|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.11.2008 8:49:27   
ozziebo
Eno zaspano dobro jutro še od mene, naša tamala ga zadnje čase nekaj lomi ponoči, to pomeni da se zbuja na dve uri, od polnoči dalje grrrrr... Sem najprej mislila, da več rabi za jest, preskok v rasti pa te finte, ampak po treh tednih bi pa že moglo minit, ja očitno ne zna sama zaspat nazaj... bo treba v šolo....

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.11.2008 8:55:10   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

Pa se malo vprasanj user posted image
Na koliko casa se dojite?? Mi cez dan neje na tri ure, vcasih potegne tudi 4, ponoci pa kar vztraja na dve uri.... Vcasih od 20 zvecer na dve uri, obicajno pa se zacne ob 1h turneja...No, saj niti nisem ne vem kako utrujena, sem se zgleda da navadila user posted image
Enako, zadnje tri tedne.

AD3
kapljice mi sele sedaj redno jemljemo, pa se to sva sedaj na 5 kapljicah...Do sedaj je bil vsak dan nekje 5 ur zunaj, in sem rekla da z novembrom zacnem...Pri starejsi sem isto naredila, pa je ok.
Jemljemo že od začetka, HB ni imela problemov. 

Spanje - nas gre spat nekje med 7 in 8 zvecer, pa z vmesnimi dojenji nekje do 7h, se umijeva,previjeva, pa gre nazaj spat za kaksno urco, potem pa kakor kdaj... Najpogosteje pa zaspi nekje ob 11,12h za ene dve tri urce v kosu - najraje spi zunaj, v vozicku, pa v avtu tudi...
Zvečer od 19, pa do nekje 6-7 zjutraj, seveda, z malicami. Podnevi pa ponavadi vsake dve uri zaspi za kako uro, tudi v vozičku ne zaspi za dalj časa.

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.11.2008 8:56:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

Neza iz Velenja,upam da se kaj v zivo vidimo! Bos sla na srecanje??   Lep pozdravcek!!!

Upam user posted image  Da, grem na srečanje user posted image  Res je tako lepo je zunaj user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.11.2008 8:58:08   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

U Neža a ste že v stolčku? user posted image  

Ima ga ful rada user posted image  Včasih, če hoče biti z nama ko jeva sedi z nama user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.11.2008 9:00:01   
anita goitan
jutroo,
Zoja je zdej zaspala tako da lahko na hitro z vami počvekamuser posted image

Punce od srečanja dalje ste nekam manj zgovorne tuki gor, čemuuser posted image

Naty  lepo odpravita pri pediatruuser posted image

matejchi nobene tetke nism sabo privleklauser posted image , tud Krvavc ni padu (megla) ampak:
Radovna:
user posted image

moj pravi da bo Zoja metalkauser posted image (glej prste na laevi rokici):
user posted image

Dovje:
user posted image

Bila je super nedelja, sončekuser posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.11.2008 9:01:17   
ozziebo
Sem Lari na igralni center navezala balon, ga ima ful rada, sam ji ga moram snet, preden ga poči in se prestraši.
Neža, pa Nejka, pošljita no malo sonca še v to našo meglo na Dolenjsko.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.11.2008 9:02:08   
majči22
No pri nas vikend kot ponavadi, mal sprehoda pa na obisku pri tetici.

Muklla tudi pri nas je poskok v rasti in kar naprej hoče jest. Tako je tudi posledično drekca več. Ponavadi kakamo po 3xna dan, tudi ponoči. Sam ponavadi proti jutru, ko jo grem v vsakem primeru preoblečt. No in ko jo preoblačim se mi ponavadi še polula tako da zamenjave prav vseuser posted image

No danes imamo pa mi 3mesece in pregled pri P. Me je kr mal strah cepljenja oziroma reakcije po njem.
buhtlčk tudi pri nas že dežuramo od pol sedmih, no user posted image je ob 8.30 nazaj zaspala, men se pa ne splača. Ker ponavadi lih zaspim pa se prebudi in pol sm čist user posted image .
Neža7 lepa slikica. Kmalu pa bo komentirala kako kuhašuser posted image . Pa zelo lep stolček imaš.
Nč zdej se pa šibam oblečt, da se potem samo najeve in oblečem user posted image in greve. Se oglasim še!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 507
10.11.2008 9:03:11   
ozziebo
Anita, super slikce, kot vednouser posted image
Pa super, da ste uživali!
Koliko časa ti pa zdrži Zoja v vozičku na takih izletih?

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 508
10.11.2008 9:05:49   
majči22
anita goitan zelo lepo. Sam je pa faca Zoja. Mogoče bo pa res metalkauser posted image . Zelo lepa pokrajnina. Jest tud najaraje hodim čim bolj stran od mesta, na tako lepe kraje. pa še mer imašuser posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 509
10.11.2008 9:07:02   
ozziebo
Majči, pa dobro opravite pri P, mi imamo pa v četrtek cepljenje, me tudi malo skrbi, kako bo.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 510
10.11.2008 9:08:18   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

jah prou odvisno, ponavadi je tako da preden jo dava v voziček jo v avtu podojim, potem še mal okrog čekira in kmal ko jo začne zibat zaspiuser posted image , tud nerga o tudiuser posted image , potem pa ji začvea govorit: brrr brrrr gremo, šibamo Zoja, brrr brrrruser posted image user posted image in mal neha, sej ji drugega ne preostane, pa spet do avta ali primernega placa in futr (sam zdej ej šit k je mrzlo za zunej dojit tako da prav dolgo nismo v vozičku, tja do 2 urci).

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 511
10.11.2008 9:10:09   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

anita goitan zelo lepo. Sam je pa faca Zoja. Mogoče bo pa res metalkauser posted image . Zelo lepa pokrajnina. Jest tud najaraje hodim čim bolj stran od mesta, na tako lepe kraje. pa še mer imašuser posted image user posted image

ja moj ji Iron Maidne včasih zavrti, pa Floyde, pa Zeppeline, pa..

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 512
10.11.2008 9:10:48   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

jah prou odvisno, ponavadi je tako da preden jo dava v voziček jo v avtu podojim, potem še mal okrog čekira in kmal ko jo začne zibat zaspiuser posted image , tud nerga o tudiuser posted image , potem pa ji začvea govorit: brrr brrrr gremo, šibamo Zoja, brrr brrrruser posted image user posted image in mal neha, sej ji drugega ne preostane, pa spet do avta ali primernega placa in futr (sam zdej ej šit k je mrzlo za zunej dojit tako da prav dolgo nismo v vozičku, tja do 2 urci).

Pri nas tudi nekako tako, sem mislila, da cel dan pohajate okrog. Saj če bi bilo poletje, pa res ne bi blo problema.user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.11.2008 9:14:44   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goita

moj pravi da bo Zoja metalkauser posted image (glej prste na laevi rokici):
user posted image

JO JO!! 
user posted image
A ste si mene tako predstavljale??user posted image

Anita pomoje je samo vikend kriv, da niso toliko zgovorne, čakaj da tejkaz malo k sebi pride, pa da se Naty oglasi, pa Erin pomoje tudi še od masaže k sebi prihaja.. potem jih ne bomo več dohajale user posted image

Mal poglej, če se ni kakšna k avgustovkam 2009 pofočkala.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 514
10.11.2008 9:17:45   
ozziebo

JO JO!! 
user posted image
A ste si mene tako predstavljale??user posted image

Neki tazga, ja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 515
10.11.2008 9:21:32   
miškolinček
Dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
miškolinček
, hvala za info, sem ga pa že včeraj odkrilauser posted image . A niso dobri? Men so bolj všeč midis. Druga dva bom poskusla potem, ko preberem do konca. Ej, kaj je tisti smeh po postu, da jih ne moreš prilepit? Jih res ne moreš al me hecaš?

Joj ne ni blo mišljeno tako,res jih nisem mogla,no saj še zdaj ne morem iz vseh tistih strani kisem jih tudi tebi dala,..no za to stran sem pol ugotovila......zdaj mi je pa kr mal  user posted image ,upam da nisi kej narobe mislila.
Glej,tale je sam zateuser posted image
Pa ne nehat uporabljat smajle meni je veliko boljše za brat,ni tko dolgo in suhoparno.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 516
10.11.2008 9:22:58   
matejchi
A ste videle današnji recept dneva? Mislim, da me še najbolj spominja na vsebino iz plenice, kako bi šele dragi pogledal, če bi mu dala tole na krožnik (kao "paprikaš")
Paprikaš

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.11.2008 9:26:51   
anita goitan
Ma preberi vremensko:user posted image

V četrtek bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo zvečer in v noči na petek spustila pod 1000 metrov nadmorske višine.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.11.2008 9:56:41   
naty13
Jutro.

Za mano spet en dan za zno..... user posted image  Bili pri P. Veliki 63cm, to je ok. Teža na spodnji meji 6080g. Flekci na obrazku so alergija verjetno na mleko. Imamo napotnico za alergologa. Verjetno mi zato odklanja hrano, ker je alergičen na mleko. Grlo in vse otalo je bp. user posted image  Cepljeni tudi nismo bili. V glavnem zdej bomo zamenjali mleko, Allernova za alergije, ki ni na osnovi kravjega mleka.  To bo še pestro, če se izkaže za alergijo na mleko, nič mlečnih izdelkov. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.11.2008 9:59:39   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jutro.

Za mano spet en dan za zno..... user posted image  Bili pri P. Veliki 63cm, to je ok. Teža na spodnji meji 6080g. Flekci na obrazku so alergija verjetno na mleko. Imamo napotnico za alergologa. Verjetno mi zato odklanja hrano, ker je alergičen na mleko. Grlo in vse otalo je bp. user posted image  Cepljeni tudi nismo bili. V glavnem zdej bomo zamenjali mleko, Allernova za alergije, ki ni na osnovi kravjega mleka.  To bo še pestro, če se izkaže za alergijo na mleko, nič mlečnih izdelkov. user posted image

upam da ni alrgija na KM user posted image sej teste k vam jih bodo delali so itak do pol leta lahko lažni, rekla nam alrgologinjauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.11.2008 10:03:37   
Erin

A ste videle današnji recept dneva? Mislim, da me še najbolj spominja na vsebino iz plenice, kako bi šele dragi pogledal, če bi mu dala tole na krožnik (kao "paprikaš")
Paprikaš

user posted image user posted image user posted image Samo je res user posted image user posted image user posted image Nebi jaz tega kuhalauser posted image

Jutrooooooooooooo....user posted image

Bom hitra ker se bo mali zdaj zdaj zbudil...

Mismo bili cel vikend od doma: v soboto na praznovanju od babice, včeraj pa na obisku pri moji mamici v Bohinju. Je moj spet pomagal nekaj na računalniku..smo hoteli še do jezera pa nam je sonce prej ušlo.user posted image MAter je hit dneva konc.
smo se pa tud slikali k zmešaniuser posted image - si je moj na šihtu sposodil Nikona da še midva mal sprobava...resno razmišljava o nečem podobnim da kupiva...sam kaj ko dobri stanejo okol 600€ in večuser posted image user posted image user posted image Ampak se splača...
Punce povejte ali ima še kateri od vaših vratno gubo vneto? Naš jo ima-ja itak sej ste vidle kak mišelin jeuser posted image - pa se mu ne pozdravi in ne pozdravi. Ko ga namažem z Bepantenom je dober, ko ga pa ne mažem več se pa ponovi.  Kaj bo res dober šele ko se mal potegne oz začne sedeti ...eh...

naty - kje se pa ti skrivaš?user posted image Hvala za čokolado..jo skoraj nič več ni...mali pa čist pikast po njejuser posted image user posted image ...ampak je pa pasala.user posted image Res mislim no, če bosta kdaj s tejko pri volji uletita v Rad...pa ti Anita tudi...alpa če gremo okol Blejskega jezera...to mora bit fajnuser posted image user posted image

Evo še naju pozerja:user posted image

user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 521
10.11.2008 10:09:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jutro.

user posted image user posted image user posted image

Upam da ne bo alergija... Če pa bo bo pa verjetno samo na kravje a kako? joooooj...zoprna reč Ma kolk je otrok alergičnih na mleko (in jajca) zadnja leta...vidim v vrtcu. Pa od česa tak porast alergij? Moj brat je imel tudi alergijo na to dvoje.. pa je pri mleku kmalu blo boljš tako da je pri cc 3 letih že pil spet kravje mleko..jajc pa še vedno ne sme.
Bom držala pesti za vas, da bo vse ok....user posted image

Muklla - naš kaka po 10x na dan še sedaj. Ni panike če 5x kaka... Ampak če je in se dobro počuti nebi smelo biti nič narobe.user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.11.2008 10:17:19   
tatly
kaj ima katera ta stolocek
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/jane-stol-in-miza-terra/062458420421046272

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.11.2008 10:23:48   
matejchi
Tatly mislim da ga eni2 imata ja..

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.11.2008 10:26:34   
gajka
Živjo!

HB, da so vikendi bolj v zatišju, da se vsaj vse čvekarije da v normalnem času prebrat. user posted image

naty13- upam, da je le kakšna trenutna reakcija ne nakaj in da ne boste imeli problemov z alergijo na KM. user posted image To bi bilo pa res ironično, glede na to, da imate KM doma v izobilju. user posted image

Erin - jaz Roku vsak večer po kopanju namažem vse gube z Riboderminom, pa se nikoli še niso vnele. Pa ima tudi naš en orng podbradek. user posted image

Pa spet ste same lepe fotke objavile! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ma preberi vremensko:user posted image

V četrtek bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo zvečer in v noči na petek spustila pod 1000 metrov nadmorske višine.

Ja, kje si pa to našla? A bo treba kmalu zimske gume za na voziček nabavit ali pa vsaj snežne verige s sabo vozit, spredaj pa plug namontirat? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.11.2008 10:27:03 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.