Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Podatki za seznam so: teža 9270g , 67cm (tu se je zmotla, ker se je mali čist zvil, da je mene nazaj gledal, ampak ne vem zakaj nisem rekla naj še enkrat ). Ga bom probala še doma zmerit, nazadnje sm ga pa je blo okrog 70. OG 45cm. za pregled... Žan je pa ornh dečko Za Žana, oring dedc je že . Povej s čim ga fujtraš, da tak dobiva na kilaži. **** in sotale hvala za kompliment, **** Jaz ko sem bila majhna sem imela bolj svetle lase, nato pa so se mi potemnili in Galu se tudi počasi temnijo. Meni je pa ta mentrualna skoledica tak nevzgravžna, bljak, se mi velik bolj zdijo higienični vložki, kot pa to spraznjevanje skodelice. Ampak to je samo moje mnenje. Joj......kaj pa se je meni zdaj zgodilo ........moja nečakinja je pri meni...pa me pokliče na Wc.......... je postala ženska,,,,,,,dobila je prvo menstruacijo.......pikica moja.mala za nečakinjo aurora mi smo še v klubu ZJZ (ziza je zakon) ! Očitno ma mami dobrga mlekeca . No sicer pa počas začenjava poskušat še kake druge stvari in očitno se nama bo prehrana drastično spremenila!¨ Men se tud ta zadeva (m. skodelica) sliš tko nehigienično. Priznam pa, da ne poznam, tko da ne smem prehitro sklepat . Se pa strinjam s špelin@ oz. njenim opisom... bolš tampon . jana ja tud men kilce niso važne, ko bo začel okrog laufat, bo šlo itak dol . Drgač nama pa še niso rekl, da bi bil pretežek, glih zato, ker je samo dojen .