Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 neeeeeee no, jst mam spet napad lakote, sem pojedla že celo marijo, pred aerobiko pa pol tavelike riževe čokolade... Eh ti lahko jes....sej si suha, pa se na aerobiki si vse pokurila.. Kaj je marija??? mal čudn sem napisala, celo marijo= veliko hrane Jest sm razumela , EStrella je pa blond Edina tvoj je zihr pridn možek,ti ga mal preveč šimfaš skoz Ti si tudi blond, ni Estrella spraševala je ja priden, samo gospodinjska dela pa ne obvlada To se da vse naučit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** pa ce je planica dober nastelana, pa lulcek na dol obrnjen... a res mora bit na dol ?? jst to sploh ne vem, pač dam plenico gor in koker je pač je...a delam narobe? Ja ce je na gor potem lahko premoci plenica obkraj ali pa navzgor... Navzdol pa nikdar ne premoci...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vidim da je prijavljena tud katy, valentina, SS, pa anitka...ka se pa ne javite?? so verjetno na stand by-u Jest sem kumi do kompa pršla...sem se mogla z skregat, da sem ga dol spravla samo, da si zmagala v dvoboju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:51:03
|
|
|
|
tana7
|
Vpadam v vašo veselo debato... letnik 1973 je ZLATI letnik, lepo prosim sicer pa Brina nam je zbolela sem prej klicala dežurnega na Metelkovo - po mojem opisu, je ocenil, da ima šesto bolezen lahko bi bile še norice, ampak se mi ne ujema z opisom iz knjige ful je pikasta po hrbtu, bušiju, po čelu, vekah, zadaj po vratu verjetno zato ne papa, pa tista vročina s petka na soboto... upam, da je to res to in da bo hitro konec - če sem prav prebrala, se zaključi v 2-3 dneh imamo pa P v četrtek - verjetno ne bo dobila 3. doze cepiva?!? ne vem pa, ali grem lahko z njo na sprehod jutri ali ne - vročine več nima danes sva bili zunaj 1,5 ure naša P pa jutri šele popoldan dela meje kar presenetilo, da je zbolela - sem mislila, da bo še kar preteklo nekaj časa do prve bolezni sploh pa ne vem, kje je to dobila baje naj bi se preneslo z drugih otrok? ne vem, da bi bili kateri bolni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:51:18
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz lulčka pustim kot je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:51:34
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw strani padajo kot po tekočem traku. A vam povem eno zgodbo. Je oče s kladivom zabijal žreblje v les in zraven ga je opazoval 3 letni sin. In se oče po nesreči udari po prstih in ko že koče grdo besedo izreči se zave, da je zraven sin in pred njim ne sme grdo govoriti in se oče pači od bolečine in jeze ...pa mu pravi sin: ati ne bo nič picko matelno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:51:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Le kje se Estrella skriva, imam občutek da bo danes ''popustila'' Če misliva na isto stvar, potem imam občutek, da bomo danes čutili potres pa smo spet tam , kjer ni muh. Alja se je očitno vdala in zaspala, ker ni več skovikanja iz zgornjega štuka Galunič, mi je šel na jetra od kar pomnim, pa ne zaradi usmerjenosti, ampak nasplošno mi je antipatičen; njegove mimike, način govora me spravijo ob živce A si predtsvljaš, da bi te učil slovenščino? Aurora ampak ne vse. A ti mojo devico posodim? jana aerobika je šla po gobe. Če boš tako žrla ne bo dobro. Ampak tebi se sploh ne vidi, da si bila noseči tako da si še lahko privoščiš požrtijo. Ej preden sem prebrala poste ste naklofale celo stran. Se mi reve, ki ne morejo spremljat dogajanje kar smilijo, ker tole je pa ultra hitro. barbaw, jaz sem nekako skoz zraven dogajanja, pa se že utaplam v postih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:52:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vidim da je prijavljena tud katy, valentina, SS, pa anitka...ka se pa ne javite?? so verjetno na stand by-u Jest sem kumi do kompa pršla...sem se mogla z skregat, da sem ga dol spravla To je pri nas dnevni šport .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:52:46
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vidim da je prijavljena tud katy, valentina, SS, pa anitka...ka se pa ne javite?? so verjetno na stand by-u Jest sem kumi do kompa pršla...sem se mogla z skregat, da sem ga dol spravla samo, da si zmagala v dvoboju Se je treba za svoj teritorij borit .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:52:53
|
|
|
|
katy82
|
Čer babnce končno smo malo mačkico spravli spat čeprav se pritožuje,očita smo pa v nočno poslale,mami nujno rabi čvek Barbaw boga Maja da se čimprej pozdravi Catja jst se dostikrat spomnim nate sam kaj k mi ne znese,sem te pa vidla po drugih temah pa mini blo jasno zakaj se tle nč ne javš,je oproščeno k te mala dva tko zmozgata pa še služba Suzy povej mi kolk malo pogrešaš ko si v službi,je ful hudo? Špelina kaj pa si imela prejšnji teden,mi je ušlo?Glede izvidov sem pa brez besed oz. tisto kar bi napisala ni za v javnost Aurora z zamudo ampak vse najboljše Kaka darila si kej dobila? Dober vic Valentina dej še men zaupaj kje delaš,zdej me pa firbec **** ti si pa dobra sem tko not padla z branjem strani da me je Mario čist iznenadu,je res out off topic Tally a mala je prehlajena,zgleda da nas to počasi vse čaka Bogica mala,da bi se le hitro pozdravila Moj tud previje ritko ampak običajno polulano pa še to čedalje manj ker mala nonstop neki štanca in mu ne miruje pol pa ****is dobi k je ne zna oblečt-ja valda kaj mi bučke prodaja model.Če je pa pokakana pa da sem blizu pa tko milostno kliče da naj ga rešim pol pa zraven stoji in zganja vragolije z njo. Nina tvoj lubi se je pa tud odrezal a si mu zdej kej dolžna? Jana kaj je to marija za jest? Končno pršla skor naokol upam da,ziher ste še kej naklofale vmes tko da grem spet brat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Vpadam v vašo veselo debato... letnik 1973 je ZLATI letnik, lepo prosim sicer pa Brina nam je zbolela sem prej klicala dežurnega na Metelkovo - po mojem opisu, je ocenil, da ima šesto bolezen lahko bi bile še norice, ampak se mi ne ujema z opisom iz knjige ful je pikasta po hrbtu, bušiju, po čelu, vekah, zadaj po vratu verjetno zato ne papa, pa tista vročina s petka na soboto... upam, da je to res to in da bo hitro konec - če sem prav prebrala, se zaključi v 2-3 dneh imamo pa P v četrtek - verjetno ne bo dobila 3. doze cepiva?!? ne vem pa, ali grem lahko z njo na sprehod jutri ali ne - vročine več nima danes sva bili zunaj 1,5 ure naša P pa jutri šele popoldan dela meje kar presenetilo, da je zbolela - sem mislila, da bo še kar preteklo nekaj časa do prve bolezni sploh pa ne vem, kje je to dobila baje naj bi se preneslo z drugih otrok? ne vem, da bi bili kateri bolni Se mi je kar zdelo da bo bolna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:53:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Vpadam v vašo veselo debato... letnik 1973 je ZLATI letnik, lepo prosim sicer pa Brina nam je zbolela sem prej klicala dežurnega na Metelkovo - po mojem opisu, je ocenil, da ima šesto bolezen lahko bi bile še norice, ampak se mi ne ujema z opisom iz knjige ful je pikasta po hrbtu, bušiju, po čelu, vekah, zadaj po vratu verjetno zato ne papa, pa tista vročina s petka na soboto... upam, da je to res to in da bo hitro konec - če sem prav prebrala, se zaključi v 2-3 dneh imamo pa P v četrtek - verjetno ne bo dobila 3. doze cepiva?!? ne vem pa, ali grem lahko z njo na sprehod jutri ali ne - vročine več nima danes sva bili zunaj 1,5 ure naša P pa jutri šele popoldan dela meje kar presenetilo, da je zbolela - sem mislila, da bo še kar preteklo nekaj časa do prve bolezni sploh pa ne vem, kje je to dobila baje naj bi se preneslo z drugih otrok? ne vem, da bi bili kateri bolni Ojej za Brino
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:54:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw strani padajo kot po tekočem traku. A vam povem eno zgodbo. Je oče s kladivom zabijal žreblje v les in zraven ga je opazoval 3 letni sin. In se oče po nesreči udari po prstih in ko že koče grdo besedo izreči se zave, da je zraven sin in pred njim ne sme grdo govoriti in se oče pači od bolečine in jeze ...pa mu pravi sin: ati ne bo nič picko matelno Baje sem jaz enkrat na avtobusu naredila štalo, pri 2letih: sem šla do ene stare gospe/zici so bili zasedeni/ in rekla: vstan kujba stala, mene noge bubajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Vpadam v vašo veselo debato... letnik 1973 je ZLATI letnik, lepo prosim sicer pa Brina nam je zbolela sem prej klicala dežurnega na Metelkovo - po mojem opisu, je ocenil, da ima šesto bolezen lahko bi bile še norice, ampak se mi ne ujema z opisom iz knjige ful je pikasta po hrbtu, bušiju, po čelu, vekah, zadaj po vratu verjetno zato ne papa, pa tista vročina s petka na soboto... upam, da je to res to in da bo hitro konec - če sem prav prebrala, se zaključi v 2-3 dneh imamo pa P v četrtek - verjetno ne bo dobila 3. doze cepiva?!? ne vem pa, ali grem lahko z njo na sprehod jutri ali ne - vročine več nima danes sva bili zunaj 1,5 ure naša P pa jutri šele popoldan dela meje kar presenetilo, da je zbolela - sem mislila, da bo še kar preteklo nekaj časa do prve bolezni sploh pa ne vem, kje je to dobila baje naj bi se preneslo z drugih otrok? ne vem, da bi bili kateri bolni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:56:13
|
|
|
|
katy82
|
Tana boga Brina a jo boš jutri tud kej peljala do P,cepli je pa ne bodo vsaj tri tedne,vsaj naše niso po rota,ne vem kaka je praksa pri vam.Pazi samo da ne bo dehidrirala,a živahna pa je?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:56:13
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sicer pa Brina nam je zbolela sem prej klicala dežurnega na Metelkovo - po mojem opisu, je ocenil, da ima šesto bolezen lahko bi bile še norice, ampak se mi ne ujema z opisom iz knjige ful je pikasta po hrbtu, bušiju, po čelu, vekah, zadaj po vratu verjetno zato ne papa, pa tista vročina s petka na soboto... upam, da je to res to in da bo hitro konec - če sem prav prebrala, se zaključi v 2-3 dneh imamo pa P v četrtek - verjetno ne bo dobila 3. doze cepiva?!? ne vem pa, ali grem lahko z njo na sprehod jutri ali ne - vročine več nima danes sva bili zunaj 1,5 ure naša P pa jutri šele popoldan dela meje kar presenetilo, da je zbolela - sem mislila, da bo še kar preteklo nekaj časa do prve bolezni sploh pa ne vem, kje je to dobila baje naj bi se preneslo z drugih otrok? ne vem, da bi bili kateri bolni O boga...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana kaj je to marija za jest? To se tko rece ce se full najes baje... tud jaz nisem vedela. Mariota ups ce slucajno bere moram popravit Maria smo pa tudi obdelale...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:56:28
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora z zamudo ampak vse najboljše Kaka darila si kej dobila? Dober vic zaenkrat sem dobila nekaj € in uhane, pa čevlje in šopek rož od možeka, ostala darila pa pridejo v tem tednu. Jana kaj je to marija za jest? Sam ti pa nisi blond
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:56:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz lulčka pustim kot je A tud Petrovga???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Vpadam v vašo veselo debato... letnik 1973 je ZLATI letnik, lepo prosim sicer pa Brina nam je zbolela sem prej klicala dežurnega na Metelkovo - po mojem opisu, je ocenil, da ima šesto bolezen lahko bi bile še norice, ampak se mi ne ujema z opisom iz knjige ful je pikasta po hrbtu, bušiju, po čelu, vekah, zadaj po vratu verjetno zato ne papa, pa tista vročina s petka na soboto... upam, da je to res to in da bo hitro konec - če sem prav prebrala, se zaključi v 2-3 dneh imamo pa P v četrtek - verjetno ne bo dobila 3. doze cepiva?!? ne vem pa, ali grem lahko z njo na sprehod jutri ali ne - vročine več nima danes sva bili zunaj 1,5 ure naša P pa jutri šele popoldan dela meje kar presenetilo, da je zbolela - sem mislila, da bo še kar preteklo nekaj časa do prve bolezni sploh pa ne vem, kje je to dobila baje naj bi se preneslo z drugih otrok? ne vem, da bi bili kateri bolni bogica mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw strani padajo kot po tekočem traku. A vam povem eno zgodbo. Je oče s kladivom zabijal žreblje v les in zraven ga je opazoval 3 letni sin. In se oče po nesreči udari po prstih in ko že koče grdo besedo izreči se zave, da je zraven sin in pred njim ne sme grdo govoriti in se oče pači od bolečine in jeze ...pa mu pravi sin: ati ne bo nič picko matelno Baje sem jaz enkrat na avtobusu naredila štalo, pri 2letih: sem šla do ene stare gospe/zici so bili zasedeni/ in rekla: vstan kujba stala, mene noge bubajo jooooj spet se bom polulala od smeha....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:57:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw strani padajo kot po tekočem traku. A vam povem eno zgodbo. Je oče s kladivom zabijal žreblje v les in zraven ga je opazoval 3 letni sin. In se oče po nesreči udari po prstih in ko že koče grdo besedo izreči se zave, da je zraven sin in pred njim ne sme grdo govoriti in se oče pači od bolečine in jeze ...pa mu pravi sin: ati ne bo nič picko matelno Baje sem jaz enkrat na avtobusu naredila štalo, pri 2letih: sem šla do ene stare gospe/zici so bili zasedeni/ in rekla: vstan kujba stala, mene noge bubajo Verjetno tistemu, ki je bil s tabo takrat ni bilo smešno, men pa je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:58:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina kaj pa si imela prejšnji teden,mi je ušlo? Sr.anje okrog dohtarjev z Gregijem... Ej, babe, jaz se ne grem več Toliko ste naklofale, da ne morem prežvečit. Vidim samo, da ste hvalile svoje dedce: jaz mojega danes ne bom, ker si ne zasluži Več pa ne bom pisala, da se ne bo kakšna "znanka" naslajala nad tem tana7, za Brino!!! Over & out!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:58:41
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Baje sem jaz enkrat na avtobusu naredila štalo, pri 2letih: sem šla do ene stare gospe/zici so bili zasedeni/ in rekla: vstan kujba stala, mene noge bubajo Hudo dobra . Jaz ko pa sem bila mala sem spraševala neumna vprašanja odrasle, eno gospo sem vprašala zakaj je tak mala? Družinskega prijatelja sem vprašala zakaj nima las?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw strani padajo kot po tekočem traku. A vam povem eno zgodbo. Je oče s kladivom zabijal žreblje v les in zraven ga je opazoval 3 letni sin. In se oče po nesreči udari po prstih in ko že koče grdo besedo izreči se zave, da je zraven sin in pred njim ne sme grdo govoriti in se oče pači od bolečine in jeze ...pa mu pravi sin: ati ne bo nič picko matelno Baje sem jaz enkrat na avtobusu naredila štalo, pri 2letih: sem šla do ene stare gospe/zici so bili zasedeni/ in rekla: vstan kujba stala, mene noge bubajo Katy nč ni reku,še... Barbaw a Maja je tud bolana? še zanjo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?