|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 11:17:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno

papa user posted image

Jest pa ...  user posted image

Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perilauser posted image

Najbrž si je kaj obetal user posted image
A si se že kej omehčala user posted image ?

NE, nič ni bilo, smo kar spaliuser posted image

Danes boš pa spustila večerni maraton zaradi user posted image , ker je bil tako priden.

Ne, danes bom maratonirala, če bo kaka kandidatka tu. Saj on je ob vsaki uri ZAuser posted image

On je že ob vsaki uri ZA, ti boš pa rekla, da si preutrujena. user posted image  Jaz bom tukaj, ker imam spet laptop, drugače pa ne morem na računalnik, ker mala spi v spalnici in je nedosegljiv, v dnevni sobi pa gledamo filme. Ima rač. ko da si v trgovini. user posted image  Ampak pri nas ne gre drugače, oz. smo komot. Jaka gleda na enem risanke, jaz na enem visim, ati pa ima enega za službo. Čaki, ko bo še Maja kaj hotela. user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas je identična situacija z računalniki, na Aljo še pomislila nisemuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
10.11.2008 11:19:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Grrrr, če ne bom jaz danes koga dobesedno ugriznila!!! user posted image user posted image

Kličem za izvid in pri P totalno nezainteresirani! V petek mi je P rekla, da moramo obvezno čimprej vedeti, na čem smo, zdajle mi pa sestra (druga  kot je bila v petek)reče, da naj pač pokličem jutri, ker trenutno še nima ali ne najde izvida... Komaj sem se zadržala, da nisem konkretno popenila, no, na srečo mi je rekla, naj poskusim še danes popoldne... Če še takrat ne bo nič, bom šla tja in naredila nekaj, česar raje ne napišem... user posted image user posted image  Bo pa glasno in divje!!!!!!!!! Je.be.no zdravstvo v totalnem ku.r.cu!!!!!!!!!! Naj gre vse skupaj v tri user posted image user posted image

mojjo sestro so pošiljali znotraj zdravstvenega doma in je bila sestra pozabljiva in mkož ni mogel pri 40 vročine na slikanje, ker je sestra pozabila na napotnico in se je rtg "zaprl2. In to vse v enem zdravstvenem domu. Potem pa mu je pozabila še recpete štemppljat in enega mu je pozabila napisat. Jaz bi kozo od sestre  verjetno zadavila. Se zgodi, da eno stvar pozabiš, ampak toliko pa je too much. Moja sestra pa še 50 kg nima, mož pa 100 in ona boga reva ga je šlepala okrog pri 40 vročine. Pa kolikor jaz vem pride zdravnik tudi na dom, če je nujno.
Tole naše zdravstvo je čisto v k... samo smo še vedno na boljšem kot v Ameriki. Tam pa je res adijo, še zavarovat te nočejo in te pustijo dobesedno crknit kot cucka v jarku.

Estrella mi smo imele skoraj vsak mesec bronhitis oz. je bil kar v eno. Na dva meseca so obvezno padale pumpice in antibiotikov je bilo tudi mali milijon. Mi smo se borili do letošnje pomladi, zdaj pa je kar ok. Pa še psa ni več pri hiši. Kot zgleda ima alergijo na pasjo dlako, ker ful kašlja če je v stiku s psom. Mojemu tudi vse na pljuča udari. user posted image  Maja se pa zaenkrat dobro drži, razen tega zdaj. user posted image  Upam, da bo bolj po meni, ker jaz nimam nobene alergije za katero bi vedela.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
10.11.2008 11:19:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro čveke, danes je bila spet ena huda noč tudi pri nas, če se meni ne bi zrolalo sredi noči... Budnica ob 02.00 in jok-razen seveda na rokah, trajala eno uro, potem pa še ob 05.00-tudi eno uro. Jaz ne vem kaj jo mantra, saj jest noče, morajo biti zobi madona, saj to več nikamor ne vodiuser posted image user posted image user posted image
Suzy, jaz sem vedno uvajala dopoldan, da nebi imeli reakcije ponoči, že itak ne spimo.

user posted image user posted image user posted image   Da se vam spanje porihta. Jaz sem bila po včerajšnji noči totalno out, kaka bibila šele po parih si sploh ner upam zamislituser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
10.11.2008 11:20:37   
barbaw

papa user posted image

Danes boš pa spustila večerni maraton zaradi user posted image , ker je bil tako priden.

Ne, danes bom maratonirala, če bo kaka kandidatka tu. Saj on je ob vsaki uri ZAuser posted image

On je že ob vsaki uri ZA, ti boš pa rekla, da si preutrujena. user posted image  Jaz bom tukaj, ker imam spet laptop, drugače pa ne morem na računalnik, ker mala spi v spalnici in je nedosegljiv, v dnevni sobi pa gledamo filme. Ima rač. ko da si v trgovini. user posted image  Ampak pri nas ne gre drugače, oz. smo komot. Jaka gleda na enem risanke, jaz na enem visim, ati pa ima enega za službo. Čaki, ko bo še Maja kaj hotela. user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas je identična situacija z računalniki, na Aljo še pomislila nisemuser posted image user posted image

Jaz imam srečo, da je moj v takem poklicu, da pridemo dobro skozi z računalniki. Drugače bi bankrotirali.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
10.11.2008 11:22:11   
Estrella*

Grrrr, če ne bom jaz danes koga dobesedno ugriznila!!! user posted image user posted image

Kličem za izvid in pri P totalno nezainteresirani! V petek mi je P rekla, da moramo obvezno čimprej vedeti, na čem smo, zdajle mi pa sestra (druga  kot je bila v petek)reče, da naj pač pokličem jutri, ker trenutno še nima ali ne najde izvida... Komaj sem se zadržala, da nisem konkretno popenila, no, na srečo mi je rekla, naj poskusim še danes popoldne... Če še takrat ne bo nič, bom šla tja in naredila nekaj, česar raje ne napišem... user posted image user posted image  Bo pa glasno in divje!!!!!!!!! Je.be.no zdravstvo v totalnem ku.r.cu!!!!!!!!!! Naj gre vse skupaj v tri user posted image user posted image

Maš na žalost čisto prav. Tako so ležerni, da bi vsem tistim ki to počno, privoščila enako izkušnjouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
10.11.2008 11:23:54   
špelin@

mojjo sestro so pošiljali znotraj zdravstvenega doma in je bila sestra pozabljiva in mkož ni mogel pri 40 vročine na slikanje, ker je sestra pozabila na napotnico in se je rtg "zaprl2. In to vse v enem zdravstvenem domu. Potem pa mu je pozabila še recpete štemppljat in enega mu je pozabila napisat. Jaz bi kozo od sestre  verjetno zadavila. Se zgodi, da eno stvar pozabiš, ampak toliko pa je too much. Moja sestra pa še 50 kg nima, mož pa 100 in ona boga reva ga je šlepala okrog pri 40 vročine. Pa kolikor jaz vem pride zdravnik tudi na dom, če je nujno.
Tole naše zdravstvo je čisto v k... samo smo še vedno na boljšem kot v Ameriki. Tam pa je res adijo, še zavarovat te nočejo in te pustijo dobesedno crknit kot cucka v jarku.

Glede zdravstva niti pomislit nočem, da je lahko in je kje drugje še slabše user posted image  Pri nas se pa itak vsaka vlada hvali s tem, kako nam je fajn!!!!!!!!! Izkušnja tvoje sestre je za zjokat...

Glede Gregijevega izvida je takšnale pot: stric na rtg-ju je v čet. popoldne napisal izvid in je le-ta šel v petek z vso ostalo pošto iz. Trb. v Zagorje. Te zadeve namreč pelje rešilec. Tako da je bil izvid v petek popoldne zagotovo že v zagorskem ZD-ju. Naša P žal v petek pop. ni več delala, zato je bilo rečeno poklicati v pon. po 11h. Zato me razbesni, ker se jim niti pošte ne ljubi pregledat in sortirat po ambulantah  ali ne vem, kje si jo ta banda podaja!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.11.2008 11:24:52 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
10.11.2008 11:25:53   
barbaw

Glede zdravstva niti pomislit nočem, da je lahko in je kje drugje še slabše user posted image  Pri nas se pa itak vsaka vlada hvali s tem, kako nam je fajn!!!!!!!!!

Glede Gregijevega izvida je takšnale pot: stric na rtg-ju je v čet. popoldne napisal izvid in je le-ta šel v petek z vso ostalo pošto iz. Trb. v Zagorje. Te zadeve namreč pelje rešilec. Tako da je bil izvid v petek popoldne zagotovo že v zagorskem ZD-ju. Naša P žal v petek pop. ni več delala, zato je bilo rečeno poklicati v pon. po 11h. Zato me razbesni, ker se jim niti pošte ne ljubi pregledat in sortirat po ambulantah  ali ne vem, kje si jo ta banda podaja!

Tistega, ki pošto ureja bi bilo treba z valjarjem po buči. Jaz bi teistemu, ki to počne  privoščila, da se izvidi izgubijo, ko bi jih nujno potreboval. Pa to je ja nujno za zdravljenje. Eni so res nefleksibilni.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
10.11.2008 11:49:24   
nia5

papa user posted image

Jaz imam srečo, da je moj v takem poklicu, da pridemo dobro skozi z računalniki. Drugače bi bankrotirali.

Ma ja en soliden laptop pride min. 500-600 EUR, bi mi prišo ful prav, ampak trenutno si ga ne morema privoščit, ker rabima denar za stanovanje, ki si ga rihtama na podstrešju, vse roma gor pozna pa se nikjer ničuser posted image , bi lahko več čvekala, če bi ga lahko nesla kamorkoli. No saj enkrat bomo tudi mi imeli laptopauser posted image , ko bo čas za to.
Estrella, tudi moj je vedno ZA, mene pa to nespanje ubija, še za otroka komaj zberem energijo, pa jaz bi tudi vedno, pa enostavno ne greuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
10.11.2008 11:58:09   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: eole
sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! user posted image user posted image   Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbaw upam, da se Maja čimprej pozdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara, Kaja, Gaja tudi mi2 z Evo se pridružujeva čestitkam! user posted image user posted image user posted image

Katy user posted image user posted image user posted image , da Lara nima več refluksa. pa je le ena skrb manj! user posted image

Edinaos user posted image user posted image user posted image  za uspešno selitev. zdaj pa bo user posted image  bolj naspana, mamica in očka bosta pa tud mela več časa zase. user posted image   user posted image user posted image user posted image  midva zaenkrat še ne razmišljava o selitvi. postelja nama ne škripa, pa še sobo morama prej pripravit. bomo drugo leto o tem razmišljali.

Anitka user posted image user posted image user posted image  upam, da se tudi vaše spanje čim prej porihta!

Estrella user posted image user posted image user posted image  za pridnega možeka.

Hijenca in čmrlika lepo se načvekajta!

IZVIRNO SPOROČILO: eole
sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! user posted image user posted image   Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. user posted image

ni prijetno, ne? user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
10.11.2008 12:04:02   
Anonimen
lep pozdrav majčice

ker ste dva meseca pred nami, bi vas prosila za par odgovorov. če se bo kateri dalo odgovorit, bom zelo hvaležna.

sin luka je star 4 mesece in 1 teden. do 2,5 meseca je imel hude krče, zdej pa so verjetno minili, ampak še vedno se cele noči zbuja z jokom, bedi, nemirno spi... dosti poliva, ga strašno napenja, joka brez razloga, težave se samo stopnjujejo, zdej joka tudi po obroku, dobesedno kriči, ko ga položim na hrbet, mu moram obvezno dvignit noge, če ne je jok... po vsaki gostejši hrani ( novalac nočno hranjenje, novalac žitna kašica (1 žlička v mleko)) je dobil grozne krče in prejokal dva dni skupaj, tako da smo vse ukinili. zdej smo na novalac proti polivanju, poliva res več ne, vse težave se pa nadaljujejo.

zanima me, ali je katera izmed vas, ki ima otročka ki je pri tej starosti oziroma ima še vedno takšne probleme s črevesjem, se zbuja ponoči nonstop, joka brez razloga (no brez razloga verjetno ni). alergija na kravje mleko je bila negativna (pri 3 tednih so mu jo naredili). sprašujem, ker ne vem, ali je to prehodno in ima pač malo več težav ali naj pomislim, da je kaj narobe z njim. redi se lepo, blato ima lepo...

hvala in lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1835
10.11.2008 12:04:13   
suzy85

pa sj to ne morš verjet, kaj vse si dovolijo. kaj pa če bi šlo za njenega otroka??? bi tudi šele naslednji dan klicala? user posted image user posted image user posted image  špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 10.11.2008 12:05:05 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
10.11.2008 12:05:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ma ja en soliden laptop pride min. 500-600 EUR, bi mi prišo ful prav, ampak trenutno si ga ne morema privoščit, ker rabima denar za stanovanje, ki si ga rihtama na podstrešju, vse roma gor pozna pa se nikjer ničuser posted image , bi lahko več čvekala, če bi ga lahko nesla kamorkoli. No saj enkrat bomo tudi mi imeli laptopauser posted image , ko bo čas za to.
Estrella, tudi moj je vedno ZA, mene pa to nespanje ubija, še za otroka komaj zberem energijo, pa jaz bi tudi vedno, pa enostavno ne greuser posted image

Se da dobit za manj. user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
10.11.2008 12:07:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

lep pozdrav majčice

ker ste dva meseca pred nami, bi vas prosila za par odgovorov. če se bo kateri dalo odgovorit, bom zelo hvaležna.

sin luka je star 4 mesece in 1 teden. do 2,5 meseca je imel hude krče, zdej pa so verjetno minili, ampak še vedno se cele noči zbuja z jokom, bedi, nemirno spi... dosti poliva, ga strašno napenja, joka brez razloga, težave se samo stopnjujejo, zdej joka tudi po obroku, dobesedno kriči, ko ga položim na hrbet, mu moram obvezno dvignit noge, če ne je jok... po vsaki gostejši hrani ( novalac nočno hranjenje, novalac žitna kašica (1 žlička v mleko)) je dobil grozne krče in prejokal dva dni skupaj, tako da smo vse ukinili. zdej smo na novalac proti polivanju, poliva res več ne, vse težave se pa nadaljujejo.

zanima me, ali je katera izmed vas, ki ima otročka ki je pri tej starosti oziroma ima še vedno takšne probleme s črevesjem, se zbuja ponoči nonstop, joka brez razloga (no brez razloga verjetno ni). alergija na kravje mleko je bila negativna (pri 3 tednih so mu jo naredili). sprašujem, ker ne vem, ali je to prehodno in ima pač malo več težav ali naj pomislim, da je kaj narobe z njim. redi se lepo, blato ima lepo...

hvala in lep dan

Mi sicer nismo imeli takšnih težav imajo pa nekatere majčice. Ti bodo verjetno kar one odgovorile. Nekaj je sigurno narobe z otrokom, ker takle dojenček ne joka za brezveze. Alergij je možnih vseh vrst. Pa kaj si se posvetovala s P, da bi naredil še kakšne teste na alergijo. poliva lahko tudi od krčov. Pa tvoja prehrana? Si na kakšni dieti???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
10.11.2008 12:10:11   
špelin@
lunica24, mislim, da bi ti znala naša majčica Naty* marsikaj napisati. Po mojem se komot obrneš nanjo tudi preko ZS.

user posted image user posted image user posted image  za tvojega sončka Lukca in user posted image  zate.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
10.11.2008 12:10:54   
Estrella*

lep pozdrav majčice

hvala in lep dan

Imaš zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
10.11.2008 12:12:05   
Anonimen
barbaw ne dojim več , tako da moja prehrana nima veze. teste so mu delali krvne, sicer pa se pediatrinja obnaša pokroviteljsko, češ mladi starši, kaj še vse bo in da je vse normalno. no nazadnje sva bila tam pri 2 mesecih in je trdila, da bo do 3 meseca vse minilo. zgleda, da ni user posted image

skratka tam naju ne jemljejo resno, priznali so edino da otrok res nenormalno joka, imel je eno obdobje, ko je zavračal hrano, se ni redil in jokal tri dni skupaj, takrat sva res bila v bolnici 3 dni, kjer je bilo vse b.p.

zdej pa se stvari samo stopnjujejo, vedno huje je, vedno več joka, zvijanja, nespečnosti... hvala ti za odgovor, upam da se mi javi še kakšna majčica, ki ima iste težave.

hvala vam punce

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
10.11.2008 12:13:00   
Anitka
Ja klepetuljice, a zdaj vas pa že dopoldan ne bom mogla ujeti v čvekuuser posted image user posted image user posted image

No pri na je še kar megla in še dobro, da Gal spi, mogoče se pa do njegovega bujenja le prikaže kak žarek, da bova lahko šla ven.

Kosilo je kuhano, danes sem Galu skuhala krompir in bučke, pa da vidimo če mu bo to šlo v rito, ker zelenjave ne mara.user posted image user posted image

Likanje pa me še kar čaka.

Špelin@ vzami valjar in navali. Mislim HALO!!! Kaj se pa grejo???

Lunica24 jaz ti žal ne znam odgovoriti na vprašanje. Pa držim pestke, da se situacija kmalu popravi.

Suzy hvala za lepe želje.user posted image user posted image

Estrella torej boš danes tudi ti opasnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nia5 kaj je zdaj, a bova šle na kakšen čvek, da se malce potoživa ena drugi, ali ne?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
10.11.2008 12:13:04   
Anonimen
hvala estrella, ji bom kar pisala. zlate ste

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
10.11.2008 12:23:06   
suzy85
barbaw ne dojim več , tako da moja prehrana nima veze. teste so mu delali krvne, sicer pa se pediatrinja obnaša pokroviteljsko, češ mladi starši, kaj še vse bo in da je vse normalno. no nazadnje sva bila tam pri 2 mesecih in je trdila, da bo do 3 meseca vse minilo. zgleda, da ni user posted image

skratka tam naju ne jemljejo resno, priznali so edino da otrok res nenormalno joka, imel je eno obdobje, ko je zavračal hrano, se ni redil in jokal tri dni skupaj, takrat sva res bila v bolnici 3 dni, kjer je bilo vse b.p.

zdej pa se stvari samo stopnjujejo, vedno huje je, vedno več joka, zvijanja, nespečnosti... hvala ti za odgovor, upam da se mi javi še kakšna majčica, ki ima iste težave.

hvala vam punce

kaj pa če bi ga kdaj peljala k dežurnemu zdravniku? mogoče bo imel drugačno mnenje od tvoje P ali pa mogoče menjaš P?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
10.11.2008 12:27:47   
Anonimen

hvala vam punce

lunica24: jaz te čisto razumem kako hudo ti mora bitiuser posted image . Moja miška je praktično do 5 tedna jokala dan in noč, brez joka nismo bili niti 30 min je že začela neutolažljivo jokati, tudi ponoči. Mene tudi naša P ni resno jemala, je rekla pač krči, pa ja seveda meni je na vsak način poskušala uturit antidepresiveuser posted image . Samo sem ji že na drugem pregledu dala jasno vedet, da nas se z mano ne za...j.ebava, ker z mojim otrokom res nekaj ne štima. V glavnem ko smo prenehali z adapt. mlekom (v 5.tednu, do takrat smo bili večinoma le na tem) in se začeli na polno dojiti, seveda ob strogi dieti brez ml. izdelkov, je tamala kar oživela, se končno začela smejat, spati.

Žal ti ne znam svetovati, kaj narediti, upam pa da se stanje tudi pri vas čim prej popravi, zate in za tvojo miška pa velik user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
10.11.2008 12:29:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Edinaos user posted image user posted image user posted image  za uspešno selitev. zdaj pa bo user posted image  bolj naspana, mamica in očka bosta pa tud mela več časa zase. user posted image   user posted image user posted image user posted image  midva zaenkrat še ne razmišljava o selitvi. postelja nama ne škripa, pa še sobo morama prej pripravit. bomo drugo leto o tem razmišljali.

jp sma se že včeraj pobatala, kot se spodobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
10.11.2008 12:31:08   
Anonimen

Jutro mamice!

Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis. user posted image   Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična. user posted image  Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala. user posted image  Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč.

Zdaj pa grem brat za nazaj, ker ste toliko načvekale user posted image , da bom rabila debelo uro, da se prebijem skozi. ostala sem namreč na 62/63 strani.

Za Majo user posted image user posted image user posted image , da se znebi bronhitisa.

user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da vam antibiotik pamaga.

Neposredna povezava do sporočila: 1847
10.11.2008 12:32:33   
Anonimen
Punce, katera majčica je že user posted image , pa ne me kregat ker sem pozabila user posted image a se kaj javlja? Sta z novim user posted image OK?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
10.11.2008 12:32:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jp sma se že včeraj pobatala, kot se spodobiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  in , a si se še pomnila kako to greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
10.11.2008 12:33:32   
Anonimen
JOOOJ v 4 minutah 4 postiuser posted image ,

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

deklica
Siana

Katero ime vam je najbolj všeč

Emy (29%)

Maja (64%)

Silvija (7%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!