|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 10:56:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 10:59:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3952
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 11:01:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3953
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
12.11.2008 11:10:12   
tims
Dobro jutro. Samo na hitrco se oglasim. Moram it v trgovino, sem se odločila, da bo danes musaka za kosilo. Njami. Smo pa pri nas tudi imeli danes kar pestro noč. Se je Nina zbudila ob pol petihuser posted image user posted image user posted image . Mi sploh ni blo jasn, kaj hoče. Sicer je potem zaspala nazaj. Mogoče jo pa luna dala, ker je še kar neki tečka, pa je potem ful še spala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Kaksno krpico pa uporabljas?

Jaz uporabljam navadne bombažne krpice, ki jih imam za umivat, lahko pa tudi kar z bombažno pleničko.

Populis, huda je tale s kg.user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.11.2008 11:13:32   
sončika84
mojcek, matija ima 4 mesce pa 1 teden. Vidiš,saj bo počasi začela tut tvoja papcat. kaj si že klicala kaj pediatrinjo?? Kaj ti jo še dojiš? ker če jo ne,pa mogoče probaj z GH. povprašaj pa še pediatrinjo. Srečno!!!

obračanje, matija se obrne iz hrbta na bok. v glavnem se deva na bok,druzga še ne zna. ampak mu gre   jskoz bolje. zdej je že skor na trebuh(iz hrbta). kravce pa je tut rad začel past. ker prej jih ni pa ni tel,zdaj pa. sicer se kr hitro utrudi,tak da ga morm obrnit nazaj na hrbet,pa vseeno. se pa že ful dvigne kadar je na trebuhu.

HD, ja to je res problem,če ti neče spat sama. ampak bodi vztrajn. pa jo pusti par minut jokat in če ne neha jo pejdi sam mal pobožkat in pol spet proč. vsakič jo za kako minuto dalj pusti jokat. tkao bo videla,da mora brez tebe zaspat in še jok jo bo utrudu. Upam,da bo kmalu boljše.user posted image user posted image

neboglasnica,sočustvujem s tabo. meni je v nedeljo že 2. minila. pa od poroda imam bolj močne.  tamponov si sploh ne upam še uporabljat,tako da trpim s temi vložki. ah,lepo je bilo brez nje.

je pa bla danes noč čudna zelo!!!  zaspal je 19:45,pojedel je 170ml in sem mislila,da bo spal do 4h. ne,se je zbudil že ob 1h in pojel flaško,pol pa do 3h ni spal. sej je bil v svoji postli,ampak nonstop se je neki premikal in mjavkal in ne vem. pol od 6h zjutraj pa spet tako. groza. se vidi,da bo polna luna.

Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.11.2008 11:26:58   
netki
levinja....kako sem jaz k teb u sanje pršla.....user posted image user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 11:29:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.11.2008 11:29:24   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

rovar_ka bogica Tia. Misliš, da si ti kaj takega pojedla? Kaj si jedla kaj drugega kot običajno. Mogoče pa nisi ti kriva, jo je pač šraufalo, Lana tudi, pa je na AM.

pa nič tak neobičajnega..zjutraj sem jedla hrenovke, en dan prej pa mcdonaldsuser posted image Ampak to vedno jem, pa še nikol ni blo tak.. Sem pa ji kapljice ad3 začela polno dozo dajat, ampak sem ji pred tem že 3 dni dajala, pa ni blo nič - tak pozno pa je tud nebi od kapljic začelo šraufat, bi jo že takrat, ko sem ji prvič dala.. pojma nimam, v glavnem, meni je blo grooooznooouser posted image Upam, da se ne ponovi, ampak verjetno se bo, mogoče ne od tega, bo pa kaj drugega..user posted image Ajajajajaj, po moje mi je pritisk na 200 dvignilo, tak sem bla živčna, bogi moj pa jih je samo poslušal od meneuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.11.2008 11:36:19   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

netki..nimam pojma  user posted image user posted image user posted image ..mogoče sem sanjala potencialnega svaka user posted image

user posted image user posted image user posted image

kako pa veš da sem bla jaz....a mi je na čelu pisalo netki?

Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.11.2008 11:38:00   
dzanika

btw...

a ste že dale vse ven podloge iz jajčke?

kako pa je z nogicami v jajčki? lahko gledajo ven iz jajčke?

pa še nekaj...kateri avto prihaja?!! (ko so tiste reklame, da je na njegovem sedežu spalo ne vem koliko otrok ..glej reklamo na desni strani)..me taaaaaaaaaaak firbec mučiuser posted image user posted image

Ja podlogo smo mi že zdavnaj dali ven. Nogice pa nimam pojma. Men se zdi da naj nebi gledale ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3960
12.11.2008 11:38:11   
ilatic
Ja, pa prst cuzamo. Upam, da je res to samo obdobje, ker dude niti slučajno ne maramo in ne vem, kaj naj drugega naredim.

Na to bi vas rada opozorila, da ne bo prekasno. Moja druga hčerka je imela dudo in sem ji jo prehitro vzela. Potem je začela z cuzanjem prsta in ni bilo več variante da bi imela dudo. Slajši ji je bil prst. Žal pa bo zdaj dopolnila že devet let in še vedno ga vtakne v usta, največkrat pred spanjem. seveda ji ne dovolim in jo opozarjam. Tudi sama ve ker smo se o tem pogovorili in pač tudi že razume da ji to škoduje za zobke in za prst, samo pač to naredi instiktivno. Po moje je bolje duda ker se jo lažje odvadi.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
12.11.2008 11:42:51   
rovar_ka

rovarka..mogoče pa ji ni pasalo, da je blo toliko ljudi okrog, sploh če je navajena mira in če je bla v novem okolju...upam,da se ti to več ne ponovi, ker je to nekaj najbolj groznega ko tako jokajo in ne veš,kako bi jim pomagal

Ja galama je bla ful, to vrjamem da jo je znerviralo, sploh ker sva večinoma same doma in je mir.. Ampak kljub temu jo je zvijalo ful. Galama pa je verjetno še bolj vplivala na to, da se ni mogla umirit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3962
12.11.2008 11:48:49   
rovar_ka

metuljček.. evo to je to.. samo mi imamo roza zajčka

http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/mam-zajCek-za-ustno-nego/3510379001616351037

Mi tuduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3963
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 11:58:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3964
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 12:01:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3965
12.11.2008 12:01:39   
3jeMi
Dober večer dan, dame!

Uf, sem spet v zaostanku... sva s tamali malo športala danes včeraj... user posted image  (p.s. ta post sem začela tipkat včeraj user posted image )

metuljcek... kosilo imamo v ožjem družinskem krogu, beri 20 ljudi... po moje ima vsak moški poporodno depresijo, ampak jo vsak po svoje pokaže. Moj jo je pač na ta način, da se je skašlal na zelo glasen način. Ga razumem, pač je bil fant s prihodom deteta na drugem tiru. No, zdaj je bolje.
Ferrero s temno cokolado... meni pa ni všeč, ni dovolj sladek, čeprav je temna čokolada bolj zdrava. user posted image

TAŠČE... dame, uganite kaj... TUDI ME BOMO ENKRAT TAŠČE user posted image user posted image user posted image user posted image ... hehe, bo pestro... upam, da si bom zapomnila, da sem si sedaj obljubila, da bom sinu povedala par stvari, ko bo fotr postal user posted image

blacky... lepo, da gre Nejcu na bolje user posted image

levinja t.... tudi jaz uporabljam kremico od Bebivala in mi je super. Mi je rekla patronažna, da je uporabna za vse mazat. user posted image

majuska... naš pa zadnje čase sitka med 17 in 20 uro, ker očitno od 17h-ko pade noč- dalje čaka, da ga skopava in dava spat user posted image ... včeraj je ob 20h popil 20 ml in spal do 2h zjutraj, ne vem, verjetno je bil tolk utrujen, da ga tudi mlekec ni zanimal. Res pa, da je jutri polna luna in bo zopet joj. user posted image

mirjam80... mi pa uporabljamo kar pamperske, samo jih hodiva v Mullerja kupovat. Ne vem, meni so ok. Kakci iz cunjic... uporabljam persil, zdaj ariel v kockicah, pa je šlo vedno vse ven, še vedno pa perem na 60 z dvojnim izpiranjem. 
Aja, je polet na luno uspel, ali še čakate na ugodnejše razmere?

tims... mojo sestro je tudi skoraj kap zadela, ko je dobila tak paket od uprave user posted image

ilatic... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HD... naš poje nekje med 600 in 750 ml na dan, čisto odvisno, ni pretirano ješč in ga zaenkrat ne silim, ker se mi zdi, da se OK razvija. Je pa tako, da sem mu očitno jaz z geni to dala, ker moja mami je jokala poleg mene, ko ji je v celem dnevu vame uspelo spraviti samo 200 ml , pa sem bila čisto zdrava...

....... pa še bi lahko pisala, samo moram Lovra popokat in iti k P, danes imava že 2. posvetovalnico (????) in cepljenje.

Lepo se imejte. user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 12.11.2008 12:02:07 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
12.11.2008 12:07:04   
ilatic
par slikic mi je uspelo naložit v album. Tko da si lahko ogledate našga fantička..

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 12:15:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3968
12.11.2008 12:19:05   
Tinky
Kavo sem si naredila, uspela je bolj tako tako. Nisem nek strašen ljubitelj turške kave, zato grem zdej v nakup nove kafetjere.
Je ekspres kava definitivno boljša.

Gospod Teo spi že več kot eno uro, to si moram na koledar napisat. Uspelo mi je vso perilo zlikat in dat eno rundo prat.

Par dni nazaj je ena kupovala igralno podlogo. Razmišljam o nakupu, sam sem malo skeptična, ker ne vem, če bi riskirala 40 eur, zato da mi bo krasila dnevno sobo, namesto da bi se Teo v njej igral.
Imate dobre izkušnje, koliko se otroci dejansko v njej sami zamotijo?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
12.11.2008 12:19:09   
dzanika
ilatic kak srček je tarik. user posted image   In tudi tvoji večji princeski sta lepi. user posted image

zimska jaz ne poznam nikogar žal...

Neposredna povezava do sporočila: 3970
12.11.2008 12:23:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Kavo sem si naredila, uspela je bolj tako tako. Nisem nek strašen ljubitelj turške kave, zato grem zdej v nakup nove kafetjere.
Je ekspres kava definitivno boljša.

Se strinjam ... tudi pri meni je turška dobra le v primeru, da nimam druge variantae. Kafetjera je zakon user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
12.11.2008 12:30:03   
dzanika
Tinky mi nimamo igralne podloge in je zaenkrat nič ne pogrešam. Naš leži lepo na kavču ali pa v ležalniku in mu dam kakšno igračko in je čist zadovoljen...  Za kasneje smo pa kupili neko napihljivo zadevo k je bla ravno v akciji za 20€ in je lahko uporabna tudi za stajico:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172616

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
12.11.2008 12:31:26   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Hej LJUBLJANČANKE! Nujno rabim eno uslugo: Ima katera od vas otroka s kakšno alergijo ali pa če koga (bližnjega) poznate?

Naš Tim je imel alergijo na kravje mleko in jajca, pa je oboje izzvenelo. Zdaj so pa ugotovili, da ima alergijo na pršice, trave in pelode. Zakaj? A ti lahko kej pomagam?

Neposredna povezava do sporočila: 3973
12.11.2008 12:36:02   
ilatic
glede igralne podloge mam pa jaz full pozitivno mnenje. Meni že več kot mesec dni full koristi ne vem pa do kdaj mi bo ker jo imam prvič. Naš ko je buden preleži čez dan v njej ogromno časa. Igra se z igračkami, se pogovarja, smeje.. zgleda da se zabava

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
12.11.2008 12:37:01   
Samsa
oj oj...

ilatic WB... hmm pa ticker malo zamenjaj, ko boš utegnila,  ko zdaj si pa že malo predolgo user posted image      user posted image user posted image user posted image
( hec)

< Sporočilo je popravil Samsa -- 12.11.2008 12:38:50 >

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Nosecnice in vreme
maca83 RR

Po parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?

koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (67%)

pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (6%)

vreme me sploh ne moti (11%)

na nasem koncu je dezja prevec (0%)

temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (17%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!