|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
11.11.2008 17:22:32   
gloria
Oj srčice vsem res hvala in še 1x prosim ne se sekirat zarad mene. Sem že sestavla nov bojni plan . Brez skrbi. Jaz sem sveto prepričana, da nama bo ratalo in ne odstopam od tega niti za milimeter

user posted image user posted image user posted image  vsaka čast GIGI......

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.11.2008 17:24:45   
gloria
Abra ja res nam je lepo....teb se pa tudi počasi približuje....komi čakam januar ko bomo navijal za tebe,zvezdico in sončkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.11.2008 17:25:13   
Abra
O Gigi, jaz sem tudi prepričana, da ti bo ratalo user posted image sem sicer upala, da že zdaj, bom pa še kar navijala dokler ne boš cartala. Sem vesela za nov plan user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.11.2008 17:27:42   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Abra ja res nam je lepo....teb se pa tudi počasi približuje....komi čakam januar ko bomo navijal za tebe,zvezdico in sončkauser posted image user posted image user posted image

Bomo najbrž res vse tri istočasno v porodni user posted image vsaka v svoji porodnišnici user posted image to boste imele dela z dihanjem

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.11.2008 17:33:35   
zarja1
Joj Gigi cel dan sem čakala novičko, prej sem šla domov...sem mislila da bom še na tvoj + lahko nazdravla. Draga res mi je žal.

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.11.2008 17:39:12   
zarja1
Hope diham diham diham.....

Želvica saj smo res vse imune na svojo intimnost ratale, saj kako pa češ drugače?user posted image

Lučka jaz res še malo pa po otročke. Pa ti? Kako se počutiš?user posted image

Larči lubek jaz sem itak ok, dans sploh ko je v Mb nacionalni praznik....user posted image user posted image user posted image

Shuki moj vidim, da si spet v formi. Pridna pupa.user posted image

Gloria lubčka Niku....

Abra a ni ponudbe nosečniških cotic? Jaz pa zdaj ko še ne nucam, vedno vidim kaj tolk luštnega....

Nokes, teta Grethy, Blanči, Baci, n74, Arneja, Lana, Zvezdica, Sonček33, Tassi, Ajsi, Mismis, Pikovitek, naša odpiljena DaisyE, Pija76,.......lep večer še naprej.....mater je hitro tema.user posted image

jaz pa sem si za jutri vzela dopust, gremo babe šopingirat v Graz.....again!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.11.2008 17:40:05   
sonček85
navijam za vse ,ki imajo jutri preglede,UZ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.11.2008 17:44:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image  user posted image user posted image user posted image   

Srečanje v petek, 14.11.2008, ob ?? uri,
v okrepčevalnici KONGO, v SAVLJAH, Ljubljana

slavnostnega programa se bodo udeležile/-li:
Podganca
SuperQQ
(DaisyE)
Pikovit
Pija
mišmiš

bbpikica
Gigi (načeloma za)
ledenka (načeloma za)
predstavnica štajerske: zarja (bo še vidla)
noki
hedi
(načeloma za)

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem dodala noki in hedi na seznam.
Kje ste ostali?

babe....Mb ambulantke imamo srečanje tudi v petek v Celju.......se lahko kje najdemo na sredini????????

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.11.2008 17:48:17   
Abra
Zarja, a res videvaš lepe nosečniške obleke? Kar kupi si kej, sej boš kmalu rabla user posted image jaz sem že tko zbirčna, da si že v nenosečniških časih zelo malo kupim. Pol pa nimam kej oblečt user posted image
Prosim pa, da gimnastičarko malo v roke vzameš user posted image nč noče več saltov delat, samo besno brca cele dneve. Vse me že boli, ona pa še kar na riti sedi. Ne vem, kdaj se misli na glavo postavt user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.11.2008 17:58:47   
zarja1
ooooooooj Abra sem mislila, da si že odšla v materinsko šolo. A da bi si kaj že kupla...sem preveč vraževerna.....
poglej, kot bodoči trener, ti povem pravilo..pred vsakim elementom se je potrebno ogret, tud nogice in rokice zmigat. Mala je rojen gimnastik.user posted image user posted image user posted image  Tud na glavo se bo še postavla, brez skrbi. Ne sam sebe, cel tvoj svet bo obrnila na glavo....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.11.2008 18:06:20   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Puuuuuuunce naša Mišek13 oz. Hope že globoko diha in je ravno na klistirjuuser posted image Pravi,da je ful gužve in da čaka kakšno prazno posteljo.Popadkov še nima,je pa 4 cmm odprta.Tasko punce zdaj pa pomagajmo naši Hope,da je ne bo bolelo in da hitro dobi svojo štručko v noročje.

DEJMO HOPE,DEJMO HOPE,DEJMO HOPEuser posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.11.2008 18:12:55   
Kicsi
Ojla.Pa sem dobila Dabroston user posted image ,tako da hvala vsem puncam,ki so mi ponudile neporabljene tbl.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 11.11.2008 18:13:19 >

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.11.2008 18:14:23   
lara light

Puuuuuuunce naša Mišek13 oz. Hope že globoko diha in je ravno na klistirjuuser posted image Pravi,da je ful gužve in da čaka kakšno prazno posteljo.Popadkov še nima,je pa 4 cmm odprta.Tasko punce zdaj pa pomagajmo naši Hope,da je ne bo bolelo in da hitro dobi svojo štručko v noročje.

DEJMO HOPE,DEJMO HOPE,DEJMO HOPEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu, naj mine hitro, naj ostane v nepozabnem spominuuser posted image  Komaj čakam novičke, Pikovitek, vsa sem na trnih!user posted image user posted image user posted image  

Sonček, čestitke za 30 teden! To pa je zavidljiva številkauser posted image

Gloria, kako tvoje moje malo sonce?user posted image Lubčka za Nika!

Netkič, počivaš? Saj vem, da ne. furaš se okrog, kot da te ne poznamuser posted image ...mislim nate. Še malo do testa!user posted image

Zarji, nacionalni praznik pravišuser posted image user posted image ...ma si faca!user posted image

Pridem še kaj potem.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.11.2008 18:21:54   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
babe....Mb ambulantke imamo srečanje tudi v petek v Celju.......se lahko kje najdemo na sredini????????

Una lokacija od zadnjič na Vranskem tudi ni bila slaba.
Pa še dober vtis smo naredile, a ne Dejzi user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.11.2008 18:30:26   
zarja1

jaaaaaaaaaaaaaaa, je katera za?????????user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.11.2008 18:36:36   
Zvezdica
Hope user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo brez hudih bolečin in seveda en dva tri zunajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.11.2008 18:37:32   
Zvezdica
Gigi moja, ti si tak sonček.

naj bo novi pla kar se da USPEŠEN!user posted image

pa ena user posted image zate!

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.11.2008 18:40:31   
želvica99
Aha Lučka zdj si mi pa razjasnila pojme, mi nekaj ni šlo skup s testki. Saj boš mal, še pikicouser posted image

Tina ti pošljem zsuser posted image

Hope navijamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.11.2008 18:46:21   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Saj kruce zjutraj tud golfa.

Kak ti to misliš?

Najprej pišeš, pol pa bereš. user posted image

U je.bemti! Dihat! Dihat! Pikovit, ko dobiš sms, pa takoj javit, prosim!

Ja kako pa čmo drgač, miška moja zlata. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.11.2008 18:51:19   
Abra
Zarja, HB šola ni vsak dan. Se je nanjo treba psihično pripravit user posted image
Pupa je fajn ogreta, kar počne ziher ni več ogrevanje user posted image če se bo preveč po starših vrgla, se bo itak na glavo postavla takrat, ko bo najmanj treba user posted image Pa sem mislila, da bo nežna dušca user posted image sej res, ne vem po komu user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.11.2008 18:55:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Oj srčice vsem res hvala in še 1x prosim ne se sekirat zarad mene. Sem že sestavla nov bojni plan . Brez skrbi. Jaz sem sveto prepričana, da nama bo ratalo in ne odstopam od tega niti za milimeter

user posted image user posted image user posted image  vsaka čast GIGI......

nimam kej dodat, bravo carica naša!user posted image user posted image user posted image

Hopeuser posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.11.2008 18:59:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zarja, HB šola ni vsak dan. Se je nanjo treba psihično pripravit user posted image
Pupa je fajn ogreta, kar počne ziher ni več ogrevanje user posted image če se bo preveč po starših vrgla, se bo itak na glavo postavla takrat, ko bo najmanj treba user posted image Pa sem mislila, da bo nežna dušca user posted image sej res, ne vem po komu user posted image

a je tolk hudo v šoli?user posted image  Jaz sem mislila, da je to full zakon.
Tamala pa je ziher na mami....vsaj kolko iz postov razberem....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.11.2008 19:06:13   
mismis

no to pa je novica dneva, Go HOPE, GO mali, GO HOPE, GO MALI user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.11.2008 19:16:10   
zarja1
uf kaj vse se bo še jutri dogajalo....

BEBII - pregled hormonov
Bumo - UZ pred postopkom
Shadow - UZ pred postopkom
Bambi75 - Gonal/menopur
sapi - UZ
blanč - UZ
Tina1 - stopka
pika.po - ET
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in še naše nosečke
user posted image  Zvezdica, mandreja user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.11.2008 19:16:55   
Abra
a je tolk hudo v šoli?user posted image  Jaz sem mislila, da je to full zakon.
Tamala pa je ziher na mami....vsaj kolko iz postov razberem....user posted image user posted image user posted image

Ma ja, šola se kar vleče user posted image isto bi lahko povedali v precej krajšem času, vmes pa babice še kao duhovičijo, da ne govorim o predlogih za bodoče očke ... kot da bi bli sami nesposobneži ... boste šli kej skuhat, boste pospravili po zajtrku user posted image user posted image ne vem, če slučajno nisva vrat falila in obiskujeva šolo za najstniške nosečke. Pol smo vsi falili, ker tko mladih ni user posted image
Za pupo pa moj tut pravi, da je trmo po meni pobrala user posted image jaz pa pravim, da je on kriv user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?