|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
9.11.2008 19:03:50   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj Saraya jedla si palačinke s skutouser posted image  pič...ica jaz sem jih mislila delat pa mi ni bilo. Naslednji teden jih bom, ker sem včeraj vse kupla kar rabim.
Moj tudi ob vikendih dela (kuhar) tak, da sem kar dosti sama, zdaj z Janom.

Aja glede srečanja, jaz sem za petek ob 10h v Ql ali EP vseeno mi je. Ma ne bom zopet jaz organizatorka, trnuljčica in Saraya tokrat idita vi2 v ofanzivo.
Pa ne pozabite na zimske gume. Saraya pa kupi si brisalce kako boš pa vozilauser posted image user posted image user posted image

Ja,veš kake dobre palačinke je naredila,samo po moji želji.Pa še en cel pekač mi je zraven dala,pa vse ostalouser posted image .
Jaz sem za petek ampak ob enajstih,prej ni šans.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
9.11.2008 19:04:14   
*bubi*
Pandica ali vrtnica79 napišita mi postopek kako naredim povezavo da potem samo kliknem na njo?

1. napišeš, kar želiš, da je vidno. npr. RR
2. v drugem oknu odpreš željeno stran in kopiraš celoten link
3. besedo RR osenčiš.
4. klikneš predzadnjo ikonico zgoraj user posted image
5. v okno prilepiš cel link, potrdiš
6. RR postane aktiven
7. jaz ponavadi to besedo okrepim, da je bolje vidno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
9.11.2008 19:05:10   
arabela*
botrca,kuharja si vzela? Jao,kak je pa tebi lepouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
9.11.2008 19:06:17   
arabela*
oo,,bubi,si prišla malo pogledatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
9.11.2008 19:10:18   
botrca
Ma p...m......ne znam, bubi hvala za pojasnilo sem probala pa mi ne gre se vidi da sem se dolgo nazaj to učila. Joj kako sem jezna.

Kuharja imam ja user posted image user posted image user posted image , ampak kaj mi to pomaga če na nič ni doma.

< Sporočilo je popravil botrca -- 9.11.2008 19:11:49 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
9.11.2008 20:50:53   
kekec in mojca
Čer,

bom bolj kratka, mi zmanjkuje energije.

Jutri gre moj Kekec po 4 tednih v vrtec. Ful se že veseli...

Za srečanje sem vedno, ob pogoju, da so otroci zdravi, mati pa naspana. user posted image user posted image user posted image

Torej, se vidimo v petek?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
9.11.2008 21:14:51   
majar.
jst bi tud ful rada prišla, pa ma moj dragi cel teden frej in bova šla mal domov v zasavje na počitniceuser posted image . nič, fajn se mejte, pa upam da bo po petkovem kmal naslednje srečanjeuser posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
9.11.2008 21:42:10   
arabela*
torej v petek v Europarku,ob 11.
Če se katera strinja naj se pripišeuser posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
9.11.2008 21:43:45   
arabela*
majar.,uživajte na počitnicahuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
9.11.2008 22:10:42   
naklofenčica
Dober večer, Mariborčanke.

Sem Naklofenčica in ne maram drugih tablet.

Zdaj pa se gremo, ugotovi, kdo sem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
9.11.2008 22:12:51   
Pandica
Hej,

nočna izmena se je začela, kajne Saraya? user posted image user posted image user posted image

Pa čez dan itak full težko pišem zraven male, ker se mi vesi gor po nogah, tolče po tipkovnici in ne vem kaj še vse  user posted image

Botrca   aauuu, to pa je zdaj bla sprememba, na vijolčno. Jaz sem ziher, da ti paše, pa še moderna je letos full vijolčna bavra user posted image
Pa praviš, da imaš doma kuharja? Pa kuha tvoj mož doma ali kar ti to opravljaš?

Srečanje   načeloma lahko v petek. Če ne pride do takrat kaj nepričakovanega vmes, ker kje še je to. Zakaj pa se dobimo komaj konec tedna in ne kaj prej?
Aja, pa jaz bi bla full vesela, če bi izbrale kakšno tako lokacijo kjer je mogoče tepih na tleh, da lahko me, ko imamo že večje user posted image   jih damo na tla, da raziskujejo.

Joj, to vam moram povedat kaj je danes Zala naredla, jaz sem se ji tak smejala, do solz, res je bla faca. Sma proti večeru nekaj malicali. Pa sem ji lepo narezala na male koščke poli klobaso, sir in kruhec in pol to ona lepo sama je, ker itak ne pusti, da bi jo jaz hranla. Jaz pa jem zraven sendvič. In jo gledam, vzame klobaso, jo začne pihat in da v usta user posted image vzame sir ga popiha in spet poje... itd...crkneš...seveda...jaz ji vedno, ko ji dajem juhico ali pa kaj, ki še je prevroče za pojest valda, da piham in ona je danes to začela ponavljat za mano user posted image in sama od sebe se je spomnila user posted image pol pa je pihala in ona mene hranla se ji je tak fajn zdelo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
9.11.2008 22:15:07   
naklofenčica
Ja ja, pravi cukri so ti naši mali dojenčki, a ne?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
9.11.2008 22:27:36   
Pandica
naklofenčica   dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image

Kdo pa si, pa ne bom ugibala user posted image user posted image user posted image

Boš že povedala 1x user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu naklofenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
9.11.2008 22:28:05   
arabela*
oo,pandica,dober večeruser posted image

Zala je pa res prava.Saj prav,mora popihat iz preventiveuser posted image

Glede srečanja-meni je vseeno kaj,kdaj kje edino v torek ne morem in ob 10 ne.Zmente se babe,s predlogi na danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1614
9.11.2008 22:28:48   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: naklofenčica

Dober večer, Mariborčanke.

Sem Naklofenčica in ne maram drugih tablet.

Zdaj pa se gremo, ugotovi, kdo sem.

pozdravljena,si pač kdo siuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
9.11.2008 22:29:09   
naklofenčica
pa daj, Pandica, daj mi malo veselja, no!

Saj sem ena izmed nas. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
9.11.2008 22:33:22   
Pandica
Mi2 pa obe z Sarayo  tak na easy, da naju nea zanima kdo je Naklofenčica, ona pa bi se igrala... user posted image  user posted image  user posted image a oktoberka 07 si?

Neposredna povezava do sporočila: 1617
9.11.2008 22:34:47   
Pandica

pa daj, Pandica, daj mi malo veselja, no!

Saj sem ena izmed nas. user posted image

Ja no, te pa povej katera izmed nas si user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1618
9.11.2008 22:36:05   
arabela*
hhe,meni se ne ljubi.

Se že na eni drugi temi hoče nekdo "igrat"user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
9.11.2008 22:36:06   
naklofenčica
Kaj bi ti rada šla zgodaj spat? Te že vleče v posteljo? Ker namreč, noč je še dooooooooolga... jaz pa se tako rada igram.

Kaj češ, se la vi!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
9.11.2008 22:41:29   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Se že na eni drugi temi hoče nekdo "igrat"user posted image

Ja, saj meni je tut full mimo, da se nekdo tak skriva za nikom, me pa se itak vse poznamo med sabo in to...eh, te jim že tak paše user posted image kaj češ user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
9.11.2008 22:44:34   
arabela*
ej,naklofenčica,me bi se rade volje igrale s tabo ampak nimamo časa.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
9.11.2008 22:49:54   
naklofenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ej,naklofenčica,me bi se rade volje igrale s tabo ampak nimamo časa.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ma ne, Pandica, saj ko boš ugotovila, kdo sem, boš rekla samo: "A-jaaaaaaaa!" user posted image user posted image user posted image

Pa gre za neko interno foro RR-jevk iz enega srečanja.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
9.11.2008 22:51:10   
naklofenčica
RAbita namig?

Neposredna povezava do sporočila: 1624
9.11.2008 22:54:08   
Pandica

RAbita namig?

Ne,  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......