|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
11.11.2008 20:31:46   
ključek
user posted image .................luškan pišek...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
11.11.2008 20:52:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

A ti vsak dan kopaš LN? Tud zdaj,ko je prehlajena

vsak drugi dan. ja tud zdej jo, jo itak v kuhinji, pa naštimam lonec vode s soljo, da vre, za čiščenje noska..........potem jo oblečem, kapco tanko ji dam gor (ma tok las, da ji morem.......user posted image ), pa v postelji fajn pokrijem, pa je. danes je že manj smrkala in kašljala ponoči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonec vode z soljouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
11.11.2008 20:53:23   
meta21
To nas pa še čaka.. ...

Naš prvi pikec v akciji....

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3178
11.11.2008 20:54:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

midve sva pa prišle s pregleda Marija je velika 57,5 cm in ima 4,640 kg

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
11.11.2008 20:56:18   
meta21
To je ponavadi vedno počela, ko sva se midva kej kregala in je blo napeto ozračje...... al pa če sem jst naglas jokala....

Naša psička isto počne. Tud če se midva objameva mora bit obvezno zraven in se kar enemu na nogo prilepi. Če pa Lovro joka pa na veliko vzdihuje, češ dajte ga že utišat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
11.11.2008 20:58:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst včeraj nisem kopala Lare, ker je malo šmrcala... pa malo pokašljuje... Ma ne vem, kje je to staknila? Morda glih med kopanjem, ker preveč segrejem kopalnico.... pol pa prideva sem, kjer je ful manj stopinj.... Pa ji glavico vedno pokrijem s kapico za ene pol urce...

jaz pa imam isto temperaturo,kot drugod.

Kape pa ji nikoli ne dam,edino ko ji lase perem.Pa še takrat za 3 minutke,ker je alergična na kapeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3181
11.11.2008 21:10:12   
meta21
Saraya, a ji lase posebej pereš? Jaz mu glavo umijem vsakič ko ga kopam, vsak drugi dan. Je pa res, da nima skoraj nič las.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
11.11.2008 21:31:06   
Lara Croft

Naša psička isto počne. Tud če se midva objameva mora bit obvezno zraven

Ja, ja, tudi... če sva ležala na kavču, je prišla ležat na naju... če sva bla oba v kopalnici, je prišla za nama.... zdej jo mal zapostavljamo... pa je zlo fleksibilna... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
11.11.2008 21:41:55   
Lara Croft

Ma sej bi jst tudi imela isto, če bi jo samo kopala.... ma jo imam ene pol ure slečeno in malo telovadi... pa masiram jo... že tako vedno kiha, ko ji plenico menjavamo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
11.11.2008 21:43:50   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Saraya, a ji lase posebej pereš? Jaz mu glavo umijem vsakič ko ga kopam, vsak drugi dan. Je pa res, da nima skoraj nič las.

ja posebej ja.Nekje enkrat tedensko.Kopamo pa vsak danuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
11.11.2008 21:45:30   
meta21

Jaz mu pa vedno vklopim kalorifer v sobi pa še drgeta s spodnjo čeljustjo, ko ga vzamem iz vode, čeprav ga takoj zavijem v brisačo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
11.11.2008 21:45:53   
arabela*

Ma sej bi jst tudi imela isto, če bi jo samo kopala.... ma jo imam ene pol ure slečeno in malo telovadi... pa masiram jo... že tako vedno kiha, ko ji plenico menjavamo...

jaz mam v stanovanju itak vedno vroče.Mogoče zarad tega niti ne čutim razlikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3187
11.11.2008 21:47:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

ga takoj zavijem v brisačo.

naša pa noče bit zavitauser posted image
Je pač odkrita,pa ne dela sile,da bi jo zeblouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
11.11.2008 22:11:54   
lana17

Jst včeraj nisem kopala Lare, ker je malo šmrcala... pa malo pokašljuje... Ma ne vem, kje je to staknila? Morda glih med kopanjem, ker preveč segrejem kopalnico.... pol pa prideva sem, kjer je ful manj stopinj.... Pa ji glavico vedno pokrijem s kapico za ene pol urce...

Jaz mojmu pustim kapico eno uro, tak mi je rekla patronažna. preden zapustim prostor ga vedno podojim in odprem vrata, da se počasi temperatura zniža.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 3189
11.11.2008 22:37:23   
lana17
user posted image meta21

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
11.11.2008 22:38:38   
lana17
Mali že spi? Moj je danes ob pol devetih zaspal, sem ga pdoojila pa kr v zibko položila?
A je res za jutri dež napovedan? Ampak v naših krajih ga ne bo, ane?user posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
11.11.2008 22:43:29   
lana17
Imam monologe. Več sreče prihodnjič. Računalnik je lačen. Grem mal v posteljo brat. Nočko.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
11.11.2008 22:50:48   
Lara Croft
Joj, sem hmal popizdla...... Lara prvič da dela tak kažin.... že eno uro... se ji spi... na rokah zaspi, jo dam  v zibko pa jok.... pa gor, pa dol.... me že hrbet boli...  zdej sem moža poslala tja, ki jo mam vrh glave... Po možnosti še spala ne bo ponoči od vsega razburjenja.... 

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
11.11.2008 22:56:01   
arabela*

Joj, sem hmal popizdla...... Lara prvič da dela tak kažin.... že eno uro... se ji spi... na rokah zaspi, jo dam  v zibko pa jok.... pa gor, pa dol.... me že hrbet boli...  zdej sem moža poslala tja, ki jo mam vrh glave... Po možnosti še spala ne bo ponoči od vsega razburjenja.... 

hvala enako.

Od pol devetih jo že dajem spat.Njo pa zvija,pa napenjauser posted image
Celo kuhno že mam pobruhanouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3194
11.11.2008 23:02:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Jaz mojmu pustim kapico eno uro, tak mi je rekla patronažna. preden zapustim prostor ga vedno podojim in odprem vrata, da se počasi temperatura zniža.

jaz tud proti koncu odprem vrata kopalnice, da se malo temperira, pa dam mu tanko kapico gor, pa jo ma včasih kar še čez en del noč gor.....  

Lara naš tud ful začne kihat, ko se previja....roke pa noge pa ima itak nonstop mrzle, razen ko je v vodi,pa še pol en čas... pol pa spet mrzlica

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
11.11.2008 23:04:10   
gold fish

naš dela isto, ko ga položim v kinderpet - čez dan, pa plane v taki jok, da user posted image ...  Ponoči zaenkrat še ne...

Neposredna povezava do sporočila: 3196
11.11.2008 23:08:27   
gold fish
naš pikec ga tud nekaj serje zadnje dva dni.....mu nekaj nazaj ven priteče, seveda po bodiju, pol se pa tak smeji kot da se mu je ne vem kaj zgodilo....  

Ma sem mu danes spet morala 3x bodi preoblečt sedaj proti večeru....., ma ko sma dopoldan sama pa je mir...

Grem zdaj spat...

...se beremo, ko se beremouser posted image .....

...mogoče bo kratek odklop.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
12.11.2008 8:54:39   
pf
Pozdravljene.
Jaz tudi prižgem kalorifer, ko kopam Lano, pa malo centralno pojačam kake pol ure prej, ker jo pustim nago prej že 15 minut, da se nabrca in jo pokrijem s pleničko. Ko jo oblečem kalorifer ugasnem in centralno dam na normalno temperaturo in ko se začneva dojiti tudi odprem vrata da gre toplota še v druge prostore, da ne zakuhamo. Laske ji zraven kopanja umijem vsak drugi dan, kapce pa ji ne dajem gor, ji pa fejst obrišem laske in ko jo namažem kar hitro oblečem, da se ne sprehladi. Pol pač gas na dojenje, ker drugače mi zaspi v 15 minutah.

Neposredna povezava do sporočila: 3198
12.11.2008 9:16:11   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

A ti vsak dan kopaš LN? Tud zdaj,ko je prehlajena

vsak drugi dan. ja tud zdej jo, jo itak v kuhinji, pa naštimam lonec vode s soljo, da vre, za čiščenje noska..........potem jo oblečem, kapco tanko ji dam gor (ma tok las, da ji morem.......user posted image ), pa v postelji fajn pokrijem, pa je. danes je že manj smrkala in kašljala ponoči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonec vode z soljouser posted image

Saraya, P mi je rekla naj dam vodo prevereti, ker LN pač še ne more inhalirati in se ji tako pomaga pucati nosek.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
12.11.2008 9:56:47   
Lara Croft
Od pol devetih jo že dajem spat.Njo pa zvija,pa napenja
Celo kuhno že mam pobruhano

no
lari je sam to falilo, da se mogla še usrat... user posted image in jasno pol še mal pojest... user posted image Sva spali do 6ih in pol od 7ih do 9.30... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?