|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 10:00:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning! Hja, danasnja noc je bila pa pri nas malo out of ordinary. Anja je sicer spala 10 ur, vendar se je zbudila ob 22:30, 00:30 in 04:00 z zabasanim noskom, v ustih pa sline za izvoz. Laufal je aspirator, nekaj je slo ven, ampak se se vedno slisi skripanje noska ... Help! Mislim, da je pikica malo prehlajena:-( gluna3 - bravo za Marka in Nino - ti kar bodi ponosna, prav je tako, saj imas biti za kaj! Kako kriz? neboglasnica, ti smola, da je tudu k tebi prisla teta s Krvavca. Takle mamo, nimas kaj. Almera, ne skrbi, tudi tebe bo obiskala --- sooner or later. A ze kaj cutis spikanje? Ne daj se, Tinky! mojcek in Ziva, odlicno vama gre! In hvala za novice o lunici in njenem Lukatu - mislimo nanju. hd, seveda, da bodo mlekarne zalaufale - saj si na dobri poti. sasi, dobr mi pariras v dolzini posta. In tvoj mali Anzej ima ze 5 mes.? Vau! karamela, mi bi slikico tega tvojega wrapa Jest sem si ga zadnjic takole zavezala (mal je se razstelan, ampak z vajo bo bolje - hopefully): Bravo za biznis z Novalacom, bejbike ... pri nas je pa res noro drag!!! (No, saj aptamilr AR je pa 11 evrov 600 gr - Mueller - medtem, ko je v BC ista pakunga 17 evrov ----- totalna goljufija, res!!!!) I looooove Mueller. Majuska, ti to resno - cevlji st. 36? Menda ima toliko (ali pa mogoce se pol stevilkice manjso nogo) Nusa Derenda ... sem enkrat poslusala. A zdaj po porodu si presaltala na 37? Pridna punca Ja, tud jaz opazam, da me nekateri ceveljci tiscijo ... thank God za skorje, ki bodo prisli zdajle v postev, tisto mi je prav - hi, hi. Dzanika, et tu, Brutus? Ti tud 36? Prav zabavno. (No, jaz imam 39 ali 40, tko za info ... vprimerjavi z vama sem prava big foot mama ) O, gr, kaj si pa cekirala okoli novega leta? Hvala za odg. o preobracanju vasih malckov, tims, tebi pa tudi za info o jezicku in dlesnih. Kaksno krpico pa uporabljas? levinja, pridno raste tvoja malcica. Zdaj, ko je zalaufalo, bo pa cisti zur. Aha, levinja, zajcek za ciscenje dlesni ... prvic slisim ... bom precekirala, kako to izgleda. Pa za dolg post, hi hi. Blacky, oaza miru zveni prima! mojcek, uf si zgodnja! Rana ura, zlata ura. [/quote] Zadnje dni pa ne klepetate dost, se pozna, da glavnih čvek ni. Pa še tiste, ki občasno kaj napišejo, rajši počivajo, rešujejo križanke.... [/quote] ilatic, evo, rizek je opravil svoje delo. Toooooo! Tinky, s kofetom ti zal ne morem pomagat - ga ne pijem in sem cisti aberveznik o tej temi. Ampak netki, kej takega kot je na slikici, bi pa se jaz spila. rebeca, prav zabavno tole z "atek" ... tkole ga svirajo nasi mali, a ne? maja, hvala za pohvale ze slikice in Anjo - se ze smeji, ko sem ji povedala, kaka cortika je nanka, uzivaj v Supernovi & dobr nasopingiraj. Ha, ha, populis, ful sem se nasmejala tisti fori o izgubljenem kilogramu - izvrstna! flower, berem, da je bil zur dober, celo PREdober. Revcek ti, da ti je bilo slabo. Hja, ko si enkrat mami, forma pade, a ne? Si danes OK? papir, tole vreme je bedno, ja. Ti posiljam en za dobro voljo! auroraa, kjuuuut slikica. In ja, pojdi na wireless, da nas bos lahko dohajala. Ker tempo julijskih cvek je nor! Aha, karamela, ti pa kar s prstkom podrgnes po dlesnih ... bova danes to prakticirali, pa da vidimo, kaj porece nasa (tudi sicer zelo vriskajoca in smejoca) dama.
|