Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.11.2008 10:15:05
~Biba~
ono pa sem našla...čaki ti dam link..sam žal ni tak hodnik...nisem imela poguma ga tak pobarvat..pa da bi bile vse te črte ravne...ne bi bla fertik cel vikend ne. mogoče pade taka varianta, ko bova naslednjič barvala.
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.11.2008 10:15:49
spelka12
Ajaj že nova tema. Kaj sem vse zamudila . Vidim, da nisem zamudila nobene nove nosečke. Kako ste pa kaj "stare" nosečke? sonček33 sedaj si pa že bližje a ne? A te kej grabi? erin in beyba kako nečakec in nečakinja rasteta? A že puzata?
Pri nas ni nič novega, nič se ne dogaja, čakam, da tetka mine in gremo v nov boj.
En čisto vsem borkam, starim in novim, nosečim, čakajočim, mamicam....
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.11.2008 10:34:03
pikicao.
to ti resno z onim vprašanjem?
ja resno, zanima me k vem zakaj pride do zanositve pa tko.. sam zakaj pol ni menstre, k je enkrt iz enga jajcnika enkrat pa iz druzga.. ja sej vem bolano vprasanje
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.11.2008 10:35:34
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Kako se že lepo vidijo obrisi... Lepo napredujete!
beyba - pozdravite se argožupca - žal mi je... Ne razumem zakaj se slabe stvari dogajajo dobrim ljudem...ampak verjamem v to da bodo slednji nekoč zmagali in bdo najsrečnejsi pod sončkom... tudi ti s svojo pikico v naročju
To sva pa midva pozerja... se potepamo po naravi in slikamo
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.11.2008 10:36:56
~Biba~
ko zanosiš; je telo naredilo vse, da se je pripravljalo na zanositev, mu je uspelo. menstruacija je luščenje sluznice, in ker ob zanositve, ta sluznica služi "zarodku" se ne lušči. Čist laično povedano; no tak jaz mislim. Več si pa preberi tukaj