|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
11.11.2008 21:00:17   
sasi13
vidim da tekmujete v najdalješ postu  se že tako dolgo nisem javla, da če bi šla vse za nazaj odgovarjat mislim da zmagam. morm pa priznat da sem od 155 strani prebrala glih (pa še to nevem če) 10 strani - ZAKAJ? ni časa  ob devetih sem pa že povečini v postelji

vmes sem nekje zasledila da ste se pogovarjale o kg? jz sm na -5, ampak ogromno jem, najbolj mi paše čokolada.

tinky ko so ti to eni loleki delali hišo - nevem če je niso pri tebi prvič postavljali ? upam da bosta dosegla da vama popravijo oz. saj povrnejo denar.

netki glede tašče nimaš sam ti takih problemov. se ti pridružim v klub tašč

inigo za mleko. kako pa je brinu všeč čaj?

se vidi da sem zelo malo tu gor in vam sploh ne sledim. kaj je narobe z lukcom od lunice?

midva sva imela 13 oktobra 6 let in ne boste verjeli kaj se nama je naredlo - pozabla sma na obletnico

mirjam80 smo že prakticiral pampers, dm, muller, watson, lidl in morm rečt da so pampers ble od teh najbolj slabe, dobre so edino nočne pampers. drugač so pa dm in muller vredu.
kakec prvo namočim v mrzlo vodo potem pa še z meglio našpricam, tudi pri nas ni šlo velikrat črez.

ilatic

no zdej še pa nekaj o nas. tudi mi smo začeli dajat riževe kosmiče v mleko in ni nič pomagalo zvečer sta bla še prej lačna, ponoči še kr jemo dvakrat torej 4 krat.
začeli smo že tudi z GH. (korenček, jabolka, banana, marelica, cvetača)
danes je dobil anžej že drugo pikico, jan pa že pred tremi tedni.

blacky30 Anžej 5 mesecev 61 cm, 6500

zdej pa grem v hrčkovo deželo, nočko.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
11.11.2008 21:01:30   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image

Kako je luštna punčka!!! Prava lepotička! user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
11.11.2008 21:02:36   
glugluglu
Frutka, ne vem, če je kakšen poseben recept za pridnost v šoli in vse ostalouser posted image . Sem pa to ravno premišljevala od česa le je to odvisno, bi se dalo razviti ornk debato, ja. 

Neposredna povezava do sporočila: 3878
11.11.2008 21:03:34   
sasi13
zakaj pa mi smajlijev ne dela?

ilatic tebi sm pa pikapolonico prilepila zraven ampak jo noče prikazat.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
11.11.2008 21:05:53   
glugluglu
Sasi13, a so ti smeškoti nekam ušliuser posted image user posted image user posted image ,

jaz se pa ne upam vstat iz stola, prav čudno, da lahko sedim, za vse drugo me pa boli kouser posted image , mi je prej rekla, prijateljica, da je pa to že EMŠOuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
11.11.2008 21:08:13   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

matr studiram da bi še sleepy wrap naročla...sling je super ampak je na eno ramo in ob dolgi nosnji rama kar trpi pri njenih 7 kg...

A veš, da se jaz ravno zaradi tega, ker je sling samo na eno ramo, nisem odločila zanj. Sem nabavila kangurujčka Cybex I go in je super. Kar se pa sleepy wrap-a tiče, sem pa jst bla tud ful zainteresirana. Sem šla v štacuno z metražnim blagom, kupla en fulllll fletkan blago in ga lepo odrezala in voila ... ga zavezala okrog sebe in je super.

Neposredna povezava do sporočila: 3881
11.11.2008 21:11:47   
sasi13
ja smeškoti so šli spat? user posted image

pozabla sm napisat da vsak dan bedimo že ob šestih, do kdaj pa kej vaši spijo?

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
11.11.2008 21:12:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kaj zdaj 4 al 5 letnika...user posted image

Mogoče pa je potrebno sešteti?

glugluglu: super, pridna otroka imaš, po mamici kajneda?

Neposredna povezava do sporočila: 3883
11.11.2008 21:13:27   
neboglasnica
Nočka,

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 21:15:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3885
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 21:16:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3886
11.11.2008 21:17:32   
dzanika
glugluglu čestitke za Marka in Nino da sta pridna v šoli. user posted image user posted image

Nanka pri nas je pa Novalac 400g 9€. user posted image Jaz ga pa dobim iz avstrije 800g za 9€. Danes sem dobila 10 škatel in bomo imeli lep čas mir.

mojcek super. Že tretjič je jedla danes. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 21:20:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3888
11.11.2008 21:23:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Še tole bi dodala, potem pa res neham: zanimivo je, da mi noht raste nekam v globino, celotna površina nohta se je tako obrnila in seveda se mi posledično vrašča. Ko pa obujem kaj, mi noht drgne ob obuvalo, to pritiska in boli. Bemti, le kaj naj?
Sem prejle delala čistko v kleti s čevlji, škornji...in povem vam, da se bo nekdo na Karitasu, RK... hudo veselil. Imam veliko obuval, ki so zelo malo nošene in evo, vse gre stran.

Tako, obljuba dela dolg. Finito z mojimi tacami!!

Jaz moram tudi čistko s čevlji naredit ... opazila sem, da me večina čevljev tišči, torej nekako drži tisto, da vsak otrok prinese eno št. večje čevlje user posted image

slučajno katera nosi št. 36? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
11.11.2008 21:31:50   
dzanika
Majuska jaz nosim 36. Ampak zdaj me včasih tut nekatere tiščijo tko da morm 37 obut. Drugače pa po večini 36. user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
11.11.2008 21:32:43   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Čao punce. Da se malo javim, če se me katera še spomne. Kot prvo žal mi nekaj ne dela in mi noče naložiti slikic tko da se bom z mojim korenjakom pohvalila drugič. Moram povedat, da mi je tale sinek zelo priden. Zelo rad je, od drugega meseca mi že spi celo noč, joka pa res samo ko je lačen ali zaspan. zaspi sam, stisne se k igrački veselo dudla in to je to. Dojim ga že od drugega meseca ne, ker sem začela z antidepresivi. Ja to je tudi razlog da se nisem nič  oglašala. Drage moje mislim, da ni nič hujšega kot anksioznost in depresija po porodu. Tako se veseliš pričakuješ potem pa kot iz strele preletijo ta tvoja čustva kot da si nekdo drug. Mislim da je ena od vas nekoč govorila o tej depresiji. Jaz sem jo imela op treh otrocih prvič. IN RES JE HUDO. Sedaj se počasi stabiliziram in upam, da bom kmalu 100% zdrava.
Nič to bo to, sedaj bom bolj redno čekirala, da se ufuram. Imam pa itak polno vrašanj, vendar bom šla v koraku z vami.

Lpuser posted image

Hej bejba! Smo te res pogrešale, veš! Sicer tudi jaz po porodu bolj berem kot tipkam, pa vseeno. Sem velikokrat pomislila nate. Škoda, da se nisi prej javila, bi ti tudi me pomagale prebroditi težave. To pa res ni nič kaj takega in se lahko zgodi vsaki, na to pač ne moreš vplivat! Me veseli, da gre na bolje! Če rabiš tolažbo in ramo za solze, se le obrni na nas. Lahko tudi preko zs. Držim pesti, da spet prideš na stare tirnice in da boš kmalu spet nasmejana pozitivka, kot si bila na našem prvem srečanju. 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
11.11.2008 21:42:31   
karamela6
[/quote]
kolk si dala za kengurujcka?
[/quote]

90 € user posted image Sem hotla takšnega, kjer lahko otrok tudi leži. Sploh pa je ta edini prijazen otročkovi hrbtenici, ker ima tak trden vložek not, da je otroček lepo naslonjen na trdo in da se mu ne upogne hrbet.
Kar se blaga tiče, sem se pozanimala in izvedela, da mora biti bombaž + cca. 5% spandexa oz elastana. Sem vzela jeans z vezenimi rožicami in je krasen. Sem pa utrofla akcijo, 50% znižanje, saj drugače sploh ne bi profitirala ampak plačala več. Blago namreč sploh ni več tako poceni. Kupila sem 2,5m blaga, širine 140cm, ga po dolžini prerezala in sešila skupaj, da sem dobila trak širok 70cm in dolg 5m. To je to. Imam unikaten wrap. Jo pa trenutno nosim še v kengurujčku, ravno zaradi hrbtenice. Ko bo Nina stara 6 mesecev, bom pa tudi na trak prešaltala. Se mi zdi, da mora biti zanj še malo bolj močna.

Neposredna povezava do sporočila: 3892
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 21:45:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
11.11.2008 21:53:29   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80
PA ŠE  VPRAŠANJI ZA VSE: Katere plenice prakticirate? Saj mogoče ste to že kdaj obdelale, samo jaz sem bolj nova tu gor, pa me zanima. Mi smo nabolj zadovoljni s plenicami od BABYLOVE iz DMja. Trenutno imamo pamperske, ker smo jih dobili v dar, pa mi Ana tako smrdi v njih, da komaj čakam da jih zmanjka. Sem mi zdijo take ful plastične in že dvakrat mi je prišla kakica ven, medtem ko mi pri prejšnjih ni nikoli. Vem, pa da je večina z njimi zadovoljna.

Drugo vprašanje: Kako ve spravite ven fleke od kakice, če pridejo na oblačila?? Sem probala že skoraj vse, pa sta šla že dva bodija v smeti???

Tudi jaz zaenkrat uporabljam od DM-a babylove plenice. So mi še od vseh najboljše. Je pa res, da še nisem probala Muelerjevih pampersk. Namen imam sprobat še baby dry, potem bom pa videla. Sem pa totalno razočarana nad Active baby - groza od groze! Sem jih dobila en kup ob rojstvu, pa komaj čakam, da jih ponucam, čeprav bi jih najrajši kar zmetala v smeti.user posted image

Fleke oz kakec jaz tako, ko jo slečem sperem pod vročo vodo in zdrgnem s ščetko. Pustim, da se posuši in ko se nabere približno za en stroj, dam prat na 60 stopinj s predpranjem in dvojnim izpiranjem. Uporabljam dreft sensitiv + propermaister za predpranje. Pa vse spravim dol.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 21:55:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3895
11.11.2008 21:55:48   
ilatic
Karamela pozdravljena. Na kratko. V času bolezni sem šla sama sebi na živce kaj šele drugi ljudje. težko razumljivo res.
Skratka zdaj morm k tamlmu ampak zdaj se bom malo več javlala.

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3896
11.11.2008 21:57:15   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Majuska jaz nosim 36. Ampak zdaj me včasih tut nekatere tiščijo tko da morm 37 obut. Drugače pa po večini 36. user posted image

No, vsaj probaš jih lahko ... kar nekaj klasičnih čevljev nisem dosti nosila, noge sem bolj navadila na komot obutev user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
11.11.2008 21:58:05   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Še tole bi dodala, potem pa res neham: zanimivo je, da mi noht raste nekam v globino, celotna površina nohta se je tako obrnila in seveda se mi posledično vrašča. Ko pa obujem kaj, mi noht drgne ob obuvalo, to pritiska in boli. Bemti, le kaj naj?
Sem prejle delala čistko v kleti s čevlji, škornji...in povem vam, da se bo nekdo na Karitasu, RK... hudo veselil. Imam veliko obuval, ki so zelo malo nošene in evo, vse gre stran.

Tako, obljuba dela dolg. Finito z mojimi tacami!!

Jaz moram tudi čistko s čevlji naredit ... opazila sem, da me večina čevljev tišči, torej nekako drži tisto, da vsak otrok prinese eno št. večje čevlje user posted image

slučajno katera nosi št. 36? user posted image

Jaaa, moja Sara. No, je nosila. Zdaj nosi 37 ali 38. Ves čas mi teži, da bi ji kakšne petke kupila, da bi ona šminkirala. Torej, na plan s čevlji!

Saj grem, saj grem... Sem brskala po netu za dopust, tam okoli 26.12, pa do 29.12. Matr, so cene zasoljene. user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
11.11.2008 22:04:15   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

jz pa še nisem babylove probala - a majo raztegljive trake????? ker men je to kul.

Ja, imajo, pa take mehke se mi zdijo in malo višje na hrbtu. Res so mi uredu. Pa ne gledam na ceno, sicer pa da bi bile tako full cenejše niso. 8,60 za 50 kom, če pa kupiš jumbo oz 2 paketa po 50 skupaj, pa je 16€.

Neposredna povezava do sporočila: 3899
11.11.2008 22:32:56   
Blacky30
Levinja t., v Oazi miru v Brezju lahko zakupiš savno za 2 uri in sta čisto sama not. Al pa ga povabiš v romantično kopel v dvoje, kot sem jaz mojega za obletnico poroke. Je ful fajn. Potem pa gresta kam na dobro večerjo ali kosilo, npr. k Pecu ali Vnukecu. Če pa vama ni za daleč hodit, pa je tam zraven Oaze miru gostišče Lešnik.

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!