|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
10.11.2008 11:27:59   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Daisy, BRAVO za jajčkonosenje.user posted image user posted image user posted image

Ma ti si chiken na kvadrat, v soboto te pa dve najlepši blasocisti počakata.

p.s.: a bomo tem 18 tudi dodelili imena?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  V petek zbiram predloge. Bom počakala, da se ga malo nažrete, pol pa akcija. V soboto bomo pa pol ta gajstnim dali najlepša imena. Če se bo mož strinjal sevede. user posted image user posted image user posted image

Pija helou. A je že boljše hrbet starina? user posted image user posted image

Noki pridna, pridna.

Moram zdaj un virus od Hope najdit, ki tule po netu razsaja. Da se malo nalezem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.11.2008 11:39:35   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

uf, sem mogla pa tale seznam porinit na sajt, ni pa ni šlo!!! user posted image user posted image

ej, šukec, povej kak si!! otrok priden? mater čakam na tvoje preglede... user posted image

Pridna nokica user posted image user posted image user posted image Ti kar tako naprej glede seznamčka super ti gre.user posted image

Jaz sem bila čez vikend v hotelu mama kjer so me pedenali od spredaj in zadaj, joj še nisem šla na vago, da vidm kolk so me napitaliuser posted image Skratka nič mi ni manjkalo, je bilo kar prijetno.
Dete je pridno, sicer živahno in me vsake toliko res premakne na stran, pol ga pa pobožam in se umiri. Včeraj če se ne motim se mu je celo kolcalo, no vsaj tako se mi je zdelo, ker so bili utripi na enem in istem mestu v nekem zaporedju konstantni, no če pa ni blo to je pa očitno špilal na bobneuser posted image (pa smo res poslišal neko afriško musko lih takratuser posted image

UZ je šel lepo mimo, seveda ni dovolil vpogled med nogice tko, da ne bomo do naslednjega UZ v 34 tednu ali do poroda vedeli kaj pričakujemo. Važno pa je, da je vse OK zaenkrat.
Jutri pa že začnem z 27 tednom. Kolk gre čas hitro, pa spet je še dovolj časa.user posted image
Dete naj bi tehtalo 800g, koliko je pa velik pa ni mogel izmeriti, je pa nekje v mejah normale.

In med tem časom ko to pišem me zbada v rebrauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.11.2008 11:50:23   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

D ČIKEN IS IN DA HAUS!!!!!

user posted image

Osemnajst komadov. Mene bo pobralo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa do sobote all yours in bom tako navijala, da mi jasno ne bo!

18 komadov...pa dobr je dejzika, pa kako ti to rata, maš 5 jajčnikov al kaj?

ČESTITKE PUNCA, zdaj pa v sobot po dva, pa čez kak let po ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 10.11.2008 11:57:16 >

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.11.2008 12:00:43   
Zvezdica
Zvezdica zdej bi bil pa že čas za tisto kavico . Četrtek 13.11. ? Ko grem na krvnega. Bom mogla čakat do 12ih. Bi se mi družba prilegla, če imaš čas

Draga moj gigi:)
Sam povej pa pridemuser posted image a se dobiva na fužinama? user posted image
čas imam do pol enih, ker grem potem po našga spajderja, ker gre plavatuser posted image

Itak da bo plus ...tok da vešuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.11.2008 12:50:23   
želvica99
Daisy ti si res prava kokoška. Držim pesti, da se lepo razvijajo in pol eden alpa dva na plano pokukajo, tko nekakuser posted image user posted image

Punce a ktera ve, če tud na GK izvajajo LA hatching, ko že glih o tem debatirate.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.11.2008 12:57:53   
Goldy
želvica99 - kot smo se enkrat pogovarjali na GK ne delajo la hatching-a. Če ima pa katera kakšne druge informacije, se pa oproščam.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.11.2008 12:58:57   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

D ČIKEN IS IN DA HAUS!!!!!

user posted image

Osemnajst komadov. Mene bo pobralo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa do sobote all yours in bom tako navijala, da mi jasno ne bo!

Kaj naj rečem... super krava super kokoška...
To je pa tko, če človeku prevč stimulacij naštimaš...

Čestitke lubika. Zdej pa vse štiri od sebe pa na počivanje.

Se podpišem še jaz draga Daisy, ma bravo, pridna, pridna, to pa je za skakat do stropauser posted image user posted image user posted image  Naj  bo sobota nepozaben dan!user posted image user posted image user posted image

Gigi, Netka in ostale, belina, belina, to barva je res finauser posted image user posted image user posted image

Šibam punce!user posted image  Uf, sem veselauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.11.2008 12:59:40   
baci
lepo pozdravljene!!!

dolgo se nisem javla,ker me je ta kišta j... v glavo

no naj vsem novim user posted image ,čestitam

vse trepetalke,vedite da navijam za vasuser posted image

......vsak dan je nov začetek....

Neposredna povezava do sporočila: 2083
10.11.2008 13:01:38   
Abra
Daisy user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa rekord pri Rešu user posted image vsaj tuki, kar se jaz spomnim. Če je še folikel tok plavalčkov zrihtal, bo v soboto otrok za zbirat user posted image

Obi zdaj si ti že tudi najbrž plavalčke dobila, naj se prav usmerijo user posted image

Trepetalke, kako gre? Bo jutri skupinsko martinovo testiranje user posted image Gigi, jupiii za belino. mislim, da čist komot lulaš na plus user posted image user posted image
Ta teden se je super začel, bodo same dobre novice. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
10.11.2008 13:03:34   
sonček33
Abra ojla, kako si? Počutje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.11.2008 13:07:11   
baci
naj vam povem,da se približuje za kaki dan dva,moja M ki jo enkrat za spremembo komaj čakam!!!user posted image user posted image

greva po najine pingvinčke in se že veselim!!!user posted image

naj vas vprašam,zdaj ko dobim M,moram poklicat v ambulanto in naj rečem da sem postala bolna in da bi prišla po moje zamrzjenčke ali kako??
prosim pomagajte,da nebom še večja kura,ko sem tako že!!!user posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.11.2008 13:21:09   
Abra
Sonček, če se ne spozabim, sem super user posted image v soboto sem se spet preterala, cel dan okrog dirkala in je že bilo preveč .. sem pol slabo spala, včeraj pa k cunja .. sem ugotovila, da moram tudi vožnjo zmanjšat, če se zapeljem v eno smer čez 100km, moram tam očitno tut prespat user posted image al pa vsaj malo počivat vmes ... drugače pa obiskujem šolo, ki je v glavnem dolgočasna, tkoooo se vleče ... na nivoju oš ... bistvene zadeve bi lahko v precej krajšem času povedale, pa ene in iste stvari ponavljajo ..
Kaj pa ti? Kako kej branje? Kaj novega priporočaš? Če bom slučajno začela bolj počivat user posted image si poskusla kaj o Zadie Smith?

Baci, navadno pokličeš prvi dan M, v vseh centrih, kako naprej ti bodo pa že povedali user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.11.2008 13:25:11   
baci
abra-hvala za odgovor

prosla bi,da mi napišete kako to poteka pol

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
10.11.2008 13:27:52   
sonček33
Abra o ti kar verjamem. Jaz bi težko 100km v enem kosu zdržala. Me takoj kaj začne tiščat. Sicer sem pa večinoma doma. Bolniška - komisija - sej veš.

Že kaj rihtata sobico?

A če kej berem? Zdejle trenutno Kodrlajsasti piton, o mamilih. Najstniška knjiga. Lansko leto so jo učenci zelo veliko brali za FBZ pa sem jo že mogla vzet, da jo preberem :)
Od Smithove pa še nisem nič brala. Kaj priporočaš?
Sicer je pa zdajle hit  - Tisoč veličastnih sonc . je ni nikjer za dobit v knjižnicah.

Če pa vprašaš za strokovne knjige - o nosečnosti, porodu, dojenčku...tega pa jaz ne berem. Bere mož user posted image Meni se to kar ne da. Če me kaj zanima vprašam na rruser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.11.2008 13:28:25   
zofka7
Živjo!

Mene lahko kar odstranite s seznama trepetalk. Tile izcedki grejo svojo znano pot naprej in samo še utropi****** zadržuje poplavo.

user posted image  sem se že, v četrtek grem pa po novo napotnico za 3. ivf, ker tudi zmrznjenčkov nimam.

Zdaj bom pa nehala s slabo voljo delat in bom raje navijala za naše trepetalke, kokoške, čim manj boleče punkcije in nosečke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     Pa še nekaj pikapolonic za srečo, za vse vas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.11.2008 13:34:03   
želvica99
Goldy hvala za odgovoruser posted image

Zofka upam, da ti kmal posije sonček, si pa prav naredila, po joku takoj v akcijouser posted image . Drži se.

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
10.11.2008 13:37:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Zofka upam, da ti kmal posije sonček, si pa prav naredila, po joku takoj v akcijouser posted image . Drži se.
se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.11.2008 13:38:07   
miska73
Zofka user posted image
Čimprej spravi tole žalost ven, pa v nove boje.
Pa pridi v petek na srečanje. Boš vidla, da ti bo lažje.

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.11.2008 13:39:51   
anja31
Drage punce,

prosim, da me dodate na spisek...sem klicala na kliniko (sestro Tatjano) in je ravno urejala kuverte. Rekla mi je, da jutri dobim pismo od konzilija, ki je postopek IVF  odobril... Tako sem vesela.....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.11.2008 13:40:55   
sonček33
Anja super novička. A ne , koliko zagona in energije dobi človek ob tem?

Naj bo ta teden teden dobrih stvari!!!

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.11.2008 13:43:19   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: anja31

Drage punce,

prosim, da me dodate na spisek...sem klicala na kliniko (sestro Tatjano) in je ravno urejala kuverte. Rekla mi je, da jutri dobim pismo od konzilija, ki je postopek IVF  odobril... Tako sem vesela.....

Anja dobrodošla med IVF-ovkami.
Ko dobiš pismo, pa takoj pokliči za nadaljne napotke.
Vso srečo s postopkom ti želim.
Pa en luškan avatarček si zrihtaj. Boš takoj bolj prepoznavna.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
10.11.2008 13:44:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anja31

Drage punce,

bravo ,čestitke ,zdaj pa s polno paro naprej in pozitivnimi mislimiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.11.2008 14:03:06   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Abra o ti kar verjamem. Jaz bi težko 100km v enem kosu zdržala. Me takoj kaj začne tiščat. Sicer sem pa večinoma doma. Bolniška - komisija - sej veš.

Že kaj rihtata sobico?

A če kej berem? Zdejle trenutno Kodrlajsasti piton, o mamilih. Najstniška knjiga. Lansko leto so jo učenci zelo veliko brali za FBZ pa sem jo že mogla vzet, da jo preberem :)
Od Smithove pa še nisem nič brala. Kaj priporočaš?
Sicer je pa zdajle hit  - Tisoč veličastnih sonc . je ni nikjer za dobit v knjižnicah.

Če pa vprašaš za strokovne knjige - o nosečnosti, porodu, dojenčku...tega pa jaz ne berem. Bere mož user posted image Meni se to kar ne da. Če me kaj zanima vprašam na rruser posted image

Sončica, sem brala diagonalno, ker je blo od včeraj tolk naklofanga (pridne, punce, pridne), tko da oprosti, če sem čist mim, ampak če katero zanima tematsko interesantno branje, toplo toplo priporočam Ben Elton Inconceivable. IVF tematika, izvrsten jezik in, najpomembnejše, hohohohahaha duhovito, ena izmed tistih knjig, ko sem se ves čas branja malček potresavala od smeha in me je moj dragi gledal, al se mi je res čist sfuzlal, no pol mi je pa čez ramo braluser posted image

SUPERKAAAAAAAAAAAAU, bravo pupa, pa sej ni mogoče!? A se lahko inkvizitorno pridružim vprašanju, če nimaš morda res pet jajčnikov?????? Ja nič, kdor zna pa znauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.11.2008 14:04:00   
nokes
zofka, žal mi je, da se je tako končalo user posted image user posted image . vidim pa, da imaš zelo dober načrt, da greš spet kmalu v akcijo. drži se!!!

anja, takoj boš na seznamu, je to tvoj 1. ivf?

ali katera ve, kaj se dogaja z zivalco in anno1? glih tolk, da apdejtam! 

pa n74? si še enkrat lulala? upam, da je tokrat pokazalo user posted image ! držim pesti.

abra, sem enkrat že vprašala: ali hodiš v MŠ v Porodnišnico lj? ker jaz tudi, no danes sem špricala. user posted image

šuki, tvoj pa res telovadi! še malo, pa bo 1 kilca padla!! uau! mama pa kar naj te razvaja, ful paše. user posted image

baci, en dva tri, bo tečka tu in že šibaš po pingvine! še ta mesec!!user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
10.11.2008 14:09:44   
baci
nokes-ja že ta mesec,vendar me je malo strah,pa še sama nevem zakaj!
pa tako sem se veselila
zgleda me je strah če nebo ovulacije,ali pa jo bom prešvicala,ali pa se sprašujem če jo imam sploh!!!
nevem kaj mi jeuser posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?