|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
9.11.2008 19:12:27   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Pri nas je vsak dan slabše. Mala mi danes še bolj kašlja, sesamo nos, slabe volje je že od srede. Sploh se ne zna več smejat. Je bolj malo in zgleda, kot da jo nekaj v ustih boli. Grlo ali zobki? Zdaj pa sumim na grlo, ker na momente prav hripava postane. user posted image  Vročine nima, ampak jo jutri peljem k P pa naj jo nekako pozdravi, ker tole mi je too much. user posted image  babji jo je morala cepit. Zdaj pa se telo brani proti cepivu in je zmanjkalo za prehlad. user posted image

Mi je kar zmanjkalo besed.

user posted image user posted image user posted image  za vse dosežke, saj same veste katere. user posted image

Glavobol imam do Avstralije. user posted image

Boga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutr le pejta do P. Tud Matevž je bil ceplen, ko je kašlu, hropu user posted image ... in HB se je dobr iztekl... jest ne vem kva je P... a se res tolk mudi cept, da je kr na silo treba user posted image ... če ne gre zlepa, pa zgrda, al kva si misljo user posted image ... ti dr user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
9.11.2008 19:13:23   
Anonimen
kje je pa danes nina7user posted image pa špelin@user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
9.11.2008 19:15:27   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ja, sta že od učer pogrešani user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
9.11.2008 19:15:37   
Anonimen

Dan!

Pri nas je vsak dan slabše. Mala mi danes še bolj kašlja, sesamo nos, slabe volje je že od srede. Sploh se ne zna več smejat. Je bolj malo in zgleda, kot da jo nekaj v ustih boli. Grlo ali zobki? Zdaj pa sumim na grlo, ker na momente prav hripava postane. user posted image  Vročine nima, ampak jo jutri peljem k P pa naj jo nekako pozdravi, ker tole mi je too much. user posted image  babji jo je morala cepit. Zdaj pa se telo brani proti cepivu in je zmanjkalo za prehlad. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse dosežke, saj same veste katere. user posted image

O bogica a zdaj je pa tvojo princesko doletelo, zgleda da bodo kmalu vsi majski hroščki zboleli.

Naj se Maja čim prej pozdravi, jutri pa k Puser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
9.11.2008 19:16:05   
Estrella*

nimam pojma, tud na fb ju je niuser posted image  mogoče je na morjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
9.11.2008 19:16:16   
valentina2006
V album sem dodala nekaj slikic... z našga konca...

Hmmmm

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
9.11.2008 19:18:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
sem od 7h zjutraj pospravljala hišo, vse preoprala, pomila, mah se sveti kot novo..user posted image

PRIDNA... če maš čas ... user posted image user posted image mmmmmm.... k men user posted image user posted image

no naš Nejc je danes prvič malo dlje sedel brez opore, kake 2 minute..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej verjetno veš zakaj sem MORALA vse pospravit in preumit...user posted image ..volje sicer nisem imela.
Tiana je trofla zakaj.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1607
9.11.2008 19:18:56   
jana81

ojla da se mal javim...

sem od 7h zjutraj pospravljala hišo, vse preoprala, pomila, mah se sveti kot novo..user posted image
no ob treh smo šli malo ven na sprehod, zdej se pa spet grejemo notri...

Jaz bi bila kot povožena palačinka po takem podvigu. Kje je bil pa Nejc?

Nejc je bil najprej pri atiju v postelji, ob 9h je pa zaspal in spal do 12h...

estrella mogoče je mela le kak dan ko ji ne paše jest, tud teb verjetno kdaj ne paše vse pojest kar vidiš, no vsaj meni ne.

barbaw tebi enga user posted image  in za Majo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1608
9.11.2008 19:20:25   
Estrella*

Hmmmm

Full so megastičneuser posted image user posted image Glih na kak koledar. Dolino pa le enkrat poslikaj

Neposredna povezava do sporočila: 1609
9.11.2008 19:20:34   
jana81
grem zdej Nejca skopat, pa pol mu bom mogoče dala keksolino (čeprav ta AM mu nekak ne paše, upam da bo z keksolinom ok), pol pa hiter v posteljo, da bova imela mal časa zase...mogoč bo kaka sestrica.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
9.11.2008 19:21:23   
Anonimen

Hmmmm

valentina krasne slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image a to so vaši konji?

Neposredna povezava do sporočila: 1611
9.11.2008 19:23:13   
valentina2006

PRIDNA... če maš čas ... user posted image user posted image mmmmmm.... k men user posted image user posted image

no naš Nejc je danes prvič malo dlje sedel brez opore, kake 2 minute..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej verjetno veš zakaj sem MORALA vse pospravit in preumit...user posted image ..volje sicer nisem imela.
Tiana je trofla zakaj.

aaaa, miške... bo tud mene mogla kakšna obiskat... user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
9.11.2008 19:23:38   
Estrella*

Hmmmm

valentina krasne slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image a to so vaši konji?

edina, sam ne prijavit, da se tud konjov bojišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
9.11.2008 19:23:54   
valentina2006

Hmmmm

Tile žal ne... v bližnji prihodnosti se pa obetajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
9.11.2008 19:25:10   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Hmmmm

edina, sam ne prijavit, da se tud konjov bojišuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj Estrella*...

Neposredna povezava do sporočila: 1615
9.11.2008 19:27:29   
*Tiana*

Dan!

Bogica tvoja čebelica. Upam da bo kmalu bolje. Pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje ozdravljenje Maje in tvojega glavobola.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
9.11.2008 19:28:42   
valentina2006

grem zdej Nejca skopat, pa pol mu bom mogoče dala keksolino (čeprav ta AM mu nekak ne paše, upam da bo z keksolinom ok), pol pa hiter v posteljo, da bova imela mal časa zase...mogoč bo kaka sestrica.

Za tole pa navijam... user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
9.11.2008 19:29:50   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Naty bogi Žanko, upam da bo kmalu bolje. Mi uporabljamo sensitive prašek in mehčalec že od začetka.

Hvala... ja js sm šla pa na to, da bom uporabljala kr vse normalno, če bo le vse vredu... pa ni user posted image .

Anitka upam, da sta kak dobr film najdla user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla !
Lep pozdravček vsem...Mi smo pa danes med tečkami, pa nič ne bi spali...user posted image
No zdaj trenutno jo je dotolklo, ampak za kako dolgo user posted image , upam, da je samo tak dan, ker si sploh ni podobna user posted image

Hijenca- kaj zdaj za jutri, kaj boš rekla?

Naty-AD, ojoj...želim, da se vse skupaj izboljša...user posted image user posted image user posted image  evo jaz pa res ...no ne bom se hvalila, ampak res sem vesela, da zaenkrat nobenih zdravstvenih težav z našo Tajo... user posted image  user posted image  user posted image
Upam, da ko bodo prve prišle da ne bo takrat ful hudo. Mehčalec jaz tud uporabljam lenor sensitive- sem ga že pred Tajinim rojstvom user posted image , pa nikoli nič, tud vse skupaj perem in dajem vedno kr nekaj mehčalca...

tole zaenkrat, spijem kavico, pa še malo preletim...

Upam, da je Taja že kej zaspala. Sej znajo res ful tečkat, takrat ko so utrujeni, spat pa ne... barabice user posted image .
Ja kar se zdravja tiče, sem se že mal sprijaznila, da alergija ni bolezen. Je pa drugač res zoprnouser posted image , sploh ko se vse skupaj začne, pa ne veš kaj se dogaja.

naty joj Žanko pa res vse faše.. Enga poljubčka zanj, pa tud zate enuser posted image  

Ja res je, čeprav se tolažim, da ker je pobral vse pri alergijah, da nama bo pri ostalih otroških boleznih kej prihranjeno user posted image . Ma sej pravim... sm se sprijaznila zdej ko vsaj vemo kaj je. Midva sva itak oba alergična na vse živo... je P komaj vse napisala v njegov karton, bi ji skor placa zmanjkalo user posted image user posted image . Tko da je blo že od začetka za pričakovat, da bo mali alergik, sam nisem si misla, da na vse živo! Upam sam, da ne bo še bronhitisa staknil, ker je tud pogost pri alergikih.
user posted image user posted image user posted image  za Nejca, da je sedel, pa za tebe user posted image user posted image user posted image , ker si bla pridna pa pospravljala.

Estrella user posted image  tale tvoja Alja te bo pa res z njeno hrano ob živce spravla.  user posted image user posted image user posted image  da boste ponoč bolš spale, pa da bo kej pojedla. user posted image  boga...

sesil kaj si počela? Veslala user posted image ?

Srčno upam, da bo Primož takrat že doma, da bove lahko šle same na kofi, ker rabim mal pauze od njega in njegove hčerkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale je bla pa čist tipična....njegove hčerke user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

barbaw user posted image user posted image user posted image  da glavobol mine, pa da se Maja pozdravi!

Tiana ja pri nas je ista pesem, puzamo, skačemo, stojimo, se dvigamo, delamo sklece, se obračamo... sam sedet pa ni luštn user posted image user posted image user posted image ! Pa zakaj smo mamice tolk smotane, nikol nam ni dost???

No zdej gremo pa mulčka skopat pa dat spat user posted image , pol pa pred tv.

Fajn spite pa bolani hroščki pozdravite se!!!!! Nočko!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
9.11.2008 19:33:24   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo pojeuser posted image Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari potiuser posted image user posted image user posted image

jaz ti dam predlog kako rešiti težavo. če je mamica mirna, zadovoljna, potem je tudi otrok - tako pravijo. in ker ti že nekaj časa nisi user posted image , boš verjetno kmalu eksplodirala, pol pa še ubogi otrok zaradi tega ne je. torej nauk zgodbe - pejdi v poslo v družbi....
pa brez zamere, mal heca mora bit.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa je naša Estrella  ''nabita pištola''user posted image user posted image user posted image

edina mi pa družbo delauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nama mora Anitka dati učne ureuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja pridita v Prekmurje že enkrat.

Jana
naj le pride kmalu sestricauser posted image user posted image user posted image

Naty ogledala sva si Mumijo (trojko), Gal je pa v tem času uro in pol spal.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
9.11.2008 19:34:39   
*Tiana*

to mi delej, work it baby..

Moj pa noče več otrok user posted image user posted image user posted image , nama ostane samo še telovadba. user posted image

< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 9.11.2008 19:42:51 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
9.11.2008 19:39:33   
hijenca
Halo čvekice!

Sem sedaj brala malo od včeraj zvečer in sem se od srca nasmejala **** in njenem komentarju, da imamo še nočno stražo.

vsega še nisem uspala prebrat, bom pa tekom večera, ampak prej moraš še cunje do konca speglat, pa user posted image  moram spakirat,...

Čmrlika jaz sem si ponedeljek, torej jutri, rezervirala za tebe. Okrog 11 ure, sma midva že lahko kje. Jaz bi osebno mogla it v DM, tako, da bi bilo fajn če bi se lahko dobili ali v Evroparku ali v Qlandiji.

Grem še do konca prebrat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
9.11.2008 19:41:41   
*Tiana*
Naš malček že spi. Sta se z atijem do konca zmatrala v kopalnici, potem sva se samo še podojila, zaspal pa je med podiranjem kupčka. Potem ga itak ni podrl, ampak ni panike, smo že navajeni.

A ste jedle dons račko pa mlince pa rdeče zelje? user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
9.11.2008 19:48:34   
*Tiana*
A kera uporablja NUK stekleničke?
Mam dva paketka novih cucljev, pa jih lahko šenkam, ker smo te flaške odpisali. Mi grejo kr na živce.
Do enga 4. mesca hotu iz druge pit kot iz NUK, zdej smo pa na srečo prešaltal na Avent in mi je super.

Tko da če katera uporablja naj pove, da mi ne bodo dren delali v predalu.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
9.11.2008 19:58:42   
jana81

Za tole pa navijam... user posted image user posted image user posted image user posted image  

mi una p... od G. ni hotla dat injekcije za zašćito, ker sem en teden zamudla od prejšnje in zdej morem čakat na 5.12...pa je rekla da zdej pa kondom uporabljajte, pa je reku moj da je to tak kot da bi si z rokavico po nosu žoku.. tak da kondom odpade, če pa pade kakuser posted image  se pa tud ne bomo sekiral...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1624
9.11.2008 20:14:24   
Estrella*

mi una p... od G. ni hotla dat injekcije za zašćito, ker sem en teden zamudla od prejšnje in zdej morem čakat na 5.12...pa je rekla da zdej pa kondom uporabljajte, pa je reku moj da je to tak kot da bi si z rokavico po nosu žoku.. tak da kondom odpade, če pa pade kakuser posted image  se pa tud ne bomo sekiral...user posted image

oooo jana, to je pa kar resna stvaruser posted image Na koncu boš še Naty prehitelauser posted image

No mala je skopana in je pojedla celo 180g hipp mlečne kašice s piškotom, sedaj pa počakamo kakih 15min in še na zizo pocartatuser posted image Upam, da bo danes normalna noč. Sem seštela obroke, pa ni tolk slabo, kar solidno cca700g+ 1+60ml čaja je stankala+ jutranje dojenje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

IME
Skepsa7

Katero ime bi izbrali za fantka (sestrica je Ema)?

Jan (41%)

Tim (31%)

Nobeno (28%)

Število vseh glasov: 390

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!