|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
11.11.2008 10:48:37   
Vrtnica79
Aja, da še vam povem kaj mi je včeraj ušpičla Vana. Najprej je zbrklala vse barve na TVuser posted image  tak da se zdaj vse nekaj rdeče vidi. Potem pa je še v predsobi potrgala tapete doluser posted image . Jaz sem jo dala k igračam ker sem brisala po tleh, pa je bil tak mir in grem gledat pa me skoraj kap. Samo se HB ne vidi fejst ker je to v kotu.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
11.11.2008 11:18:40   
Vrtnica79
No, te pa vam še kosilo častim

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1877
11.11.2008 11:22:26   
Vrtnica79
pol pa še deci za zdravje

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1878
11.11.2008 13:15:32   
Pandica
Hello user posted image

botrca   saj ti si tut bila včeraj aktivna samo pač ne na rr, kajne? user posted image user posted image user posted image
Praviš, da imajo v Latino pizzeriji dobre pizze? Kje pa je točno ta pizzerija?
Tam, ko prideš v ono malo križišče in je trgovina zraven? Ali pa tam naprej, ko se pelješ za Svečino vem, da je tut neka pizzerija samo ne vem kak se ji reče user posted image
Aja, palačinke in Zala...pri njej je tak...da ona na začetku, ko vidi hrana full kaže na njo, da jo bo jedla, ko ji jo dam pa kar hitro po navadi neha jest user posted image
Danes sem ji recimo dala za zajtrk mlečni zdrob, še preden je začela jest je bla full navdušena, pol pa pojedla 5 žličk in fertik, ampak dobesedno 5 žlič user posted image

Vrtnica79   ooo, hvala za kosilo, ampak ni bilo ob 11h še malo prehitro za to user posted image
Za kosilo je zdaj pravi čas user posted image
A Vana je škumpava postala? Joj, boljše, da ti za Zalo ne začnem govorit kaj vse mi naredi.
Mi je tut na Tv naredla "****rijio" user posted image sicer mi ni zmrdala barv, je pa mi na daljincu postiskala neke gumbe tak, da zdaj več ne morem prestavljati programov in spreminjati glasno / tiho na sami tv, ko so gor oni gumbi...ker včasih, če sem ravno šla mimo tv sem kar tam recimo dala bolj na tiho ali pa glasno. Zdaj pa več ne morem, ker mi je nekaj zmrdala. Nimam pa več navodil od tv, pa ne vem kako naj to popravim user posted image

user posted image     Ima katera kake ideje? Na plano z njimi user posted image

user posted image    Ok, v petek se dobimo pač pri enih izmed informacij v EP user posted image
Kam pa potem dalje? V kateri lokal mislim? Za nas "zamudnice", da bomo vedele? user posted image
Fajn bi blo, če bi se kje zmenle, ko ni full gužve, tepihov pa itak nikjer nimajo po tleh, ali? Ker to je fajn rešitev na nas, ko imamo že malo večje user posted image , da jih lahko damo na tla, da raziskujejo user posted image ker moja tak noče bit niti sekunde pri miru...kot, da ima sršene v ritki user posted image

Od botrce  Jan pa je tako priden v vozičku, nič se ne pritožuje, zadnjič ga sploh ni rabla nič ven vzet, on je bil tako zadovoljen in užival dečko mali user posted image ampak pri moji pa to žal ni mogoče user posted image

Vrtnica79  kaj ti bi rada, da me postanemo alkoholičarke, da nam vino ponujaš? user posted image nebi rajši kake kavice ponudla user posted image pa itak še dojimo a si pozabla? user posted image

Saraya  pridna, kako je bilo v šoli? Kdo pa je malecki čuval medtem? Ati?
A nisi imela danes nek izpit iz tipkanja, če se prav spomnim? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.11.2008 13:29:03   
Pandica
Tak, jaz pa vam za po kosilu častim vročo čokolado user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.11.2008 13:36:09   
Pandica
Zdaj, ko imam jaz čas, ko moj otrok spi, pa nikjer nobene user posted image itak, nič novega user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.11.2008 14:45:57   
Čmrlika
Čmrlika, saj se lahko z nami družiš, samo ne moreš bit lekadolčica. Nick je že zaseden.

Od zdaj naprej ignoriram ta zdravila, ker je interna fora in jaz sem odveč...user posted image

A murko še je aktualen tu gor...ker bom kr nehala gledat kaj pišete....GRrrrrrrr user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.11.2008 15:08:55   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Moja miška ob navdušenju, ko je dobila danes za probat čoko Smoki user posted image
Mislim, da slika pove vse user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kak je sladka.

Sladka- dobesedno!

Kako lepo hčerko mašuser posted image  user posted image  user posted image ,e...eeee iiiiiiii user posted image user posted image  
Zdaj mi pa povej komu je podobna...no ateka sicer menda ne poznam...samo ne vem če je glih tebi user posted image

Aaaaaa, jaz pa zgleda da v petek ne bom mogla...bo treba torbe skup zmetat, obeta se nam vikend v POrtorožu...user posted image user posted image user posted image
bom vidla , no...
Pandica- mobitel, daljinec...a si ti že kaj razmišlajala, da te stvari niso za otroke...user posted image  pa daj Zali igračko v roke...user posted image saj vem da niso tak zanimive, ampak..... user posted image
jaz Taji tega že zdaj ne kažem in ne dovolim niti blizu, če jo slučajno kje zasačim...da atiju na primer z roke trga pilota user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 11.11.2008 15:09:31 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.11.2008 16:11:42   
gold fish

Aha, jaz sicer vem kje je to, druge pa bodo verjetno zdaj čudno gledale user posted image user posted image user posted image

jaz recimo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.11.2008 16:17:59   
gold fish

Gold fish kaj pa je to takega če me je user posted image  nagi na postelji čakaluser posted image  Kaj tebe je sram pred tvojim? Kako sta pa 2 otroka naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... čist kontra si razumela moj hecuser posted image ......

..... Lepo je da te čaka, pa ni me stram ne..... samo ti si sredi neke debate  kar naenkrat napisala  tak direktno da greš user posted image .....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.11.2008 16:19:28   
botrca

botrca   saj ti si tut bila včeraj aktivna samo pač ne na rr, kajne? user posted image user posted image user posted image

Ja, ja seveda sem bila aktivna user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.11.2008 16:22:20 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.11.2008 16:19:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

user posted image  a nisi dežurala včeraj do koncauser posted image

nisem.... je bil alarm, pa sem šla prej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.11.2008 16:24:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Gold fish kaj pa je to takega če me je user posted image  nagi na postelji čakaluser posted image  Kaj tebe je sram pred tvojim? Kako sta pa 2 otroka naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... čist kontra si razumela moj hecuser posted image ......

..... Lepo je da te čaka, pa ni me stram ne..... samo ti si sredi neke debate  kar naenkrat napisala  tak direktno da greš user posted image .....user posted image

Če je pa bil tečen, da samo na rr visim, pa bla, bla,bla...moški. Saj nisi kaj zamerilauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.11.2008 16:27:15   
botrca

Praviš, da imajo v Latino pizzeriji dobre pizze? Kje pa je točno ta pizzerija?
Tam, ko prideš v ono malo križišče in je trgovina zraven? Ali pa tam naprej, ko se pelješ za Svečino vem, da je tut neka pizzerija samo ne vem kak se ji reče user posted image

Latino je zakon za pizze, pridi pa boš probala. Je pa, če se pelješ proti Svečini pred trgovino zaviješ levo. Na sredini samega križišča je ne moreš zgrešit, ker je tabla na obeh straneh. 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.11.2008 16:28:01   
gold fish
kot sem obljubila včeraj....... 

prvi dickmanns

user posted image

in

prvi fruchtzwerge

user posted image

...... pa  še ena taka runda nas čaka.....user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 11.11.2008 16:29:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.11.2008 16:29:03   
botrca

Od botrce  Jan pa je tako priden v vozičku, nič se ne pritožuje, zadnjič ga sploh ni rabla nič ven vzet, on je bil tako zadovoljen in užival dečko mali user posted image ampak pri moji pa to žal ni mogoče user posted image

Ne reči prehitro, ker se lahko v trenutku obrne. Čakaj ko bo začel hodit.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.11.2008 16:30:02   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image

user posted image

Kaka faca je.

Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.11.2008 16:30:48   
botrca
Kako naložiš sliko sem gor, da je tako pomanjšana? Pa ne rečt, čisto enostavno user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.11.2008 18:02:35   
koala
botrca čisto enostavno user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naložiš sliko na shrani.si, kopiraš kodo za forum z predogledom in prilepiš v post.

Gold fish mali pa je prava faca.

Pandica pa Zala tudi.

Vrtnica morda ti pa je Vana htela sporočit da ji niso všeč tapete, bo treba menjatuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil koala -- 11.11.2008 18:04:59 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.11.2008 19:00:51   
botrca
user posted image

Pa mi je uspelo user posted image user posted image user posted image , hvala koala.

To pa je najin Jan.

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.11.2008 19:01:36 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.11.2008 19:07:22   
botrca
user posted image

Tako je pa poziral letos na dopustu pri mojih starših v Srbiji.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.11.2008 19:11:21   
botrca
Ki ste? Kaj bom imela monologuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.11.2008 19:12:51   
arabela*
user posted image kdo pa je ta jenčekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.11.2008 20:49:45   
arabela*
ja dobro jutro,da vas ni sram.
Na drugo stran vas je zabrisalo,ko me ni bilouser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.11.2008 21:37:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Gold fish mali pa je prava faca.

ta mali bo v petek imel 9 let user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 11.11.2008 21:39:00 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......