lučka 25
|
Daisy, danes ne bo pri emni še nič lulanja. Izcedek sem pa imela danes sao enkrat pa še to za vzorec (mišjo petardo). Drugače pa tud jaz nisem mogla spat po punkciji in ET, pa taka zaspanka sem drugače. Sem bla kar mal huda sama nase. anci banci, super za prvi pregled, to bo že čez en teden. Za zamrznjenčke sa pa zarja in shuka (pa še katera) ekspert. želvica, gigi ma na isti dan test kot jaz, samo jaz ne smem goljufat in ga delat prej. konina, čestitam za prava korenjaka. Zdaj a se lepo cartajte in uživajte vsak trenutek. zarja, en dva tri pa boš šla po otročke. bambi, k tebi, ki čakaš naj hitro pride, nas trepetalke pa naj pusti pri miru. A prav? netka, jaz bi lulala, pa mi moj ne pusti. Me že tako prsti srbijo. Test pa imam sedaj že doma, ampak sprevljenega na varnem mestu. miška, hvala za stimulacijo. Semsi pa spočila oči, sam kaj ko je zdaj vsa tipkovnica mokra, ker sem pozabla usta zapret. Shuka, kako ti in tvoja korenjakinja (jaz kar mislim, da bo pupa)?. Ja, še 2x spat. Tina, evo kaj dela pir, jajca in predvsem fotostimulacija. Bravo za folikle. V petek pa eno nebolečo punkcijo in dober pridelek. Kicsi, bravo za tvoja pridno rastoča . Nokes je pa pridna in lepo ureja seznamčke skupaj s Shuko in mismis. taka prava učiteljica, ki nas še mal spomni na pravila. lara, ja buši pa mora rasti. je pa kaer mal čudno a ne, ko je kar naenkrat bunka. No jaz imam po moje že zdaj tak buši kot ti. gigi, pa saj ne morem verjet. Ampak kot si rekla, nič objemčkov in,.... bom samo rekla, ostani močna, pa pripravi se na nove boje. Zdaj pa nimam več moči za naprej, da bi še kaj pisala. Mislim na vse vas. Upam, da bo po dolgem času en lep četrtek in ne spet črni, da bom lahko sporočila eno lepo novico. Ma, grem raje kar mal odklopit misli, pa upat še naprej.
|