amaya
|
Uh, celo psihoanalizo moje osebnosti sem dobila. Avto pa samo njo moti....drugi, pa ki se z kombijem vozi mimo, ga ne moti Zanimivo Škoda besed, ker lahko vlečem to v tri dni. Pač so v vasi bolj vase zaprti ljudje, ki ne pustijo nobenega blizu. Nisem tip, da bi se kregala....nasprotno...na začetku mi je bilo prav hudo, ker sem tip ki rada ugaja in ustreže drugim. Ko pa opaziš, da te nobeden ne mara že apriori, ker nisi "naš" se umakneš. tako sem se jaz. Včeraj sem ženo srečala ko je šla z avtom mimo, pa ni imela jajc se ustavit in mi kaj povedat Torej...primitivizem. Vedno bolj sem prepričana v to, da je trobla ob tisti uri zato, da mi otroka zbudi. Jaz ji pa zaploskam , ker jo zdej ziher matra, kaj si jaz mislim In verjemte, cesta je res ful široka, res pa je, da ne more dirkat mimo, ker je to strnjeno naselje hiš. Tam kjer mam avto je pa najširši del. Zakaj ga tam parkiram? Ne zaradi moje hudobije, ampak je edini plac, kjer nam ga pustijo parkirat. Naj povem, da so eni sosedje na ploščad, ki legalno ni njihova, postavili korita z rožami, samo da tam avto ne pustim. Zakaj? Ker na začetku so nam pustili en avto, potem pa je še patronažna tam pustila parkrat avto, ko je prišla k meni, in smo zafurali.... Ne moreš verjet. Kot da sem jaz rekla patronažni kje naj parkira Ah še je takih in onakih zgodbic....ampak jaz kmalu pakiram. Smili se mi mama, ki tu ostaja