Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:18:58
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No mala je skopana in je pojedla celo 180g hipp mlečne kašice s piškotom, sedaj pa počakamo kakih 15min in še na zizo pocartat Upam, da bo danes normalna noč. Sem seštela obroke, pa ni tolk slabo, kar solidno cca700g+ 1+60ml čaja je stankala+ jutranje dojenje. Alja. Ziher bo dobra noč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:20:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* A kera uporablja NUK stekleničke? Mam dva paketka novih cucljev, pa jih lahko šenkam, ker smo te flaške odpisali. Mi grejo kr na živce. Do enga 4. mesca hotu iz druge pit kot iz NUK, zdej smo pa na srečo prešaltal na Avent in mi je super. Tko da če katera uporablja naj pove, da mi ne bodo dren delali v predalu. jaz jih uporabljam, bi bla zelo vesela cucljev, sam so dvoje vrst. če imaš za nove flaške so ok, če pa so za une visoke ozke, pa ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:22:55
|
|
|
|
sesil
|
naty, ja veslale smo me babe švrknjene.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:23:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No mala je skopana in je pojedla celo 180g hipp mlečne kašice s piškotom, sedaj pa počakamo kakih 15min in še na zizo pocartat Upam, da bo danes normalna noč. Sem seštela obroke, pa ni tolk slabo, kar solidno cca700g+ 1+60ml čaja je stankala+ jutranje dojenje. Alja. Ziher bo dobra noč. Kako pa kaj Erazem papca? Ti dela kaj preglavic??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:23:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naty, ja veslale smo me babe švrknjene. Jutri bo pa musklfibr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:25:13
|
|
|
|
sesil
|
razmišljam, kako bi moj ded`c danes meni naredil eno masazo. na kakšno finto naj ga vržem. bonus od včerajšnje fešte (kej je ostal tam, midve pa domov) sem že porabla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:25:44
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naty, ja veslale smo me babe švrknjene. Jutri bo pa musklfibr ma je že danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:32:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naty, ja veslale smo me babe švrknjene. Jutri bo pa musklfibr ma je že danes Ej, sem ti ravno poslala slike. Kaj a ni dovol, da si šla veslat, moj bi bil ponosen in bi me zihr zmasiral Ampak tega ne bo dočakal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:32:38
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* A kera uporablja NUK stekleničke? Mam dva paketka novih cucljev, pa jih lahko šenkam, ker smo te flaške odpisali. Mi grejo kr na živce. Do enga 4. mesca hotu iz druge pit kot iz NUK, zdej smo pa na srečo prešaltal na Avent in mi je super. Tko da če katera uporablja naj pove, da mi ne bodo dren delali v predalu. jaz jih uporabljam, bi bla zelo vesela cucljev, sam so dvoje vrst. če imaš za nove flaške so ok, če pa so za une visoke ozke, pa ne. Ja, so za ta široke. In sicer dvojkice - ena paket (2 cuclja) za mleko, en pa za čaj. Ti dam tud flaške zraven če jih vzameš, so še skor čist nove. Eno mam ta veliko, eno pa ta malo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:34:42
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* A kera uporablja NUK stekleničke? Mam dva paketka novih cucljev, pa jih lahko šenkam, ker smo te flaške odpisali. Mi grejo kr na živce. Do enga 4. mesca hotu iz druge pit kot iz NUK, zdej smo pa na srečo prešaltal na Avent in mi je super. Tko da če katera uporablja naj pove, da mi ne bodo dren delali v predalu. jaz jih uporabljam, bi bla zelo vesela cucljev, sam so dvoje vrst. če imaš za nove flaške so ok, če pa so za une visoke ozke, pa ne. Ja, so za ta široke. In sicer dvojkice - ena paket (2 cuclja) za mleko, en pa za čaj. Ti dam tud flaške zraven če jih vzameš, so še skor čist nove. Eno mam ta veliko, eno pa ta malo. o super, hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:36:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naty, ja veslale smo me babe švrknjene. Jutri bo pa musklfibr ma je že danes Ej, sem ti ravno poslala slike. Kaj a ni dovol, da si šla veslat, moj bi bil ponosen in bi me zihr zmasiral Ampak tega ne bo dočakal ma ja, sanjaj. cel dan je govoril, kako je imel anejo cel dan . sej mu ni blo hudega, sam vreme je blo slabo.on mi je uslugo delal. ponosen, no ja malo pa že mora bit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:36:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No mala je skopana in je pojedla celo 180g hipp mlečne kašice s piškotom, sedaj pa počakamo kakih 15min in še na zizo pocartat Upam, da bo danes normalna noč. Sem seštela obroke, pa ni tolk slabo, kar solidno cca700g+ 1+60ml čaja je stankala+ jutranje dojenje. Alja. Ziher bo dobra noč. Kako pa kaj Erazem papca? Ti dela kaj preglavic?? Jah, kakor kdaj. Seveda mi dela tud kdaj preglavice, ampak je skoz boljše. Dons je full lepo jedel. Dopoldan jabolko+hruško cca. 180 ml, popoldan pa krompir+bučke+korenček, tega pa full, celo skledico, je bil res ekstremno lačen. Doji se pa tud velik lepše kot pred kakšnim mesecem. Sam to me mal moti, ker se hoče skor zmeri dojit leže. Ma boljš da ga ne hvalim, ker se zna spet kmalu obrnit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:38:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil razmišljam, kako bi moj ded`c danes meni naredil eno masazo. na kakšno finto naj ga vržem. bonus od včerajšnje fešte (kej je ostal tam, midve pa domov) sem že porabla. to vedno vžge
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:40:29
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* A kera uporablja NUK stekleničke? Mam dva paketka novih cucljev, pa jih lahko šenkam, ker smo te flaške odpisali. Mi grejo kr na živce. Do enga 4. mesca hotu iz druge pit kot iz NUK, zdej smo pa na srečo prešaltal na Avent in mi je super. Tko da če katera uporablja naj pove, da mi ne bodo dren delali v predalu. jaz jih uporabljam, bi bla zelo vesela cucljev, sam so dvoje vrst. če imaš za nove flaške so ok, če pa so za une visoke ozke, pa ne. Ja, so za ta široke. In sicer dvojkice - ena paket (2 cuclja) za mleko, en pa za čaj. Ti dam tud flaške zraven če jih vzameš, so še skor čist nove. Eno mam ta veliko, eno pa ta malo. o super, hvala No pa mamo en razlog za čvek, mogoče tud jest uletim do Logatca, pa bi se lahko tam nekje dobile. Kaj praviš? Kaj pa druge čveke? Vem da ste se neki že menile... za četrtek če se ne motim...kaj je s tem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:41:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: sesil razmišljam, kako bi moj ded`c danes meni naredil eno masazo. na kakšno finto naj ga vržem. bonus od včerajšnje fešte (kej je ostal tam, midve pa domov) sem že porabla. to vedno vžge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:41:57
|
|
|
|
sesil
|
ha ha - ne vem če vžge. bom provala. no, če me ni takoj nazaj, pol se masiram....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:43:46
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* A kera uporablja NUK stekleničke? Mam dva paketka novih cucljev, pa jih lahko šenkam, ker smo te flaške odpisali. Mi grejo kr na živce. Do enga 4. mesca hotu iz druge pit kot iz NUK, zdej smo pa na srečo prešaltal na Avent in mi je super. Tko da če katera uporablja naj pove, da mi ne bodo dren delali v predalu. jaz jih uporabljam, bi bla zelo vesela cucljev, sam so dvoje vrst. če imaš za nove flaške so ok, če pa so za une visoke ozke, pa ne. Ja, so za ta široke. In sicer dvojkice - ena paket (2 cuclja) za mleko, en pa za čaj. Ti dam tud flaške zraven če jih vzameš, so še skor čist nove. Eno mam ta veliko, eno pa ta malo. o super, hvala No pa mamo en razlog za čvek, mogoče tud jest uletim do Logatca, pa bi se lahko tam nekje dobile. Kaj praviš? Kaj pa druge čveke? Vem da ste se neki že menile... za četrtek če se ne motim...kaj je s tem? ja, dejmo se kej zmenit. meni kronično primanjkuje čveka v živo, da malo dolgčas med tednom preženem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:46:47
|
|
|
|
jana81
|
jst sem dons tak laaaaaaaačna, kr jedla bi, sem v roku pol ure pojedla mlečni gres in sendvič, pa sem še kr lačna... aja s keksolinom ni blo nič, ker je zaspal ob dojenju.. bom jutr probala mal prej vse skup začet.. grem še na en sendvič
< Sporočilo je popravil jana81 -- 9.11.2008 20:47:58 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:51:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem dons tak laaaaaaaačna, kr jedla bi, sem v roku pol ure pojedla mlečni gres in sendvič, pa sem še kr lačna... aja s keksolinom ni blo nič, ker je zaspal ob dojenju.. bom jutr probala mal prej vse skup začet.. grem še na en sendvič [/quote jana, pa ti mi res dišiš po
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:52:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem dons tak laaaaaaaačna, kr jedla bi, sem v roku pol ure pojedla mlečni gres in sendvič, pa sem še kr lačna... aja s keksolinom ni blo nič, ker je zaspal ob dojenju.. bom jutr probala mal prej vse skup začet.. grem še na en sendvič a dej dej, pejt rajš sestrico Nejčku zrihtat Jest sem tud dons skoz lačna, pa se zadržujem, sem si že piškote naštimala, pa jih nisem pojedla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:57:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem dons tak laaaaaaaačna, kr jedla bi, sem v roku pol ure pojedla mlečni gres in sendvič, pa sem še kr lačna... aja s keksolinom ni blo nič, ker je zaspal ob dojenju.. bom jutr probala mal prej vse skup začet.. grem še na en sendvič a dej dej, pejt rajš sestrico Nejčku zrihtat Jest sem tud dons skoz lačna, pa se zadržujem, sem si že piškote naštimala, pa jih nisem pojedla. Ma jaz sem ravno zmazala čokolino Sedaj sem si šla pa zobe umit, da bo mir.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:58:46
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem že nazaj, ma nisem še obupala. je rekel naj počakam malo....ga boli želodec in se ga nafilala z domačim jagermaistrom. mogoče ga še danes mine. mislim bolečine. sej masaža ga je pa že, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:59:02
|
|
|
|
Estrella*
|
sesil ni več...torej se masira . Nič, danes smo v zaostanku 4 strani ampak jaz grem počasi v mižakle v upanju, da prinesenm not včerajšnje nespanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 20:59:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem dons tak laaaaaaaačna, kr jedla bi, sem v roku pol ure pojedla mlečni gres in sendvič, pa sem še kr lačna... aja s keksolinom ni blo nič, ker je zaspal ob dojenju.. bom jutr probala mal prej vse skup začet.. grem še na en sendvič a dej dej, pejt rajš sestrico Nejčku zrihtat Jest sem tud dons skoz lačna, pa se zadržujem, sem si že piškote naštimala, pa jih nisem pojedla. Ma jaz sem ravno zmazala čokolino Sedaj sem si šla pa zobe umit, da bo mir. Pridna punca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 21:00:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem dons tak laaaaaaaačna, kr jedla bi, sem v roku pol ure pojedla mlečni gres in sendvič, pa sem še kr lačna... aja s keksolinom ni blo nič, ker je zaspal ob dojenju.. bom jutr probala mal prej vse skup začet.. grem še na en sendvič a dej dej, pejt rajš sestrico Nejčku zrihtat Jest sem tud dons skoz lačna, pa se zadržujem, sem si že piškote naštimala, pa jih nisem pojedla. Jaaaaaaaaaaaaa to to je beseda
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PleničkeMiška2006Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?pred 1 letom starosti (
14%)
do 2 leta starosti (
25%)
do 3 leta starosti (
44%)
do 4 leta starosti (
10%)
do 5 leta starosti (
2%)
po 5 letu starosti (
5%)
Število vseh glasov: 393Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!