|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 17:27:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 17:27:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3852
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
11.11.2008 17:37:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - sem popihala, a je kaj bolje

Hvala, zlata si!!

IZVIRNO SPOROČILO: populis

neboglasnica;če močno močno sočustvujem s teboj in delim bolečino, a kej pomaga? Daj na obolelo mesto kaj mrzlega iz zamrzovalnika.

Saj bi, ampak kaj, ko mi je ostalo v zamrzovalniku samo meso

Neposredna povezava do sporočila: 3853
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 17:45:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.11.2008 18:33:56   
lidija***
Naš je pa še kar nepremičnina, na vsake kvatre se mu rata iz kravce prekopicnit, to je pa tudi to.

pa saj je še čas, mi je v p rekla,da malo prehiteva

Neposredna povezava do sporočila: 3855
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 18:37:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3856
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 18:55:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.11.2008 18:59:40   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

aja kdaj sede porodniska na racun..tale mesec nisem bla glih pridnauser posted image

Ponavadi okoli 15. Mislim pa, da bo ta mesec v petek, 14.

A se nobeni ne smilim, ker me je obiskala že malce pozabljena teta??? Smrk.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 11.11.2008 19:00:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3858
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 19:25:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.11.2008 19:42:10   
glugluglu
ilatic, to pa je res ugodna cena za mlekouser posted image . jaz kupujem v Muelerju Aptamil 800g za 12 EUR. ja sej te vode in to je res zoprna zadeva, prav zoprno.

Metuljcek:
lepe slikeuser posted image , glede sedenja ali obračanja pa je Tian isti kot Anja.

Mene pa tale križ daje vedno huje, očitno jutri odpade telovadba, ker sploh ne morem dvigniti Tiana. Sem bila prej na govorilnih urah v šoli in šla še v lekarno, ki je zraven ter si nabavila zalogo protibolečinskih zadev. Upam, da bo kaj pomagalo.
Ja bila sem na govorilnih, sem raje jaz šla in pustila, da je Mitja doma s Tianom, ker mi je bilo s tem križem itak lažje iti na GU kot biti s Tianom, čeprav hodim pa kot ena zgrbančena starka.
Moram pa malo pohvalit svoja otroka, če me ne bi križ bolel bi po šoli hodila kot pavuser posted image , ker Mark in Nina sta oba pridna, dobre ocene, same pohvale od učiteljev - seveda se moram potem še tu pohvaliti. Pa malo potrkat po lesuuser posted image , da se ne bi kaj obrnilo od take hvaleuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.11.2008 19:43:38   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3861
11.11.2008 19:46:22   
nanka

Meni se smiliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Še bolj se mi smili pa tvoj prst, si z njim že kar parkrat dobro ruknila od kar si bila na rezanju.

< Sporočilo je popravil nanka -- 11.11.2008 19:53:08 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
11.11.2008 19:47:47   
nanka
Jaz kupujem Novalac 800g v Italiji, ker stane 8,5 Eur, pri nas pa 400g 8 eur. Mož je vsak četrtek v Gorici in ga gre kupit. Prejšnji teden je kupil 4 doze in je prišlo 34 Eur.

Glugluglu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Marka in Nino, pridna sta, ti pa le paradiraj po šoli.

< Sporočilo je popravil nanka -- 11.11.2008 19:54:27 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
11.11.2008 19:50:15   
nanka
Tako dete je izmučeno zaspalo, se mi zdi da jo je včerajšnje cepljenje kar dobro zdelalo, danes je veliko manj jedla, dvakrat bruhara in bila kar malo tečna. Vročine nima, se ji pa na nogici kjer je bila cepljena naredila bulica. 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
11.11.2008 19:57:36   
Tinky
Ojla čveke

Sem mrtva. Teo je danes malo več spal kot včeraj, a kaj, ko od 14 ure ni zatisnil očesa. Se boji, da bi kaj zamudil. Sse mu vidi na sto kilometrov, da komaj gleda, a on še vedno vztraja.
Zjutraj je za urco prišla mama, da sem skočila v Merkur za uno prokleto omarico za v kopalnico, s tipom iz Gorenja sem se skoraj skregala po telefonu, na koncu sem pa le dosegla, da mi jo dostavijo jutri.
Piz.darija, že cel teden si faco in zobe umivam v bideju.

Šele zdej se zavedam kak luksus je bil pri mami.
Moram ulovit ritem, pol upam, da nam bo uspelo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3865
11.11.2008 19:59:27   
nanka
Tinky saj bo, čez en mesec se boš temu smejala, še malo da vse pospravita in uredita, potem boste pa na polno zadihali, vsi trije.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
11.11.2008 20:07:52   
frutka_
Motoristka&ilatic upam, da bo vse kmalu le grrd spomin. Z grdim obrazom depresije smo se srečali pred kratkim tudi v naši familiji. Eden mojih najožjih in najljubših sorodnikov je storil samomor. Zaradi depre. Tako da so to zadeve, ki jih ni za jemat z levo roko. Kdor tega ni doživel na lastni koži težko razume.. .tako da... Upam, da imata kakšno pomoč. V partnerjih, otrocih, starših. Saj bo! Za dežjem vedno posije sonček. user posted image   Jaz se včasih tudi ne najdem na forumu. Vsi so veseli in klepetajo, imajo "kao" probeleme, ki pa to sploh niso. Ampak ne veš kdo sedi na drugi strani in kaj se dogaja. Vso srečo!
Glugluglu, imaš kakšen dober recept, da bodo tudi moji otroci pridni in uspešni v OŠ?
HD porodniška bo konec tedna. Okaidi ima neko znižanje pa sem nagledala en plašček za maličko. Sicer pa ti za spanje ne bi znala dati kakega pametnega recepta. Jaz se ne sekiram, če mi zaspi na rokah. Al ina kavču. Včasih tako, drugič tako. Sicer pa moj 4letnik sam zaspi od malega. Smo pa ga navajali na večerno rutino od malega ven. Kopanje, večerja, pravljica, lupča in lahko noč. Saj pride dan, ko trmari ampak tako je določeno že celo večnost in to sprejme.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
11.11.2008 20:08:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Sem pozabila povedat: mene danes tako križ boli, da je za znort, Tiana komaj dvignem, nosim ga ful težko (vidim vse zvezde tega neba), najhuje pa je hoja po stopnicah. Zakaj pa pozabim povedat: ker vsakič ko se vsedem za ralčunalnik in grem na RR, pozabim na touser posted image , ko pa vstanem se pa spet zvijem.

Le zakaj mi je to tako znano?

Ko vstanem s tega smotanega stola pri računalniku, se še nekaj časa ne morem poravnati ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3868
11.11.2008 20:11:22   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala.

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Meni se smiliš  .Še bolj se mi smili pa tvoj prst, si z njim že kar parkrat dobro ruknila od kar si bila na rezanju.

Hvala, hvala. Tale moj prst je pa res za popenit. Očitno me emšo bolj daje kot sem mislila

Saj sem se malce pohecala, da morate sočustvovati z mano. Čisto sem namreč povožena in kot ena cunja. Poleg M, me boli operirani prst, pa palec... in me potem živcira, ker nisem tako mobilna kot bi želela biti. Sicer enkraten izgovor, da se ne rekreiram, ampak vsaj par metrov bi rada normalno naredila. Zdaj pa ne bom več sitnarila, vam povem šele, ko bom popolnoma fit - če bom kdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3869
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 20:11:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
11.11.2008 20:17:36   
neboglasnica
Še tole bi dodala, potem pa res neham: zanimivo je, da mi noht raste nekam v globino, celotna površina nohta se je tako obrnila in seveda se mi posledično vrašča. Ko pa obujem kaj, mi noht drgne ob obuvalo, to pritiska in boli. Bemti, le kaj naj?
Sem prejle delala čistko v kleti s čevlji, škornji...in povem vam, da se bo nekdo na Karitasu, RK... hudo veselil. Imam veliko obuval, ki so zelo malo nošene in evo, vse gre stran.

Tako, obljuba dela dolg. Finito z mojimi tacami!!

Neposredna povezava do sporočila: 3871
11.11.2008 20:19:33   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tako dete je izmučeno zaspalo, se mi zdi da jo je včerajšnje cepljenje kar dobro zdelalo, danes je veliko manj jedla, dvakrat bruhara in bila kar malo tečna. Vročine nima, se ji pa na nogici kjer je bila cepljena naredila bulica. 

nanka, posebej držim pesti, da ne bo tako hude reakcije kot pri moji, ko je vse v kompletu zavračala in jo je bilo treba v spanju hranit in hidrirat.

lunca vas pozdravlja iz hotela in pravi, da je dobila porcijo hrane za 5 letnika user posted image  ampak da ima skrite zaloge in da bi neboglasnica pri njej zelo dobro shajala trenutno user posted image . lukec je 2 uri non stop jokal, zdaj spi.

Živa pa.... jedla. jokala 2 minuti, potem pa vzela in pojedla v kosu cca 120, 130. 3 danes.... user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se ne obrne nazaj in da ni samo muha enodnevnica.

Pozdravi lunico in ji povej, da se naj preveč ne hvali, se lahko zgodi, da uletim za minuto ali dve. Me pa veseli, da je tvoja pupa bolje. Še lunici povej, da mislimo na Luka in nanjo.user posted image za srečo

Neposredna povezava do sporočila: 3872
11.11.2008 20:19:57   
Tinky
Lunči vas pozrdravlja (mojcek, si me prehitela user posted image )
Pravi, da ima Luka refluks in je negativen na alergije, jutri mu naredijo še uz.

Meni se je pa potožila, da je dobila porcijo testenin za 4 letnika user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3873
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 20:44:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 20:45:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!