|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
11.11.2008 16:01:46   
lana08
Čao punce in fantje,
sem si rekla zjutraj da se vam danes spet malo oglasim, ko bodo končno dobre novičke. Pa zopet en user posted image  dan.

Žiži namesto objemčka naj te tale sladka rožica malo potolaži. user posted image  

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
11.11.2008 16:06:49   
hedviga
Eh, Žižek moj...kot sem ti že rekla...k.urc je to, ampak nimaš kej. Kar še ni, pa še bo!

Noki, neki si mi pridna zadne cajte...al pa se mi samo zdi ker sem tolk lena da se mi ne da niti pisat. user posted image
Em, zadnič smo en moj pregled mal spustil, pa bomo tegale zdej napisal: 28.11.2008 - pregled.
A je ok?? user posted image

V petek zame verjetno načeloma velja, vsaj na en čaj pridem, da vidim ta strašen Nokijin bauh user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.11.2008 16:10:55   
pikovit
Puuuuuuunce naša Mišek13 oz. Hope že globoko diha in je ravno na klistirjuuser posted image Pravi,da je ful gužve in da čaka kakšno prazno posteljo.Popadkov še nima,je pa 4 cmm odprta.Tasko punce zdaj pa pomagajmo naši Hope,da je ne bo bolelo in da hitro dobi svojo štručko v noročje.

DEJMO HOPE,DEJMO HOPE,DEJMO HOPEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.11.2008 16:13:24   
miska73

user posted image  user posted image user posted image user posted image   

Srečanje v petek, 14.11.2008, ob ?? uri,
v okrepčevalnici KONGO, v SAVLJAH, Ljubljana

slavnostnega programa se bodo udeležile/-li:
Podganca
SuperQQ
(DaisyE)
Pikovit
Pija
mišmiš

bbpikica
Gigi (načeloma za)
ledenka (načeloma za)
predstavnica štajerske: zarja (bo še vidla)
noki
hedi
(načeloma za)

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem dodala noki in hedi na seznam.
Kje ste ostali?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.11.2008 16:14:44   
hedviga
O marička!

Hope, vso srečo!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.11.2008 16:14:50   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Puuuuuuunce naša Mišek13 oz. Hope že globoko diha in je ravno na klistirjuuser posted image Pravi,da je ful gužve in da čaka kakšno prazno posteljo.Popadkov še nima,je pa 4 cmm odprta.Tasko punce zdaj pa pomagajmo naši Hope,da je ne bo bolelo in da hitro dobi svojo štručko v noročje.

DEJMO HOPE,DEJMO HOPE,DEJMO HOPEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Wohow, tole pa je novička...dajmo HOPE!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.11.2008 16:15:33   
miska73

HOPE DIHAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.11.2008 16:17:57   
sonček33
Hope - dejmo dejmo dejmo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.11.2008 16:20:12   
ledenka

dihaj, pritiskaj, naj bo čim prej mimo! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
11.11.2008 16:25:10   
pikovit
Konina čestitke za tvoja korenjkauser posted image user posted image user posted image
Tina evo,pa se je le dobro končalo.Bravouser posted image user posted image user posted image

Žiži,Qrc gleda vse skupaj.Ampak besna pa semuser posted image Uf.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
11.11.2008 16:38:11   
sonček85
hope dajmo držimo pesti ,da bo hitro postelja prazna in da se akcija prične.Evo jst sem že našla enouser posted image ,hitro ,še veuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
11.11.2008 16:50:19   
lučka 25

Me že dihamo s tabo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.11.2008 16:50:49   
nokes
jao, hope, dihamo, dihamo s teboj, če smo 2 korenjaka spravle ven, bomo še tebi pomagale!!! naj bo čimhitrejši porod, neboleč in seveda čudovit!user posted image  
DAJMO HOPE!

ja, hedi, še kar čakam na tvoj klic. ni nujno, da pridem v kongo, si jemljem pravico, da si premislim. pa še ene načrte imamo vmes. no, bom videla.

ja, kruce, saj liter kafeja pa res ni tak problem skuhat, daš mal več vode, pa kako žlico kave, pa bomo tazgodne čist zadovoljne, ostale, ki vstajajo ob 9.00, pa si bodo same skuhale. kaj praviš? user posted image  

čak, čak, da popravim seznam:

user posted image  user posted image user posted image user posted image   

Srečanje v petek, 14.11.2008, ob 18. uri,
v okrepčevalnici KONGO, v SAVLJAH, Ljubljana

slavnostnega programa se bodo udeležile/-li:
Podganca
SuperQQ
(DaisyE)
Pikovit
Pija
mišmiš

bbpikica
Gigi (načeloma za)
ledenka (načeloma za)
predstavnica štajerske: zarja (bo še vidla)
noki (mogoče)
hedi
(načeloma za)

user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.11.2008 16:53:36   
netka34
Oh, Žižek....ma nej gre v Malorco!! Ti želim, d se čimprej sestaviš, in pomisliš še na kako šanso....

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.11.2008 16:54:32   
gloria
Gigi kaj reči kot to da si pogumna punca....drži se....lupčka
Konina čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Hope dihaj.dihajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.11.2008 16:58:29   
netka34
Opa, Hope, brez opozorila nam ti skidneš! Lepo počasi in z užitkom! Naj ti ostane v lepem spominu!!

Pa hvala, ker vam je všeč moja nova oblekca, pač za srečen razplet čez cca teden dni!user posted image Sej ju cartam M+B, pa v šolo ju vozm, d bosta našolana že ob rojstvu user posted image Ker kdo ve, če bom še kej pr živcih za dajat to še enkrat skos user posted image ??

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.11.2008 17:05:23   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Opa, Hope, brez opozorila nam ti skidneš! Lepo počasi in z užitkom! Naj ti ostane v lepem spominu!!

Pa hvala, ker vam je všeč moja nova oblekca, pač za srečen razplet čez cca teden dni!user posted image Sej ju cartam M+B, pa v šolo ju vozm, d bosta našolana že ob rojstvu user posted image Ker kdo ve, če bom še kej pr živcih za dajat to še enkrat skos user posted image ??

....netkič tokrat bo vse ok.....navijam za te user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.11.2008 17:09:21   
sonček33
Netka - lepa si!
Gloria - kako je dete?Kako si ti? Utrujena? Kaj pa spanje ponoči?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.11.2008 17:10:09   
sonček33
Mi smo pa danes zakorakali v 30. teden!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.11.2008 17:14:59   
netka34
Hvala Gloria...tut js mislm nate. Pussssu Nikcu!! Pa lepo pozdravi Dejansenko!

OOooooooh, Sonček....žeeee?????? Madona, ma  kam gre ta cajt??? Ma ne unih 14 dni, ko čakaš do testa, ane??user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.11.2008 17:15:30   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mi smo pa danes zakorakali v 30. teden!

user posted image user posted image user posted image  kako lepo....še malo pa boš cartala....
...mi smo dober....HB za lepo vreme da se lahk vozičkamo ker mi pol podnevi skoz spi ko smo veni,če je pa noter je pa dvakrat po urco....zvečer gre ob20- 21 spat in spi do 1 pol se pa okrog 5-6 zbudi....seveda če ga kaki krči ne zbudijouser posted image ...juter mamo drugo posvetovalnico zvečer...komi čakam...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.11.2008 17:18:20   
Abra

Hope, sem ravno danes mislila nate in fanta, ki bi moral bit Martinček user posted image
Že dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image
naj bo porod čimprej mimo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.11.2008 17:20:24   
gigi1
Oj srčice vsem res hvala in še 1x prosim ne se sekirat zarad mene. Sem že sestavla nov bojni plan user posted image . Brez skrbi. Jaz sem sveto prepričana, da nama bo ratalo in ne odstopam od tega niti za milimeter user posted image

Zofka in N74 kaj naj vama rečem drugega kot gremo naprej! Držita se pupi. Zgubljena bitka še nič ne pomeni. Vojno bomo pa prej al slej dobile user posted image

Lučka prosim te ne misli na to kaj je bilo z nami in nam v četrtek naredi neskončno veselje user posted image .

Konina user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitam iz vsega srca.

Tina bravisimo  user posted image  user posted image  user posted image  počasi se deleč pride. Tole bo pa uspešno.

Hope danes sem res veliko mislila nate in ker se nisi oglasila, sem kar pričakovala, da boš kmalu začela dihat. Naj bo porod hiter in lahek. Diham s tabo srce moje user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da nisem spustila kak pomemben dogodek. Če sem se opravičujem. Veste, da navijam za vsako od vas in da ste vse v mojem srčku.

Vsem dragim pupam, ki ste me spodbujale in tolažile tukaj in tudi preko zsjev, smsjev, mailov.... ne najdem besed kolk ste srčne in zlate user posted image . Obenem se pa opravičujem, če kateri nisem odgovorila. Poleg vsega imam kar pestro v službi in mi kakšna stvar včasih uide.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.11.2008 17:21:10   
gloria
netka hvala....skoz me sprašuje za tebe...bom jo pozdraval

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.11.2008 17:21:57   
Abra
Gloria, kako je lepo brat, da vam je tko luštno user posted image pa še lepo vreme imate na vašem koncu za povrh user posted image

Sonček, čestitke za vstop v 30. teden user posted image jaz ga bom pa čez dva dni napolnila user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!