelin@ kako kaj Gregi?

Kar nekako guramo... Klicala danes P in je rekla, da nam bo dala novo napotnico z oznako nujno za alergološko, ker je tisti datum res hudičevo pozen. No, zmenili sva se, da si 1 teden pišem, kdaj bo Gregiju piskalo v pljučih, potem pa vidimo naprej.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
12.11.2008 21:37:25   
tilči

Jaz sem računala kolk moja poje vse skupi mleko in GH. Okrog 750ml, 500ml AM ostalo je GH. to se men zdi maluser posted image
Mislim, da ti čisto lepo papa. Sem brala, da naj bi po 6. mesecu pojedli okoli 500-600 ml mleka

Tale siol že par dni biksa s to TV. Jaz sem tudi po kablih čarilauser posted image pol so pa sami zrihtali preden sem kaj zaštrikala.
 Jaz se pa ponavadi usedem na telefon in toliko časa težim, da zrihtajo, ponavadi že kar preko telefona dajo navodilauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
12.11.2008 21:37:28   
tally

tally, popokaj stavri in pojdi za vikend na oddih, malo pa pusti pri njemu. Ko prideš nazaj, bo videl kdo je zmatran. Tud ti imaš nočne , dnevne in popoldanske ne posebej , ampak 3V1
Pri takih decih se mi pa dvige....pritiskuser posted image

Zato pa mam jaz visok pritiskuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3049
12.11.2008 21:37:51   
špelin@

Špelin@, pa jaz sem nad tabo že čist obupala, si skoraj tako inavalible kot ****user posted image

Ne me dražit, že tako mi ni vseeno in mi je dolgčas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?