nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila Najbrž si je kaj obetal A si se že kej omehčala ? NE, nič ni bilo, smo kar spali Danes boš pa spustila večerni maraton zaradi , ker je bil tako priden. Ne, danes bom maratonirala, če bo kaka kandidatka tu. Saj on je ob vsaki uri ZA On je že ob vsaki uri ZA, ti boš pa rekla, da si preutrujena. Jaz bom tukaj, ker imam spet laptop, drugače pa ne morem na računalnik, ker mala spi v spalnici in je nedosegljiv, v dnevni sobi pa gledamo filme. Ima rač. ko da si v trgovini. Ampak pri nas ne gre drugače, oz. smo komot. Jaka gleda na enem risanke, jaz na enem visim, ati pa ima enega za službo. Čaki, ko bo še Maja kaj hotela. pri nas je identična situacija z računalniki, na Aljo še pomislila nisem Jaz imam srečo, da je moj v takem poklicu, da pridemo dobro skozi z računalniki. Drugače bi bankrotirali. Ma ja en soliden laptop pride min. 500-600 EUR, bi mi prišo ful prav, ampak trenutno si ga ne morema privoščit, ker rabima denar za stanovanje, ki si ga rihtama na podstrešju, vse roma gor pozna pa se nikjer nič , bi lahko več čvekala, če bi ga lahko nesla kamorkoli. No saj enkrat bomo tudi mi imeli laptopa , ko bo čas za to. Estrella, tudi moj je vedno ZA, mene pa to nespanje ubija, še za otroka komaj zberem energijo, pa jaz bi tudi vedno, pa enostavno ne gre
|