|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
11.11.2008 13:14:28   
DaisyE
Ah, žižetka...user posted image  Čisto sem se prepričala, da bo plus. Šit.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.11.2008 13:14:50   
lara light
Gigika, nič objemčkov, bom pa v tvoji barvi napisala, tudi mi tebe imamo radi. Zelo. Lubčka ti pošiljam.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.11.2008 13:15:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Drage moje žal mi je, da ste morale čakati. Rezultat je žal 0.
Že na palčki je bil - in sem hotela le še potrditev.

V sebi že 1 teden vem, da tokrat ni nič in sem bila pripravljena na tak izid.
Verjemite mi res sem že prebolela. In dobro sem.

Prosim vas brez objemčkov in jokcov, ker pol mi bo hudo ratalo.

Hvala vam 1000000000000000x za spodbujanje in navijanje.

Rada vas imam.

Žižek moj, nič objemčkov, nič jokcov, nič poljubčkov. V petek bomo pa zapili vse te slabe novice (po načelu:" Kam gre bk, pa naj gre še štrk")  in nazdravili dobrim user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.11.2008 13:16:25   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ah, žižetka...user posted image  Čisto sem se prepričala, da bo plus. Šit.

A lahko še jaz tle zabentim, brez zamere...šit, d..k, govno, merda

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.11.2008 13:16:47   
blanč
Ojoj, jaz sem tudi bila prepričaana, da bo+. Uh, žižetka žal mi je.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.11.2008 13:17:23   
Shuka
Žiži user posted image  user posted image   rada te imam user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.11.2008 13:18:05   
miska73
Žiži to enostavno ni fer.
Drži se pupa moja zlata.

Pa v petek se ga pa napijemo, a velja.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.11.2008 13:23:04   
miska73
Joj kolk sem jezna... Naj gre vse skup nekam...
Grem zdej dol z RR.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.11.2008 13:23:19   
jazzz27
žiži...jaz se grem pa vseen jabolčnika napit (smajlikijoka). Rade te imamo!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.11.2008 13:23:39   
želvica99
Žiži tko ksi rekla, ne bom te objemala, ker se ti je sreča sam za nekaj mesecev bolj naprej prestavla in to je vse. Itak pa da bo prišla. Tko k je mismis rekla, pojd zapit zadevo pa jeuser posted image

Joj Daisy sem vedla, da boš eno tako močno spustilauser posted image , no sam tolk da veš, dons zjutraj sem 1,5 litra toplega spila pa nič, tko da sem se odločla da bom pač balon, se ne bom trudla več splohuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.11.2008 13:26:48   
pika.po
Ojla babike moje!

Vidim, da danes same lepe novičke krožijo tule gor. user posted image user posted image user posted image

Dejzi super truper QQŠ vsaka čast za takole število jajčk. user posted image user posted image user posted image
Ma bo otrok user posted image Naj bodo tud plavalčki tako pridni, da greš v soboto z dvema domov, ostali pa v frižider. user posted image Me una reklama "jaz sem ajs ajs pingvin" user posted image vedno na tele naše pingvinčke spomni. user posted image

Konina čestitke za tvoja dva korenjaka! Zdej je pa samo še veselje in cartanje na sporedu! user posted image user posted image user posted image

Tina1
kaj berem? Bravo, bravo! user posted image user posted image user posted image   Sem res vesela. Superca, da jutri stopka pade. Pa v petek punkcija. Naj bo čim manj boleča. Pa saj bo, glede na to, da misliš doktor D.- ja za rokav cukat. user posted image user posted image user posted image

Hja v petek bom tole srečanje spet mogla spustit, bom otroke cartala user posted image , ampak na naslednje pa ni vrag, da pridem. V povečanem številu. user posted image

Ga bom pa tokrat z vami virtualno pila. user posted image

user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.11.2008 13:33:28   
pika.po
Žiži žal mi je! Ampak navijam zate naprej!!!
Da v novem boju zagledaš tako težko pričakovane user posted image user posted image !

Pa sem mislila, da je danes dan samo za lepe novičke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.11.2008 13:37:37   
Abra
Gigi, to pa res ni prav. Jaz sem bla prepričana, da je bil že zjutraj plus user posted image in si šla samo na potrditev ... res je to eno velko sranje, bom jaz tut raje bentila user posted image user posted image oh, pa tko lepo je zjutri kazalo

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.11.2008 13:41:10   
Abra
Lara, tvoja nosečnost je pa zgleda res super user posted image če do zdaj ni blo slabosti, jih tudi ne bo več user posted image je pa v tem času tudi mene že vse tiščalo, pa mam samo eno mejhno pupo user posted image šoping za nosečniškimi cunjami pa res ni prijeten. Zgornje dele pa jaz v glavnem kar nenosečniške nosim, imam ene tri nosečniške kose, ostalo pa nekako gre. Ponudba je res user posted image

ma klinc, spet sem slabe volje ... že prejšnji teden me je Dajamajina novica čist sesula, sem upala, da bodo končno za neki časa super novičke ..... punce jaz tkoooo navijam, res ni fer vse to, kar se dogaja

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.11.2008 14:04:36   
bambi75
Žiži, tudi jaz sem bila prepričana da bo plus. user posted image  No zdaj sem pa še bolj slabe volje.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.11.2008 14:11:17   
ledenka
žiži, navijam za nove boje - čim prej in naj bo tokrat pozitivno! objemčkov in solz pa ne bom lepila, ti pa lahko rečem, da te občudujem in mam raaaadaaaaaa

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.11.2008 14:18:38   
sonček33
Žiži žal mi je. Gremo dalje! Naslednji boj je tvoj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.11.2008 14:31:25   
nokes
oh žiži, draga moja, potem pa prav: solze prihranim za solze sreče, ko boš naslednjič zagledala plus, objemala te bom v petek, če se nam le pridružiš, poguma in moči za prihodnje boje pa ti ne manjka!

evo, ti pošiljam eno sonce user posted image

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.11.2008 14:33:02   
sonček85

Žiži user posted image   rada te imam user posted image
pa tako sem mislila da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.11.2008 14:42:16   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

čuj, kruce, glede na to, da si vsako jutro prvi, bi pa lahk kak kafe al pa čaj, pa rogljiček častil, no!!! mislim kavalir...user posted image user posted image , a kufe si bomo pa same kuhale?

Drage moje! Ustanem pol ure prej kot bi rabil (4.45h), samo zato da spijem koffi in prečekiram kar namalate tu gor, na koncu pa v službo za ob 6.30 zamudim, kaj da bi še vam tu koffi kuhal......

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Saj kruce zjutraj tud golfa.

Kak ti to misliš?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.11.2008 14:47:05   
lučka 25
Daisy, danes ne bo pri emni še nič lulanja. Izcedek sem pa imela danes sao enkrat pa še to za vzorec (mišjo petardo).user posted image  Drugače pa tud jaz nisem mogla spat po punkciji in ET, pa taka zaspanka sem drugače. Sem bla kar mal huda sama nase.user posted image

anci banci, super za prvi pregled, to bo že čez en teden. Za zamrznjenčke sa pa zarja in shuka (pa še katera) ekspert.

želvica, gigi ma na isti dan test kot jaz, samo jaz ne smem goljufat in ga delat prej.user posted image

konina, čestitam za prava korenjaka. Zdaj a se lepo cartajte in uživajte vsak trenutek. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zarja, en dva tri pa boš šla po otročke. user posted image

bambi, k tebi, ki čakaš user posted image  naj hitro pride, nas trepetalke pa naj pusti pri miru. A prav?user posted image

netka, jaz bi lulala, pa mi moj ne pusti. Me že tako prsti srbijo. Test pa imam sedaj že doma, ampak sprevljenega na varnem mestu.user posted image

miška, hvala za stimulacijo. Semsi pa spočila oči, sam kaj ko je zdaj vsa tipkovnica mokra, ker sem pozabla usta zapret.user posted image

Shuka, kako ti in tvoja korenjakinja user posted image  (jaz kar mislim, da bo pupa)?. Ja, še 2x spat.

Tina, evo kaj dela pir, jajca in predvsem fotostimulacija. Bravo za folikle. V petek pa eno nebolečo punkcijo in dober pridelek. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kicsi, bravo za tvoja pridno rastoča user posted image  user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nokes je pa pridna in lepo ureja seznamčke skupaj s Shuko in mismis. taka prava učiteljica, ki nas še mal spomni na pravila.user posted image

lara, ja buši pa mora rasti. je pa kaer mal čudno a ne, ko je kar naenkrat bunka. No jaz imam po moje že zdaj tak buši kot ti.user posted image

gigi, pa saj ne morem verjet. Ampak kot si rekla, nič objemčkov in,.... bom samo rekla, ostani močna, pa pripravi se na nove boje.

Zdaj pa nimam več moči za naprej, da bi še kaj pisala. Mislim na vse vas. Upam, da bo po dolgem času en lep četrtek in ne spet črni, da bom lahko sporočila eno lepo novico. Ma, grem raje kar mal odklopit misli, pa upat še naprej. 

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.11.2008 15:24:01   
Tina1
Abra in Daisy  mislm da je včerišna stimulacija bla pika na i, kera bi se pa lah uprla vsem tistim pogledom, pa ritkam, pa..., ma bol da neham, če ne bojo moji jajčniki eksplodiral. Definitivno dons ponovimo oz nadgradimo.

Daisy, bom v petek v mislih z vami. Bo pa na naslednem srečanju tok bl lušten.

želvica ja, tud jz sem vesela, da je dr. D bil odločen za nadaljevanje postopka in da ga niso ustavel. Če se ne motim, se v petek vidiva, a ne?

pika.po, kako je s tabo, si že prpravljena na jutrišnji sprejem otročkov? Jz sem dons še 1x dr. D zahaklala za petek, pa je reku ni problema, vi me kr poiščte, pa sestram povejte, da vam bom jz delu. Men se je kruser posted image .
Pa ti, ga boš jutr tud pocukala, al se boš prepustila tistemu k bo na sporedu?

žiži to ni fer, to je sv......ja. Čeprav si rekla nič objemčov, ti vseeno pošiljam  user posted image , za tolažbo.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.11.2008 15:27:40   
arneja
Žiži, ni pošteno. Jaz imam pa teh naših neuspehov zares dovolj. Se bom spravila dol z RR-ja do januarja, ko bova spet v postopku. Do takrat pa upam, da s Klomifenčkom kaj sčarava. Punce, držim pesti za vse, da nam končno čisto vsem uspe enkrat plusek nalulati user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.11.2008 15:34:12   
arneja
Uf, Konina, ti pa nisi kar tako user posted image . To pa sta prava junaka, Erazem in Gašper. Mi je tako všeč, ko IVF nosečke takšna slovenska imena dajejo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.11.2008 15:52:51   
Zvezdica
Žiži..jast te bom objela vseeno, ker sem bila prepričana, da je plus. Ok ti dam vsaj eno user posted image

Verjame, da je lažje, ker si že čutila, ma vseeno. Želim ti, da bo čimprej zagledaš pluska.

Lupčka zate!

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica

vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!