|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
12.11.2008 8:45:35   
DannyS
Ojla...

Jaz naj bi user posted image  dobila to soboto,... upam da je ne bo... na zadnje mi je en teden zamudila, sem že upala da sem user posted image , pa se je prikazala... Sicer pa nimam nobenih posebnih znakov, razen rahlo boleče in napete prsi že en teden, ampak to je do zdaj zame vedno bil znak za to, da imam za dobit user posted image .

Drugače pa čestitke vsem novim user posted image . Upam da bo 15.11. tudi meni prinesel srečo, tako kot Brenčački...

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.11.2008 8:55:24   
barbaraj
Tudi jaz sem med tistimi ki pričakujem ta mesec user posted image , test bom delala 21.11., nekaj me že sicer muči, imam kr fajn napete prsi, pa tud bolijo me, drgač pa me v spodnjem delu trebuha tak posebno tišči, ne vem kaj je, al je vse skupaj psiha ali pa prihaja user posted image , sam nekaj pa mi je čudno tak, se mi zdi da so neki posebni znaki, ne takšni kot jih imam ponavadi pred user posted image .
Ne vem več pri čem sem, očitno se mi že malo user posted image .

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 802
12.11.2008 9:35:41   
baby1978
Ojla...
DennyS vidim da se nama isto dogaja.....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.11.2008 9:37:54   
katka11
itak, po moje vsem dost isto in po moje smo vse ze mal zmesane, ampak takle mamo...user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.11.2008 9:39:38   
aqua77
punce moje navijam za vas.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.11.2008 10:03:45   
sonček85
nejkag: držim pesti ,da je to to in če je mami videla potem je 10000%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse ostale pa veselo navijamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 806
12.11.2008 10:06:41   
tane
nejkag, jaz mislim, da te lahko barvamo rozauser posted image upam, da is danes naredila ponovno test in ti je pokazal debelo črtico, navijamo!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.11.2008 10:18:49   
Bojana82
No, jaz sem danes še enkrat delala test pa je negativen.....tete user posted image  pa po petih dneh zamude še vedno niuser posted image ....??!!

Upam, da čimprej pride, da bova lahko štartala v drugi krog in novo upanjeuser posted image ....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 808
12.11.2008 10:49:36   
sonček85
bojana dokler je ni čakaj in boš videla kaj bouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.11.2008 11:38:41   
DannyS
Jaz pa tokrat ne mislim nič delat testkov, sem jih že prejšnji mesec preveč, pa mi je user posted image zamujala en teden, potem pa se je prikazala... sej me ful matra, ampak teste bom ta mesec delala samo v primeru če mi bo zamujala več kot en teden.

baby1978 vidim, da sva tudi obe v drugem krogu, upam da nam prinese srečo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.11.2008 11:48:30   
ursa30
čaw punceuser posted image
jaz se samo na brzino javljam, sem prišla v službo za par uric, da ne bom imela v ponedeljek preveč dela user posted image
prebrala sem par strani, pa še to na hitro..

tane, tiki in ostale, ki ste dobile user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqui, wb, upam, da lepo okrevaš. sem vesela, da si spet z nami user posted image

črviček, ja, super, da sem tako hitro prišla na vrsto, še zmeraj ne dojemam. sem imela srečo, da je ena punca morala odpovedati zaradi bolezni in so potem poklicali mene...juhu user posted image
ja, tomaževič mi je rekel, da naj počakam en ciklus, potem pa gasa v akcijo user posted image

nosečkama (ali jih je celo več) pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

če bo sreča, dobim danes nov modem, da vas bom lahko naprej brala, če pa ne, potem pa v ponedeljek user posted image

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 811
12.11.2008 12:14:22   
aqua77
Ojla urši!!!

Super da si že nazaj, zdaj bomo pa po dolgem času spet vse počasi na broju.... Sem te misala.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.11.2008 12:17:03   
Bojana82
No mene lahko obarvate modro......je lihkar prišla user posted image .......sedaj pa se selim k decemberkamuser posted image .......

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.11.2008 12:39:52   
Brenčačka
Vsem najlepša hvala za čestitke.user posted image Držim pesti še za vse vas, da čimprej zagledate user posted image .

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.11.2008 12:53:40   
Tanisha
Pozdravljene punce!

Jest bi dons mogla dobit user posted image . Pa sm se odločila, če je dons ne bo, bom u petk delala test user posted image Test (iz DM-ma) sm sicer delala že 4.11. (mogoče mal prezgodej) pa je bil - . Tko da bomo vidl....Držim pa pesti tut za vse ostale punce k se trudjo postat user posted image . Sm vidla da nam gre ta mesec kr dobr user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brenčačka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.11.2008 13:31:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

če bo sreča, dobim danes nov modem, da vas bom lahko naprej brala, če pa ne, potem pa v ponedeljek user posted image

pozdravček vsem user posted image
komaj čakamo ,da se nam boš večkrat pridružilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bojana:user posted image user posted image user posted image user posted image in z vso močjo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tanisha:držimo pesti da bo + in javi nam kako bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 816
12.11.2008 14:25:10   
dini
Čestitam usem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tiste ki je pršla user posted image pa fulllllllll user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.11.2008 14:26:14   
aqua77
Ojla dini !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj?

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.11.2008 14:39:19   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog)
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog)
15.11. - charlyka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 63 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    17
user posted image   roza:           5
user posted image skupaj:       22

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 22,7% srečk nosečk

Ah, ja, pa se je procent še zmanjšal user posted image  
Bojana, user posted image  
Pa kje je tistih slavnih 25 % user posted image  
Najbrž je kriva psiha, da so na našem seznamčku manjši procenti, torej za približno 3 % manj nosečk zaradi psihe user posted image  Dajmo pupe, spakirat psiho in jo poslat na luno user posted image
Pupe, ki se javljate z znakci in pluski, pa vas ni na seznamu, a vas damo na seznam?
Cmokec vsem user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 819
12.11.2008 14:41:56   
dini
Jst ok, ti? Še kar vztrajam pr vas (novembrkam) čeprav je bla 2.11.user posted image na obisku, mogoče bo pa kej konc mesca zato bom šla kar z glavo skozi zid in čakala do 30.11. potem pa grem v december.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.11.2008 14:49:05   
giotti
Dini, te lahko dam na seznamček, da boš 30.11. zagledala dve črtici?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 821
12.11.2008 14:53:24   
dini
Če je možno da bo kej ta mesc ker je bla user posted image  2.11. kar takoj, če pa ni možno pa ni treba.user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 822
12.11.2008 15:03:15   
sonček85
navijam za vse, ki še čakate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 823
12.11.2008 15:10:56   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Če je možno da bo kej ta mesc ker je bla user posted image  2.11. kar takoj, če pa ni možno pa ni treba.user posted image

Ja, to pa kar ti povej, če je možno. Delate kaj user posted image  No, če boste te dni delali bejbika user posted image , potem je seveda možno in te bom dala na seznamček user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.11.2008 15:14:01   
dini
Itak da user posted image , smo v akciji usak dan, a tudi to ni zadost zgledauser posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?