|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
9.11.2008 12:25:29   
claud
UUuuuuu Ajvy- tole je pa blo spanje!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image A to si se vse zase naspala al tud kj zame?user posted image user posted image user posted image
Pojedino bi ti pa z veseljem prepustila -če se ti da it u domžale pa tm vso žlahto gledat.....pa kr vidm k me bojo vsi po trebuhu prjemal....pa pametne nasvete delil...user posted image

Že tko mi gre na živce k vsak k ma mejhnega otroka reče: na primi, da dobiš mal prakse.....joj sj sm že držala dojenčke, pa ni tko dolg k smo mel doma enga ( nečaka) pa sm ga skos neki mečkala....
mo hotla sm povedat da mi grejo take izjave na user posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
9.11.2008 12:33:04   
sunny24
Pupice moje, jst grem pod tuš, pol pa malo po omari pogledat, kaj mi še gre na rit (se mormo lepo oblečt danes...user posted image ) in pol pičim pujsat...user posted image user posted image user posted image

Pren grem pa pridem še malo pokukat sem...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
9.11.2008 12:34:23   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

UUuuuuu Ajvy- tole je pa blo spanje!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image A to si se vse zase naspala al tud kj zame?user posted image user posted image user posted image
Pojedino bi ti pa z veseljem prepustila -če se ti da it u domžale pa tm vso žlahto gledat.....pa kr vidm k me bojo vsi po trebuhu prjemal....pa pametne nasvete delil...user posted image

Že tko mi gre na živce k vsak k ma mejhnega otroka reče: na primi, da dobiš mal prakse.....joj sj sm že držala dojenčke, pa ni tko dolg k smo mel doma enga ( nečaka) pa sm ga skos neki mečkala....
mo hotla sm povedat da mi grejo take izjave na user posted image .

Ah, nasvete pa skoz eno uho not skoz drugo ven... Fora je v tem da je vsak dojenček tok različen da neki kar je pri enem ful palil, pri drugem ne bo, pri tretjem bo mal bol,... Po bomo že vse delale po občutku in to je najbolj prov.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
9.11.2008 12:41:33   
claud
evo sm dala v album en najnovejši kompletek k mi je ful luštkan pa plajšek al kako se temu reče....

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11587

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
9.11.2008 13:02:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ajvy, kaj ti pa poleg plajšk je všeč pri tistih starih cunjcah?
Ker nekak ne vem kaj mislš pod moderna... Men moram rečt da mi grejo ful na živce razne kavbojke otroške k jih ful težko gor spravš, pa majčke take fensi k jih morš čez glavo vlečt pa so take da otroku al cel dekolte ven gleda al pa glave sploh čez ne potegneš...
Men so najbolj fajn bodiji (najprej na preklop, pol tud obični), pajacki z gumbi v razmaku, hlačke na stopalca (ne žabe ampak hlačke), za tole kot je Neli zdej velka pa te kao trenirke iz bombaža.
Pa ne me razumet kot da te kregam ampak res ne vem čist točno kake stvari so bolj zdej in in kaj je blo prej. Jst od vsega vzamem take sptvari ki so praktične, je pa tega v trgovinah ful malo zdejuser posted image  Same majčke, fensi hlačke,... Kar je čist fajn če greš na lepš, ma za doma so tko blesave da je za znortuser posted image

ti si pa mene čist narobe prebralauser posted image user posted image ..
.napisala sem ,da so mi tista oblačilca boljša kot ta moderna....in se popolnoma strinjam s teboj.....majce so ozke, načičkane, sama plastika čez prlepljena...komaj najdeš žabice z vsaj 80 procenti bombaža....in te kavbojke,,,so trde ....mi smo večino skoz v trenirkicah in body-čkih....tudi za ven...na lepš

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
9.11.2008 13:03:36   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pupice moje, jst grem pod tuš, pol pa malo po omari pogledat, kaj mi še gre na rit (se mormo lepo oblečt danes...user posted image ) in pol pičim pujsat...user posted image user posted image user posted image

Pren grem pa pridem še malo pokukat sem...user posted image

A teb še rata kj garderobe prejšnje nase navlečt....? Men se že zdavni vse na bokih ustavi!user posted image
Tko da sam še nosečniške hlače pa trenirke spravim gor...

No ti kr pridno pujsi.....bom ti delala konkurencouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
9.11.2008 13:04:41   
sunny24
Sm pršla malo pošnofat...k se mi lih lak na nohtih suši...user posted image

claud, kje si kupla tak lep kompletek? Pa una majčka je tudi lepa...Sem pa ugotovila, da je po trgovinah full malo teh bodijev na preklop, so večinoma vsi za čez glavo dajat...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
9.11.2008 13:06:05   
sunny24
claud, ja, itak da dam še kaj narit...Ti povem skrivnost...tiste cote, k majo lastiko v pasu oz zadnjič sem si eno pleteno krilo kupla in je na lastiko in ga lepo dam pod bušija...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
9.11.2008 13:07:20   
sunny24
je kar poslalo...user posted image
Sej drugače pa kombiniram z unim paskom, ko sm ga nabavla, da svoje hlače razširiš in je full OK, tko, da mam sam 1 nosečniške kavbojke, ostalo pa vse moje stare cote. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
9.11.2008 13:10:01   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, ja, itak da dam še kaj narit...Ti povem skrivnost...tiste cote, k majo lastiko v pasu oz zadnjič sem si eno pleteno krilo kupla in je na lastiko in ga lepo dam pod bušija...user posted image

Nimam nč na elastikouser posted image

tele cotke sm pa v Tosami kupila.....oz. mi jih je mamiuser posted image user posted image ....majo ful takih luštnih.....no tuki majo pač ves sanitetni material, pa take cotke pa vse kar si želišuser posted image user posted image .... O tem sva z Ajvy učer govorile...da more it po vatiranceuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
9.11.2008 13:12:35   
claud
Sunny- ja super da še kj gor spraviš....pa se znajdešuser posted image user posted image user posted image

Aja pozabla sm povedat da so mi take hlačke k so tm pr kompletku čiist hude...take aladinkeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
9.11.2008 13:15:08   
claud
Še to kar se cotk tiče....men so v vseh trgovinah lepše cotke kot v BC...zadnjič sm bla tm pa je blo vse sam drago pa nobena ni bla da bi rekla waaa....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
9.11.2008 13:18:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ajvy, kaj ti pa poleg plajšk je všeč pri tistih starih cunjcah?
Ker nekak ne vem kaj mislš pod moderna... Men moram rečt da mi grejo ful na živce razne kavbojke otroške k jih ful težko gor spravš, pa majčke take fensi k jih morš čez glavo vlečt pa so take da otroku al cel dekolte ven gleda al pa glave sploh čez ne potegneš...
Men so najbolj fajn bodiji (najprej na preklop, pol tud obični), pajacki z gumbi v razmaku, hlačke na stopalca (ne žabe ampak hlačke), za tole kot je Neli zdej velka pa te kao trenirke iz bombaža.
Pa ne me razumet kot da te kregam ampak res ne vem čist točno kake stvari so bolj zdej in in kaj je blo prej. Jst od vsega vzamem take sptvari ki so praktične, je pa tega v trgovinah ful malo zdejuser posted image  Same majčke, fensi hlačke,... Kar je čist fajn če greš na lepš, ma za doma so tko blesave da je za znortuser posted image

ti si pa mene čist narobe prebralauser posted image user posted image ..
.napisala sem ,da so mi tista oblačilca boljša kot ta moderna....in se popolnoma strinjam s teboj.....majce so ozke, načičkane, sama plastika čez prlepljena...komaj najdeš žabice z vsaj 80 procenti bombaža....in te kavbojke,,,so trde ....mi smo večino skoz v trenirkicah in body-čkih....tudi za ven...na lepš

tole se pa tak strinjam z vama mi smo  skos v trinerkah vsaj domauser posted image user posted image user posted image user posted image ko grem kam pa damo gor tud kavbojke..... kar se tiče pa čist tamalih pa men so tud najbolj všeč take k majo tud med nogicam pritiskovce, je laže in hitreje za previt pa na žalost takih nimam veliko mam take k se na ramenih zapirajo pa tud tiste ks o še od mene so na tak način narejene tak da pr tem s eni kej veliko spremenil..... imam pa za mrzle dni tud volnene (od mene) k se tud zapiajo na ramenih in so še tok lepe da bomo ziher nosl kadar bo mrzlo ze venuser posted image user posted image user posted image user posted image vam bom kej poslikala ob priliki da vam pokažemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Claud lep kompletek čeprav sama nisem prevč rada tega oblačla mam raje pajacke k pol ne gledajo cele ledvičke ven.... tak da doker nismo zečel vstajat smo bli večina v pajackih torej do nekje 7 mesecev oz pajacki se tak dobijo še do 74 št pol pa že bolj težko.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
9.11.2008 13:23:39   
claud
Katjusa- sj ne gledajo ledvička ven....saj daš bodi al pajacka bombažnega spodi....

Ne vem no, nečak je mel tud take pa je blo čist fajn...itak pa vedno body spodi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
9.11.2008 13:28:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjusa- sj ne gledajo ledvička ven....saj daš bodi al pajacka bombažnega spodi....

Ne vem no, nečak je mel tud take pa je blo čist fajn...itak pa vedno body spodi.

ja ja sej vem da je body spodi jst pač govorim iz lastnih izkušenj da mi to ni blo najbolj več imam sama ene 2 takih hlačk sma sem v prvo mela sam ene enkrat oblečene kre za vsako sme dol vlekla zgoni del k je kr gor lezu..... pač vsak ma svoj ukus se pa strinjam da so ful luštne hlače in v bolj tolih dnevih so pa prav fine k daš malčku body z dolgimi rokavi in take hačke gor

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
9.11.2008 13:33:56   
claud
Ja seveda ma vsak svoj okus in prav je tako.....

Men se zdijo pa ful praktične....pa da maš spodi tist body k se zapne med nogicami....ker recimo zdj k bo zima oz. hladno pa če kam greš pa morš napreimer v trgovini previjat je fajn k ne rabš celga slečt...sam spodnji del pa je....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
9.11.2008 13:47:50   
Čebel@
dan!!
ste čist divje s čvekanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dones sem full slabo spala ker se je ob 2h zjutrej sosedov pes tok dru da sem glavobol fasala in nisem mogla več spat.....sem kar malo sitnauser posted image user posted image user posted image
jutri zjutraj moram it v laboratorij za cuker......ob 8huser posted image ......po moje da bom bruhalauser posted image user posted image
no ena znanka mi naj bi prinesla še neki mini cunjic in sem rekla da če jih ne misli ta teden da bom šla v šoping in jih kupila-ker je rekla joj kok se ti mudi-jaz pa nebi tazadn teden po trgovinah za cunjicami letala

vse ki imate požrtije-vam želim dober tekuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
9.11.2008 13:53:26   
Balonchy
Trebuščkarce - vabljene na čvekanje v 3.del!!! user posted image user posted image user posted image

TUKAJ

Ko se napolni 200 strani se dobimo tam... user posted image  
Mislim, da se ne bo rabilo več dost... user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 9.11.2008 13:54:20 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
9.11.2008 13:58:56   
Čebel@
balonchy.......ti pa res za vse poskrbišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
9.11.2008 14:00:07   
Čebel@
no kje ste dj vse??a mate samo odprto pa se bašete s kosilom al se vam ne da čvekat.......sj k pa jaz pridem pa rata tišinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
9.11.2008 14:01:29   
Katjusa
claud sej bodiji se vsi zapirajo med nogicam iz istega razloga da ni treba bebe cele slačit je pa fino met tud pajaca k se med nogicam odpira..... sej ne me narobe razumet nočem pametovat sam je pa prav da se menmo o tem tud za tiste k prvič zbirajo kaj bi kuple in kaj se pač nam zdi bolj praktično.....
sej drgač majo pa tak te hlačke tud ful fanj narejen k je tak visok pas....

sem vidla da mamo že novo temo odprto no sam vseeno lahko tle dofilamo do konca a ne?

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.11.2008 14:03:51 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
9.11.2008 14:03:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no kje ste dj vse??a mate samo odprto pa se bašete s kosilom al se vam ne da čvekat.......sj k pa jaz pridem pa rata tišinauser posted image user posted image user posted image

jst še vem ne kaj bom sploh kuhala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
9.11.2008 14:04:55   
Čebel@
kako pa boste ve oblekle user posted image  za iz p?me je nalo strah da mu ne bom preveč navlekla vse gor,po drugi strani pa da ne bo  premaloker konec koncev bo februar!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
9.11.2008 14:04:57   
claud

user posted image user posted image Se ne bašemo vse.... ŠE!user posted image

Moj še dela tko da greva pol enkrat po 15h.....tko da zdele mal šparam bušija.....

Ju3 maš izpit ane? držim pestke

Mi2 greva pa v šolo...te bomo nadomeščaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
9.11.2008 14:06:27   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst še vem ne kaj bom sploh kuhala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša, sem napisala, da ko dopolnemo 200 strani se dobimo na part III! Ne morem pa cel dan stražit ob računalniku kdaj se bo tu nafilalo 200 strani. user posted image

Sam ob kateri uri pa imate pr vas kosilo???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!