|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
10.11.2008 15:31:18   
pikovit
Jaz sem imela danes :

-govejko
-mesno štruco
-pire
-špinača
-solata

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.11.2008 15:33:06   
pikovit
No tako zdele grem pa še okol bajte mal narest,dokler je še dan.Se beremo kasneje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.11.2008 15:36:06   
~Biba~
jaz sem imela juho z gov. kocko not pa žličnike, potem pa krompirjeve svaljke( moj ima slivove cmoke) in skledo zelene solate.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.11.2008 15:47:02   
Anonimen
jst sem pa že hotla napisat ŽIRAFA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
10.11.2008 15:49:32   
pikicao.
hehe ziva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.11.2008 15:53:46   
Anonimen
hvala pikica ker me tko fino na......uješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

heheheheheheheh

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
10.11.2008 15:54:56   
sonček85
jazzzzika:si mi naredila luste s temi tvojimi štručkami ,da bi kar do trgovine skočla.Najraje imam tiste štručke in listnatega testa ,ki nimajo nadeva-njamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.11.2008 16:00:09   
pikicao.
user posted image
luckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
se mallll

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.11.2008 16:11:34   
jazzz27
no vidim, da nekatere pa tudi že evforija po lučkah dajeuser posted image

Mi bomo danes tudi govednico in juhco...vse včerajšnji meniuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.11.2008 16:18:20   
ledenka
a ste spet pri hrani? jaz sem danes jedla pizzo, se mi ni dalo kaj komplicirat  pa sem jo kar v Maxiju kupla. pa doma me čaka že oprana solatka user posted image  tako da bo to padlo za popoldansko malco! telovadba pa mi danes žal odpade, moram mojega poklicat, če se mu da it v BTC z mano, hočem met blazino za spanje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.11.2008 16:32:10   
jazzz27
user posted image user posted image pica kaj? Meni se je zadnjič zamerila, ker sem jo s kečapom nardila...pa mi ni bla fajn na želodec. Kakšno blazinco boš kupila?A tako, da trebuh not vtakneš in lahko na trebuhu spiš. jaz full rada spim na trebuhu in sem mojmu že rekla, da bova v jofi in latoflex nardila luknjico, da bom trebuh not dalauser posted image user posted image . Sem pa hotela svojga okol trebuha zmert, če bom imela tak trebuh kot onuser posted image user posted image user posted image ...pa mi ni dovoliluser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.11.2008 16:51:43   
ledenka
eh ne, ena taka dolga blazina je, da se nasloniš nanjo, ko spiš. na trebuhu me je začelo tiščat user posted image  tako pa spim nekako poševno. no, sej bom vidla, če mi bo ratalo prit do BTCja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.11.2008 16:59:13   
jazzz27
Ajsi, kakšno imate vreme v LJ? Pri nas je že cel dan megla...do tal! Prov brezveze je! user posted image  Nisem še videla take blazine, jaz bom kar svojga ponucala...je glih prov mehakuser posted image user posted image

Kje pa ste čvekice?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.11.2008 17:16:55   
pikicao.
evo mee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.11.2008 17:17:34   
jazzz27
nikamor it, men je dolgčas!user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.11.2008 17:18:24   
jazzz27
Piki a si šla še kaj na ono temo pokukat, če so nas totalno splivale?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo pa res ene antifiksarkeuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.11.2008 17:25:13   
pikicao.
ja cist sm popluvana.. aja pa moj je baje alkoholikuser posted image user posted image  to je ena napisala.. kr ce se ne strinjas z uzivanjem marihuane je pol tvoj partner ziher alkoholik.. kr mam sama probleme in s tem k drugim kao pamet solim, sam sama sebe lepsamuser posted image user posted image user posted image
sem rekla mojmu to, je reku d so zmesane..
kar se pa zenske tice k ma rada marihuano pa ima ze 2 otroka pa raje ne bom napisala kaj je reku.. bi blo prevec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.11.2008 17:39:15   
sonček85
zakajenka zakajena,kako lahko to dela pa 2 otroka.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.11.2008 17:40:16   
jazzz27
đizs...user posted image user posted image user posted image ...si sploh nisem upala it pogledat, ker bi verjetno kako krepko napisala. Ampak itaq je zmer tako, da ena anonimna nekaj ven vrže...pol se pa slučajno zgodi, da je ena proti....in imaš vojnouser posted image user posted image . a tvoj je pa alkoholik?user posted image user posted image user posted image  za popi*dituser posted image user posted image . Bom mojmu doma povedala, da je kriv, ker ni travco uživav, ko je hotu otroke nardit. ker očitno to pomaga.user posted image user posted image  

A vidva sta že imela kosilo? Madoniš je že taka tema zunaj, ko v riti!user posted image user posted image user posted image  Moj bo domov glih na večerjo prišel. Me je mal prej klical, da je iz lj krenil. Ahhhhhh.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.11.2008 17:41:08   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zakajenka zakajena,kako lahko to dela pa 2 otroka.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj češ, so otroc bolj srečniuser posted image user posted image user posted image ...posledično pa še staršiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.11.2008 17:46:20   
pikicao.
ja sva ze mela kosilo, zdej bo pa moj neki za sluzbo delal, jaz sem se ucila prej.. tko d zdej mam pa spet cas za RR, tud jz sm skor kej napisala se, ampak mi je moj prepovedu user posted image user posted image user posted image  je reku d naj neham taksnim ..... odpisvat user posted image user posted image user posted image

sam adijo pamet se napise d jo ma rada?!
pa enacenje z alkoholom men tud ne gre v racun, k alkohol je legalen.. trava pa druge droge pa zaenkrt se niso..
ampak kaj cmo to je moje mnenje..
aja moj se ga pa NAZIRA trenutno in to a veste s cim.. s crno redkvico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.11.2008 17:56:09   
jazzz27
A potem si dobila prepoved? Vidiš kakšna verižna reakcija rata. Sploh nisem brala odgovorov...sem samo temo prebrala in napisala svoje mneje, ki je bilo trenutno mogoče nepremišljeno in bi bilo morda bolje da se zadržim in ne pišemuser posted image user posted image .

Ja kako pa je nebi imela rada? Če si zadet imaš itak vse raduser posted image user posted image user posted image . Peace!user posted image

Mojemu bom pa prepovedala kar koli za službo nardit, ker je dones očitno že prevečuser posted image user posted image .

piki a so te nehal krči?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 547
10.11.2008 17:59:02   
pikicao.
spet so zaceli, sam sm se en tablet vzela tko d upam da bo boljs...
ja pa ti, kako se pocutis nosecka..ze pobozala po trebusckuuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 548
10.11.2008 18:05:48   
~Biba~
user posted image pikica...če je alko legalen in marihuana nelegalna, to ne pomeni da naredi en manjšo škodo od drugega. nekoč je bil tudi alko prepovedan, pa šolanje žensk tui.
Ne da se zavzemam za marihuano, ne me narobe razumet..sam mene pa dvigne, da kdo alko tak omili, samo zato ker se toči na vsakem vogalu. in ja, jaz enačim travo z alkoholom..ne v takem smislu, kot ona tam an tisti temi, ampak tako, da oba naredita veliko škode človeku, ki nima mej!posledično pa tudi ljudem ki jih obkrožajo...naj bo vinček, čik, al đoint!

pismo sem mogla..zdaj študiram če naj zbrišem, al kliknem pošlji...še preden kliknem pošlji pa tole...Smajlikimahazbelozastavicouser posted image

nočem se kregat, sam mnenje bi rada podalauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 549
10.11.2008 18:06:09   
~Biba~
danes izzivam...škodi mi pisanje seminarske

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.