Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:13:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma meni je ob 10h še najboljše. kasso, pol se pa nekje dobive in greva vsaka s svojim avtom naprej. se čujemo po gsm kateri izvoz je najbolje iti ven. Izvoz Logatec. Ko bosta v Logatcu, pa poklič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Joj, so mi mulci ta malga zbudili s petardami. Zdej bo pa spet siten S petardami?! Sredi novembra???! A že zdaj?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:20:15
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, I m back in the house Za nazaj nisem nič brala, tako da mi prosim sporočite, kaj ste se dogovorile za jutri, Estrella???? Mene tud zanima??? Mava mal reakcije (beri jokec je) tko da nimam časa brat ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:28:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No evo, mi smo imeli zjutraj P in cepljenje. Bravo za Manco, noč ni jokala Novi podatki pa so: 8430g, 69cm in OG 43cm. Naslednja posvetovalnica 28.01.2009
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:30:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Joj, so mi mulci ta malga zbudili s petardami. Zdej bo pa spet siten S petardami?! Sredi novembra???! A že zdaj????? Pa kao so prepovedane do ne vem kerga decembra ... pol pa še kakšno blokovsko naselje ko vs doni k poč... GROZAAAAAA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:32:52
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, I m back in the house Za nazaj nisem nič brala, tako da mi prosim sporočite, kaj ste se dogovorile za jutri, Estrella???? Mene tud zanima??? Mava mal reakcije (beri jokec je) tko da nimam časa brat ... Naty*: in za vaju...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:32:57
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No evo, mi smo imeli zjutraj P in cepljenje. Bravo za Manco, noč ni jokala Novi podatki pa so: 8430g, 69cm in OG 43cm. Naslednja posvetovalnica 28.01.2009
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:34:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, I m back in the house Za nazaj nisem nič brala, tako da mi prosim sporočite, kaj ste se dogovorile za jutri, Estrella???? Mene tud zanima??? Mava mal reakcije (beri jokec je) tko da nimam časa brat ... Pri meni ob 10h, Naty če ni prevoza se zmeni s kasso al pa sesil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:36:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No evo, mi smo imeli zjutraj P in cepljenje. Bravo za Manco, noč ni jokala Novi podatki pa so: 8430g, 69cm in OG 43cm. Naslednja posvetovalnica 28.01.2009 ORNG PUNCA NI KAJ Naty: tvoj je pa kot naš Dražko, težka kategorija Vedno ko berem vaše mere se spomnim na mojga šocla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:37:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka, pol mamo pa na isti dan P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:46:43
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella pa da vidimo kdo bo bolj jokal . Naš bo ziher, ker imava ob 10.30 RA in nato ob 11.30 še P in bo ziher tečkast, zaspan, lačen...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:57:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella pa da vidimo kdo bo bolj jokal . Naš bo ziher, ker imava ob 10.30 RA in nato ob 11.30 še P in bo ziher tečkast, zaspan, lačen... Mi imamo P ob 11h in bo tud že vsa tečna, ker hodi med 10-11 spat Se moram že psihično pripravit na veselico, ki me čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:58:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, I m back in the house Za nazaj nisem nič brala, tako da mi prosim sporočite, kaj ste se dogovorile za jutri, Estrella???? Mene tud zanima??? Mava mal reakcije (beri jokec je) tko da nimam časa brat ... Pri meni ob 10h, Naty če ni prevoza se zmeni s kasso al pa sesil Estrella, kaj mi lahko napišeš kako pridem do tebe, prosim?!?!?!? Jaz bom šla čez Žiri, Rovte, pol pa na Medvedje brdo-samo kako in kam naprej???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 19:59:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo P ob 11h in bo tud že vsa tečna, ker hodi med 10-11 spat Se moram že psihično pripravit na veselico, ki me čaka Hvala enako - naš tudi hodi spat med 10. in 11.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:09:44
|
|
|
|
tana7
|
mi smo pa stehtali Brino - nam je patronažna pustila tehtnico do jutri, ker je Brina ravno na koncu njenega predavanja o GH zaspala, pa je nismo budili za tehtanje toliko o tem, kako zanimivo ji je bilo in? naša bejba tehta okroglih 7300g - ima pa še 13 dni do 6 mesecev 8 tednov nazaj je imela 6780 - sem šla sedaj računat, koliko je to na dan, ker je že estrella omenjala te cifre - 9,28g/dan ima katera link na grafek, ki ga uporabljajo naši P? teža in dolžina... ne najdem na hitro sem pa našla grafe na tujih sajtih, pa je 7300g ravno na 50% za starost 6 mesecev - saj mogoče imajo naši P iste grafe... ****, fancy tole verjetno je pa kar veliko Kairčanov,s ploh pa drugih Egipčanov, ki v takih centrih nimajo kaj početi, ne morejo početi pa plačevanje zdravnikov - kapitalizem brez socialnih korekcij je No, to velja itak za vse države, ki niso socialne verjamem pa, da se mate luštno tam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:12:02
|
|
|
|
aurora28
|
Bravo Manca Naš Gal pa čez dan spi takole: današnji dan - okrog 8. ure je zaspal za 30 minut - ob 10. uri je zaspal za 1,5 uro - ob 14.30 je zaspal za 40 minut - in ob 19.10 uri je zaspal in šel v posteljo. Jaz sem si pa še danes kupila tak fajni lak in še en prstan . To sem izkoristila darilnio bon, ki mi ga je prijateljica podarila in mi zabičala, da za darilni bon moram samo sebi kupiti, da ne bom slučajno plenice kupila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:19:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No evo, mi smo imeli zjutraj P in cepljenje. Bravo za Manco, noč ni jokala Novi podatki pa so: 8430g, 69cm in OG 43cm. Naslednja posvetovalnica 28.01.2009 za Manco in mamico, ki jo dobro futra!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:21:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Bravo Manca Naš Gal pa čez dan spi takole: današnji dan - okrog 8. ure je zaspal za 30 minut - ob 10. uri je zaspal za 1,5 uro - ob 14.30 je zaspal za 40 minut - in ob 19.10 uri je zaspal in šel v posteljo. Jaz sem si pa še danes kupila tak fajni lak in še en prstan . To sem izkoristila darilnio bon, ki mi ga je prijateljica podarila in mi zabičala, da za darilni bon moram samo sebi kupiti, da ne bom slučajno plenice kupila. Tudi mamice si moramo kaj privoščiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:22:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 mi smo pa stehtali Brino - nam je patronažna pustila tehtnico do jutri, ker je Brina ravno na koncu njenega predavanja o GH zaspala, pa je nismo budili za tehtanje toliko o tem, kako zanimivo ji je bilo In kakšno je bilo predavanje? in? naša bejba tehta okroglih 7300g - ima pa še 13 dni do 6 mesecev 8 tednov nazaj je imela 6780 - sem šla sedaj računat, koliko je to na dan, ker je že estrella omenjala te cifre - 9,28g/dan
< Sporočilo je popravil tilči -- 12.11.2008 20:23:06 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:26:51
|
|
|
|
tilči
|
Naša dva sta že več kot eno uro v ,jaz sem se pa danes oborožila, če si bo upal smrčati .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:28:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, I m back in the house Za nazaj nisem nič brala, tako da mi prosim sporočite, kaj ste se dogovorile za jutri, Estrella???? Mene tud zanima??? Mava mal reakcije (beri jokec je) tko da nimam časa brat ... Pri meni ob 10h, Naty če ni prevoza se zmeni s kasso al pa sesil Estrella, kaj mi lahko napišeš kako pridem do tebe, prosim?!?!?!? Jaz bom šla čez Žiri, Rovte, pol pa na Medvedje brdo-samo kako in kam naprej??? Ti se ko boš šla ven iz Žirov, se drži smerokaza Zavratec, potem prideš na Marvljišče, SMER Medvedje Brdo, potem pa gledaš smer Godovič. Ko boš prišla v Godovič se boš po klancu spustila do glavne ceste. Zavila boš desno in čez par metrov takoj levo; smer nova gorica, ajdovščina. Pol me polkić ti bom lažje povedala po gsm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej gledam malo težo in dolžino majskih . moja je res mini. še zdej mi ne gre v glavo da ima komaj 6300g. pa spet so mi prestavili posvetovalnico. zdej mam že decembra , pa komaj drugič bomo cepljeni. sesil, naša tud ni nevem kaj pridobila od prejšnjega meseca Se mi zdi, da kar precej več je, pa ne vem kam ji gre vsa ta hrana, ker se ji kaj dosti ne pozna. jahhh blagor ji kaj bi jaz dala, da bi lahko spet vse pojedla in da se mi nič ne bi poznalo, mislim da na tisto suhico lahko kar pozabim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naša dva sta že več kot eno uro v ,jaz sem se pa danes oborožila, če si bo upal smrčati . oborožila? povej kako, meni bo zihr prov prišlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:39:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naša dva sta že več kot eno uro v ,jaz sem se pa danes oborožila, če si bo upal smrčati . oborožila? povej kako, meni bo zihr prov prišlo pliškoti so pripravljeni ,če ne bo pomagalo, pa lahko tudi kakšna flaška od Tilna prileti. Ima srečo, da je plastična
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 20:41:24
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje Aurora mali je ful lep v tem stolčku sedi ko general Pa super da si zase bon izkoristla saj je prov včasih si moraš tud sama mal prvošč.Dudic pa ni blo danes po moje bojo jutr Hijenca bogi mali a zdej v redu diha je nosek kul? Naty mali je pa tak dec mala zaostaja slabo kilo za njim,mislm da ga bo kmalu dohitela.Upam da se kmalu pocajtate,kako pa mislš prenehat dojit mislm da boš kr boga k maš velik mleka pa še mali se rad carta. Kasso hvala ti za pomoč mi je ful odlegl k bomo dobil dudike.Glede nevro pa res samo ,ne zastopm da ni folka sram da je za velike trgovske centre ogromno denarja za bolnike pa ne. **** mi je ful dobr gledat fotke,mater mate pa res stvari na nivoju na drugi strani pa revščina res dva različna svetova. SS mala je pa ornk punca si z našo delajo konkurenco Edina ma sej ni blo nč takega,mal je bolan pa sem ga pustila spat do desetih pol k pa pride do naju je pa tečen kako bi on še spal a jst zabuhla k se nobeno noč ne naspim.Pa zmot me k ne vid nobenga dela ampak mi kavč pegla pa mi prbija da kaj tečnarm s pospravljanjem k je itak pospravljeno Pa še fasala sem vnetje po medrolu,še nikol tko hudega pa še menstro fasala pa sem bla še bolj občutljiva in tečna.Nazadnje sem hotla k frizerki pa nisem mogla k je predčasno dons zaklučla tko da je to bla pika na i.Razkur me k ma prbije da sem itak samo doma s tamalo pa da ne ve kaj jamram da mala je itak ful pridna,ja valda za tisto uro ko jo ima lahko to reče.Jst pa takrat ko jo on merka ne grem počivat ampak hitr pospravt pa zlikat pa kopalnco drgnt namest da bi dala noge v luft.Zadnje cajte sem mal skurjena pa po moje še ta luna pa je kombinacija taprava HB da imam vas punce moje ki me potolažte da nekako zguram naprej,hvala vam
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?