Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:07:13
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša........mi smo meli puranove zrezke,krompir in solato claud.....ja matematiko full me je strah-pa sem se full učila pa tudi formule bomo lahko imeli pri sebi ampak me je res groza!!midva bova pa v sredo šla-tko da poslušej da mi boš lahko poročala kaj ste pametnega zvedeli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:07:14
|
|
|
|
claud
|
Jst morm enga pajaca k ga bo imela za iz porodnišnce še kupt.....to bo pa očitno tud edina cunca k jo bom kupla....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:08:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 kako pa boste ve oblekle za iz p?me je nalo strah da mu ne bom preveč navlekla vse gor,po drugi strani pa da ne bo premaloker konec koncev bo februar!! še razmišljam o tem verjetno pač bopdy z dolgim rokavom pajacka brez rokavov in jaknco oz mikico pol čez pa tak volnen kompletek in mam dekico za jajčko k sem jo sama sešila iz flisa tak da bo pol še v tisti dekici zavit in mislim da mu nič ne pride do živega aja pa seveda kake fine copatke na nogice na rokice pa rokavičke bombažne če bo pa mraz pa še kakšne volnene čez čist odvisno lahko je februarja tak dan k je dons lahko je pa -10 tak da se bomo mogle sprot znajt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:09:21
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem misnila dati navaden bombažen pajacek,pa plajšek in plišast pajacek.......al bo preveč al premal?joj tud ne znam oblečt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:09:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša........mi smo meli puranove zrezke,krompir in solato claud.....ja matematiko full me je strah-pa sem se full učila pa tudi formule bomo lahko imeli pri sebi ampak me je res groza!!midva bova pa v sredo šla-tko da poslušej da mi boš lahko poročala kaj ste pametnega zvedeli o seveda.....pa sj vi2 gresta na tega januarja ane.....sj bosta mela še cajt.....vaju pikica ne sme tok prehitet!!! Za matematko pa čist verjamem da ti je groza....sm na istem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:10:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Katjuša, sem napisala, da ko dopolnemo 200 strani se dobimo na part III! Ne morem pa cel dan stražit ob računalniku kdaj se bo tu nafilalo 200 strani. Sam ob kateri uri pa imate pr vas kosilo??? sem pol vidla da si napisal ako bomo na 200 prej tega nisem vidla.... sej ej fino da je seznam že kr na zečetku... pridna si k maš skrb.... Mi imamo kosili ponavad okol pol 5
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:11:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz sem misnila dati navaden bombažen pajacek,pa plajšek in plišast pajacek.......al bo preveč al premal?joj tud ne znam oblečt to je pomoje čist vredu pol pa če je mrzlo še kako dekico..... sej jst tud ne znam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:12:06
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy vam je kej kosila ostalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:12:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz sem misnila dati navaden bombažen pajacek,pa plajšek in plišast pajacek.......al bo preveč al premal?joj tud ne znam oblečt A ti se že tok sekiraš?...ja madonca kaj še bo Tko kot je katjusa rekla...bomo pol vidle kakšno vreme bo....se bomo že sprot znajdle Balonchy-lepo si že uredila uradni tretji del
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:14:02
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....ja pa copatke,pa kapico pa obvezno dekico za v lupinico claud......upam ja da naja ne bo tok prehitu-bova šla pa v januarju še enkrat na predavanja iz poroda da si osveživa spomin.......sem danes srečala sodelavko ki ima drug teden rok-pravi da jo že full panike grabi-trebuh ma pa tko velik in dol povešen da se mi full smili
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:15:31
|
|
|
|
Katjusa
|
zdle sem vidla da imam še točno 3 mesece do konca.... joj komaj čakam in zdle bom šla oblekce zlagat bom kr kej florjanu gor dala da vidim kak zgelda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:15:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy vam je kej kosila ostalo smo vse pobasali pa sem jedla solato in v akcijo-sem rekla da tud v miru ne morem več jest
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:16:30
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Katjuša, sem napisala, da ko dopolnemo 200 strani se dobimo na part III! Ne morem pa cel dan stražit ob računalniku kdaj se bo tu nafilalo 200 strani. Sam ob kateri uri pa imate pr vas kosilo??? sem pol vidla da si napisal ako bomo na 200 prej tega nisem vidla.... sej ej fino da je seznam že kr na zečetku... pridna si k maš skrb.... Mi imamo kosili ponavad okol pol 5 Kaaaajjj? A res? Šele ob 17h??? Čak mal... Sam pol mi pa povej kako zdržiš do 17h? Jaz umrem od lakote. Sam res! Midva pa imava navado, ko sva oba doma je kosilo obvezno ob 12h na mizi. Morda tja do 13h, če imava pozen zajtrk... Ko sem pa v službi, mi kruli že ob 10-h.. Samo grem vedno nekje med 12 in 13 uro na kosilo... Po možnosti pa potem skuham še 1x doma in povabim mamo k seb, ker mojga itak pred večerom ni domov.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:16:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....ja pa copatke,pa kapico pa obvezno dekico za v lupinico claud......upam ja da naja ne bo tok prehitu-bova šla pa v januarju še enkrat na predavanja iz poroda da si osveživa spomin.......sem danes srečala sodelavko ki ima drug teden rok-pravi da jo že full panike grabi-trebuh ma pa tko velik in dol povešen da se mi full smili Ja sj panika bo mene tud pomoje dajala.....zato bi bla prou vesela če bi me najina presenetla sam par dni pred rokom.....da se kr naenkrat zgodi....da ne čakaš ves živčen tm čez rok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:21:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Katjuša, sem napisala, da ko dopolnemo 200 strani se dobimo na part III! Ne morem pa cel dan stražit ob računalniku kdaj se bo tu nafilalo 200 strani. Sam ob kateri uri pa imate pr vas kosilo??? sem pol vidla da si napisal ako bomo na 200 prej tega nisem vidla.... sej ej fino da je seznam že kr na zečetku... pridna si k maš skrb.... Mi imamo kosili ponavad okol pol 5 Kaaaajjj? A res? Šele ob 17h??? Čak mal... Sam pol mi pa povej kako zdržiš do 17h? Jaz umrem od lakote. Sam res! Midva pa imava navado, ko sva oba doma je kosilo obvezno ob 12h na mizi. Morda tja do 13h, če imava pozen zajtrk... Ko sem pa v službi, mi kruli že ob 10-h.. Samo grem vedno nekje med 12 in 13 uro na kosilo... Po možnosti pa potem skuham še 1x doma in povabim mamo k seb, ker mojga itak pred večerom ni domov. mi vstajamo tam nekje ob 9 pol se počasi oblečema (moj je tak v službi) in grema na zajtrk torej okol 10 je zajtrk ob 12 gre florjan spat popije 2,5 dcl mleka oz. kakava in spi do 16 ure jst si vmes prvoščim kaj od sadja sicer pa nisem ne vem kok lačna če pa sem pa tud prej kosilo nardim da kej pojem.... pol mamo pa k moj pride to je med po 17 in 17 i pojemo supi lepo koslilo in pol je konec za dan.... včasih so kake izjeme florjan še pol kasnej je kak čokolino drgač pa se pol mi2 nabašema še sadja florjan pa sept spije celo flaško mleka oz. kakava..... ob vikendih imamo pa podoben ritem..... tak da dons smo mal dlje ajal smo mel zajtrk okol pol 11 sej niti ne vem... okol 3 bom šla kosliko kuhat tak da dons bo kake pol urce prej kosilo pa tud Florjan že bedi....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:21:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Katjuša, sem napisala, da ko dopolnemo 200 strani se dobimo na part III! Ne morem pa cel dan stražit ob računalniku kdaj se bo tu nafilalo 200 strani. Sam ob kateri uri pa imate pr vas kosilo??? sem pol vidla da si napisal ako bomo na 200 prej tega nisem vidla.... sej ej fino da je seznam že kr na zečetku... pridna si k maš skrb.... Mi imamo kosili ponavad okol pol 5 Kaaaajjj? A res? Šele ob 17h??? Čak mal... Sam pol mi pa povej kako zdržiš do 17h? Jaz umrem od lakote. Sam res! Midva pa imava navado, ko sva oba doma je kosilo obvezno ob 12h na mizi. Morda tja do 13h, če imava pozen zajtrk... Ko sem pa v službi, mi kruli že ob 10-h.. Samo grem vedno nekje med 12 in 13 uro na kosilo... Po možnosti pa potem skuham še 1x doma in povabim mamo k seb, ker mojga itak pred večerom ni domov. Balonchy se čist strinjam s tabo, ampak mi mamo tud skor zmer ob 4, 5h kosilo....no, zame je to popoldanska malca ker vmes grem že tokrat jest k drugač umrem od lakote.... Edino fajn je kadar je moj frej pol je pa kosilo lepo ob 13h.... Zdele sm pojedla eno figo z belo čokolado in je mala čist podivjala.....pravi: njami še bi mami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:21:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....ja pa copatke,pa kapico pa obvezno dekico za v lupinico claud......upam ja da naja ne bo tok prehitu-bova šla pa v januarju še enkrat na predavanja iz poroda da si osveživa spomin.......sem danes srečala sodelavko ki ima drug teden rok-pravi da jo že full panike grabi-trebuh ma pa tko velik in dol povešen da se mi full smili Ja sj panika bo mene tud pomoje dajala.....zato bi bla prou vesela če bi me najina presenetla sam par dni pred rokom.....da se kr naenkrat zgodi....da ne čakaš ves živčen tm čez rok moja mami mi je včeraj rekla da ona misli da bom šla 16.roditi ker je lunin krajec-bomo videli koliko je zadela
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:23:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....ja pa copatke,pa kapico pa obvezno dekico za v lupinico claud......upam ja da naja ne bo tok prehitu-bova šla pa v januarju še enkrat na predavanja iz poroda da si osveživa spomin.......sem danes srečala sodelavko ki ima drug teden rok-pravi da jo že full panike grabi-trebuh ma pa tko velik in dol povešen da se mi full smili Ja sj panika bo mene tud pomoje dajala.....zato bi bla prou vesela če bi me najina presenetla sam par dni pred rokom.....da se kr naenkrat zgodi....da ne čakaš ves živčen tm čez rok ja tole bi blo fino par dni prej sam ne si to preveč govorit jst sem se v 1. kr nekak prepričala da bom kak teden prej rodila in pol je bil rok in jst še nič no sicer sme pol 3 dni čez rok rodila sam je blo tak mučno to čakanje ker sme začela že en teden pred rokom čakat tak da zdej v drugo si kr nekak govorim da pred 15. ne bo nič rok imam 10. po tiho pa upam da rodim že 5.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:24:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Zdele sm pojedla eno figo z belo čokolado in je mala čist podivjala.....pravi: njami še bi mami ka jih še kr maš ja kak majo radi sladko naš tud kr potelovadi ko dobi kej dobrega
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:24:51
|
|
|
|
claud
|
jst pa pravim da bom šla že 22. januarja....tko se mi je sanjal.... in tele cifre k jih jst sanjam tko čudežno zmer resnične izpadejo.... sam hudič ni mi še ratal loto številk sanjat....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:27:14
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......nej se ti tok ne mudi........kar počakaj med februarčki
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:27:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Zdele sm pojedla eno figo z belo čokolado in je mala čist podivjala.....pravi: njami še bi mami ka jih še kr maš ja kak majo radi sladko naš tud kr potelovadi ko dobi kej dobrega sj jih mam sam zato ker jih je moj dragi skril....zjutri preden je šel delat mi je 3 naštimu pr postli....k sm mu učer rekla da naj neki nardi....drugač bom šla sam še u širino.... no to grem itak
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:29:18
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......nej se ti tok ne mudi........kar počakaj med februarčki ja no....to že res...sicer je pa to sam 2 tedna razlike.... 5..2 . mam rok, tko da nikol ne veš.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:36:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......nej se ti tok ne mudi........kar počakaj med februarčki ja no....to že res...sicer je pa to sam 2 tedna razlike.... 5..2 . mam rok, tko da nikol ne veš..... jaz pa 23 in če si uzame en teden zamude smo že marčevkah moj me je pa glih dones hvalu da se redim samo v bušija in da me nitok ogromno skupej sej mi ne upa rečt da sem debela
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz vas včasih kaj preberem, ker sem drugače na začetku presedlala na marčice 2009, vendar so mi kasneje spet potrdili februarski rok (26.2.)... Ste me premamile s svojimi načrti z oblačilci za odhod iz porodnišnice ... Moja prvorojenka se je rodila v prvih dneh marca 2004 in smo iz porodnišnice korakali v poln sneg (30 cm) , tako, da sedaj računam, da se lahko zgodba ponovi... No jaz tudi razmišljam o kakšnem kompletku iz triko žameta, se mi zdi tako lepo toplo, pa verjetno bom kupila nov žakeljček iz flisa...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
katero ime za deklico?simonasvenKatero izmed naštetih bi izbrali?Sanja (
45%)
Sari (
27%)
Stina (
29%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!