Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:36:57
|
|
|
|
pikicao.
|
miska ze tko mi je iz 8. na 10. skocila, ja sej vem itak je zrad hormonov.. k se mi je vse pobrkal tam dol lulala na palcko pa ne bom edin ce mi bo 9 mescev zamujala.. d bom definitivno plus vidla
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:45:33
|
|
|
|
aqua77
|
pol pa čakaj da bo bebica brcat začela, pa pol naredi testek....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:49:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 pol pa čakaj da bo bebica brcat začela, pa pol naredi testek.... a brcat v mojem narocju kr prej nc ne verjamem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:51:49
|
|
|
|
pikicao.
|
murkicaaaa vidm teeeee no kje ste pupe jz mam do enih cas, pol pa morm sibat.. tko d dejmo dejmo dejmo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:54:08
|
|
|
|
pikicao.
|
a ste zamrznle
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:56:51
|
|
|
|
sonček85
|
Dobro jutro sončice moje.Danes je tako lep sončen dan Kaj boste počele danes?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:59:57
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Dobro jutro sončice moje.Danes je tako lep sončen dan Kaj boste počele danes? tole
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:06:36
|
|
|
|
ledenka
|
jutrčkaaaaa predno grem pisat tisto, kar bi moralo bit včeraj končano sem vas prišla pozdravit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:08:40
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Dobro jutro sončice moje.Danes je tako lep sončen dan Kaj boste počele danes? kje pa vi živite? Pri nas pa magla do tal! Pikica bejš lulat, kaj pa če si pa da ne bo kaj narobe!!! BRBRBRBRBRBR!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:09:07
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutrčkaaaaa predno grem pisat tisto, kar bi moralo bit včeraj končano sem vas prišla pozdravit ajsi a meni boš odpiala?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:15:57
|
|
|
|
pikicao.
|
Pikica bejš lulat, kaj pa če si pa da ne bo kaj narobe!!! BRBRBRBRBRBR! nc ne vidm.. sam eno meglo.. a si kej napisala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:24:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutrčkaaaaa predno grem pisat tisto, kar bi moralo bit včeraj končano sem vas prišla pozdravit ajsi a meni boš odpiala? ufffff, mam na seznamu Things to do
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:25:05
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce, meni se zdi, da so murkota odstranili .... Piki....te ne silim....ti ga pridem podtaknit
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:26:58
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutrčkaaaaa predno grem pisat tisto, kar bi moralo bit včeraj končano sem vas prišla pozdravit ajsi a meni boš odpiala? ufffff, mam na seznamu Things to do A si kupila povšter? Ne se preveč gnat, delo lahko počaka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:30:35
|
|
|
|
aqua77
|
no vidim, da se čveke veselo javljajo....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:30:43
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce, meni se zdi, da so murkota odstranili .... Piki....te ne silim....ti ga pridem podtaknit murkota.. ja skoda jazzi ti packa ti, a kr s palcko bi me prsla napadit... aaaaaaaaa bejzmoooo aaaa bejzmooooo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:32:08
|
|
|
|
pikicao.
|
U U U GIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII tvojga bratranca sm nasla je reku naj te pozdravim
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:33:15
|
|
|
|
aqua77
|
ti tale je pa čist žižeku podoben.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:35:20
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 ti tale je pa čist žižeku podoben..... sej sta v sorodu.. sam ta rad zobe kaze k se smeji
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:35:31
|
|
|
|
jazzz27
|
žiži, kok je fajn tale bratranc...a ga predstaviš?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:43:15
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi ti je vsec a ne,boljs kt pa uni dedci
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:53:07
|
|
|
|
sonček85
|
ja lepo da se boste ,samo ne vem preveč vas bo opeklo sonce ,ki je zelo zelo močno žiži:tale bratec je pa sexi
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:54:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Dobro jutro sončice moje.Danes je tako lep sončen dan Kaj boste počele danes? pri nas ni sledu o soncu kaj bom počela? nimam pojma-še tuhtam kaj bom za kosilo kuhala. Pikicao. a danes so se pa tebe lotle?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 10:56:40
|
|
|
|
pikicao.
|
Pikicao. a danes so se pa tebe lotle? ja.. sam se ne dam ne dam. ne dam.. moje hruske ne dam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 11:02:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. Pikicao. a danes so se pa tebe lotle? ja.. sam se ne dam ne dam. ne dam.. moje hruske ne dam edino pravilno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.