|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
11.11.2008 10:48:45   
aqua77
Tane moja draga!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot sama veš je res najboljše, če natančno spremljaš zadevo in se potem še pogovoriš s svojo G o vsem tem. Najdita skupni jezik in pojdi k njej z vprašanji in zahtevaj jasne odgovore. Naj te da na potebne preiskave, zmer naj ti nivo hormonov med samim ciklusom.... Ko boš imela odgovore boš točno vedela zakaj se gre in boš korak bližje cilju!!!!

Če me rabiš veš kje sem.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti zate......

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.11.2008 10:50:55   
ziva1
Čestitke novim nosečkam, seznamček je ta mesec lepši in upajmo da bo še lepši user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.11.2008 12:01:18   
Chebellca
Hvala še enkrat vsem!
Upam da bo ta meseč čimveč srečkuser posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.11.2008 12:05:38   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: katka11

tole s tem koledarjem...  ja sej ne de kej utrujajo, sej ce bi bla noseca bi blo ful hudo, ful dobr... sam k nisem mi gre pa res na jetra
sem pa mislila se pac mal poigrat, da ce bi bla noseca - prejsnji mesec, da bi vidla kva se dogaja v mojem telesu, v nasprotnem primeru bi pa pac skenslala, sam jebela cesta, de ne morm skenslat in zdej se mi kr mal bolno zdi k odprem temo otrok pa mi pise de sm 10 tednov noseca user posted image
in kako pridem do moderatorja?
jajca...

meni je šlo tud na jetra, ker mi je pisal, noseči ste 5tednov, no, in ker ne morem skenslat sem dala nov datum poroda in mi zdaj piše, da je danes pač prvi dan menstruacijeuser posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.11.2008 14:01:06   
Tejchy25
dan dan!
No, js pa javljam, da me je včerej tečka obiskala, clo nekaj dni prej kot sem pričakovala...
Pa ne samo da je pršla prekmal, tok me ni bolel že od mojga 17-ga leta!
Joooj, zj pa da čim hitrej mine po pa spet veselo slončkat...nimamo kej:)
Morm pa vseen mal pojamrat...da me boli križ pa treboh tko zlooo, pa občasno mi je tko slabo da bi kr mal bruhala...
In to že 2 dni!!! No, sam to sm hotla, pa da me kera mal potolaž, da bo minil:)

Hehe, uživajte pa veliko pluskov!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.11.2008 14:12:26   
dini
Tejchy25 ti bom jst energijo poslala da boš bolšuser posted image user posted image  sam sprosti se.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.11.2008 14:37:04   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.11.2008 14:51:40   
dini
sonček85 kje je sonček?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.11.2008 14:59:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

sonček85 kje je sonček?user posted image user posted image user posted image
pri nas je bil danes skupaj kake 3 ure sedaj je pa bolj tako tako vse skpuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.11.2008 15:01:57   
dini
Tle je že par tednu tako takouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.11.2008 15:28:20   
kolovoz
Da se javim po dolgem času. user posted image še ni od nikjer, znakov nič posebnih-napete in boleče dojke so občasno, pa to je lahko zaradi user posted image (upam) ali pa zaradi user posted image . Danes sem sicer že mislila, da prihaja user posted image pa zaenkrat še ni nič-upam, upam, upam, da jo še dolgo ne bo. Ne bi bila rada spet razočarana user posted image zame in za vse ostale soupajoče.

Lp kolovoz

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 786
11.11.2008 17:39:07   
karin82
Oj!

Čestitke Chebellca !!! in vsm ostalim ki ste zagledale !!!

Jaz žal nisem tako dobre volje, saj je danes prišla grozaaa. Z vsakim mesecem mi je bolj neprijetno zaradi tega.
Danes sem se malo zamislila in ugotovila, da zavestno poskušava že celih sedem mesece pa ni nič.
Januarja 2007 sem nehala jesti KT pa sva sam pazla, pa ni blo nič, potem sva letos januarja začela delat na pa se nisem nč obremenjevala pa štela pa merla pa čakala in vse to. Sem pač rekla ko bo bo. In ni bilo. Od maja naprej pa spremljam svoje plodne dneve in merim in vse to k paše zravn, pa še vedno ni nič.
Zanimam me po kolikem času ste šle k G, na posvet. Zdi se mi da prihaja čas da se grem mal pokazat.

Lep pozdravček!!!

(odgovor članu kolovoz)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.11.2008 18:02:32   
dini
Pravjo da je eno leto za zdrave pare, po enmu letu pa grejo spraševat kaj je z njimi narobe.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.11.2008 18:17:46   
charlyka
cao,

se strinjam - eno leto naj bi bilo nekje normalno, samo kaj, ko je eno leto tako grozno dolgo, da vsak mesec znova pričakuješ in se veseliš ... potem pa ni

tudi mene bi izredno zanimalo kako se skensla tisti koledar (po SS ni prijetno vedno znova gledati nekaj, kar te spomni na težke dni user posted image

jaz nestrpno pričakujem vikend, pa da vidimo kaj bo user posted image

prijeten večer vsem

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 789
11.11.2008 19:45:46   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog)
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog)
14.11. - Chebellca
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog)
15.11. - charlyka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 63 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    16
user posted image   roza:           5
user posted image skupaj:       21

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 23,8% srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.11.2008 19:46:02   
giotti
Good evening user posted image

Ursula3, medve pa imava skupinsko lulanje, si opazila? Pa Athina in BEBII tudi. To bojo plusi, eden lepši od drugega user posted image  user posted image

Tejchy25, user posted image  Upam, da so do zdaj bolečine že popustile pri tebi. Ma, a ni to ena beda, da user posted image  najprej pride nepovabljena, potem pa prinese s seboj poleg psihične še fizično bolečino user posted image Če te še boli, pa kar zlezi v banjo polno tople vode in se razvajaj do konca in naprej user posted image

Tane, saj veš, da sem skoz s teboj. In tudi nadaljne preglede pri vama podpiram v nulo. Praviš, da si ne boš nič merila temperature, mogoče te samo opozorim, da te zna G prosit za to. Meni na primer je rekla, naj si merim... no, še vedno pa se potem odločiš po svoje. Joj, sem vesela, da se bo končno začelo nekam premikat user posted image

Tihoupanje, thnx za vse fantastične nasvete, ki si mi jih danes natrosila na tisti drugi temi. Zdaj pa ni šans, da ne uspe user posted image  Meni tudi ne potegne zima, prav vsako zimo fantaziram o Avstraliji in kaj delam tukaj, če bi se pa lahko sprehajala v kratkih hlačah in jedla sladoled ob istem času nekje drugje user posted image

Kolovoz, tebi pa zamuja že 6 dni user posted image  Kaj pa ti čakaš, da ne narediš testa user posted image Bi rada že čutila brcike, preden si boš upala naresti test user posted image  No, kar pogumno, nič ne boli user posted image

Karin, tole se pa res mičken žalostno bere user posted image  Saj veš, da ti bomo prav vse rekle, da nikar več ne odlašaj z obiskom pri G. Pa ne zato, ker mogoče kaj ni okej, ampak zato, da daš resen ultimat tej coprnici user posted image , da se pa zdaj ne more več hecat in da greš v resen boj z njo user posted image . Boš vidla, bo zelo hitro pobegnila, ko bo vidla, da misliš resno user posted image  Drži se in ne izgubi upanja user posted image

Charlyka in ostale, glede koledarja... Tudi jaz ne poznam drugega načina kot ga je omenila že Tane. Torej, da klikneš na >>več>>, nato na Popravi moj profil, tam pa pod Vnesite predvideni datum rojstva ter spol vašega otroka daš en datum v prihodnosti, jaz sem dala kar najkasneje možen, torej 31.12.2009. Tako mi še dolgo časa ne bo začel šteti tednov. Ko pa bom nosečka, pa bom ponovno popravila na "pravi" datum rojstva otroka.

Vsem pošiljam polno ljubezni in poguma za naprej user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.11.2008 19:52:51   
nejkag
Punce pozdravljene,
dolgo časa me ni bilo na forumu (namensko odklopla), danes bi morala dobitiuser posted image , ponavadi je točna, ampak ker je zjutraj še ni bilo sem naredila test (first sign) in se je pokazala rrrrrrrrrrraaaaaaaaaaahhhhhhhhhlllllllllaaaaaaaa druga črtica. Ker nisem bila prepričana ali je to moj privid ali kaj, sem dala še mami v pogled (poleg dragega)in jo je celo ona vidla, kar je zame pritrditev da je tam, saj je slabovidna.Znaki so pa wc nonstop in zizike bolijo ful in meni so se tudi naredile pikice okrog bradavic. Ampak jaz ne bi bila jaz, če ne bi dvomla.Ali je imela katera kako tako izkušnja, pa jo je potem dobila?Ju3 zjutraj bom naredila še CB, pa bomo videli kaj bo ta pokazal.

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 792
11.11.2008 19:59:49   
Anja PiPi
a me da ena med navijačice prosiiiiiim?? user posted image user posted image user posted image hvala.. user posted image

držim peste zelo zelo močno.. me moj dragi skos čudno gleda, kaj spet špijuniram po forumu, hihi..

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 793
11.11.2008 20:08:48   
dini
nejkag upam da je to to in da si srečka nosečka user posted image , jutri pa naredi še en test in čim prej pridi poročat kaj ti je pokazu, stiskamo pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anja PiPi)
Neposredna povezava do sporočila: 794
11.11.2008 20:38:01   
kalypso
Ojla bejbe =)

Sem vas samo pozdravit prišla, sem danes in jutri cel dan na seminarju, tak da nič čvekanja zame =)

Nejkag naredi jutri še en test takoj zjutraj s prvim urinom, in če je možno Clearblue. Ta je res zanesljiv. Sicer pa mislim, da ti že skoraj lahko čestitam user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 795
11.11.2008 21:13:47   
aprilčica07
Da vas samo pozdravim, ker nimam cajta kaj dosti pisarit:(

vsem novim nosečkam čestitkeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , za vse nas pa držim pesti, da nam bo ja ratalo!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.11.2008 7:40:39   
S*
nejkag, črtica je črtica, pa čeprav rahla. Jat močno upam da je to, to in ti že v naprej čestitam user posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.11.2008 8:06:41   
ziva1
nekajg user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi danes pričakujem M, pa je še ni, ampak sem zjutraj delala test pa je bil negativen. Do včeraj sem imela vse znake, danes pa me še mogoče prsa bolijo. Špikati pa me je nehalo že pred dvemi dnevi. Vsak mesec so drugačni znaki, sej jim ne sledim več in sploh ne vem več kaj pomenijo. Ja nič verjetno bo prišla, samo vprašanje časa je. 

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.11.2008 8:15:45   
tihoupanje
Pozdravljene!

Novim nosečkam od srca čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

Nejkag.....TO JE TO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolovoz.....Dej naredi test, da se veselimo....

Prav luštno je, če se vsak dan pojavi nova user posted image ...user posted image

Tane...žal mi je....Tudi jaz sumim, da je pri tebi nekaj bilo in zopet odplavalo med zvezdice....user posted image

Mogoče ne bi bilo slabo, da po vseh teh slabih izkušnjah user posted image ...en mesec pavziraš ..enostavno, nič misliti o user posted image ....V srcu nosimo bolečino. Hočemo čimprej naprej in pozabiti vse skupaj....Pa se izkaže, da nas nekaj boli globoko v duši.....Zaključiti in zapreti je treba.
Veš, da vama bo uspelo. Zagotovo. In to prav kmalu. Dovolj je teh razočaranj iz meseca v mesec. Privošči si en mesec čistega odklopa. In vsakič, ko te začnejo moriti misli o user posted image , jih tisti mesec pospravi v predal....Naj misli počakajo na pravi trenutek.....

To je nasvet, da zbežiš iz začaranega kroga. Da premagaš slabo usodo, ki hodi za tabo. Zbežiš iz njenega kroga ven in jo pustiš, da preganja samo sebe.user posted image
Žal mi je, ko vsak mesec berem, da ti nekaj krade srečo. user posted image  Ne morem do dopustiti. Od mene ta usoda dobi user posted image . Naj gre nekam...user posted image

Žal mi je resnično.......In dovolj je tega.....

Če bi bila bližje tebi, bi ti predlagala en mesec razvajanja, teka v naravi, savna, masaža, veliko sadja in vsak dan gledanje kakšne komedije.....Vsaj en mesec.....

Razočaranje, žalost, bolečina....To ni nič drugega, kot kemija in strupi, ki se kopičijo v nas. Zato je treba vse to ven spraviti in se napolniti z optimizmom, soncem, upanjem......

Pa oprosti, ker sem vrstice posvetila tebi....Kar čutim, da to moram napisati....

Srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.11.2008 8:30:34   
katka11
najkag user posted image user posted image user posted image ! zdej imas verjetno tud ze potrditev s CB.
moje user posted image se vedno ni. pa ostale, ki bi mogle dobit ucer ali dons???
dejmo drzat pesti, de je ne bo tecke. pokazmo ji jezik , naj ve da ni dobrodosla!

pa lep dan vsem!

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?