Čmrlika
|
Upam, da je Taja že kej zaspala. Sej znajo res ful tečkat, takrat ko so utrujeni, spat pa ne... barabice . Ja kar se zdravja tiče, sem se že mal sprijaznila, da alergija ni bolezen. Je pa drugač res zoprno , sploh ko se vse skupaj začne, pa ne veš kaj se dogaja. Ma hvala da si upala ... z mano ...zdaj končno spi... jo je kopanje dotolklo...tako da še flaše ni mogla potegnit...je morala najprej trdno zaspat, da se je potem lahko najedla Beri in piši, danes je od pol sedmih ko je vstala pa do pol devetih zvečer ko je zaspala, spravla skupaj celih 50 minut spanja... kar ji sploh ni podobno..gnjavla je 200 na uro, pa nikjer ni hotla spat ...joj je bil tak dan...no pozabila sem povedat da se je že ponoči prvič vstala že ob 3 55 in smo bedeli do 5 45 Ne ni rabla spanja , pa saj je že mimo! Čmrlika jaz sem si ponedeljek, torej jutri, rezervirala za tebe. Okrog 11 ure, sma midva že lahko kje. Jaz bi osebno mogla it v DM, tako, da bi bilo fajn če bi se lahko dobili ali v Evroparku ali v Qlandiji. ja super, samo imama en problem, sem brez avta...in zdaj ne vem kako bo vreme , ker če bo lepo potem prišibava v evropark kar peš...qulandija pa je predaleč ,res... pa mogoče malo po enajsti, no saj se slišiva po tel, saj si mi že dala cifro, ne? Da ne bova smetile tu... Kakšno bo torej vreme jutri? Danes pa moja piška miška prvič sama pančka v svojo sobi, kak čuden občutek je, kot da mi nekaj manjka v spalnici-valda moja miška. Kar hudo mi je Punce, imate ve še svojo v spalnici, ali ste jih že preselile? Mi smo še kar skupaj....sem pa fantazirala da bo tako samo do 6 meseca...A naj prilepim tega al tega zdaj ne komentiram več na glas... Aurora vse najboljše, pa naj se izpolni vse kar si želiš... Mene tudi čaka likanje. jaz pa prej vse direkt s štrika zlikala...joj se mi dopade da sem bla pridna
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|