|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
10.11.2008 11:21:27   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image  Uf!!!!!!!!!!!!!!

Pol nam pa ziher rata!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.11.2008 11:27:55   
Anonimen
jst bom tudi navijala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
10.11.2008 11:29:55   
pikicao.
ziva a ne da bomo navijali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tale bi tud, sam je en micken sramezljiv
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  pa neki mu s hlack hoce zbezat user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.11.2008 11:30:47   
Anonimen
ne vidim slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
10.11.2008 11:31:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ziva a ne da bomo navijali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tale bi tud, sam je en micken sramezljiv
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  pa neki mu s hlack hoce zbezat user posted image user posted image user posted image

jaz ga pa ne vidim.... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.11.2008 11:32:21   
pikicao.
tuki upam d se bo vidu

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.11.2008 11:33:46   
aqua77
U, jeben*tiš.... user posted image user posted image user posted image  

Smajlikimutečejoslinedotal......

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.11.2008 11:34:31   
pikicao.
hudo a ne..mal pobrski po tej strani.. pa bo se vecjismajlikseslinidonovezelandije user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.11.2008 11:35:07   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Erin u hvala za spodbudo iz prve roke....
Cotka sta s Tilnom.

Ej kofica morad drug teden..ti sporočim. Sem an komisiji pa si ne upam kej velik okol letat.

Uf...smo se joškal (dojil) pa se je zraven takooooooooooo pokakal da je skoz bodi pa še pajac prišlo... svase mogla cela umit... zej se pa še mal poigra pod igralom da jaz kavico skuham potem pa ven na sončka!

Drug teden-velja! Te popolnoma zastopim glede komisije samo naj ti povem da mene niso niti 1x obiskal. ČE bi pa me bi se pa lahko izgovarjala na kratek sprehod ki sem ga imela predpisanega v materinski.
Se slišiva...user posted image

Mi2 Špelka pa tut!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.11.2008 11:39:38   
murkica
No pa še jaz na hitro...

Danes sem v službi in nimam toliko časa, da bi veliko tukaj čvekala, vas pa definitvno prebiram...

Jaz pa nisem čist sigurna, če me ne bo spet doletlo eno vnetje. Včeraj sva z dragim hotla it mal do Zagreba, glede na to, da ga ni bilo dva dni doma, pa me je vse nekaj začel pečt...user posted image user posted image user posted image  Mislm za znort...

Sonček33- zelo lepo je, da te nekdo pogreša...user posted image

Biba- ja prečistila sem se MC-a... Jedla sva sicer skoraj zdravo... Piščančje ražniče od PP(Zdravo življenje), ogromno skledo solate, popečene bučke in pa kruhek s sirom in česnom... Tako, da sicer tale kruhek nebi smel biti zraven, samo k nama je tako pasal, pa nisem hotela metati kruha stran in ga je bilo potreebno porabiti. Potem sva vsak pojedla eno jabolko...Za večerjo pa sva skuhala eno župco(iz vrečke)...
Tako, da sva bila še kar pridnauser posted image ...
Aja Biba jst tudi ne vidim slikic user posted image user posted image user posted image

jazzz- Jaz sem kar dobro, če upoštevaš to, da sem v službiuser posted image ...

Erin- vidva z malim sta pa tako luštkana, da je slika kar za na steno... Po mojem vaju bodo še za kakšno revijo najeli, da bosta pozirala. user posted image

Vse ostale(res nimam časa, da napišem nekaj za vsako posebaj) ampak mislim, na vas....

Papa 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.11.2008 11:43:57   
Erin
Pa še za AQUO:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.11.2008 11:48:47   
aqua77
 ERIN!!!!

HVALAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 462
10.11.2008 11:56:38   
ledenka
biba, jaz bi tud slikce gledala, pa jih ne vidim user posted image

vem, da me je ena spraševala, kako je bilo v Bruslju. čisto ok mi je šlo, samo malo bolj na easy sem bila. pa zdaj vem, kje vse so javni wcji user posted image  moram rečt, da imajo za to kar dobro poskrbljeno, vsaka večja trgovina jih ma, sicer so ene 30 centov za plačat, ampak ni sile. vsekakor boljše, kot v LJ user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.11.2008 12:09:47   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

vem, da me je ena spraševala, kako je bilo v Bruslju. čisto ok mi je šlo, samo malo bolj na easy sem bila. pa zdaj vem, kje vse so javni wcji user posted image  moram rečt, da imajo za to kar dobro poskrbljeno, vsaka večja trgovina jih ma, sicer so ene 30 centov za plačat, ampak ni sile. vsekakor boljše, kot v LJ user posted image  

no počasi boš spoznala vse znamenitosti v Bruslju! user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.11.2008 12:17:13   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ajsi...vidla tvojega pobiča...se mi zdi, da ga je Erin gor prlimala....sedaj pa še bolj komaj čakam, da še jaz vidim moje otroke. Lepa kepica...zapletena...ampak lepauser posted image .
Sem te pa jaz spraševala kako je bilo...če je bila kriza brez piva,...user posted image user posted image

Drugače pa punce...ste prave čveke...sem sedaj za nazaj brala...sicer si itak nisem nič zapomnilauser posted image user posted image user posted image

aja, Erin sem videla...cute!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.11.2008 12:27:05   
aqua77
Oj, jazzzika nosečka naša!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj, kdaj bomo kakšno slikico otrok vidli s tvoje strani? user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 466
10.11.2008 12:34:55   
jazzz27
Aqua...v četrtek imam prvi UZ. Ne vem pa, če bo Reško kako slikco dal za domov. Če jo dobim...jo sigurno delim z vami. Se pa full veselim in komaj čakam, da vidimo kaj je ratalouser posted image . No približno vemo kaj mora bit, samo koliko jih je, to je bolj neznanka.

Pa ti kako si ti? Vidim, da si že v službi..pridna. A imaš še kakšne preglede ali je sedaj vse spet ok?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.11.2008 13:02:02   
~Biba~
se vidi da je časuser posted image user posted image

user posted image user posted image jazzika komaj čakam četrtek...to bo fenomenalen občutek.

murkica in ledenkica, poslala sem vama ZS z slikami.

jaz pa se igram z mislijo, da bi spekla PZ kruhec...ima ktera kaka posebna priporočila, mogoče? user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.11.2008 13:04:04   
Anonimen
ja bibi... si rekla da greš delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
10.11.2008 13:08:59   
~Biba~
saj delam...pišem seminarsko, kuham, pospravljam, perem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
10.11.2008 13:10:03   
pikicao.
pisuka sm razkurjena.. en mnenje das pa si kr ze cistun.. ojejej nektere so pa res naspicene

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 471
10.11.2008 13:13:32   
~Biba~
pikica sem kaj zamudila? user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 472
10.11.2008 13:14:29   
ledenka
 biba, lep hodnikec user posted image  

jazzzi, glede na to, da mi alko še kar smrdi, je bilo brez piva brez problema zdržat user posted image  Reško slikc žal ne daje, boš morala na pregled pri svojem G počakat

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 473
10.11.2008 13:15:41   
Anonimen
kaj je blo pikica... povej povej povej...

Pridna Biba.... a prideš še k meni malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
10.11.2008 13:16:25   
pikicao.
tuki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.