|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
10.11.2008 10:16:51   
T1979
DaisyE, po kolk jajčk pa si ponavadi imela, če ni skrivnost?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
10.11.2008 10:18:10   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Daisy mi lahko poveš kaj je to hatching in kako da imaš ti 5 dan ET pri Rešu, ker men da vedno 3. dan? 

Evo, ti je že T1979 odgovorila. Odvisno je od števila jajčk. Meni je dal dvakrat na peti dan, jajc je blo pa takrat, mislim da, 11 in 10. Nazadnje jih je blo 7, pa me je Čedo spraševal, ker dan damo, pol sem mu pa povedala, da od tretjega dne naprej vse zaostane v rasti, je pa reku, pol bomo pa kar tretjega. Mislim, da ma mejo tam nekje pri 10, čeprav je že za manj jajc dal na peti dan ET. Vse ostalo je tretji dan, razen, če maš malo jajčk dve, al pa tri (ne vem točno), takrat je pa drugi dan. Tisto, da je pa vse za neki dobro (drugi, tretji in peti dan), pa tud veš.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
10.11.2008 10:19:05   
bbpikica
Deisy kakšen postopek si pa imela tokrat? In kaj si še sama zraven dodala? Saj sem te kar zasula z vprašanji.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
10.11.2008 10:25:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

DaisyE, po kolk jajčk pa si ponavadi imela, če ni skrivnost?

Nobene skrivnosti. Bom vse napisala, mam glih liste pri sebi:
1. ICSI: 6 jajc, 4 zrele, dve oplojeni (Suprefact+Menogon)
2. ICSI: 11 jajc, 7 zrelih, 6 oplojenih, 4 zaostale v razvoju (Menopur + diphereline)
3. ICSI: 10 jajc, 9 zrelih, 8 oplojenih, 6 zaostalih v razvoju ((Menopur + diphereline)
4. ICSI: 7 jajc, 4 zrele, 2 oplojeni (gonal)

Pri tretjem ICSIju sem bla najbolj pridna, sem pila zelenjavni sok in malo bolj zdravo živela, pa je bil tud najboljši rezultat.

Nama do ETja vse zarodke pobere, tisti, ki jih pa ne, so pa čisto švoh. Še komaj migajo. Blastocite lahko pa tud samo sanjam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
10.11.2008 10:29:03   
T1979
user posted image  Hvala DaisyEuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
10.11.2008 10:31:38   
DaisyE

Deisy kakšen postopek si pa imela tokrat? In kaj si še sama zraven dodala? Saj sem te kar zasula z vprašanji.

Ti me kar zasipaj! Drugače mi bo itaq dolgcajt.

Zdaj je bil spet samoplačniški, tako da smo bli na Menogonu. Razlika od prvega je bila v tem, da sem mela zdaj tri enote na dan (dve sem imela samo v prvem postopku). Kar se pa tiče ostalih stvari je bil dodan pa samo pir (saj mi je nerodno). Pred začetkom postopka smo se ga natreskali na Vranskem, čez dva dni za mamin rojstni dan, pol pa še v petek z noki in mlinčko.

Po tolkih neuspelih postopkih sem že čisto demotivirana, morala je na psu, včasih mam občutek, da ga že kar zanalašč serjem (saj se tud sama ne razumemuser posted image ). Se moram malo v roke vzet. Dons bo šel naš po elevit in aspirin in to je to.

Saj vprašanje, kolk bo sploh zrelih celic.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
10.11.2008 10:35:06   
DaisyE
Ga že serjem. Ni bil samo pir dodan! Še veliko dobre fotostimulacije, pol se pa hoče telo kar samo od sebe reproducirat. Kar bohti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
10.11.2008 10:37:48   
Shuka
Bravo super QQška Daisyuser posted image user posted image user posted image user posted image Pridno počivaj do četrtka, pol pa po otroke user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
10.11.2008 10:38:20   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

user posted image  Hvala DaisyEuser posted image

Malenkost. user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
10.11.2008 10:39:17   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Bravo super QQška Daisyuser posted image user posted image user posted image user posted image Pridno počivaj do četrtka, pol pa po otroke user posted image

Šukso, šele v soboto grem po ta preživele. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
10.11.2008 10:41:01   
bbpikica
Daisy saj te čist razumem da si razočaran, ampak ne obsojaj se za svoja dejanja. Včasih si pač ne moremo pomagati da nebi začasno obupali in se predali črnim mislim. Važno je samo to da ne odnehamo in se borimo do konca. Želim ti, da bi bil ta boj tokrat uspešen.
Vidiš jaz imam pa ponavadi štiri enote menopurja pa pridelam samo štiri jajčak ki so zrela in se oplodijo in so tretji dan tudi lepo razvita na koncu pa nič. Bo že enkrat.
Samo še to mi razloži prosim kaj je ot hatčing?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
10.11.2008 10:42:48   
sonček85
tako grem zdaj jst kuhat kosilo in se vam javim pozneje.Pridne bodite in v cvetju ,ter na sončkui,ki tako lepo sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
10.11.2008 10:43:59   
DaisyE

Samo še to mi razloži prosim kaj je to hatčing?

Ups pozabila...

LA Hatching; stanjšanje ovojnice (zone pelucide) zarodka pred vnašanjem zarodkov v maternico z laserskim žarkom. Debela in toga zona pelucida je mnogokrat lahko vzrok za neuspešno vgnezdenje zarodka v maternično sluznico.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
10.11.2008 10:46:07   
mojsonček
DAAAAAAN LEPOTIČKE!

Se je teden le začel boljše, kot se je prešnji zaključeval... Mene je vse tko zbediral, da nisem zmogla niti par stavkov skupaj spravit, nervoza, strah... Kriza...
DAISY čestitke za super pridelek in držim pesti, da te počakata 2 najlepši blastocisti, čeprav bi se ti zadovoljila že z morulami! Dobiš lahko le toliko, kot si želiš, torej...
OBI upam, da so bila plavalčkom tvoja jajčeca všeč in že žurajo

Ostale? Vse OK? Naj tako ostane... Čim več beline, čim manj pogrizenih nohtkov, lepe slikice na UZ in veliko ljubezni! user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
10.11.2008 10:47:20   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ups pozabila...

LA Hatching; stanjšanje ovojnice (zone pelucide) zarodka pred vnašanjem zarodkov v maternico z laserskim žarkom. Debela in toga zona pelucida je mnogokrat lahko vzrok za neuspešno vgnezdenje zarodka v maternično sluznico.

Glede na situacijo, bi ti pa morda znalo tole prav prit... Meni verjetno nič ne hasne, ampak si rečem, saj škodi tudi ne. Sicer ti ga je pa mogoče delal. Poglej na list, tam pod številom vnešenih zarodkov imaš napisano.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
10.11.2008 10:49:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
DAISY čestitke za super pridelek in držim pesti, da te počakata 2 najlepši blastocisti, čeprav bi se ti zadovoljila že z morulami! Dobiš lahko le toliko, kot si želiš, torej...

Pol moram pa začet bolj visoko letat user posted image .

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
10.11.2008 10:49:19   
nokes
user posted image evo dejzi, takih ti želim vsaj ene ... kolk rabiš?... 5? 10? no, po želji, ampak VSAJ 2 do sobote, ane? bravo!!!user posted image user posted image user posted image bbpikica:
 Re: HATCHING Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 05.06.2007 09:49

Spoštovani,

hatching je še relativno nov postopek in znjim celo izvajalci še nimajo toliko izkušenj,da bi lahko dajali dokončne ocene. Mislim,da bi bili vsi odgovori na vaša vprašanja za zdaj prvelika špekulacija, da bi o njih sploh bilo vredno razpravljati na laični ravni. Vsak zarodek se lahko vgnezdi ali pa ne in če jih je več, lahko vedno pride do vgnezditve vseh možnih kombinacij zarodkov od nič do vseh. Pogojev v laboratoriju ne gre primerjati s tistimi v maternici, saj laboratorij služi bolj začasnemu gojenju ter selekciji dobrih od slabih zarodkov, maternica pa dokončni namestitvi. torej vgnezditev oz. metoda tanjšanja opne z laserjem, da pride do lažje vgnezditve!

nokes

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
10.11.2008 10:54:35   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Šukso, šele v soboto grem po ta preživele. user posted image user posted image user posted image
A za 5 dan ste se zmenili, no tudi prav, pa naj bo sobota tvoj dan D user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
10.11.2008 10:57:01   
bbpikica

Ups pozabila...

Aha po moje bi jaz tud se mogla za kaj tazga zment ampak a to lahko nardijo če je ET drugi ali trtji dan pa misliš da bo upošteval moje želje? Hvala ti za vse podrobne odgovoreuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
10.11.2008 10:57:14   
nokes
user posted image        user posted image     user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Ponedeljek, 10.11
obayifo - plavalčki

Torek, 11.11
Tina1 - UZ

Sreda, 12.11.
BEBII - pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ
pika.po - ET
blanč - UZ

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET

Sobota, 15.11
DaisyE - ET

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled
mojsonček - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

user posted image user posted image user posted image
OBJEMČKI
          user posted image   Miška73, mami26, womanpolice, Mlinčkota,  user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image zivalica greje  user posted image user posted image test 05.11.2008 user posted image ????
n74 greje user posted image test 11.11.2008
daisy23 greje user posted image test 12.11.2008
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
Gigi greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
zofka7 greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image
test 15.11.2008
Darja* greje 
user posted image user posted image test 17.11.2008
Netka24greje user posted image user posted image test 21.11.2008
  Anna1 greje ?? test ??

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image
user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš) 
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. IVF, MB)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image

Hope2 user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Konina user posted image user posted image user posted image , Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedviga user posted image user posted image  user posted image , Shuka user posted image , Linda25 user posted image , Nokes user posted image user posted image user posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčica user posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLight user posted image , Stijan user posted image , mojsonček user posted image , martin6 user posted image , Mandreja user posted image , Kicsi user posted image , Goldy user posted image , Sabsa user posted image , Jazzz27 user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image    Lana08 (LJ) 

user posted image     Kalina (PO)

user posted image    anci banci (PO) 

nokes

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2070
    10.11.2008 11:01:03   
    nokes
    uf, sem mogla pa tale seznam porinit na sajt, ni pa ni šlo!!! user posted image user posted image

ej, šukec, povej kak si!! otrok priden? mater čakam na tvoje preglede... user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2071
    10.11.2008 11:05:22   
    mismis
    Daisy, BRAVO za jajčkonosenje.user posted image user posted image user posted image

Ma ti si chiken na kvadrat, v soboto te pa dve najlepši blasocisti počakata.

p.s.: a bomo tem 18 tudi dodelili imena?user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2072
    10.11.2008 11:06:51   
    bbpikica
    Daisy ni mitega delal ampak mislim da glede na moja letabi bilo pa vredno poskusit.
    Nokes hvala za informacijo.

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2073
    10.11.2008 11:21:34   
    Pija76
    Bravo Daisy user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2074
    10.11.2008 11:24:28   
    DaisyE
    Aha po moje bi jaz tud se mogla za kaj tazga zment ampak a to lahko nardijo če je ET drugi ali trtji dan pa misliš da bo upošteval moje želje? Hvala ti za vse podrobne odgovoreuser posted image

Hatching lahko naredi ne glede na to, kateri dan je ET. Morš se pa na punkciji s Čedotom zmenit (oz. z Rešem jr.), ker ma to on čez. Mene je navadno upošteval, če sem mu rekla, mislim, da je enkrat pozabil.

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
    пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?