amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Med amayo in tisto...... isti nivo. Sori, samo moje mnenje. Ne dam prav oni, ki trobi in ni mi všeč amayin besednjak. Zame je to isti nivo. Zdaj pa udri brigo na veselje. sej maš v končni fazi prav...ampak to tukaj izlivam in ne ženski....sej to pa pravim, zato so forumi. Enako sem reagirala tu sama v dnevni in za računalnikom. Sem prizadeta v dno duše, ker nas dobesedno j***** od kar smo se tukaj preselili in ne mine dan, da jih ne bi kaj motilo. Pa nismo neki glsni zateženi ljudje. Sej sem že večkrat jamrala čez sosede....zdaj je pa že višek viška, ker se ne sparvljajo več na nas samo z govoricami in klevetanjem, ampak so šli direktno in počutim se kot da bi mi vdrla v hišo. Pa kaj se ne moreš ustavit, potrkat in povedat direktno, kaj te muči! In zakaj vas šinfa in vam trobi pred bajto? In ali to dela samo vam? ma ni ona edina. To je vas, kjer so vsi sorodniki med sabo in vsi skregani med sabo zaradi cm zemlje. Sedaj so se v roku leta napolnile tri hiše z novimi prebivalci. Med temi tudi mi. In vsem ne dajo mira. Naj povem, da je ista oseba težila drugi sosedi, ker si je ta klimo monirala na hišo. njena hiša je pa 100 oddaljena od njih. Mislim al nimajo drugega dela. Ma ni konca bedarijam... Tistemu, ki nam pusti parkirati pri njegovi garaži, so zadnjič rekli, da so vsi z njim skeragni, ker se je dal na drugo stran.....KJot da smo v vrtcu In ti si žreš živce zaradi takih ljudi Veš, jaz sem s takimi vedno najbolj prijazna. Hinavsko ampak je.bat ga. Pa tak med vrsticami kdaj kaj povem, samo kaj moreš, redko skapirajo. Sploh pa se mi ne zgodi, da zaradi njih ne bi spala ali pa se sekirala. Boli mene. Ko jaz zvečer grem v posteljo zaspim, oni pa si kratijo spanec z razmišljanjem, kak sem nora pa kak bi mi škodovali. In kdo ma več od življenja? jaz se podpišem pod to, kar si napisala, ker sem tako tudi sama delala.....danes pač ni bil dan. U, verjemiu, da bom spala...lepše kot ona. Ona mora še domov prit . Jaz bom pa takrat že lepo ninala