Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hijenca- daj povej, kaj je zdaj stem sadjem pred cepljenjem...to tud jaz prvič slišim... si vprašala? To pa tudi mene zanima. Imava namreč jutri tretje cepljenje Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Pa vodo prekuhavate? ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem.... Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak ? Steriliziranje flašk, uuuuu madonca se ne spomnim kdaj sem jih nazadnje. NO je, je pa res, da sem jih že od samega začetka bolj malo, ker sem bolj pozabljive sorte . Vodo pa včasih prekuham, spet drugič ne. Kadar pa kam gremo pa ovbezno prekuham. Midve sva že probale skutke, jogort pa čaka v hladilniku, rtumenjaka pa še ne. Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo Naša od 3-4 tedna naprej spi izključno in samo na hrbtu. Ravno zdele se je zbudla pa je pančala od 12.50 Kak mi pa paše zdaj malo tu gor viset...nič se mi ne da...pa kuhat ne rabim, ker gremo na pozno martinovo kosilo k mojim staršem ...Brvo za mojo mami... Tudi jaz danes ne kuham, (SPET, bo rekkla Estrella ), mi je mami naredila segedin ss, a veš, da me počasi začenja skrbeti zate, da ne boš slučajno pozabila kuhat A veš, da bi se človek hitro navadil na tako ugodje. No ja, saj kosila ob vikendih pri tašči niso problem, samo moja mami bo pa najbrž čez kakih 14dni zaključila bolniško, ker bo imela konec fizioterapije in potem bom spet jaz na vrsti za kuho, pa ob priliki tudi za mami in očija
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|