|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
9.11.2008 21:27:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Danes pa moja piška miška prvič sama pančka v svojo sobi, kak čuden občutek je, kot da mi nekaj manjka v spalnici-valda moja miška. Kar hudo mi jeuser posted image

Punce, imate ve še svojouser posted image v spalnici, ali ste jih že preselile?

Naš Gal je še in bo verjetno še kar nekaj časa pri nama v spalnici, ker je njegova soba pol nadstropja višje in se mi zdi nemogoče ponoči gor laufati, ker sem včasih kot mesečar. Upam, da bo vaša prva noč super minila.

In ne ne, ne bomo slončkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

nič ne verjamemo, ti si opasnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne ne, ne bomo, ker moj dragi še kar neke službene stvari na laptopu čara, zbuditi me pa ne sme, ker bo potem user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Majski hroščki - 4.del
9.11.2008 21:27:55   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mi trije pa smo uživali na polno, včeraj smo bili dopoldan na RD od najinih prijateljev, zvečer na abrahamu (sem se ziher zredila ker sem jedla kot velika user posted image ) , danes pa spet jedla, ker smo praznovali moj 29. RD. user posted image

user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.11.2008 21:28:36   
*Tiana*

Danes pa moja piška miška prvič sama pančka v svojo sobi, kak čuden občutek je, kot da mi nekaj manjka v spalnici-valda moja miška. Kar hudo mi jeuser posted image

Mi smo vsi skupaj, nimamo dodatne sobe. Ko bosta mal večja pa bova z user posted image nardila en kotiček samo za naju, samo potem jedilnice ne bo, oz. ob tiny mini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.11.2008 21:28:55   
aurora28
Anitka te bo že na vsezgodaj čakalo delo. user posted image Mene tudi čaka likanje.

Edina midva imava Gala v spalnici, ker še nimava zrihtano stanovanje, čaka naju še pregraditev dnevne in s tem se bo naredil dvojni prostor v katerem bo dnevna in spalnica, zdajšnja spalnica pa bo postala otroška soba. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.11.2008 21:29:52   
aurora28
Hijenca user posted image kako ste kaj vi? 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.11.2008 21:30:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz ga sploh ne mislim selit vsaj do 1 leta ne...

Zakaj pa si jo preselila? A ti ni bilo lazje podojit ce spi v spalnici ponoci?

jooj zdaj imam pa kar slabo vest, saj jaz sem tudi hotla da bi bila z nama v spalnici vsaj do 1 leta, samo imam občutek da sva tudi midva posledično kriva za njeno zbujanje. Imava sicer 1 leto staro posteljo, ampak škripa ko samuser posted image , in ona takoj začne trzatuser posted image .

Nimam pa pojma kako bo to zgledalo, če se bo kakor ona zna zbujala vsako uro za dojenje, ma nič bo pa jutri spet nazaj vseljenauser posted image user posted image user posted image .

Zdi se mi tako dalečuser posted image user posted image user posted image Tako mala pa sama v tako veliki sobi.

Eh nisem jaz mislila, da bo za njo slabo. Saj mala ko spi spi... ali v veliki sobi sama ali pa poleg vaju...
Problem se mi zdi zate, kako bos ti vstajala pa hodila tja dojit???

Ma saj vem, zaradi nje smo pa probali s to varianto. Po  tiho računam na samo 1 dojenjeuser posted image

Upam, da se sredi noči jaz ne preselim k njen na kavčuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.11.2008 21:30:14   
Anitka

Anitka te bo že na vsezgodaj čakalo delo. user posted image Mene tudi čaka likanje.

Mene tudiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.11.2008 21:33:14   
sesil
no, moja masaža je propadla. je rekel jutri....ma  nevem kdaj pride ta jutri.
on že veselo spi na kavču in pravi da je moj jagerček pomagal. no, vsaj eno so zadovoljni.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.11.2008 21:33:18   
Anonimen
Sam ta Lado in Zrnjac sta zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nasmejem se do solz, čeprav mi trenutno ni lahko

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.11.2008 21:33:25   
aurora28
Galu je prestavitev ure zmešalo cel ritem spanja. Moj Gal hodi spat ob 17.30 uri in se po prvi rundi zbudi okrog 21. ure, ko še jaz sploh ne grem spat. Naslednje runde pa so vedno krajše in zjutraj smo pokonci ob 04.30. Kaj naj naredim, sploh mu ne morem nategniti čas, ker je tak jokast in kliče po postelji. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.11.2008 21:34:13   
Anonimen
Estrella nehaj se basat in pridi na čvekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.11.2008 21:34:41   
*Tiana*
Aurora vse najboljše!

Edina upam da se tvoja tiha želja uresniči.

Jest grem tud pod tuš, potem pa tud stroj nastavit...isto kot anitka, sam brez slikic.
.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.11.2008 21:37:16   
*Tiana*

Galu je prestavitev ure zmešalo cel ritem spanja. Moj Gal hodi spat ob 17.30 uri in se po prvi rundi zbudi okrog 21. ure, ko še jaz sploh ne grem spat. Naslednje runde pa so vedno krajše in zjutraj smo pokonci ob 04.30. Kaj naj naredim, sploh mu ne morem nategniti čas, ker je tak jokast in kliče po postelji. user posted image

Pa naj gre ob 17.30 na še eno popoldansko spanje. Probaj ga potem okrog 18. zbudit, pa se do ene 20. zrihtat za nočno spanje.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.11.2008 21:39:10   
aurora28
Tiana user posted image .

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.11.2008 21:41:23   
aurora28
Bom probala jutri tako narediti. Mi je pa tak hudo ga zbuditi, ko slatko spančka. Ampak če pogledam malo na sebe, pa njemu ni nič hudo, ko mene zbudi, ko sem komaj zaspala za eno uro. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.11.2008 21:42:08   
Anonimen

Ooooo če bi moja zaspala ob 17:30h bi mi spala pomoje nakasneje do 24h in adijo od noči. No šalo na stran, jaz ti predlagam da pač probaš podaljšat tisto eno urco, magar delajta tist kar ima najraje. Anja tudi včasih kar hoče zaspati okrog 19h, pa jo kar oblečem pa greve en mini gir v temi čez Logatec, kar v kingurujčku.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.11.2008 21:42:11   
hijenca

Hijenca user posted image kako ste kaj vi? 

Mi smo user posted image , edino Videk danes noče spat in nori v user posted image . Pa jutri ima zmenek user posted image , pa bo imel podočnjake. Grem ga še malo user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.11.2008 21:42:52   
špelin@
Vdam se, ne bom uspela vsega prebrati - za 2 dni za nazaj niti v sanjah user posted image  Ravnokar sem 1. v celem vikendu uspela sesti za računalnik, ker je bil ves čas zaseden user posted image  Vmes sem sicer ene 2x uspela prebrat trenutne poste, to je pa tudi vse...

Ampak naprej ****: hvala ti za skrb, si me čisto ganila user posted image

Estrella*, Alja je zdaj prava jedka user posted image

edinaos, želim vam mirno noč, da bi mala damica v svoji sobi bolj trdno in dlje pančkala user posted image user posted image user posted image

barbaw, nekje vmes sem pokukala gor in videla, da te muči glavobol user posted image  Zato zate in za Majo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora28, VSE NAJBOLJŠE ZA RD!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke mojemu user posted image

Nov sesalec je že "in the house" user posted image  in dela, moža pa zraven nič ne duši user posted image

Aja, nekaj ste govorile o otroških sobah ipd. Mi smo sklenili kompromis in imata punci svojo (veliko) otroško sobo. Tam bo čez čas pristal tudi princ user posted image  Midva z user posted image  imava pa dnevno, ki je obenem tudi najina spalnica - nimamo več sedežne (prej sva imela raztegljivo, da sva iz nje zvečer naredila posteljo), ampak kar posteljo, na kateri se punci noro radi valjata in gledata TV user posted image  Za obiske imava jedilnico, kupila sva hudičevo drage stole, da se fajn sedi in basta. Če boste prišle k meni na obisk torej ne računajte na kavč user posted image

9/10 dogajanja na majskih hroščkih čez vikend je žal šlo mimo mene, glede marsičesa sem na tekočem zaradi sms-ov in klicev, če je še kaj nujnega in posebnega, me pa opomnite user posted image

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image

Mirno noč želim vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.11.2008 21:43:08   
Anonimen

Bom probala jutri tako narediti. Mi je pa tak hudo ga zbuditi, ko slatko spančka. Ampak če pogledam malo na sebe, pa njemu ni nič hudo, ko mene zbudi, ko sem komaj zaspala za eno uro. user posted image

user posted image to nič ne briga, oni še ne znajo gledat na urouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.11.2008 21:43:23   
Anonimen

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.11.2008 21:43:47   
sesil
aurora, vidim da praznuješ. vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.11.2008 21:46:22   
Anonimen
spelin@: samo da ste vsi zivi in dokaj zdravi...user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.11.2008 21:46:31   
Anonimen
špelin@ nisi pa napisala kako je Gregi????

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.11.2008 21:46:51   
Čmrlika
Upam, da je Taja že kej zaspala. Sej znajo res ful tečkat, takrat ko so utrujeni, spat pa ne... barabice .
Ja kar se zdravja tiče, sem se že mal sprijaznila, da alergija ni bolezen. Je pa drugač res zoprno , sploh ko se vse skupaj začne, pa ne veš kaj se dogaja.

Ma hvala da si upala ...user posted image  z mano ...zdaj končno spi...user posted image  jo je kopanje dotolklo...tako da še flaše ni mogla potegnit...je morala najprej trdno zaspat, da se je potem lahko najedla user posted image
Beri in piši, danes je od pol sedmih ko je vstala pa do pol devetih  zvečer ko je zaspala, spravla skupaj celih 50 minut spanja...user posted image  kar ji sploh ni podobno..gnjavla je 200 na uro, pa nikjer ni hotla spat user posted image ...joj je bil tak dan...no pozabila sem povedat da se je že ponoči prvič vstala že ob 3 55 in smo bedeli do 5 45 user posted image  
Ne ni rabla spanja user posted image , pa saj je že mimo! user posted image

Čmrlika jaz sem si ponedeljek, torej jutri, rezervirala za tebe. Okrog 11 ure, sma midva že lahko kje. Jaz bi osebno mogla it v DM, tako, da bi bilo fajn če bi se lahko dobili ali v Evroparku ali v Qlandiji.

ja super, samo imama en problem, sem brez avta...in zdaj ne vem kako bo vreme user posted image , ker če bo lepo potem prišibava v evropark kar peš...qulandija pa je predaleč ,res...user posted image  pa mogoče malo po enajsti, no saj se slišiva po tel, saj si mi že dala cifro, ne? Da ne bova smetile tu...
Kakšno bo torej vreme jutri?

Danes pa moja piška miška prvič sama pančka v svojo sobi, kak čuden občutek je, kot da mi nekaj manjka v spalnici-valda moja miška. Kar hudo mi je

Punce, imate ve še svojo v spalnici, ali ste jih že preselile?

Mi smo še kar skupaj....sem pa fantazirala da bo tako samo do 6 meseca...A naj prilepim tega user posted image  al tega user posted image  zdaj ne komentiram več na glas...user posted image

Aurora vse najboljše, pa naj se izpolni vse kar si želiš...user posted image

Mene tudi čaka likanje.

jaz pa prej vse direkt s štrika zlikala...joj se mi dopade da sem bla pridna user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.11.2008 21:48:57   
sesil
ko so premaknili uro, smo imeli tudi mi težave, ma smo dan za dnem malo natezali čas, da je bla čim dlje pokonci in sedaj smo že po starem. ob 20h v posteljici

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

o brihti
Naša črtica koraka

Se zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe?

da, sem dovolj brihtna. (35%)

to je domena mojega partnerja. (3%)

ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (30%)

ha, zagotovo vem, da ni dedno! (6%)

ne razumem te ankete. (22%)

sem lepa. (5%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!