|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
12.11.2008 14:40:36   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Povejte mi, a uporablja ktera od vas menstrualno skodelico....

Kaj pa je to

KLIK

O si me prehitela ...hvala...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
12.11.2008 14:40:49   
suzy85
Naty user posted image user posted image user posted image  kakšen korenjak je že Žan!

Aurora dobr stolček, se Galu vidi, da uživa v njem!

**** slikce, ki si jih prej dala v kliku, sem že zadnjič pogledla in so nore! še moj je bil navdušen!

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Kaj pa je to user posted image user posted image user posted image

KLIK

hvala za klik! tole je pa res za premislit. bi blo za uporabljat, sam kak jo pa naj v službi očistim. pol bi mogla s sabo na WC nosit flašo vode?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2902
12.11.2008 14:44:58   
Čmrlika
A se jaz povem kok je moj mali oblecen v stanovanju ali pa zunaj:

Podnevi body s kratkim rokavi in hlacke z stopali, ponoci spalni pajac...

ha, ha, ha.....faušija z moje strani! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
12.11.2008 14:54:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Kaj pa je to

KLIK

O si me prehitela ...hvala...user posted image

sem pogledala KLIK pa mi še vedno ni jasno kako naj bi se ta zadeva uporabljalauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.11.2008 14:54:27   
Čmrlika
Joj......kaj pa se je meni zdaj zgodilo  ........moja nečakinja je pri meni...pa me pokliče na Wc..........
user posted image   user posted image  user posted image  je postala ženska,,,,,,,dobila je prvo menstruacijo.......pikica moja.mala user posted image  user posted image

kaj jo čaka, ona pa vesela! grem delit ženske nasvete...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.11.2008 14:57:05   
Čmrlika
Kaj pa je to

KLIK

hvala za klik! tole je pa res za premislit. bi blo za uporabljat, sam kak jo pa naj v službi očistim. pol bi mogla s sabo na WC nosit flašo vode?

pravijo, da je skoraj več kot 2 krat na dan ne rabbuš praznit...čistit...razen če maš fulllllllllllllllllllmooooooooočnooooooooo menzo 12 ur je ziher baje pri normalni...
joj, jaz že kr pred nosečnostjo o tem razmišljala, pa zsdaj mespet daje....
sovražim vložke...okol tampona pa mi skoz kaj mimo pri curi okar sem rodila user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.11.2008 14:57:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice mi smo dons tko slabo spali pa še tko sem zmatrana da sem tečna in sem se skregala z mojimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komi čakam da mine lunauser posted image

user posted image user posted image user posted image

katy kaj ste se pa skregalauser posted image

Tudi jaz komaj čaka, da jo ta luna popiha. Naša mala je sicer ponoči začela pridno pančkat, je pa zato podnevi veselica. Skoraj ne spi večuser posted image Danes mi je v celem dnevu spala 25 minuser posted image tako, da ko je budna zahteva non stop pozornost.

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.11.2008 14:58:13   
Čmrlika
a joj kak me pa lulat.....je mala še vedno na stranišču.....user posted image , valda že 15 20 ,min

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.11.2008 15:01:43   
Anonimen

Pozdravljene! user posted image

Najprej, da se pohvalim, da imamo doma novo pridobitev, to je jedilni stol Slex in je super. Sem Gala posedela in je ful užival v njem. Seveda sem ga tudi slikala, brez tega pač ne gre user posted image . Najprej vam moram pokazati sliko Gala v novem stolčku, nato pa bom pokomentirala za nazaj. Ok?

user posted image

aurora krasen stolček, Gal pa sigurno uživa frajerček

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
12.11.2008 15:12:02   
aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Podatki za seznam so: teža 9270guser posted image , 67cm (tu se je zmotla, ker se je mali čist zvil, da je mene nazaj gledal, ampak ne vem zakaj nisem rekla naj še enkrat user posted image ). Ga bom probala še doma zmerit, nazadnje sm ga pa je blo okrog 70. OG 45cm.

user posted image user posted image user posted image za pregled... Žan je pa ornh dečko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Za Žana, oring dedc je že user posted image . Povej s čim ga fujtraš, da tak dobiva na kilaži.

**** in sotale hvala za kompliment, **** Jaz ko sem bila majhna sem imela bolj svetle lase, nato pa so se mi potemnili in Galu se tudi počasi temnijo. user posted image

Meni je pa ta mentrualna skoledica tak nevzgravžna, bljak, se mi velik bolj zdijo higienični vložki, kot pa to spraznjevanje skodelice. Ampak to je samo moje mnenje. user posted image

Joj......kaj pa se je meni zdaj zgodilo  ........moja nečakinja je pri meni...pa me pokliče na Wc..........
     je postala ženska,,,,,,,dobila je prvo menstruacijo.......pikica moja.mala  

user posted image user posted image user posted image za nečakinjo

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2910
12.11.2008 15:20:42   
špelin@
Joj, vidiš, dobro, da je aurora28 naredila malo obnove... Sem pozabila pohvalit Emilijo od tally oz. njene mere!!! user posted image

****, nobel center, zdaj me pa res firbec, kako zgleda bolnica user posted image  52 km v eno smer je meni čisto ok - toliko znese, če greva z user posted image  v CE v kino user posted image

aurora28, super stolček, Gal je pravi frajer user posted image Ja, od kdaj je on blondinec???? user posted image

edinaos, kje si se pa ti skrivala? user posted image

Naty*, user posted image  za Žana, priden user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
12.11.2008 15:20:46   
suzy85
Kaj pa je to

KLIK

hvala za klik! tole je pa res za premislit. bi blo za uporabljat, sam kak jo pa naj v službi očistim. pol bi mogla s sabo na WC nosit flašo vode?

pravijo, da je skoraj več kot 2 krat na dan ne rabbuš praznit...čistit...razen če maš fulllllllllllllllllllmooooooooočnooooooooo menzo 12 ur je ziher baje pri normalni...
joj, jaz že kr pred nosečnostjo o tem razmišljala, pa zsdaj mespet daje....
sovražim vložke...okol tampona pa mi skoz kaj mimo pri curi okar sem rodila user posted image

tud jst ful nerada nosim vložke, ker mam pol čist frišno vse. tamponov pa zdej po porodu tud še nisem sprobala. zdej čakam na 2. user posted image , ker prva je bla kr močna. še bolj kot pred porodom.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
12.11.2008 15:28:42   
jana81
no Nejc je zaspal, sploh nisem vedla kaj mu je, je začel jokat, pa ne na joško, ne čaja, ga nosim okol mu pojem lisičko in zaspi v šusu..

aurora ej super pridobitev, Gal je itak pravi šarmer.

tale skodelica mi nekak ne diši najbolj, sovražim pa tud vložke in tampone, kak fajn je blo 9 mescov brezuser posted image

naty Žan je pa pravi težkokategornik v dobrem smislu seveda.Kilce sicer tak niso važne, ko pa je tak cuker.

edina a veš da sva zaćela rihtat Nejčku sobo (sicer bo še trajalo), ker bi rada probala če bo spal celo noč, no včeri je vsaj prvo rundo spal 4 ure.

špelin Gregor že je skutke? al je začel bolj piti mlekeca?

**** brez besed sem ostala ob sliki.

čmrlika no dej gor slikce od zmenkarijuser posted image

no zdej grem pa še hiter mal peglat, ker prej se je Nejc prehitro zbudil

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.11.2008 15:29:08   
špelin@
Čmrlika, user posted image  za nečakinjo user posted image

Menstrualna skodelica: kaj pa vem, si res ne predstavljam sebe s  flašo vode ždet na javnem sekretu in potem to pacat... Pa vstajat s papirjem, zatlačenim pod tamalo, da to nad školjko splaknem... Mogoče je fino, ampak meni je najbolj enostavno izvleči tampon in porinit noter svežega user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
12.11.2008 15:30:22   
*Tiana*
Evo, že spet spi. Je bil tečen 100/h, ker ni dovolj spal.
Upam da bo to rundo boljše.

Grem spet brat in kaj pokomentirat.user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.11.2008 15:31:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
no Nejc je zaspal, sploh nisem vedla kaj mu je, je začel jokat, pa ne na joško, ne čaja, ga nosim okol mu pojem lisičko in zaspi v šusu..
Ti, ti Nejc user posted image
špelin Gregor že je skutke? al je začel bolj piti mlekeca?
Ma kakor kdaj... kakšen dan ful lepo pije mleko, spet drugič se cel dan zmrduje user posted image  Takrat pač v mleko stresem kakšen lino in poje po žlički. Skutke je dobil 2x samo za poskusit in mu je bilo zelo všeč user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
12.11.2008 15:33:35   
špelin@
Anitka, super, da si toliko disciplinirana, da si vzameš kakšno minutko zase, da malce podremaš čez dan, ko Gal mrkne... Jaz sem trapa, ker namesto da bi šla malo mižat, grem kaj brkljat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
12.11.2008 15:34:56   
Anonimen
No da se na hitro javim med pospravljanjem. Sm tok na hitr prebrala,da sm že vse pozabila,sproti sm pa pozabla komentirat.

**** in Aurora super fotke. Gal je pa res luštkan fantič.

Špelin@ ja res mam uredu taščo. Je dobr ker dela sam 4 ure in ma dost časa,da mi tkole Gajo vzame. Sej verjetn se pozna k je prva vnukinja.  Mi je pa to uredu,da jo dam mal od sebe, da se navadi drugih ljudi,pa še jest mam cajt naredit stvari doma.

Nč , grem zdej naprej švicat.....

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
12.11.2008 15:37:31   
Anonimen
Menstrualna skodelica... jaz sem veliko prebrala na to temo tud tukaj na RR in zakljucek jaz se za to nebi odlocila...

Samo meni je lazje, mi imamo wc-je kjer se lahko vedno se umijes, brez da se z roko kaj dotikas spodaj..in potem vlozki niso taka packarija...

Mah jaz mislim, da bo ta pogruntavscina kar dosti vnetij zakuhala.. kar mora it ven naj gre ven in to takoj ne da se tam not paca na 36,5 stopinjah...

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
12.11.2008 15:38:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Anitka, super, da si toliko disciplinirana, da si vzameš kakšno minutko zase, da malce podremaš čez dan, ko Gal mrkne... Jaz sem trapa, ker namesto da bi šla malo mižat, grem kaj brkljat... user posted image

user posted image  jest sm ista. Pa že x sm si rekla da bom šla kdaj zraven,pa mi še ni rataluser posted image .

Men so tud tamponi zakon. Vložkov pa sploh ne maram.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
12.11.2008 15:50:04   
*Tiana*

Ena je včeraj spraševala s čem mažemo user posted image , jaz jo enkrat tedensko z mandljevim oljem...sem pa naslednje vprašanje dobla v glavo...kolkrat se kaj kopate...pa skoz kako milo uporabljate?
Jaz Tajo enkrat tedensko skopam..in ji dam vso veselje v banici...drugače pa se vsak dan stuširava , kjer uživa še trikrat bolj...user posted image  user posted image  user posted image , ampak jo amo z vodico...s tekočim nivejinim jo skopam v banici, torej enkrat na teden, drugače pa samo tuš...pa sej menda še ni potrebno vsak dan milo, al kaj pravite? user posted image

Tak kavo spila, grem se oblečt, vmes bo miss tak gor, pol pa greva k eni aprilčici domov se družit še z eno aprilčico, pa taja bo mela kr dva korenjaka zraven sebe...joj sem zakomplicirala...user posted image
Torej dve aprilčici, pa jaz majčica z aprilskim user posted image , pa njuna dva aprilska user posted image .....3 mamice z RR-ja pa trije  user posted image  od mamic z rr-ja .....eh malo mi seka.ne vem zakaj sem se tak dobre volje zbudila v ta blesav in meglen dan.......user posted image user posted image user posted image
lepo bodite, se beremo!  čauči!

Mi se vsak dan kopamo, ampak samo v vodici, 1x na teden ali dva tedna ga pa namilim. Ni treba vsak dan milit, sploh ne, to ni dobro za kožo.

Super da si tako dobre volje user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
12.11.2008 15:52:09   
sesil
danes je pa en čuden dan
tudi naša nič ne spi, sam neki sitnari. sam pobrala kengurujčka, največji dežnik kar obstaja pri hiši  in anejo, pa smo šle v dežju na sprehod.
naty, žan je pa že za oženit. user posted image user posted image user posted image
tally, tudi emiliji trebauser posted image user posted image user posted image
povejte za jutri, kje se dobimo. meni ustreza ura okoli 10h. no, dejte predloge.
kasso, ti se pa le naspi, tudi če hodiš s kurami spat. sam zobke si pa le prej umij, da ne boš ti na stolu namesto gašperja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
12.11.2008 15:56:50   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Jest pa čez eno uro pelem Gajo k tašči,da jo bo mal mela.Jest bom šla pa v trgovino,pa na kavo,pa domov pospravlat.Pa morm neki z acetonom spucat,ker takrat k je Gaja doma ne morm k tok smrdi

Men tud tok smrdi aceton, da je za znort.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
12.11.2008 15:57:06   
Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Podatki za seznam so: teža 9270guser posted image , 67cm (tu se je zmotla, ker se je mali čist zvil, da je mene nazaj gledal, ampak ne vem zakaj nisem rekla naj še enkrat user posted image ). Ga bom probala še doma zmerit, nazadnje sm ga pa je blo okrog 70. OG 45cm.

user posted image user posted image user posted image za pregled... Žan je pa ornh dečko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Za Žana, oring dedc je že user posted image . Povej s čim ga fujtraš, da tak dobiva na kilaži.

**** in sotale hvala za kompliment, **** Jaz ko sem bila majhna sem imela bolj svetle lase, nato pa so se mi potemnili in Galu se tudi počasi temnijo. user posted image

Meni je pa ta mentrualna skoledica tak nevzgravžna, bljak, se mi velik bolj zdijo higienični vložki, kot pa to spraznjevanje skodelice. Ampak to je samo moje mnenje. user posted image

je postala ženska,,,,,,,dobila je prvo menstruacijo.......pikica moja.mala  

user posted image user posted image user posted image za nečakinjo

aurora mi smo še v klubu ZJZ (ziza je zakon) user posted image ! Očitno ma mami dobrga mlekeca user posted image . No sicer pa počas začenjava poskušat še kake druge stvari in očitno se nama bo prehrana drastično spremenila!¨

Men se tud ta zadeva (m. skodelica) sliš tko nehigienično. Priznam pa, da ne poznam, tko da ne smem prehitro sklepatuser posted image . Se pa strinjam s špelin@ oz. njenim opisom... bolš tampon user posted image .

jana ja tud men kilce niso važne, ko bo začel okrog laufat, bo šlo itak dol user posted image . Drgač nama pa še niso rekl, da bi bil pretežek, glih zato, ker je samo dojen user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
12.11.2008 16:05:14   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Jaz sem danes user posted image , imam tako trd vrat, da komaj levo in desno pogledam. Grozno, pa vsaka kost me boli. user posted image

Videk je tako prehlajen, da dela mehurčke z noskom in sploh ne folgam pucat noska. Tokratno cepljenje je očitno vredu uspelo, ni reakcij, mislim na vročino. Se pa bojim, da mu je dala kaj drugega, ker je včeraj zvečer znorel . Ura je bila 23.45 on pa še ni hotel spat. Veselo je vriskal v kinderpetu, mama pa ni mogla več niti mislit, on pa juhuhu, jezimo mamo. Tam okrog polnoči je uspel zaspat, danes pa ob 7 uri akcija dalje, potem je še za pol urce zaspal in to je to. Energije še in še, mama  bo pa zdaj glih pod mizo zlezla. Se vidi, da bo polna luna, ker ga takrat vedno meče. Še ko je v mojem trebuhu bil, je na polno luno skoraj pri trebuhu ven pogledal, tako je norel.

Grem zdaj nekaj za jest iskat, ker sem takooo lačna. Pa en lekadol pojest, pa probat malo malega umirit, ker bo  iz ležalnika poletel.

Bogi Videk, pošiljamo mu lubčke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej ozdravel.

Na našega tud vpliva luna, se večkrat zbuja ponoči in manj spi podnevi. Sej bo kmal boljš.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?