|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 12:01:39
|
|
|
|
3jeMi
|
Dober večer dan, dame! Uf, sem spet v zaostanku... sva s tamali malo športala danes včeraj... (p.s. ta post sem začela tipkat včeraj ) metuljcek... kosilo imamo v ožjem družinskem krogu, beri 20 ljudi... po moje ima vsak moški poporodno depresijo, ampak jo vsak po svoje pokaže. Moj jo je pač na ta način, da se je skašlal na zelo glasen način. Ga razumem, pač je bil fant s prihodom deteta na drugem tiru. No, zdaj je bolje. Ferrero s temno cokolado... meni pa ni všeč, ni dovolj sladek, čeprav je temna čokolada bolj zdrava. TAŠČE... dame, uganite kaj... TUDI ME BOMO ENKRAT TAŠČE ... hehe, bo pestro... upam, da si bom zapomnila, da sem si sedaj obljubila, da bom sinu povedala par stvari, ko bo fotr postal blacky... lepo, da gre Nejcu na bolje levinja t.... tudi jaz uporabljam kremico od Bebivala in mi je super. Mi je rekla patronažna, da je uporabna za vse mazat. majuska... naš pa zadnje čase sitka med 17 in 20 uro, ker očitno od 17h-ko pade noč- dalje čaka, da ga skopava in dava spat ... včeraj je ob 20h popil 20 ml in spal do 2h zjutraj, ne vem, verjetno je bil tolk utrujen, da ga tudi mlekec ni zanimal. Res pa, da je jutri polna luna in bo zopet joj. mirjam80... mi pa uporabljamo kar pamperske, samo jih hodiva v Mullerja kupovat. Ne vem, meni so ok. Kakci iz cunjic... uporabljam persil, zdaj ariel v kockicah, pa je šlo vedno vse ven, še vedno pa perem na 60 z dvojnim izpiranjem. Aja, je polet na luno uspel, ali še čakate na ugodnejše razmere? tims... mojo sestro je tudi skoraj kap zadela, ko je dobila tak paket od uprave ilatic... HD... naš poje nekje med 600 in 750 ml na dan, čisto odvisno, ni pretirano ješč in ga zaenkrat ne silim, ker se mi zdi, da se OK razvija. Je pa tako, da sem mu očitno jaz z geni to dala, ker moja mami je jokala poleg mene, ko ji je v celem dnevu vame uspelo spraviti samo 200 ml , pa sem bila čisto zdrava... ....... pa še bi lahko pisala, samo moram Lovra popokat in iti k P, danes imava že 2. posvetovalnico (????) in cepljenje. Lepo se imejte.
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 12.11.2008 12:02:07 >
|
|
|