|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
11.11.2008 13:22:50   
sunny24
Katjusa, pa je res bil bolj buckast. Sicer se mi pogled na kri full upira, ampak je pa drugače videt user posted image  ko se lih rodi, kot pa kak masaker...Zdej si mi pa lušte nardila, komi čakam na našo miss...Samo še 15 tednov, pa bo tuki...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.11.2008 13:23:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša.....full je bil cukerek(no se je še zdej)user posted image

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

sazi upam da se bo uredilo in da bo tist merilec pokazal da ni tak hudo... predvsem pa bi blo res fino da ugotovijo zakaj in da ti nekak pomagajo da bo s user posted image vse vredu

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.11.2008 13:25:20   
sunny24
sazi, držim pesti, da se bo to s tem prtiskom uredilo in da bo vse OK!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.11.2008 13:25:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa, pa je res bil bolj buckast. Sicer se mi pogled na kri full upira, ampak je pa drugače videt user posted image  ko se lih rodi, kot pa kak masaker...Zdej si mi pa lušte nardila, komi čakam na našo miss...Samo še 15 tednov, pa bo tuki...user posted image

a sem ti lušte naredla.... sej sem jih sama sebi tuduser posted image user posted image user posted image user posted image jst mam še 13 tednov pa kak teden zamude torej 14user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.11.2008 13:26:40   
Čebel@

sazi, držim pesti, da se bo to s tem prtiskom uredilo in da bo vse OK!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se podpišem........pazi naseuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.11.2008 13:27:13   
Maksi1
Sazi - tudi ajz ti držim pesti, da bo vse ok.

Katjuša - na tej sliki je pa tamali jezen: če bi ga razumela, bi sigurno rekel: dejte me nazaj noter. Tuki je mrzlo. Maaammmmmi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.11.2008 13:27:46   
sunny24
JAAAAAA! user posted image  

Punce, kje pa je naša balonchy danes? Mi je malo čudno, da ni niča kavice in zajtrka prlimala? Pa tudi neki drugih se ne jevlja več...Pogrešam tanci, mala, pikica, pa še katera 100% manka!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.11.2008 13:28:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a sem ti lušte naredla.... sej sem jih sama sebi tuduser posted image user posted image user posted image user posted image jst mam še 13 tednov pa kak teden zamude torej 14user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudi že komej čakamuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.11.2008 13:28:09   
Katjusa
zdej pa res grem če se bom pravi čas zbudila se vem pe kej javim drgač pa lepo popoldne in lep večer pa se tipkamo ju3 k gremo pol zvečer še bojda v kino k ma od mirota kolega RD in njegova punca pripravlja presenečenje tak da es bo verjetno kej več.... najprej na nekaj sladkega pol pa v kinouser posted image user posted image user posted image user posted image

sunny prej k si rekla da bo mela 2 priimka sme se na mojga spomnla k ima dolgo ime (Mirroslav) in pol 2 priimka k mu ponavad na kartici od banke kaka črka manjka.... od poroke dalje mam pa tud jst 2 priimka sam na srečo mam krajše imeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
11.11.2008 13:28:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Sazi - tudi ajz ti držim pesti, da bo vse ok.

Katjuša - na tej sliki je pa tamali jezen: če bi ga razumela, bi sigurno rekel: dejte me nazaj noter. Tuki je mrzlo. Maaammmmmi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
11.11.2008 13:30:28   
Čebel@
katjuša.....spočij se in uživej v kinu......pa varno vožnjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.11.2008 13:30:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

zdej se mi pa smili bomo šli kr 2 tadna čez rok če misliš da tak razmišljajo.... tak krute pa tud ne smemo bituser posted image user posted image user posted image user posted image

Bogi kaj pa če je res tak misluuser posted image ga grem hitro mal pocartat k tak še ni zaspal si poje in vsake tolko slišim "mama ti si moja" seveda v zapeti verzijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.11.2008 13:36:08   
Čebel@
no in vse tiho je bilouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.11.2008 13:45:35   
claud
jst sm še tukiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.11.2008 13:45:41   
sunny24
Sam res, vse so poniknle. Zdej grem pa mojga počasi zbudit in mi bo itak zasedu računalnik...Klasika! Sam mu bom prej še kafe skuhala, da ga prej iz postle zvlečem.

Kaj boste pa ostale kej danes počele? Jst grem pol z mojo mamo mal po trgovinah, k gre neki za darilo kupit, jst bom pa še mal tam HM pošnofala in CA. Aja, kaj bi lahko kupla moji sestrični za 16 let? Kaka ideja? Kaj če bi ji kak gloss pa nevem, še eno majčko zravn, bi blo OK?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 390
11.11.2008 13:46:29   
brkn83
majchy - sej js sem še tuki, sam ko grem mal stran pa mam potem kr dve strani za prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.11.2008 13:47:29   
brkn83
sunny - sploh ni slaba ideja za darilo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.11.2008 13:47:38   
claud
Majchy- sm gledala k si rekla da so na you tube posnetki poroda.....pa sm enga vidla k je šlo prou lepo gladko, pr tadrugem so pa presredek prerezal me je pa mal zviluser posted image
pa ne vem a se to res čist nč ne čuti,k mene je kr skelel zdele zravenuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 393
11.11.2008 13:48:30   
birdy
No, evo da vam še jst pokažem mojo Neli prec ko se je rodila, pa ena slika od kasneje z očijem, mislim da naslednji dan po rojstvuuser posted image
Bla je pa tud kr velka punca, 4060g in 54cm.
http://www.moj-album.com/uredi/birdy0408/14159940/

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 394
11.11.2008 13:48:38   
Čebel@
no me veseli da nisem sama ustalauser posted image
sunny.....po moje karkoli modernega boš kupila ne boš falila
jaz imam večji problem-kupiti 10 letniku

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 395
11.11.2008 13:49:57   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Majchy- sm gledala k si rekla da so na you tube posnetki poroda.....pa sm enga vidla k je šlo prou lepo gladko, pr tadrugem so pa presredek prerezal me je pa mal zviluser posted image
pa ne vem a se to res čist nč ne čuti,k mene je kr skelel zdele zravenuser posted image

Jst nisem popolnoma nič čutlauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 396
11.11.2008 13:50:42   
birdy

Mojga zanima če maš te linke kje spravljene, bi on pogledu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 397
11.11.2008 13:51:47   
Čebel@

res nebi vedla kok boli rezanje presredka-jaz si razlagam da je takrat itak vse razbolen in velikokrat sem že prebrala da šivanje najbolj boli.....pustiva se presenetituser posted image user posted image user posted image drgač pa je drugo gledat en posnetek od blizu kot pa samo doživet in nič videt zraven

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 398
11.11.2008 13:54:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mojga zanima če maš te linke kje spravljene, bi on pogledu.
jaz sem enkrat čist po pomoti tuki gor najdla otrokova pot al neki tazga je blo naslov foruma in je bil link k te prpele do porodov-magar utipki navrh v googla

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
11.11.2008 13:57:37   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No, evo da vam še jst pokažem mojo Neli prec ko se je rodila, pa ena slika od kasneje z očijem, mislim da naslednji dan po rojstvuuser posted image
Bla je pa tud kr velka punca, 4060g in 54cm.
http://www.moj-album.com/uredi/birdy0408/14159940/

Ojej... kak luštno! Res... Pa naj še kdo reče da niso to edinstveni trenutki v življenju, čeprav znajo bit hudičevo boleči.... No, tisti prej user posted image

No, sicer pa ste bli veliki! Moj prvi je mel 4220

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?