|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
11.11.2008 16:31:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Ja, saj sem jaz za Buggsterja (ogromen paket je bil) dala tudi samo 10 eur poštnine iz Nemčije user posted image  Mislim, to je lih ena vožnja do LJ in nazaj.

Tolk malo?? Potem verjamem, da se krepko splača!

Ne, nimaš samogovorov, sem ravno tudi jaz prijadrala gor, samo vprašanje je, koliko časa bo mali še dremal user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
11.11.2008 16:35:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja, saj sem jaz za Buggsterja (ogromen paket je bil) dala tudi samo 10 eur poštnine iz Nemčije user posted image  Mislim, to je lih ena vožnja do LJ in nazaj.

Tolk malo?? Potem verjamem, da se krepko splača!

Ne, nimaš samogovorov, sem ravno tudi jaz prijadrala gor, samo vprašanje je, koliko časa bo mali še dremal user posted image

Jaz nimam daleč do meje in smo naročili avtosedež poštnoležeče in je prišlo poštnine manj kot 6 eur, pa pošta si je vzela 6,50. V glavnem se je splačalo. dobrih 40 eur sem prišparala. Mi vsak euro prav pride.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
11.11.2008 16:35:26   
Aurea
Aja, še to, a je tukaj mogoče kakšna dipl. germanistka, ki bi znala "uč vržt" na dokument iz 19. stol. v nemščini in ga malce dešifrirati? user posted image  Baje da jih tam to strenirajo...

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
11.11.2008 16:36:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Jaz nimam daleč do meje in smo naročili avtosedež poštnoležeče in je prišlo poštnine manj kot 6 eur, pa pošta si je vzela 6,50. V glavnem se je splačalo. dobrih 40 eur sem prišparala. Mi vsak euro prav pride.

Fajn prihranek user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.11.2008 16:38:52   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

pri meni je enaka situacija user posted image  user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ja, res je. Sicer pa se ti res splača, če si blizu meje, ker je poštnina v Avstrijo ali Nemčijo prav smešno nizka.
Mogoče te pa še kdaj poprosim za uslugo user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.11.2008 16:40:03   
Aurea
Kolk mi gre na živce, ker je tako hitro tema... pa bi tamalo najraje še malo pobasala v vozek, ko se bo zbudila in malo ven... joj, kje je poletje... smo se razvadili user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.11.2008 16:42:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hijenca- daj povej, kaj je zdaj  stem sadjem pred cepljenjem...to tud jaz prvič slišim...user posted image  si vprašala?
To pa tudi mene zanima. Imava namreč jutri tretje cepljenje

Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Pa vodo prekuhavate? ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem....user posted image  
Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak user posted image  ?
Steriliziranje flašk, uuuuu madonca se ne spomnim kdaj sem jih nazadnje. user posted image  NO je, je pa res, da sem jih že od samega začetka bolj malo, ker sem bolj pozabljive sorte user posted image .
Vodo pa včasih prekuham, spet drugič ne. Kadar pa kam gremo pa ovbezno prekuham.
Midve sva že probale skutke, jogort pa čaka v hladilniku, rtumenjaka pa še ne.

Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo user posted image ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo user posted image
Naša od 3-4 tedna naprej spi izključno in samo na hrbtu.
Ravno zdele se je zbudla pa je pančala od 12.50 user posted image

Kak mi pa paše zdaj malo tu gor viset...nič se mi ne da...pa kuhat ne rabim, ker gremo na pozno martinovo kosilo k mojim staršem ...Brvo za mojo mami...user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz danes ne kuham, (SPET, bo rekkla Estrella  user posted image ), mi je mami naredila segedin

ss, a veš, da me počasi začenja skrbeti zate, da ne boš slučajno pozabila kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
11.11.2008 16:43:46   
Estrella*

Kolk mi gre na živce, ker je tako hitro tema... pa bi tamalo najraje še malo pobasala v vozek, ko se bo zbudila in malo ven... joj, kje je poletje... smo se razvadili user posted image

Saj bo pomlad kamlu tu, samo zimo preskočmo pa bouser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.11.2008 16:46:09   
Estrella*
Špelin@: dr. Vodušek Regentova 70, tel. 01 512 18 68

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.11.2008 16:49:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella*, hvala ti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.11.2008 17:12:58   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

SS dobro jutro! Te razumem, moja meja je 6:00, kar je pred tem je sredi noči...user posted image
Naša se zadnje dni zbuja 6:30, očitno se je navadila, ker se je vedno morala zbudit tam nekje do 7:00, da peljeva taveliko v vrtec.
ampak na žalost je tko tut za vikend user posted image ... no samo če bo tko naprej, je men zakon...

vreme za p.o.p.i.z.d.i.t, Gorenjke a se dobimo kje na kufetku ta teden k je napovedan slabo in mrzlo? Qualandia, Mercator, Tuš???

Dejmo no, bomo mal počvekale!
Jutri, mogoče?

Dejte se javt, Darmar je ziher za, samo nič ne bere... še kera?

Jest sem za. user posted image user posted image user posted image

Morem prebrat naprej, verjetno ste se že zmenile vse.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.11.2008 17:15:26   
*Tiana*
Ojej, ne vem če mi bo ratal vse prebrat, je ene 10 strani.

A mi lahko kera prišepne kaj ste se zmenile za čvek?

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.11.2008 17:16:43   
Soncnica Sandra ***

OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR????

Morebiti pa res... SS kdaj pa imate cepljenje? Mi imamo tudi zjutraj.

Midve imava P in cepljenje ob 8.15.
Z Svojeglavo in "gorenjsko" navezo pa smo zmenjeni 10.00 .

Dej priletita, več ko nas bo, bolj bo veselo user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.11.2008 17:16:52   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hijenca- daj povej, kaj je zdaj  stem sadjem pred cepljenjem...to tud jaz prvič slišim...user posted image  si vprašala?
To pa tudi mene zanima. Imava namreč jutri tretje cepljenje

Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Pa vodo prekuhavate? ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem....user posted image  
Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak user posted image  ?
Steriliziranje flašk, uuuuu madonca se ne spomnim kdaj sem jih nazadnje. user posted image  NO je, je pa res, da sem jih že od samega začetka bolj malo, ker sem bolj pozabljive sorte user posted image .
Vodo pa včasih prekuham, spet drugič ne. Kadar pa kam gremo pa ovbezno prekuham.
Midve sva že probale skutke, jogort pa čaka v hladilniku, rtumenjaka pa še ne.

Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo user posted image ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo user posted image
Naša od 3-4 tedna naprej spi izključno in samo na hrbtu.
Ravno zdele se je zbudla pa je pančala od 12.50 user posted image

Kak mi pa paše zdaj malo tu gor viset...nič se mi ne da...pa kuhat ne rabim, ker gremo na pozno martinovo kosilo k mojim staršem ...Brvo za mojo mami...user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz danes ne kuham, (SPET, bo rekkla Estrella  user posted image ), mi je mami naredila segedin

ss, a veš, da me počasi začenja skrbeti zate, da ne boš slučajno pozabila kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da bi se človek hitro navadil na tako ugodje.
No ja, saj kosila ob vikendih pri tašči niso problem, samo moja mami bo pa najbrž čez kakih 14dni zaključila bolniško, ker bo imela konec fizioterapije in potem bom spet jaz na vrsti za kuho, pa ob priliki tudi za mami in očija

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.11.2008 17:16:58   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

SS dobro jutro! Te razumem, moja meja je 6:00, kar je pred tem je sredi noči...user posted image
Naša se zadnje dni zbuja 6:30, očitno se je navadila, ker se je vedno morala zbudit tam nekje do 7:00, da peljeva taveliko v vrtec.
ampak na žalost je tko tut za vikend user posted image ... no samo če bo tko naprej, je men zakon...

vreme za p.o.p.i.z.d.i.t, Gorenjke a se dobimo kje na kufetku ta teden k je napovedan slabo in mrzlo? Qualandia, Mercator, Tuš???

Jutri, mogoče?

Ojla!

Zmenjene smo za jutri ob 10.00, najbrž Qulandija, tisti lokalček, ki je tam, ne moreš nas zgrešit, lahko me pa kontaktiraš na ZS pa ti dam mojo gsm številko

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.11.2008 17:29:20   
tilči

sva pa isto mislile.user posted image Ima tudi samoplačniško,ker če bi takrat,ko je bil Nejc ves flekast, to vedela, bi šla sigurno samoplačniško, ne da so fleki že prej izginiliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.11.2008 17:31:01   
valentina2006

Saj bo pomlad kamlu tu, samo zimo preskočmo pa bouser posted image

Ja full je user posted image ... kuj tema user posted image ... še dobr, da smo doma... ko sem hodila na šiht sem šla, ko se še ni zdanil in prišla, ko je bla zuni že tema.

Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.11.2008 17:32:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

sva pa isto mislile.user posted image Ima tudi samoplačniško,ker če bi takrat,ko je bil Nejc ves flekast, to vedela, bi šla sigurno samoplačniško, ne da so fleki že prej izginiliuser posted image

Ja ko si napisala Vodušek, se mi je zdelo nakaj znano. Sem šla pogledat izviduser posted image  Ja alergije so ratale vsakodnevna nadloga in posledično čakalne vrste povsod podaljšujejo.Ponekod je tako , da tud če plačaš nisi takoj na vrstiuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.11.2008 17:37:08   
*Tiana*

Jutri, mogoče?

Ojla!

Zmenjene smo za jutri ob 10.00, najbrž Qulandija, tisti lokalček, ki je tam, ne moreš nas zgrešit, lahko me pa kontaktiraš na ZS pa ti dam mojo gsm številko

OK, maš ZS. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.11.2008 17:40:16   
Soncnica Sandra ***
VALANTINA IN MARTINA25: IMATA SMS!!!!!! user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.11.2008 17:43:17   
Soncnica Sandra ***

Jutri, mogoče?

Ojla!

OK, maš ZS. user posted image

Tiana imaš povratno ZS user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.11.2008 17:46:51   
valentina2006

VALANTINA IN MARTINA25: IMATA SMS!!!!!! user posted image

HVALA... vendar se morm opravičit... ne bom mogla, ker je mojmu crknu dons avto user posted image in se z mojmu okrog voz... next time user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.11.2008 17:47:19   
aurora28
Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Da , občasno, na vsake kvatre.
Pa vodo prekuhavate?
Vedno, vsak dan imam sveže prekuhano vodo za Gala.
ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem....  

Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak  ? Ne nisem, rumenjak bom začela uvajat v prehrano ko bo Gal dopolnil 7. mesecev, jogurt pa proti koncu 7. meseca.

Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo Gal najraje spi na boku, tako kot mami. user posted image

Edina super slika in Anja Tia je prava kuharska pomočnica. Verjamem, da je ful uživala v pacanju. user posted image user posted image user posted image

Katy dudki sem ti kupila in že poslala, naj bi jih jutri dobila, ker je pošiljka še danes šla naprej. user posted image

Hijenca Vid ima pa konkretno težo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa prej popoldan govorila s P in so Galovi izvidi urina in krvi super, vse je ok. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.11.2008 17:48:49   
Anonimen
hvala hvala Anjo že kar sedaj učim na kuho, da ne bo po atijouser posted image da bo lahko mamici čim prej pomagalauser posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.11.2008 17:49:53   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

hvala hvala Anjo že kar sedaj učim na kuho, da ne bo po atijouser posted image da bo lahko mamici čim prej pomagalauser posted image user posted image

Super, jaz sem tudi pristaš tega in bom Galu tudi pustila, da bo pacal in pomagal pri kuhi. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.