Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A vaši kdaj previjejo ritko? itak, ko je doma je to njegova naloga kod bi odgovorila jaz Blagor vam, sej ne da mi je težko daleč od tega sam bi mi včasih pasalo da jo on previje. Do zdej je to naredu mogoče 10x pa še to če sem mu rekla ali kam šla. Okrog tega imava skos borbe. Ne se sekirat moj se nobenega otroka ni nikdar previl. NIKDAR. Pa druge stvari naredi, ki mi ravno tako veliko pomenijo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A vaši kdaj previjejo ritko? itak, ko je doma je to njegova naloga kod bi odgovorila jaz Blagor vam, sej ne da mi je težko daleč od tega sam bi mi včasih pasalo da jo on previje. Do zdej je to naredu mogoče 10x pa še to če sem mu rekla ali kam šla. Okrog tega imava skos borbe. mojemu pa je čisto samoumevno, da je to alarm za njega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:43:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 neeeeeee no, jst mam spet napad lakote, sem pojedla že celo marijo, pred aerobiko pa pol tavelike riževe čokolade... Eh ti lahko jes....sej si suha, pa se na aerobiki si vse pokurila.. Kaj je marija??? mal čudn sem napisala, celo marijo= veliko hrane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:44:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A vaši kdaj previjejo ritko? itak, ko je doma je to njegova naloga kod bi odgovorila jaz Blagor vam, sej ne da mi je težko daleč od tega sam bi mi včasih pasalo da jo on previje. Do zdej je to naredu mogoče 10x pa še to če sem mu rekla ali kam šla. Okrog tega imava skos borbe. Ne se sekirat moj se nobenega otroka ni nikdar previl. NIKDAR. Pa druge stvari naredi, ki mi ravno tako veliko pomenijo... Pri prvem sinu je moj začel previjat, ko je moral- beri: ko sem šla v službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:44:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A vaši kdaj previjejo ritko? itak, ko je doma je to njegova naloga kod bi odgovorila jaz Blagor vam, sej ne da mi je težko daleč od tega sam bi mi včasih pasalo da jo on previje. Do zdej je to naredu mogoče 10x pa še to če sem mu rekla ali kam šla. Okrog tega imava skos borbe. Enkrat se nared, da ti je ful slab, drugič ko bo pokakana, moraš nujno v šrtacuno, tretjič povab kakega na obisk in mu reč <, ej a jo greš ti....pa se bo počas navadil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 neeeeeee no, jst mam spet napad lakote, sem pojedla že celo marijo, pred aerobiko pa pol tavelike riževe čokolade... Eh ti lahko jes....sej si suha, pa se na aerobiki si vse pokurila.. Kaj je marija??? mal čudn sem napisala, celo marijo= veliko hrane Aha..o.k. sorry...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:44:39
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj je marija??? **** tole si me pa nasmejala . To se tak reče, da se je napokala kot velika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:44:40
|
|
|
|
jana81
|
vidim da je prijavljena tud katy, valentina, SS, pa anitka...ka se pa ne javite??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:44:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Le kje se Estrella skriva, imam občutek da bo danes ''popustila'' Če misliva na isto stvar, potem imam občutek, da bomo danes čutili potres pa smo spet tam , kjer ni muh. Alja se je očitno vdala in zaspala, ker ni več skovikanja iz zgornjega štuka Galunič, mi je šel na jetra od kar pomnim, pa ne zaradi usmerjenosti, ampak nasplošno mi je antipatičen; njegove mimike, način govora me spravijo ob živce A si predtsvljaš, da bi te učil slovenščino? Aurora ampak ne vse. A ti mojo devico posodim? jana aerobika je šla po gobe. Če boš tako žrla ne bo dobro. Ampak tebi se sploh ne vidi, da si bila noseči tako da si še lahko privoščiš požrtijo. Ej preden sem prebrala poste ste naklofale celo stran. Se mi reve, ki ne morejo spremljat dogajanje kar smilijo, ker tole je pa ultra hitro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 neeeeeee no, jst mam spet napad lakote, sem pojedla že celo marijo, pred aerobiko pa pol tavelike riževe čokolade... Eh ti lahko jes....sej si suha, pa se na aerobiki si vse pokurila.. Kaj je marija??? mal čudn sem napisala, celo marijo= veliko hrane Jest sm razumela , EStrella je pa blond Edina tvoj je zihr pridn možek,ti ga mal preveč šimfaš skoz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:46:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vidim da je prijavljena tud katy, valentina, SS, pa anitka...ka se pa ne javite?? so verjetno na stand by-u
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A vaši kdaj previjejo ritko? itak, ko je doma je to njegova naloga kod bi odgovorila jaz Blagor vam, sej ne da mi je težko daleč od tega sam bi mi včasih pasalo da jo on previje. Do zdej je to naredu mogoče 10x pa še to če sem mu rekla ali kam šla. Okrog tega imava skos borbe. Ne se sekirat moj se nobenega otroka ni nikdar previl. NIKDAR. Pa druge stvari naredi, ki mi ravno tako veliko pomenijo... Pri prvem sinu je moj začel previjat, ko je moral- beri: ko sem šla v službo Eh jaz sem tak picajzel da to kar sama delam... Ker bi sla ziher cekirat ce je dobro umil pod jajcki pa ce je suh body, pa ce je planica dober nastelana, pa lulcek na dol obrnjen... Tako da bi imela vec dela z preverjanjem kot pa ce to sama zrihtam... ( tud jez sem devica po horoskopu.... )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj je marija??? **** tole si me pa nasmejala . To se tak reče, da se je napokala kot velika Zdej sm pa jest blond k sm narobe prebrala kera je to napisala .Eh sej **** je tud blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:47:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 neeeeeee no, jst mam spet napad lakote, sem pojedla že celo marijo, pred aerobiko pa pol tavelike riževe čokolade... Eh ti lahko jes....sej si suha, pa se na aerobiki si vse pokurila.. Kaj je marija??? mal čudn sem napisala, celo marijo= veliko hrane Jest sm razumela , EStrella je pa blond Edina tvoj je zihr pridn možek,ti ga mal preveč šimfaš skoz Nina je blond, ne Estrella Ti si mal out, ker včeraj nisi bila in
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:47:53
|
|
|
|
aurora28
|
Barbaw strani padajo kot po tekočem traku. A vam povem eno zgodbo. Je oče s kladivom zabijal žreblje v les in zraven ga je opazoval 3 letni sin. In se oče po nesreči udari po prstih in ko že koče grdo besedo izreči se zave, da je zraven sin in pred njim ne sme grdo govoriti in se oče pači od bolečine in jeze ...pa mu pravi sin: ati ne bo nič picko matelno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj je marija??? **** tole si me pa nasmejala . To se tak reče, da se je napokala kot velika Jah... sem blond... vem priznam. Ampak prvic slisim ta izraz...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 neeeeeee no, jst mam spet napad lakote, sem pojedla že celo marijo, pred aerobiko pa pol tavelike riževe čokolade... Eh ti lahko jes....sej si suha, pa se na aerobiki si vse pokurila.. Kaj je marija??? mal čudn sem napisala, celo marijo= veliko hrane Jest sm razumela , EStrella je pa blond Edina tvoj je zihr pridn možek,ti ga mal preveč šimfaš skoz Ti si tudi blond, ni Estrella spraševala je ja priden, samo gospodinjska dela pa ne obvlada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:48:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw strani padajo kot po tekočem traku. A vam povem eno zgodbo. Je oče s kladivom zabijal žreblje v les in zraven ga je opazoval 3 letni sin. In se oče po nesreči udari po prstih in ko že koče grdo besedo izreči se zave, da je zraven sin in pred njim ne sme grdo govoriti in se oče pači od bolečine in jeze ...pa mu pravi sin: ati ne bo nič picko matelno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:48:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A vaši kdaj previjejo ritko? itak, ko je doma je to njegova naloga kod bi odgovorila jaz Blagor vam, sej ne da mi je težko daleč od tega sam bi mi včasih pasalo da jo on previje. Do zdej je to naredu mogoče 10x pa še to če sem mu rekla ali kam šla. Okrog tega imava skos borbe. Enkrat se nared, da ti je ful slab, drugič ko bo pokakana, moraš nujno v šrtacuno, tretjič povab kakega na obisk in mu reč <, ej a jo greš ti....pa se bo počas navadil dobra ideja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:48:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A vaši kdaj previjejo ritko? itak, ko je doma je to njegova naloga kod bi odgovorila jaz Blagor vam, sej ne da mi je težko daleč od tega sam bi mi včasih pasalo da jo on previje. Do zdej je to naredu mogoče 10x pa še to če sem mu rekla ali kam šla. Okrog tega imava skos borbe. Ne se sekirat moj se nobenega otroka ni nikdar previl. NIKDAR. Pa druge stvari naredi, ki mi ravno tako veliko pomenijo... Pri prvem sinu je moj začel previjat, ko je moral- beri: ko sem šla v službo Eh jaz sem tak picajzel da to kar sama delam... Ker bi sla ziher cekirat ce je dobro umil pod jajcki pa ce je suh body, pa ce je planica dober nastelana, pa lulcek na dol obrnjen... Tako da bi imela vec dela z preverjanjem kot pa ce to sama zrihtam... ( tud jez sem devica po horoskopu.... ) si mi vprašanje vzela z jezika /retorično, seveda/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj je marija??? **** tole si me pa nasmejala . To se tak reče, da se je napokala kot velika Zdej sm pa jest blond k sm narobe prebrala kera je to napisala .Eh sej **** je tud blond pa saj nas je večina majčic blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:49:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** pa ce je planica dober nastelana, pa lulcek na dol obrnjen... a res mora bit na dol ?? jst to sploh ne vem, pač dam plenico gor in koker je pač je...a delam narobe?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:49:43
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vidim da je prijavljena tud katy, valentina, SS, pa anitka...ka se pa ne javite?? so verjetno na stand by-u Jest sem kumi do kompa pršla...sem se mogla z skregat, da sem ga dol spravla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:50:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw strani padajo kot po tekočem traku. A vam povem eno zgodbo. Je oče s kladivom zabijal žreblje v les in zraven ga je opazoval 3 letni sin. In se oče po nesreči udari po prstih in ko že koče grdo besedo izreči se zave, da je zraven sin in pred njim ne sme grdo govoriti in se oče pači od bolečine in jeze ...pa mu pravi sin: ati ne bo nič picko matelno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:50:32
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** pa ce je planica dober nastelana, pa lulcek na dol obrnjen... a res mora bit na dol ?? jst to sploh ne vem, pač dam plenico gor in koker je pač je...a delam narobe? Jest ga dol obrnem, ker če ga ma postran mu premoč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?