|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
9.11.2008 22:54:10   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: naklofenčica

RAbita namig?

Hahahahaaaa...že vem!user posted image

(odgovor članu naklofenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
9.11.2008 23:01:57   
naklofenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

RAbita namig?

Ne,  user posted image

Pandicaaaaaaaaaaa... noooooooooo!!! user posted image  user posted image

Canestenčica, ti pa lepo, da si tiho in nič ne poveš. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
9.11.2008 23:08:33   
frutka_
tiho bom ko miš

Neposredna povezava do sporočila: 1628
9.11.2008 23:10:16   
Pandica
Saraya   veš kaj sem ravno pojedla 1 skledo? Smokija user posted image  user posted image  user posted image zdaj pa spijem en kozarec Cedevite, pol pa si še odprem tistega ta novega čokoladnega, da ga probam, če je dober user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
9.11.2008 23:13:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Saraya   veš kaj sem ravno pojedla 1 skledo? Smokija user posted image  user posted image  user posted image zdaj pa spijem en kozarec Cedevite, pol pa si še odprem tistega ta novega čokoladnega, da ga probam, če je dober user posted image

user posted image  jaz pa menda nebom danes.Sem prej skutine palačinke jedla,pa so mi v trebuhu obležaleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
9.11.2008 23:14:26   
Pandica
Oooo  botrca  ku ku, vidim te user posted image pridi klepetat z nami user posted image veš kak je luštno user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
9.11.2008 23:16:39   
arabela*
pandica,jaz se režim včasih,ko kera kaj takega napiše,sploh o hraniuser posted image ,moj pa vedno misli,da se njemu režim,pa me sprašuje:kaj pa je,kaj pa je?user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.11.2008 23:28:49 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
9.11.2008 23:19:49   
naklofenčica
Jaz sem pa malo prej arašide pojedla. Zdaj pa mi je slabo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
9.11.2008 23:21:02   
botrca
Kuku sem že tu.
Jaz nimam pojma kdo je naklofenčica ampak vseeno dobrodošla user posted image user posted image user posted image .
Ja srečanje: kar se mene tiče velja za petek v EP ob 11h. Še katera?

Pandica si prava požeruhica, dobro da se ti ne pozna, srečna bodi. Saraya pa itak, suha ko prekla.

Ja poročena sem s kuharjem, ampak kot sem že rekla doma bolj malo kuha ker non-stop dela, pa mu tudi ne gnjavim še doma. Je pa res, da tudi on kaj skuha, če jaz nimam časa ali če me ni do kosila doma.

Je prišel danes okrog 20h domov, malega sva skopala in porihtala za spanje, potem pa................user posted image saj veste.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
9.11.2008 23:21:56   
botrca
Ja velika sprememba glede barve las, pa mi je kar všeč. Je res moderna letos? Še toliko boljši.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
9.11.2008 23:23:02   
arabela*
oooo,botrca,si le prišlauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
9.11.2008 23:23:28   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,jaz se režim včasih,ko kera kaj takega napiše,sploh o hraniuser posted image ,moj pa vedno msli,da se njemu režim,pa me sprašuje:kaj pa je,kaj pa je?user posted image

Ti se kar reži user posted image  srečna si lahko da si tako suha.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
9.11.2008 23:23:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja velika sprememba glede barve las, pa mi je kar všeč. Je res moderna letos? Še toliko boljši.

po moje ti zelo paše.Moderna je vijolična,jauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
9.11.2008 23:25:03   
arabela*
Jaz sem tud že svašta na glavi imela.Od rdeče,blont....lani pa sem totalno spremenila in dala črno.Sem pol leta rabla,da sem se navadla same sebeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
9.11.2008 23:27:02   
naklofenčica
Jaz sem bla blontna, zdaj sem pa natur pobarvana

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
9.11.2008 23:27:10   
botrca
Joj, koliko je že ura sploh nisem vidla, pa sem rekla da grem prej spat, ker Jan spi že od 21h. Ma to govorim vsak dan potem pa samo še na RR grem malo pogledat in...user posted image gledam in user posted image gledam po 2 uri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
9.11.2008 23:27:49   
Pandica
Njami, kak je dober čokoladni Smoki user posted image  user posted image full, se že spet bašem user posted image

Saraya   a boš malo? user posted image

botrca  glede barve las ne vem katera je moderna user posted image vem pa, da  vijolčna barva za oblačila letos rula user posted image   malo poglej, ko boš kje zunaj, pa boš vidla user posted image

Eh, pa daj no, nea jamraj, saj ti si pa glih tak suhica ko Saraya, mislim halo, kaj pa ti manjka? Ker jaz bom pa tak kmalu imela 100 kg, če bom še dalje tak žrla user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
9.11.2008 23:28:20   
botrca

Jaz sem bla blontna, zdaj sem pa natur pobarvana

Tudi jaz sem bila blontna zdaj pa vijolična.

Neposredna povezava do sporočila: 1643
9.11.2008 23:29:16   
Pandica

Ma to govorim vsak dan potem pa samo še na RR grem malo pogledat in...user posted image gledam in user posted image gledam po 2 uri.

Kak mi je to znano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
9.11.2008 23:29:52   
naklofenčica
Pandica, a mene pa kar ignoriraš? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
9.11.2008 23:29:59   
botrca
OOOOOOOOO pandica sem mislila, da si padla v posteljo od hrane user posted image . Glede na to koliko pojem, sem res "suhica".
Kako lahko ješ čoko smoki, to ni dobro.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
9.11.2008 23:30:48   
botrca
Tvoja Zalika je pa itak prava princeska, verjamem da si se ji smejala danes. Še bolj bo zanimivo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.11.2008 23:31:32   
arabela*
Pandica,pol veš koliko bi jih že jaz mogla imet,ne?? Malo več kot 100user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.11.2008 23:32:46   
arabela*
Kako lahko ješ čoko smoki, to ni dobro.

to je superca.Povej,pandicauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.11.2008 23:34:34   
naklofenčica
Nič, punce, jaz bom šla. Itak imam jutri zjutraj zgodaj budnico. Pol pa bom spet tečna. user posted image

P.s.: Kaj pa, če sem Vrtnica? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......